Top top! Jeg købte et abonnement some en anderledes gave til ven og hans baby. Tuttelu svarede hurtigt og gjorde en ekstra indsats for a give et lille kort og gøre gaven lidt mere speciel! Bestilling,... Se mer
Företaget har svarat
Idéen og konceptet er genialt - men sugeevnen er simpelthen for rige. Bleerne suger ikke godt, så tøjet er ofte fugtigt
Vi har brugt Tuttelu i omkring 4 måneder, og er helt afhængige af det! Absolut de bedste bleer der findes på markedet. Vi startede ellers oprindeligt med at prøve diverse bleer fra Rema1000, Netto, L... Se mer
Företaget har svarat
Som førstegangsmor på barsel betyder det alverden, at jeg ikke skal tænke på at slæbe bleer og babyprodukter hjem selv. Det hele kommer direkte til døren – nemt og bekvemt, især når man står alene... Se mer
Företaget har svarat
Med et Tuttelu ble abonnement får du leveret premium bambusbleer direkte til din hoveddør lige når det passer dig! Du skræddersyer abonnementet efter dine egne behov sammen med andre ønskede babycare produkter, som du frit kan ændre i fra levering til levering.
Vibeholms allé 16 1., 2605, Brøndby, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 30 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kvaliteten er virkelig imponerende på deres produkter. Dette var en positiv overraskelse for mig, og jeg synes personligt, at de er pengene værd. Det at slippe for bekymringen om at skulle huske at købe bleer er en fantastisk fordel.
Jeg er virkelig imponeret over den hurtige og effektive håndtering af min ordre, jeg ved en fejl kom til at lave en fejlbestilling. De var så imødekommende og løste mit problem med det samme.
Så rart, at jeg ikke længere behøver at bekymre mig om at huske at handle bleer og babycare produkter ind. Gode produkter og helt klart det værd!
Efter flere måneders abonnement hos Tuttelu, har jeg kun oplevet positive oplevelser, hvilket jeg har lyst til, at andre skal have mulighed for at have glæde af. Så rart, at leveringen bliver leveret til døren. Kun ros herfra!!
Bleerne holder ikke tæt. Bleerne suger ikke, og er meget lidt våde selvom tøjet sejler i tis. Har nogen dage må
skifte tøj 6 gange….
Kun 1 døgn med brug af prøvepakken og jeg er allerede solgt!
Bleerne absorberer så godt, sidder virkelig godt og er bare super gode!
Vi fortsætter helt sikkert!
Bleen virker desværre som en ret "billig" ble, i pasformen, og "materiale.
Dig dejlig med "tis stribe" selv på de større størrelser.
Lidt træls at der ikke er størrelses mærkning på hver ble. Så man nemt kan kende dem fra hinanden.
Dog super og hurtig levering.
Men for dyr i forhold til kvaliteten af bleen.
Super koncept, især hvis der bliver udviklet lidt på produktet. Samt eventuelt en udvikling af en bukseble 🤗
God og flink kundeservice. Fik hurtigt svar på mine spørgsmål. Jeg skrev noget lidt personligt til kundeservice og de svarede ikke dømmende eller nedladende tilbage. De kom med et pænt svar som jeg kunne lide. Og de kom med en god løsning uden jeg havde bedt om det. En rigtig god løsning syntes jeg. Men jeg havde allerde selv tænkt på det. Men tak skal kundeservice have for at have tænkt på det samme som mig og give mig det foreslag. Hvis bleerne passer bestiller jeg på abonnement.
Fantastisk kundeservice og gode kvalitetsbleer. Skønt med levering til døren!
Super virksomhed, virkelig god kundeservice. Jeg var en klovn og manglede overskud til at sætte mig ind i noget som helst med en lille baby, så jeg fik hjælp til selv de mindste sager, nemt og hurtigt - jeg følte mig set og imødekommet. I starten lød det for mig lidt sjovt med bleer på abonnement, men de er så lækre (og til vores baby har de en super pasform) og man bliver afhængig. Kæmpe thumbs up herfra

Svar från tuttelu.dk
Jeg bestilte en prøvepakke for at prøve bleerne, og Tuttelu skriver selv at man får to størrelser med, så man kan prøve to forskellige. Jeg fik blot en størrelse med i prøvepakken og selvfølgelig var bleen for lille, så jeg skrev at jeg egentlig gerne ville have prøvet en størrelse større, som de også lover at de sender med, men jeg fik ingen bleer i en størrelse større, jeg får derefter at vide at de vil blive sendt til mig med posten, dog er dette ikke sket og jeg har ikke hørt noget fra dem siden.

Svar från tuttelu.dk
Jeg bestilte 2 prøvepakker til mine døtre på 8 uger og 1,5 år. Fra jeg bestilte prøvepakken gik der 5 dage inden jeg hørte noget (jeg tog selv kontakt) og der var pakken røget til en anden adresse, det er selvfølgelig hvad der kan ske.
Da jeg så endelig modtager pakken har jeg kun fået en af prøvepakkerne..
Meget øv, når jeg havde skrevet i mailen at jeg manglede prøvepakker til begge af mine piger og havde betalt for levering af dem begge..
Har efterfølgende skrevet endnu en mail omkring den manglende prøvepakke uden respons..
Nu står jeg kun med en pakke bleer, som jeg i princippet har givet 100 kr for.
Jeg bliver ikke en fast kunde, når man først og fremmest ikke modtager det man betaler for og derefter ikke får respons på sine mails..
Og det er at vildlede kunder, når man skriver levering 1-3 dage/hverdage når dette ikke er virkeligheden.

Svar från tuttelu.dk
Har brugt bleerne i mange måneder nu. Min datter får bleudslæt af libero, men Tuttelu er bare super gode til hende. Hun er astma og eksem barn. Vi har desuden aldrig haft uheld og kundeservice er super søde.

Svar från tuttelu.dk
Super fin service, indtil videre også en super ble. (12 bleer brugt)
Bleen er tæt, ingen uheld hverken ved siden af eller at bleen ikke har kunne bære mængden.
DOG synes vi de sidder træls på maven og virker billige, da de glider rundt og løsner sig.
En meget fin ble, men den måler sig ikke med Libero eller Lidl og jeg synes derfor prisen er for høj.
Havde prisen været lavere pr ble, havde jeg tegnet et abonnement, da bleen i sig selv er fin.
Vådservietterne er jeg MEGA fan af! 😍 WAOW de er lækre, men til knap 17 kr for 80 stk, kan min pengepung ikke være med.
Alt i alt.
Bleen er for dyr, i forhold til hvad der bliver leveret, der er plads til forberedninger, men fedt koncept!
Tak for prøvepakken, det var fedt at prøve af.
I denne uge vil jeg prøve 5 forskellige mærker, bl.a Tuttelu og hælde samme mængde væske i bleen og se hvordan de hver især reagere.
Jeg bestilte en prøvepakke (betalte kun for fragt) i start juni. Der var desværre en masse bøvl med leveringen (dog rigtig søde medarbejdere) og efter 3-4 forsøg, blev pakken endelig afleveret til mig to mdr. senere😅 der mangler desværre vådeservietter i prøvepakken, hvilket er ærgerligt efter så lang ventetid. Jeg er spændt på, at prøve bleerne når min datter kommer til verden inden længe, men frygter det lidt grundet de blandede anmeldelser.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.