Het kosten mij een beetje moeite om online te betalen ivm mindere ervaringen bij andere webshops bij hoge bedragen dus had een mail gestuurd of dit anders kon. Hier is gelijk op gereageerd en over... Se mer
Det här tycker kunderna
I bought a Gazelle Orange C7 city bike. It is in a very good condition, feels like new. And it rides amazingly! Very much enjoying it! It is the 2nd time I buy from bikedeals. Always happy with the qu... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
GEBRUIKTE MERKFIETSEN VOOR JONG EN OUD! De mooiste tweedehands kwaliteitsfietsen tegen scherpe prijzen. Bikedeals.nl is de webshop van het samenwerkingsverband FietsenopTexel.nl. Op bikedeals.nl worden gebruikte huurfietsen verkocht die rechtstreeks uit de verhuur op Texel komen. We verkopen de mooiste merken zoals Urban Arrow, Gazelle, Cannondale, Cortina en Batavus. Bikedeals heeft een groot assortiment twee- dehands kwaliteit fietsen. Wat onze fietsen bijzonder maakt is dat ze niet ouder zijn dan 3 jaar en altijd zijn onderhouden door gekwalificeerd personeel. Daarnaast krijg je ook nog eens BOVAG garantie! • 100% gegarandeerd de laagste prijs • Retourneren binnen 30 dagen • Volledig fietsklaar geleverd aan huis • Gratis proefrijden in 2 winkels
Kontaktuppgifter
Nikadel 75, 1796 BR, De Koog, Nederländerna
- 0222-760029
- sales@bikedeals.nl
- bikedeals.nl
Gazelle Orange C7 with superb quality
I bought a Gazelle Orange C7 city bike. It is in a very good condition, feels like new. And it rides amazingly! Very much enjoying it! It is the 2nd time I buy from bikedeals. Always happy with the quality.
Top service!
Fantastisch contact. Prima service!!!
Zeer klantgericht en kwaliteit van materiaal.
Zeer vriendelijk bedrijf
De meest vriendelijke makkelijke medewerkers, van verkoper tot de monteur. Laagdrempelig in contact zowel communicatief als bereikbaarheid. Zo kon ik bijvoorbeeld heel eenvoudig het levermoment afspreken.
Top service!
Hier is gelijk op gereageerd en over mee nagedacht.
Uiteindelijk ivm alle toestanden door de sneeuwval toch online besteld en betaald en een paar dagen later kwam de chauffeur mijn fiets al leveren.
Bedankt voor jullie geduld en de service!!
Heel tevreden over de fiets en service
Heel tevreden over de fiets. Ook de aflevering was soepel, in overleg op het laatst nog de afleverlocatie kunnen wijzigen. Heel tevreden over de service!
Goed geholpen
Goed geholpen, snel geslaagd. Kleine aanpassing op zadelbevestiging direct even gedaan en kon hem meteen meenemen. Super.
Fast and good service
Fast and good service. Appreciate your good treatment with the customers.
Sterk advies en snelle perfecte service
Wij lopen al jaren met veel plezier de winkel in en waren nu aan het twijfelen om onze 6 jaar oude Urban Arrow te vernieuwen. Na een korte spar sessie van de voors en tegens hebben we in het weekend besloten om onze oude te verkopen. Zondag gemaild dat we langs wilden komen, we werden dinsdagochtend direct met open armen ontvangen. We hebben een prachtige demo aangeboden gekregen. Door het juiste voorinformeren, eerlijke advies en scherpe prijsstelling hoefden we niet lang na te denken. Diezelfde middag stond onze zo goed als nieuwe Urban Arrow fietsklaar en konden we zo wegrijden!
Hele mooie 2ehands fiets
Hele mooie (2e hands )Gazelle Orange gekocht, goed onderhouden en afgemonteerd, gratis thuis bezorgd. Duidelijk communicatie. Aanrader!
Bikedeals is een prachtige fietsenwinkel
Bikedeals is een prachtige fietsenwinkel waar je nieuwe en tweedehands fietsen kan kopen voor zeer interessante prijzen. Men dringt je niets op, denkt mee en men geeft echt goede raad. Klantvriendelijkheid een 10. Een sterke aanrader
Goede service en snelle
Goede service en snelle, maar vooral duidelijke antwoorden vanuit de klantenservice.
Mooie fiets in perfecte staat
Perfecte service en goede prijzen
Scherpe prijzen, maar bovenal een hele prettige service. Uitermate vriendelijke verkoper die de tijd neemt, goed advies geeft en rustig de fiets nog even goed voor je afstelt. Totaal niet opdringerig en kennis van zaken.
Aanrader!
Volgens afspraak en ben zeer tevreden!
Afspraken worden nagekomen!
Bestellen van de fiets was erg makkelijk. De aflevering van de fiets was precies op de juiste dag en tijdstip ondanks het slechte weer (sneeuw) De fiets zelf ziet er uit als nieuw!!
Vanwege gezinsuitbreiding zijn we op…
Vanwege gezinsuitbreiding zijn we op zoek gegaan naar een bakfiets. Al snel wisten we dat het een Urban Arrow moest worden, maar schrokken we een beetje van de (nieuw)prijs. Met de door ons gewenste opties (grotere batterij, sterkere motor, regenhuif, gps-tracker, kettingslot) ga je richting 7.000 euro. Via marktplaats uiteindelijk bij Bikedeals terecht gekomen waar we zeer prettig, met kennis van zaken en goed advies tewoord zijn gestaan. Het gaf ons uiteindelijk vertrouwen om een jong gebruikte bakfiets online te bestellen via Bikedeals. Vandaag is de fiets bij ons thuis afgeleverd, en ziet er top uit, haast niet van nieuw te onderscheiden!
Dank aan Ruben van Bikedeals Breda voor het prettig contact gedurende het aankoopproces.
Prettig telefonisch contact
Prettig telefonisch contact. Bellen terug! Houden zich aan hun afspraak. Mooi fietsje geleverd. Kleinzoon super blij!
Goed geholpen met de fiets voor onze…
Goed geholpen met de fiets voor onze kleindochter,. Snel geleverd en heel keurig afgeleverd, door een vriendelijke chauffeur.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.