TT-Line Omdömen 10 035

TrustScore 2.5 av 5

2,7

Tyvärr, gäller färjan Trelleborg-Swinoujscie Varje gång hoppas vi att detta kommer bli bra. Antingen är den inställd eller så sitter stiger du upp kl.4.30 för färjan ska komma fram kl.5. Och den kom... Se mer

Som alltid bokade jag avgång 21:30 från Trelleborg till Travemunde och som alltid blev den inställd och jag blev ombokad till 23:55. Detta förfarande har varit det samma sedan hösten 2023. Att 21:30 a... Se mer

Tyvärr är det allt annat än ren i hytten vi skulle flytta in i. Smulor och smuts på golvet samt hårrester i badrummet. Unken lukt(avlopp) i duschen. Verkar helt enkelt inte ren och fräsch allt i allo... Se mer

1. Färjerederi

På ttline.com hittar du många erbjudanden och bra tips för din resa över Östersjön. TT-Line är marknadsledande inom färjetrafiken mellan södra Sverige och kontinenten. Med upp till 18 avgångar per dag förbinder TT-Line de största Östersjöhamnarna Travemünde, Rostock, den polska hamnorten Swinoujscie och Klaipeda i Litauen med den södra svenska knutpunkten Trelleborg, den viktigaste hamnen i Sverige. På ttline.com hittar ni färjeöverfarter, paketresor och shoppingresor till förmånliga priser. Med en flotta på sju fartyg erbjuder TT-Line bekväma hytter, restauranger, cafeér samt bollhav för de yngsta. I ombordshopen Sea & Save hittar ni kosmetika, starka drycker, parfymer, godis och souvenirer. Njut ombord på soldäck med en god bok och en kopp kaffe. TT-Line erbjuder olika typer av biljetter. Nyhet! Planera din semester tryggt och säkert. Lägg till FLEX-Plus på din bokning. Boka nu och bestäm dig senare. Avbokning utan kostnad och ombokning utan avgift med FLEX-Plus fram till 24 timmar före avresa. Låt semestern börja ombord!

2,7

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

10 tn omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Säljer icke existerande buffet

Åkte en lång weekend med tt line Trelleborg - Świnoujście. Både dit och tillbaka försenades färden en halvtimme. Vi betalade för en "Baltic buffet" i förväg, men väl när vi skulle äta fick vi reda på att detta inte fanns sedan månader tillbaka. Istället fick vi för, huvud och efterrätt. Inga drycker ingick, inte ens vanligt kranvatten.
Bedrövligt också med incheckning för fotgängare en hel timme innan avgång, vilket verkligen förlänger resan. Varför inte helt enkelt låta passagerarna gå ombord vid avgång istället???

22 juni 2025

Svar från TT-Line

Hej och tack för din feedback. Vi strävar alltid efter nöjda kunder och är tacksamma för all feedback för att hela tiden kunna förbättra. För att kunna skicka dina synpunkter vidare till ansvariga ber vi dig fylla i kontaktformuläret (https://www.ttline.com/sv/kontakt/). Vi hoppas trots det inträffade att få hälsa er välkomna ombord någon av våra färjor snart igen. Hälsningar TT-Line

Stugan mer än smutsig…

Min fru och jag blev besvikna på tt-line. Både på resan till Rostock (Huckleberry Finn) och med resan från Rostock till Trelleborg (Tom Sawyer). De hytter vi bokat var mycket smutsiga.
Särskilt illa var det på Tom Sawyer (hytt nr 3118). Man kunde sopa upp dammet med bara händerna. Klädseln i "soffan" var så smutsig att vi inte lade våra kläder där. Likaså förvaringsutrymmet för bagage. Min fru ville egentligen ha en annan hytt, men jag ville inte utsätta oss för den stressen och accepterade det. Golvet i badrummet var blött när vi kom in i hytten.
Detta är inte okej, eftersom vi hade bokat överfarten med en hytt. Och vi betalade för att förvänta oss en rimlig nivå av renlighet.
Det var verkligen äckligt.
Om vi måste använda en färja igen kommer vi att använda ett annat företag. För oss har tt-line spelat ut sin roll.
Jag är ledsen för dessa ord, men min hälsa är viktigare.
Med vänliga hälsningar

12 juni 2025

Skurkbolag

Vi bokade en paketresa under pågående vårkampanj, 15% på alla paketresor till Tyskland. När vi väl bokat och sett till så vi var lediga från vår arbeten fakturan kom. Det var bara avdragit 7,5%. Jag trodde naturligtvis det var ett misstag och mejlade TT som svarade att nej det är rätt. Jag ifrågasatte det men de svarade bara att enligt "systemet" och "överordnande" var det rätt pris. Trots att det bara var halva rabatten som utlovades i kampanjen. Vi avbokade och kommer aldrig tillbaka till TT-Line.

9 maj 2025

Rysktalande personal på färjan inom EU ??

På färjan TT-Line på linje Swinoujscie-Trelleborg beställde jag en drink i baren. Bartendern började svara på ryska och uppgav att han varken talar polska eller svenska. Jag kunde inte klaga på receptionen eftersom bartendern sa att han är receptionist och jag har ingen möjlighet prata med någon annan av personalen. Jag hoppas att TT-Line kommer att erbjuda kundservice på ett språk som är relevant på den här linjen och skaffar serviceinriktad personal.

4 maj 2025

Svar från TT-Line

Hej och tack för din feedback som vi skickar vidare till ansvariga. Hälsningar TT-Line

Skräpföretag

Skräpföretag. Välj ett annat bolag om ni vill få en trevlig resa. Besättningen vet för det första bara hur man skriker på oss gäster. De kan inte enas om vilka regler som gäller ombord eftersom man först får till sig att man visst kan gå ner till bilen när fartyget börjat fara för att sen få veta att man inte alls får gå ner. Resulterade i att min hund fick ligga och vänta uttorkad tills vi kommer i land. När man försöker förespråka för den ilskna polska kvinnan i restaurangen så får man bara skrik tillbaka.

Tax-freen har dessutom varit öppen men obemannad hela turen. För att en viss dam föredrar att sitta i soffan framför restaurangen med telefonen under hela resan. Tämligen obehjälplig individ.

16 april 2025

Svar från TT-Line

Hej, tack för din feedback. Vi skickar dina synpunkter vidare till ansvariga för information och åtgärd. Hälsningar TT-Line

Usel service

Från damen på incheckningen,killarna på bildäck till personal ombord på TT-line har jag aldrig fått ett” -välkommen,hej,tack så mycket,eller ens ett leende!Det är dessa anställda som är ansiktet utåt för TT-line och nu borde man vara extra mån om kunderna efter MarcoPolo katastrofen.Jag vet att man lever på dem stora frakt jättarna där endast priset räknas,men det är uselt bemötande av chaufförer och privatkunder och dålig PR

23 mars 2025

Svar från TT-Line

Hej, tack för din feedback. Vi skickar dina synpunkter vidare till ansvariga. Hälsningar TT-Line

Försenat

Båten skulle avgår 09:25 men gick 10:40 utan någon info varför ??
Efter Ankomsten i Rostock fick vi vänta 1 tim i bilen innan vi fick lämna båten, utan någon info heller ?
Det är tyvärr inte första gången det händer för oss.
Sista 3 gånger gick den alltid försent ,inte meningen för oss som kör hemifrån mitt på natten (för att vi ska ju var framme senast kl.08:45 ) ta den där färjan som inte kan hålla tiderna .

5 december 2024

bra men kyligt

nils holgersson trelleborg rostock. undrar varför man ej fick köra ombord förrän strax innan båten avgick en timma försenad i trelleborg. i rostock fick man köra på närmare en timma före avgång. fräsch båt, hyfsad mat för att vara på en färja men snuskigt dyrt. vi kom ändå fram utsatt tid. Men varför så kallt på båten ?Alla satt med ytterkläderna på hela resan.

10 december 2024

Paketerbjudande från tt-line, Julmarknad Rostock

Paketerbjudande från tt-line. Överfart med bil. Julmarknad Rostock med övernattning på Pentahotel. Eller hur va det nu....
Va beredda på att hotellet är fullbokat så ni blir hämtade i taxi till ett hotel bredvid järnvägsstationen. Ca 20 min gångväg från marknaden, istället för 0,5 min.

6 december 2024

Totalkaos i Travemünde - aldrig mer TT Line

Trelleborg - Travemünde med Tinker Bell var helt okej men returresan från Travemünde med Nils Holgersson var en katastrof - ett rent skämt. Hamnen i Travemünde var ett totalt kaos - det var extremt rörigt och otydligt. Ingen (varken bilar eller lastbilar) förstod hur man skulle åka. Flera långtradare hade tydligen kört fel och fick backa för att komma rätt. En långtradare körde in i en personbil framför oss när de försökte åka in i samma fil. Alla stod till slut i vägen för alla och inga långtradare kom fram och personalen hade ingen lösning. När incheckningen till slut öppnade så fungerade ingen av de två automaterna. Människor från olika länder irrade omkring, alla var superirriterade och många vittnade om att det ofta är så här i Travemünde.
På båten skickades vi ner för att parkera längst ner. Därifrån fick man gå sju trappor (!) upp utan hiss. Väl i Trelleborg fick vi köra av en och en halv timme efter att båtan kommit i land.
Nej - aldrig mer TT-line från Travemünde!!!

22 november 2024

Ta med egen mat!

Incheckningen har många brister. Båten är bra o fräsch (inte sett cabinerna o mycket var stängt pga lågsäsong).

Maten (köpte online en varmrättstallrik) UNDER ALL KRITIK! För 148 SEK fick jag en smaklös schnitzel, överkokta/mosiga/gråa grönsaker o mjuka potatisar och inget mer! Sallad, vatten, kaffe, allt kostar och det är Dyrt! Vilken besvikelse!

SÅ TA MED EGEN MAT eller prova a'la cart menyn!

Jag har läst recensioner bakåt till 2021 och det är samma kritik hela vägen så rederiet är inte intresserat av förbättring.
En flygplansmåltid vore en ren dröm i jämförelse! Så det borde gå att ta in färdigdukade brickor och bara värma maten när man ser behovet/antal kunder.

16 november 2024

Väl besviken vid returresa

Väl besviken vid returresa . Fick veta på terminalen att TT- line båten ska inte köra utan att man ska boka via Stena lite. Fick problem med förbetalda 4 maträtter som dom på restaurangen hjälpte till att vi inte blir utan mat.
Mycket överraskande dålig från TTline.
Vi blev irriterande och besvikna på det oförklarliga händelse.
Fick betala rum med havsutsikt men Fick inte sånt rum.
Mycket dåligt.
Rekomenderar inte en sånt TT lite.

12 oktober 2024

Svar från TT-Line

Hej och tack för din feedback. Vi strävar alltid efter nöjda kunder och är tacksamma för all feedback för att hela tiden kunna förbättra. För att kunna skicka dina synpunkter vidare till ansvariga ber vi dig fylla i kontaktformuläret (https://www.ttline.com/sv/kontakt/ifeedback/) Vi hoppas trots det inträffade att få hälsa er välkomna ombord någon av våra färjor snart igen. Hälsningar TT-Line

Vi blev nedkörda i källaren med vår…

Vi blev nedkörda i källaren med vår husbil på ms Skåne, avsett endast för personbilar så smal ramp ner att vi skrapade båda backspeglarna. Amatörmässigt av personalen som såg ut att vara tonåringar.

15 maj 2024

Hungriga och iskalla!

Den 11 september åkte vi kl 10 från Trelleborg till Świnoujście. Det var fruktansvärt kallt på båten. Vi letade efter en varm plats förgäves. Dessutom var vi hungriga och lunchen började inte serveras förrän 13.30!!!!! Skärpning tack!

11 september 2024

Svar från TT-Line

Hej och tack för din feedback som vi skickar vidare till ansvariga. Vi hoppas att få hälsa er välkomna ombord snart igen. Hälsningar TT-Line

Inställt

Inställt! Huck Finn till Rostock 22:30. Ej förvarnat förrän 15 min före avgång. Åker tillbaka för att köa i kontoret. Vi får åka till Travemünde i stället. Omväg + försenad till destinationen. Ingen förklaring, ingen vänlig "kompensationsgest".

9 september 2024

Svar från TT-Line

Det måste finnas en toalett vid…

Det måste finnas en toalett vid Terminal E i Trelleborg. Vi kom ombord efter klockan 22 den 7/9!
Det bör också meddelas med sms om det är en så stor försening. Då kan man äta någonstans, gå på toa och anpassa sin incheckningstid.

7 september 2024

Travemũnde - Trelleborg Nils Holgersson

Färjan var sen till Travemũnde, vi hade en bokad Buffé. Mycket folk. Bad en tjej om hjälp att få ett bord för 6 personer, fick ett svar att bara sätta sig ned.. men det fanns inga bord. Vi valde med fler från vårt sällskap att sätta oss i ett angränsande rum. Varpå tjejen kommer och mer eller mindre stirrar ut oss med ORDEN det är stängt här... ska ordna ett bord men det gjordes inte. vi var 10 st 6 vid ett bord och 4 vid ett annat. efter en kort stund kommer hon igen glor på klockan 'Vi stänger om 25 minuter'....kom åter flera ggr...med samma attityd. Tycker nog att man ska kunna få äta i lugn och ro..oavsett är båten sen så ska vi väl inte drabbas som kunder...Tjejen som styrde denna kväll hette Katherina. Fanns en ohövlig person till i receptionen som mer eller mindre skällde ut ett par ur vår grupp för att de bad om muggar till hytten för tandborstning vatten för medicin... Kvällspersonalen bör nog få gå kur i hur man hanterar sina kunder... bemötande osv...

6 september 2024

Väldig otrevliga personal.

Väldig otrevliga personal.

14 augusti 2024

Svar från TT-Line

Mycket otrevligt personal då vårt bil…

Mycket otrevligt personal då vårt bil gick sönder och vi har bett om hjälp att få oss av från båten. Personalen skriker på oss och när vi säger att vi ska lämna bilen på båten och gå av då puttade de ut oss och bara lämnade oss uppe på bryggan. Mycket otrevliga
Vi hade åkt från Rostock kvällen 5 augusti och morgonen den 6 augusti ankomst i Trelleborg
Värsta upplevelse

6 augusti 2024