tuttelu.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top top! Jeg købte et abonnement some en anderledes gave til ven og hans baby. Tuttelu svarede hurtigt og gjorde en ekstra indsats for a give et lille kort og gøre gaven lidt mere speciel! Bestilling,... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Idéen og konceptet er genialt - men sugeevnen er simpelthen for rige. Bleerne suger ikke godt, så tøjet er ofte fugtigt

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har brugt Tuttelu i omkring 4 måneder, og er helt afhængige af det! Absolut de bedste bleer der findes på markedet. Vi startede ellers oprindeligt med at prøve diverse bleer fra Rema1000, Netto, L... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som førstegangsmor på barsel betyder det alverden, at jeg ikke skal tænke på at slæbe bleer og babyprodukter hjem selv. Det hele kommer direkte til døren – nemt og bekvemt, især når man står alene... Se mer

Företagsinformation

1. Blöjservice
  2. också i
  3. Babyaffär

Skrivet av företaget

Med et Tuttelu ble abonnement får du leveret premium bambusbleer direkte til din hoveddør lige når det passer dig! Du skræddersyer abonnementet efter dine egne behov sammen med andre ønskede babycare produkter, som du frit kan ændre i fra levering til levering.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 30 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

19 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fint koncept, men lav kvalitet

Jeg havde set frem til at modtage Tuttelus prøvepakke i håbet om at kunne tilmelde mig deres abonnementsløsning. Dog bliver det ikke relevant, da kvaliteten af deres bleer simpelthen er for ringe. Selvom størrelsen burde passe, er der ikke en eneste ble, der har holdt tæt. Et forbedringspunkt kunne være at gøre lækagebeskyttelsen, altså de ombukkede kanter/folder omkring benene, større for at få bleen til at holde mere tæt.

Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, men det er desværre ikke tilfældet her. Jeg har testet utallige ble-mærker (både dyre og billige), og de har alle fungeret bedre end dem fra Tuttelu. Øv!

11 juni 2023

Hej Dena,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse, og vil gøre alt hvad vi kan for at gøre bod på det

For nogle passer vores bleer lidt underligt i forhold til andre mærker, og vi oplever derfor ofte at en anden størrelse hjælper på uheld. Derfor tilbyder vi også altid en gratis pakke af en anden størrelse hvis man ikke føler størrelsen har været rigtig.

Vi har sendt dig en mail omkring hvorvidt du ønsker at prøve en anden størrelse på vores regning. :-)

Venlig hilsen Henriette - Tuttelu

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg så Tuttelu i Løvernes Hule og der…

Jeg så Tuttelu i Løvernes Hule og der vidste jeg bare, at jeg måtte prøve deres koncept af! Som mor til to små drenge har jeg ALT for tit prøvet at stå alene hjemme og mangle en ble eller vådservietter - det problem løser tuttelu for vores familie nu. Hver måned får vi leveret de lækreste bleer ind og så ved vi, at der er nok til hele måneden samt andet babycare, som jeg tit bestiller med i samme omgang, så jeg sparer tiden i supermarkedet. Kæmpe anbefaling herfra hvis man ønsker at gøre hverdagen lidt lettere :)

16 maj 2023

Kære Frederikke,

Tusind tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for vi kan hjælpe med at gøre dagligdagen lettere for dig og familien.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God service. Gode bleer. Føles lidt som ‘touch’ fra Libero som ellers er favoritten herhjemme. :-)

10 maj 2023

Kære Melissa,

Mange tak for din flotte anmeldelse, vi håber i har fået en ny favorit ;-)

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Gode bleer, dog for få.

Vi er så glade for bleerne herhjemme, der sidder som de skal. Jeg undrer mig dog over, at et standardabonnement kun er 3x50 bleer pr. Måned. Det må være de færreste på 5 måneder, der kan nøjes med det. Jeg synes, at det er fedt, at man kan bestille alt, hvad man skal bruge til bleskiftet. Men jeg må sige, at deres ammeindlæg er helt vildt dårlige. De brander sig på at være lidt eksklusive - så synes jeg også, at det ville være passende med nogle lidt lækre ammeindlæg i stedet for de tykke billige, man kan få alle vegne ☺️ men bleerne er jo det vigtigste - og de er helt som de skal være.

27 april 2023

Kære Stine,

Tak for din fine anmeldelse! Vi har lavet vores abonnement på et gennemsnits antal bleer som vores medlemmer bruger. MEN vi har gjort det helt frit selv at vælge om man vil købe flere bleer til sit månedlige abonnement hvis man bruge flere.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores andre babycare produkter så mange tak for dit indspark, vi finder nogle tykkere ammeindlæg :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter en god snak fik jeg chancen for…

Efter en god snak fik jeg chancen for at prøve en ny størrelse til min dreng for at se om vi kunne undgå flere uheld og der har ikke været noget endnu!
Så efter jeg er i bund med bleerne, skal jeg helt sikkert have flere.
Tak for god service 🙏🏼

19 april 2023

Kære Natasia

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at en ny størrelse klarede jeres problemer og at i nu er vilde med bleerne derhjemme!

GENIALT KONCEPT!

GENIALT KONCEPT!

Super gode bleer og dejligt udvalg af alle andre produkter vi bruger herhjemme ❤️

14 februari 2023

Hej Joline,

Mange tak for den fine anmeldelse - vi er glade for vi kan hjælpe med bleer og babycare hjemme hos jer.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Konceptet er super og der stopper det

Konceptet er super, men så stopper det også der.

Bleerne er alt for dyre, har ikke engang fået brugt min prøvepakke, ja de er astma og allergi certificeret, men fyldt med lotion (dog uden parfume)
Men babys hud bliver i forvejen udsat for rigeligt i starten, så der burde ikke være Lotion i bleerne oveni.

Derudover var klisteret virkelig dårligt på flere af lukke slipperne så de gik op når jeg skiftede ble.

Flere bleer skilte sig i "lag" på ydersiden når de blev strukket for at sidde tæt.

De 2 bleer jeg nåede at prøve uden "start problemer" gav røde mærker på mavsen til trods for de ikke sad helt tæt da de faktisk var lidt for store (mindste størrelse)

I deres såkaldte quiz siger de bleerne hedder 4-10kg men de hedder reelt 6-10kg og min dreng vejer kun knapt 5kg.

Han tissede da også igennem de 2 bleer for der var for åbent ved lårene 😂

Vådservietterne er fra Abena og normalt ville jeg ikke tænke om de er ok, men jeg kan ikke læse mig til om de er uden alkohol, farvestoffer eller lign, kun at de er parfumefri, og astma og allergi venlige, men til baby hud skal der bare være absolut nul og niks i de ting, så de kom ikke i brug herhjemme til min dreng.

Så alt i alt, må man sige jeg ikke kan anbefale tuttelu, den ene stjerne er for god kundeservice og ideen.

Kvaliteten er simpelthen for ringe, alt alt for dyrt og for meget unødvendig kemi.

8 april 2023

Hej Jo,

Vi er kede af at høre om din oplevelse.

Det er vigtigt at påpege at der altså INGEN lotion eller andet kemi er i vores bleer eller vådservietter.

Vi sender meget gerne en ny pakke i kan teste af for at se om den lille kan passe dem bedre nu.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi er fuldt ud tilfredse

Vi er fuldt ud tilfredse. Vi brugte libero touch 4 før og de er ikke særlige høje i ryggen( hvilket er et problem, da vores søn formår at få det op ad ryggen😄). Tuttelu.dk s bleer er perfekte høj ryg og ikke lækage af tis og aff. Det er kun hvis han skider tre gange på samme tid, men det gjorder det også med libero.
Vi fik en prøve pakke som snart er væk, de er faktisk i ret høj kurs ift den pakke libero vi har gang i. Kan varmt anbefale kundeservice, de er super hjælpsomme👍🏻 vi har bestilt et forsendelse til om en uge samt en masse af deres andre varer. Det blev lige under 700kr for alt det vi bruge på en mdr. uden skumklude som de snart har på lager igen. En pakke libero touch kostede 139,95kr med 44stk og vi brugte 3-4 pk på en mdr. plus alt det andet. Her får vi 50stk pr. pakke str.4.
Prøv det, det koster kun fragt!

26 mars 2023

Svar från tuttelu.dk

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Mette!

Fremragende service

Fremragende service, man kan mærke at kunden er i centrum, de svarer hurtigt. Deres bleer + vådservietter er rigtig gode. Vi bruger Tuttelu indtil vores dreng er færdig med bleer.

22 mars 2023

Mange tak Martin!

Det er ikke så svært at være forældre anno 2023

Det er ikke så svært at være forældre anno 2023, men tuttelu er endnu en virksomhed som forsøger på et skabe en virksomhed på at tegne dette billede.

Ting jeg tager problem ved med deres kerneprodukt og deres virksomhed:

* de prøver at udmærke sig ved at fremhæve alle de certificeringer deres bleer har. Dog kan man gå i rema 1000 og få akkurat samme standarder og certificeringer.

* deres algoritme er komplet unødvendig og bidrager ikke med noget. Hvis du som forælder ikke kan regne ud hvad str ble du skal vælge fra tuttelu's site baseret på dit barns vægt, så har man i forvejen større problemer end "algoritmen" kan løse for sig.
Eksempel: Barn på 10 kg, skal nok i en str 9-14kg. For stor ble? Byt dem til en str mindre.

* selve bleen er ikke synderlig god. Udover at være blød udenpå, så fremstår den på ingen måde special. Den mangler noget mere elastik og det er desværre ret tydeligt at de har taget inspiration fra etablerede brands som fungerer og prøvet at smække et nyt design på. Det lykkedes bare ikke super godt. Desuden har jeg ikke i samme grad oplevet at en ble holder så ringe på barnets vandladning.
- og siden i godt kan lide at fortælle alle forældre at de ikke kan finde ud af at vælge den rigtige størrelse ble når de giver jer en utilfreds bedømmelse (komisk i sig selv da de nok har brugt "algoritmen") , den størrelse vi har prøvet, sad præcist som den skulle.

* kald mig bare jyde, det er jeg også. Prisen er for dyr. Jeg kommer simpelthen ikke til at betale 3000 kroner (og det læser du rigtigt), i merpris for bleer leveret til døren om året, og det er kun for ét barn. Så kan jeg smide 800 oveni for d-dråber og jeg kunne blive ved.

* slutligt, så syntes jeg det virker som halvt bondefangeri at man >>skal<< købe abonnement for at få prøvepakken. Jovist, du kan altid afmelde dit abonnement igen - men først efter første betaling for levering er gået igennemen og før at de automatisk sender første runde af dit nye og 100% selvvalgte abonnement.

Det må aldrig nogensinde være nødvendigt at gå igennem det besvær for en "gratis prøvepakke" når man påstår at ville gøre livet lettere for og småbørnsfamilier.

Jeg kommer ikke til at anbefale tuttelu under nogen omstændigheder. Købt, prøvet og kasseret.

6 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte en prøvepakke - den kom aldrig

Bestilte en prøvepakke, som aldrig ankom. Dermed afmeldte vi naturligvis abonnementet før den rigtige sending kom... Hvis man laver en prøvepakke, skal man nok sørge for, at den kommer frem i tide til, at man kan prøve den.
//Redigeret som svar til Tuttelu.dk:
Vi har ganske rigtigt stoppet mobilepay overførslen, for ellers nåede vi at gå i gang med abonnementet før vi havde modtaget prøvepakken (Det ville jo starte, hvis man ikke annullerede efter 7 dage - betaling for prøvepakken stod som afventer i nogle dage, men blev aldrig hævet).
Vi har ikke modtaget nogen mail fra jer efter anmeldelsen - ud over en meddelelse om, at I nu sætter abonnementsprisen ned.
Vi har ikke modtaget en ny prøvepakke - Og hun passer ikke længere den bestilte størrelse, hvis den skulle være på vej.

Hej Jens,

Jeg kan se at grunden til der aldrig er blevet sendt en prøvepakke til dig er fordi betalingen aldrig er gået igennem.

Vi har skrevet til dig på mail for at få løst problemet og sendt en prøvepakke afsted til dig - vi håber på at høre fra dig :-)

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg har fået en gratis prøvepakke

Jeg har fået en gratis prøvepakke, og har kun betalt fragt. Det er jo god service, og jeg kan derfor ikke tillade mig at give færre stjerner. Selve bleen synes jeg desværre er ret elendig. Meget mystisk pasform.

2 mars 2023

Hej Sofie,

Det er super ærgerligt at høre du ikke er tilfreds med pasformen på vores ble, det lyder nemlig som om du har fået en forkert størrelse. Vi har 100% tilfredshedsgaranti så hvis du ikke er tilfreds skal du selvfølgelig have pengene tilbage! Vi vil også meget gerne sende dig en ny størrelse da vi er overbeviste om det løser problemerne.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode bleer lige til døren

Vi er glade for bleerne som er meget højtaljede. Virkelig rart. Og mega god kundeservice når vi lige har haft brug for lidt hjælp 🙌

22 februari 2023

Hej Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse! Kundeservice og produkter af højeste kvalitet er de 2 vigtigste ting hos os, så din anmeldelse betyder virkelig meget for os! :-)

5 stjerner herfra !

5 stjerner herfra !

Bleer sendt direkte til døren - hurtig levering og topklasse bleer.

21 februari 2023

Hej Patrick,

Mange tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os at du er tilfreds!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Klart de bedste bleer vi har prøvet til…

Klart de bedste bleer vi har prøvet til vores datter. Ingen uheld og mega smart at der bare altid er hvad man skal bruge derhjemme🥳 5 stjerner herfra!

21 februari 2023

Hej Anika,

Det er vi så glade for at høre! Tusind tak for din anmeldelse.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

God ide - bare ikke gode bleer

Syntes ideen om bleer på abonnement er så godt! Og jeres levering er helt fantastisk. Men produktet er ikke pengene værd. Der er ingen elastik i bleerne og kan nemt tisses igennem.
Fik også leveret vådservietter - men tryk på våd - blev nødt til at tørre efter da babyen var helt våd bagefter brug. Kun feedback ingen hard feelings. Men Super koncept.

12 februari 2023

Hej Maria,

Mange tak for din feedback.
Dejligt at høre det hele kørte med leveringen, og du kan lide konceptet😃

Vi er kede af at du ikke har haft en god oplevelse med bleerne, måske størrelsen ikke har passet til den lille derhjemme. Vi sender meget gerne en ny str. afsted til dig som du kan teste helt gratis.

Skriv til os på info@tuttelu.dk, hvis vi skal finde en løsning.

Ok produkt

Ok produkt, pris og kvalitet svaret ikke helt til hvad der findes på markedet - levering er super fint.

Hej Mick,

Tak for din feedback!
Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse med levering og produktet uden uheld 😃

Vi arbejder altid på at blive bedre, og mere konkurrencedygtige.
God dag,
Patrick

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ideen med abonnement er god, der er bleerne desværre bare ikke

Jeg kan godt lide ideen om bleer på abonnement, men desværre synes jeg ikke at kvaliteten af bleerne er ret gode. De føles lynhurtigt fugtige på ydersiden, også selvom bleen ikke er ret våd. Vi oplevede også at vores datter tissede fuldstændig igennem bleen selvom hun kun havde haft den på i nogle timer - det har vi ikke oplevet ved nogen af de andre mærker (hverken de billige eller de dyre)

Hej Rikke,

Tak for din feedback.
Jeg er ked af din oplevelse med bleen, det er bestemt ikke sådan den skal fungere efter så kort tid, da bleen er lavet til at holde tæt i 12 timer.

Måske vi skulle have fat i en anden størrelse - hvis du skriver til os på info@tuttelu.dk, vil vi rigtig gerne være behjælpelige med at finde en ny størrelse til dig.

Vi tager din feedback med videre herinde, hvor vi hele tiden arbejder på at blive bedre.

Jeg håber vi hører fra dig.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.