tuttelu.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top top! Jeg købte et abonnement some en anderledes gave til ven og hans baby. Tuttelu svarede hurtigt og gjorde en ekstra indsats for a give et lille kort og gøre gaven lidt mere speciel! Bestilling,... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Idéen og konceptet er genialt - men sugeevnen er simpelthen for rige. Bleerne suger ikke godt, så tøjet er ofte fugtigt

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har brugt Tuttelu i omkring 4 måneder, og er helt afhængige af det! Absolut de bedste bleer der findes på markedet. Vi startede ellers oprindeligt med at prøve diverse bleer fra Rema1000, Netto, L... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som førstegangsmor på barsel betyder det alverden, at jeg ikke skal tænke på at slæbe bleer og babyprodukter hjem selv. Det hele kommer direkte til døren – nemt og bekvemt, især når man står alene... Se mer

Företagsinformation

1. Blöjservice
  2. också i
  3. Babyaffär

Skrivet av företaget

Med et Tuttelu ble abonnement får du leveret premium bambusbleer direkte til din hoveddør lige når det passer dig! Du skræddersyer abonnementet efter dine egne behov sammen med andre ønskede babycare produkter, som du frit kan ændre i fra levering til levering.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 30 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

19 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Gode og lækagefrie bleer

Gode og lækagefrie bleer, der sidder godt. Lukningen til bleen, slipper let. Vådservietterne slipper også utroligt let hvilket er dejligt når det skal gå hurtigt med enten en aktiv baby eller når numsen skal gøres rent hurtigt.

30 januari 2023

Hej Christina,

Mange tak for din anmeldelse af både bleen og vådservietterne, det gør os altid ekstra glade her på kontoret!

Sig endelig til hvis der er noget vi kan hjælpe dig med 😊

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bleerne er udemærket men alt for dyre

Bleerne er udemærket men alt for dyre.
Til omtrent samme pris som Libero havde jeg forventet en bedre ble.
Bleerne gør det de skal og er vådindikator. Men ingen elastik effekt i ryggen gør de kan præcis det samme som flere andre bleer rundt om i butikkerne. Og de er markant billigere.
Ja, de her leveres så på abonnement, men det kan altså også lade sig gøre at få andre bleer leveret. Bleen er fin nok men ikke en luksus ble. De er ikke blødere end andre billigere bleer jeg havde at sammenligne med derhjemme. Derfor får de 3 stjerner, for bleen i sig selv er helt udemærket, ikke perfekt, ikke luksus. Men det er prisen der får mig til at tænke at den her ble kan noget mere end de andre. Og det kan den altså ikke.
3 stjerner fordi jeg ikke mener de er prisen værd.
(Redigeret: jeg havde skrevet at de tog fragt oveni- det gør de selvfølgelig ikke på abonnement og er derfor slettet)

13 januari 2023

Hej Louise,

Tak for din feedback - Vi er glade for at du syntes fint om vores ble :)

Når man er medlem herinde har vi dog ikke fragt oveni prisen .

Vi tager din feedback til overvejelse herinde, vi arbejder altid på at blive bedre.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tuttelu reklamerer med at man kan få en…

EDIT: Tuttelu forsøge at få fjernet denne anmeldelse flere måneder efter jeg skrev den. Formentligt I håbet om at jeg ikke ville gide skrive tilbage til Trustpilot om at selvfølgelig må min anmeldelse ikke fjernet. Tænk over hvor mange der ikke lige fik tjekket deres mail indenfor den frist på 3 dage man får. Uærlig virksomhed.

Tuttelu reklamerer med at man kan få en gratis prøvepakke (pris for fragt), men når man går ind og forsøger at bestille en prøvepakke får man aldrig lov til at vælge bleer, og dermed kan man så ikke få prøvepakken. Det virker selvfølgelig helt fint når man vil abonnere på normalvis... som jo så også er dyrere en prøvepakken. Smart måde at lokke kunder til deres hjemmeside.

27 januari 2023

Hej Jonas,

Tak for din feedback.

Vi har denne måned sendt rigtig mange prøvepakker afsted, som også kan læses ud fra flere af de andre anmeldelser vi har fået.

Hvis du oplever udfordringer er du meget velkommen til at kontakte os på info@tuttelu.dk - Der sidder vi altid klar til at hjælpe :)

Jeg har forsøgt af flere omgange at genskabe fejlen, hvilket ikke har været muligt for mig. Flere har også lykkedes med at bestille en prøvepakke i dag.

God dag.
Christoffer - Tuttelu

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Flot service, desværre ringe bleer til høj pris.

Super fin kundeservice, desværre høje priser for (efter min mening) ringe bleer. Vi fuldte størrelsesguiden og min søn på 8 mdr tissede igennem efter kun 2 timer. Men lækker webshop, koncept og service. Desværre følger produktet ikke helt med. Så hellere alm discount bleer.

22 januari 2023

Hej Henriette,

Mange tak for din feedback!
Jeg er ked af at høre bleerne ikke har fungeret for jer derhjemme, vi kan desværre ikke ramme rigtig hver gang, de små puds er jo forskellige :)

Mange tak fordi du prøvede Tuttelu.
Patrick.

Så firmaets pitch i Løvens Hule

Så firmaets pitch i Løvens Hule, hvor Jesper Buch senere gav en 20% kode.

Bestilte bleerne, men desværre er de ikke særligt gode. Minder om minirisk-bleerne.
Barnet tisser hurtigt ved siden af eller igennem.

Det fremgik af programmet, at Tuttelu var det eneste i landet, men der er åbenbart flere firmaer i Danmark, der har denne service, samme adresse, men forskellige firmanavne

Jeg har opsagt abonnementet, da kvaliteten desværre ikke lever op til prisen

12 januari 2023

Hej Gitte,

Tak for din feedback.
Jeg er rigtig ærgerlig over at bleen ikke har holdt tæt hos jer derhjemme, det er ikke hvad vi normaltvist oplever, ikke desto mindre er det træls!

Det kunne lyde som om der måske skulle en anden størrelse ble til 😁
Tag endelig fat I os, hvis vi skal prøve en anden ble størrelse til jer.

Smart og nemt

Det er ikke en libero-ble, men den er ganske glimrende og gør det, den skal. Og så er det bare super smart at man undgår at skulle slæbe blepakker hjem fra supermarkedet, men at de bare bliver sendt lynhurtigt til døren.

10 januari 2023

Hej Sofie,

Mange tak for din anmeldelse, det er vi rigtig glade for at høre!

Jeg er glad for at du kan lide Tuttelu bleen, sig endelig til hvis der er noget vi kan gøre for dig 😃

Alt er topkvalitet

Alt er topkvalitet! Sønnen kan efterhånden ikke lide andre bleer og kvaliteten af dem er i top. Levering og abonnement fungerer også helt uden problemer! Hvis man skulle skrive det kort ville det være: Lækkert, nemt og funktionelt!

23 januari 2023

Hej Mikkel,

Mange tak for din anmeldelse, vi kan 100% forstå din søn, vi kan også bedst lide Tuttelu! 😃

Vi er vilde med din anmeldelse her på kontoret, mange tak for at give et ekstra smil til os.

Vi glæder os til forsat at give en hånd med til jeres pusleprodukter.

Skuffende oplevelse

Jeg synes ikke bleerne var gode. Min søn tissede ud af dem, de er sådan lidt stive i det også bliver han rød det hvor elastikkerne sidder.
Vådserviets pakken ligner noget fra et hospital der står ikke deres navn på, kun abena

21 januari 2023

Hej Christina,

Mange tak for din feedback!
Vi er rigtig kede af at bleen, og vådservietterne ikke levede op til dine forventninger. Bleer sidder altid lidt forskelligt fra barn til barn, og jeg kan godt høre at det ikke har været optimalt for dig, desværre.

Dette kan også skyldes hvis ikke du har fået den rette størrelse.

Hvis du sender en mail til os på info@tuttelu.dk, vil vi rigtig gerne sende en ny str. ble gratis afsted til dig. Måske det bliver bedre :)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Konceptet holder, men prisen er i den høje ende.

Konceptet er vildt godt og smart også med tilkøbsprodukterne, man kan købe med. Bleen er også af en god kvalitet, men de er desværre for dyre. Taget i betragtning af hvad der ellers er på marked. Konceptet holder, så hatten af for det.
Lige en opdatering: brugte bleerne i en uges tid, hvorefter min søn tissede igennem efter meget kort tid. Det var som om bleen ikke sugede de rigtige steder. Det endte faktisk med, vi kun brugte bleen om dagen, da den slet ikke kunne holde tør over natten.

Hej Randi,

Mange tak for din anmeldelse 🤩
Dejligt at høre du er glad for konceptet og produktet!

Kvaliteten og prisen går hånd i hånd, og som ny startet forretning kan det være svært at følge med nogle af de andre brands 😊
Vi arbejder altid på at gøre konceptet lidt smartere, og skabe mere værdi for jer!

Vi håber vi ser dig herinde igen i fremtiden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nemt at bestille og god ble

Nemt at bestille lige der vi har brug for og virkelig god ble.

19 januari 2023

Hej Frida,

Mange tak for din anmeldelse, vi kan aldrig får nok af at høre godt om vores ble 😃

Tak fordi du er en del af Tuttelu!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den ultimative bedste kundeservice i…

Den ultimative bedste kundeservice i verden. Og det er uden at overdrive. Christoffer og resten af Tuttelu teamet er så serviceminded og flinke. Hvis jeg var chef for en kundeservice havde jeg ansat hele baduljen på stedet!

Hej Lea,

Jeg håber du har det godt 🤩 det har vi i hvertfald ovenpå din anmeldelse, mange tak!

Vi ser frem til forsat og levere til dig 😃

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Abonnement ordningen er genial. Utrolig god service.

Abonnement ordningen er genial.
Virkelig god og fin service.

18 januari 2023

Hej Vivi,

Mange tak for din fine anmeldelse, vi er utrolig glade for at høre at du er tilfreds med vores service!

Som altid, har du noget på hjertet er du altid velkommen til at tage fat i os 😊

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg synes personligt at prisen er for…

Jeg synes personligt at prisen er for høj.
Bleerne lugter syntetisk
Der er meget emballage ved forsendelse.
Det eneste der trækker op er brugervenlighed og hurtighed på fragten 🫶🏼

16 januari 2023

Hej Line,

Mange tak for din feedback!
Vi er kede af at bleen ikke har levet op til dine forventninger, og at der har været for meget emballage. Det er noget vi har taget til efterretning, og er ved at løse herinde 😊

Vi arbejder hele tiden på at forbedre Tuttelu.

Rigtig god dag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Anbefaler virkelig at få bleer leveret…

Anbefaler virkelig at få bleer leveret fra tuttelu! Så nemt, super bleer, god kundeservice!

19 januari 2023

Hej Nadja,

Mange tak for din anmeldelse - det er en fornøjelse at have dig som kunde!

Tillykke med den lille ny 😊🎉

Christoffer - Tuttelu

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De ringer og spørger ind til…

De ringer og spørger ind til tilfredsheden, husker ens barns navn 😊
Gode bleer der støtter godt og god sugeevne

18 januari 2023

Hej Marlene,

Hold da op, mange tak for dine altid søde ord, det betyder utrolig meget for os - det er lige så stor en fornøjelse at have dig som kunde! 😊

mvh,

Nemt, nemt, nemt

Nemt nemt nemt.. nemt at ændre i bestillingen, det kører bare på automatik og hvis jeg lige mangler noget ekstra, så er det hurtigt lige at tilføje. Deres bleer er virkelige gode. Min søn havde udslet fra billige bleer men efter en nat med Tuttelu var det væk. Og ingen mærker på de små tykke lårbasser.

Hej,

Hold da op, 1000 Tak for din fine anmeldelse, vi er rigtig glade for at vi er med til at gøre din hverdag lidt nemmere, og at du kan lide Tuttelu bleen!

Patrick

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kvalitetsbevidst produkt og god service

Dejlig og hjælpsom kundeservice. Hurtig levering og lækre produkter!

16 januari 2023

Hej Josefine,

Mange tak for den fine anmeldelse!
Vi er gør altid en dyd ud af være så hjælpsomme så muligt 😊

Glad kunde

Høj kvalitet og hurtig levering

10 januari 2023

Hej Rasmus

Mange tak for din feedback, det gør os altid i godt humør her på kontoret!

Vi glæder os til at levere til jer i fremtiden!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.