True Energy A/S - a Landis+Gyr Company Omdömen 57

TrustScore 2 av 5

2,1

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

DO NOT USE THEM - THEY WILL RIP YOU OFF!!! Utterly useless and a company full of scum. Tried to hold me accountable for previous tenants debt of £5K which I legally proved wasn’t my debt. The... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Umuligt at gennemskue hvad el(time) prisen består af. De forklarer ikke hvad der er produktionsprisen, transportprisen eller statsafgift: det er altsammen betegnet med indforståede kodenavne. Derim... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kundeservice af værste skuffe. Har investeret i et Smart Me modul, så jeres App kan styre energien fra mine solceller til laderen. Jeres side, hvor man skulle finde hjælp har døde links, og jeres... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Har brugt app’en til min Ford Kuga i et år, og efter en ganske svær opstartsperiode lader den nu som den skal hver gang. Det kræver dog flg. tilslutnings flow: Tilslut lader, åben app’en, aktiver Boos... Se mer

Företagsinformation

1. Programvaruförsäljare

Skrivet av företaget

True Energy wants to change the way the energy system works and make it easy to use electricity when it is cheapest but also when it's most climate friendly. Our core values ​​are: Sustainability: True Energy works for a sustainable future by balancing the grid. This lowers the CO2 emissions from electricity consumption and ensures that our existing electricity network can cope with future demands. User-friendly: True Energy’s solutions must be user-friendly. We strive to put the best and most intuitive app in your hands. This applies across EV charging, controlling smart home devices and making the most of renewable energy sources. Collaboration: At True Energy, we believe that collaboration creates synergies. That is why we work closely with companies throughout the mobility and energy sectors to create the best solutions.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fin app, men kan ikke logge alm. ud

Fin app, men man kan ikke logge ud, uden at skal slette ens søgehistorik

14 mars 2023

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Hej Holger. Det er rigtigt at man ikke længere kan logge ud af appen på samme måde som før. Tidligere oplevede rigtig mange af vores brugere at de blev logget ud af appen i tide og utide og det skabte stor utilfredshed, så vi har ændret vores loginsystem af den grund. Må jeg spørge dig hvorfor du gerne vil logge ud? Er det fordi du har mere end en elbil og ønsker flere konti?
Jeg antager at du med "søgehistorik" mener "Ladehistorik". Når du sletter appen fra din telefon, og downloader den igen, så er det rigtigt at den opretter en ny bruger til dig, og så ser det ud som om at din ladehistorik er blevet slettet. Det er den dog ikke. Har du slettet appen og fortrudt og vil have din ladehistorik tilbage, så skal du blot skrive til vores support@trueenergy.io med den email du bruger til din profil. Så kan supporten knytte den gamle og den nye profil sammen, og så vil du se din ladehistorik igen. Det er selvfølgelig lidt besværligt, derfor opfordrer vi naturligvis til at man ikke sletter sin app, i hvert fald ikke hvis man er glad for at bruge den.

Jeg håber det hjalp lidt, ellers er du altid velkommen til at skrive igen support@trueenergy.io (att. Anne)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har ikke virket i de 9 måneder vi har…

Har ikke virket i de 9 måneder vi har haft den. Supporter siger det samme - nul stil, afinstaller, geninstallere ….
Tekniker sendt ud - nu kan vi slet ikke lade, og må købe dyre ladninger eksternt … virkelig noget skrammel ….

14 mars 2023

Hej Lene :)

Det er da et træls forløb I har haft. Jeg kan næsten gætte mig til at I må være energifyn kunder.
Som I sikkert har fået at vide mange gange, så har der desværre været store problemer med simkortene i de ladebokse som energifyn kunder har fået leveret. Vores del af projektet er jo at levere software som kan "snakke" med boksene, men når simkortene ikke virker optimalt, så kan vi ikke få signal til boksene og derfor ikke "snakke" med dem. Jeg ved min kollega har kørt rundt og har forsøgt at skifte en hel del af simkortene - kan han være den tekniker du omtaler? Uanset hvad så overgår EnergiFyns aftale heldigvis snart til et andet selskab, som forhåbentlig kan få det til at fungere bedre med de lidt besværlige simkort.
I mellemtiden er du meget velkommen til at skrive til vores support igen (support@trueenergy.io), så vedlægger jeg din anmeldelse her og prøver at tage det op med min førnævnte kollega som har kørt rundt til energifyn kunderne, for jeg kan ikke forstå at det skulle virke dårligere efter han har været forbi. Det vil jeg gerne til bunds i.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og hurtige svar på…

Fantastisk service og hurtige svar på mine spørgsmål

26 februari 2023

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Hej Torben. Tusind tak for din fine anmeldelse, den er vi glade for. Jeg giver din ros videre til mit supportteam. God weekend til dig! De bedste hilsner Anne

Så er der blevet ro på

Så er der blevet ro på app, efter start vanskeligheder, og har fundet ud af I ikke understøtter Appel Watts, efter kontakt i nu en gang med jeres kundeservice. Men skidt pyt med det, så fik jeg en nyt ur 😂😂.

Så nu regner jeg med at det kommer til at køre i fremtiden, lidt spændende at følge jer.

PS kunne I ikke lave en aftale med Jysk Energi som går meget op i elbiler ??

De afholder elbils festival i Holstebro hvert år. Tjek Deres hjemmeside og læs deres nyheder...🙏🏻🙏🏻

24 februari 2023

Hej Bo!

Tak for din fine anmeldelse og godt du er glad for dit nye Apple Watch (I al hemmelighed så har vi vedtaget ved seneste marketingmøde at der skal sættet ekstra resurser på at få vores Apple Watch løsning til at fungere igen - så hold ud! Jeg laver et opslag på facebook og et notits i nyhedsbrevet når det fungerer igen).

Tak for dine gode forslag mht. Jysk Energi og Elbils Festival i Holstebro - dine tips er hermed givet videre til salg og marketing.

Jeg håber du får en fantastisk weekend.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og hurtig support og app virker…

God og hurtig support og app virker efter hensigt👍🏻

17 februari 2023

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Hej Torben. Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg vil give din ros videre til support-teamet! De bedste hilsner, Anne

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Der gøres virkeligt meget for at hjælpe…

Der gøres virkeligt meget for at hjælpe med at få løst lade problemer og man kan være sikker på at der svares på alle mails og også inden for kort tid (faktisk også i løbet af weekenden :-) )

10 februari 2023

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Hej Frank. Tusind tak for din fine anmeldelse - jeg vil give din ros videre til vore support team! De bedste hilsner, Anne

Vigtig app

Det er ikke det letteste i verden at få til at fungere, men supporten er super hjælpsom og svarer ofte indenfor få timer. Og det er ikke nødvendigvis app'en, den er gal med. Vores største problem har været at holde vores lader på wifi. Konceptet er genialt, så jeg ønsker jer alt det bedste.

11 februari 2023

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Hej Mette. Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for - og jeg vil straks give rosen videre til mine supportdrenge! Vi synes også konceptet er genialt, men det er en verden i udvikling så vi ved godt der altid er plads til forbedringer.
Rigtig god mandag til dig!

Hurtig og god hjælp

7 februari 2023

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Hej Ras. Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for - og jeg vil straks give rosen videre til mine supportdrenge!

Super engageret

Super engageret, komoetent og hurtig support !

5 februari 2023

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Hej Poul! Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for - og jeg vil straks give rosen videre til mine supportdrenge!

Super god kundeservice

Super god kundeservice
Havde problemer med opsætning af appen. Fik hjælp med det samme og problemet løst.

24 januari 2023

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Hej Lotte. Det er jeg rigtig glad for at høre - tak fordi du bruger True Energy appen! Jeg giver din fine feedback videre til mine support drenge.
Rigtig god weekend
Dbh. Anne

God app og endnu bedre support

God app og endnu bedre support
Drillede lidt at få det hele sat rigtig op, men det kører rigtig godt nu og under alle omstændigheder er der god hjælp at hente gennem supporten

22 januari 2023

Hej Michael!

Tak for din rigtig fine anmeldelse - det gør os virkelig glade her på kontoret. Jeg giver din fine ros videre til mine support-drenge!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bedste app af sin slags

En lille smule omstændig men det er også det der gør at den er langt bedre end alle andre lade kontrol apps til bilen. Har brugt appen i snart 3 år der er også god kommunikation med support ved fejl.

13 januari 2023

Hej Troels!
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er et marked i hastig udvikling vi arbejder med, så derfor har du helt ret i at der kan opstå fejl undervejs, både for os og vores konkurrenter. Jeg er rigtig glad for at høre at du føler vores support er gode til at hjælpe dig hurtigt videre når du uheldigvis har oplevet en fejl, den ros vil jeg give videre til dem.

Anne, True Energy

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Får stadig reklamer fra jer selvom jeg…

Får stadig reklamer fra jer selvom jeg over flere år har frabedt mig det.

I dag er mail modtaget: "Julefreden er lige om hjørnet 🎄- Appen opdateres, bugs er fikset 😱 og vi har deltaget i Europas største energikonference"

Lad være med at komme i kløerne på trueenergy for i får aldrig fred igen.

12 december 2022

Hej Benny!

Vi har jo som du ved forsøgt at komme i dialog med dig mange gange vedrørende dette, men du svarer os ikke :) Vi har søgt og søgt, men vi finder dig simpelthen ikke på dit navn: Benny Gade. Vi vil SÅ gerne fjerne dig fra vores mail-system, men du bliver nødt til at oplyse os om HVILKEN mail-adresse du modtager vores mails på, så vi kan gøre det. Hvis nu f.eks. din mail hedder: GB@gmail.com, så kan vi ikke med sikkerhed vide at det er dig og slette den, før du bekræfter at det er din.

Jeg indsætter lige vores tidligere svar til dig her igen:

Opdateret 29/11-2022: Hej Benny - i har fortsat ikke hørt fra dig vedr. dette? og vi kan som sagt ikke finde dig i systemet, derfor er det utrolig svært at gennemskue hvordan det problem du oplever opstår. Vi ser frem til at høre fra dig så vi kan løse det.

6/10-2022: Hej Benny. Det lyder da ikke så godt. Jeg har talt med vores kundeservice og ingen erindrer nogensinde at have talt med dig, og når vi slår dit navn op i vores mail-system ser vi kun en konto der ikke har været aktiv i to år - og den har vi derfor ikke skrevet til. Er det muligt du har oprettet flere brugere i sin tid? Du må meget gerne sende mig en mail på support@trueenergy.io, så tager jeg fat opgaven det med det samme. Med venlig hilsen Anne

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

True Energy Appen har ikke virke hele…

True Energy Appen har ikke virke hele dagen i dag tirsdag d. 29/11-2022.
ingen info, ingen svar på telefon, ingen svar på mail, dårlig service

29 november 2022

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Hej Knud. Det er jeg ked af at høre at du måtte opleve. Vi har sendt en ny opdatering ud af appen, med nogle tiltrængte opdateringer og rettelser, for at de træder i kraft er man nødt til at sikre sig at man har sat sin telefon til automatisk at opdatere appen? Kan dette være problemet?

Hvis du fortsat oplever problemer med appen, vil du så ikke skrive til mig på support@truenergy.io? Så kan jeg få fulgt op på dig.

De bedste hilsner, og go' jul!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Elendig og uduelig app og service fra…

Elendig og uduelig app og service fra pågældende firma, i 2 måneder har funktion med at lade i de billigste timer ikke fungeret, netop det som de sælger appen på Når jeg rykker for at få det løst så jeg ikke skal styre min lader manuelt, får jeg blot beskeden, vi skal kontakte dig når vi ved noget, gab Jeg har deres løsning igennem Energifyn, de er også kontaktet ang. Dette problem, de indikerer at de også har forsøg at få True Energy til at løse fejlen, det er heller ikke lykkes Jeg er rystet

29 september 2022

Hej Jørn.

Jeg er utrolig ked af at høre at du har haft så dårlig en oplevelse med dit TrueEnergy, EnergiFyn og Etrel-forløb. Desværre har vi oplevet store problemer med de simkort der er blevet sat i de Etre-ladere som samarbejdet med EnergiFyn er baseret på - vi kan simpelthen ikke "snakke sammen" med dem og derfor oplever du problemer med løsningen. Vi håber meget at EnergiFyns nye samarbejdspartner har en løsning der kan "snakke sammen" med de pågældende simkort, så du som bruger får en bedre løsning fremadrettet, men det problem du oplever opstår simpelthen i den forbindelse, derfor kan vi ikke gøre mere så længe det er de simkort som sidder i laderne - det ved EnergiFyn også godt og derfor har de valgt ny samarbejdspartner.

Ydermere er jeg da ked af at høre at du har dårlig oplevelse med vores kundeservice - kan jeg få dig til at skrive en henvendelse til mig på info@trueenergy.io, så jeg kan følge lidt op på den korrespondance du har været igennem med vores kundeservice?

ER SÅ TRÆT AF DET.

Man kan ikke lave en laderegel, når kabel er sat i ,lader den og det er jo ikke mening..
Det er så mega træls at man ikke kan komme til at snakke med en fra true energy, alt der skriveri er noget L..., glæder mig vildt til at Energi fyn skifter til MONTA..

19 november 2022

Hej Jane.
Vi er kede af at du oplever problemer med appen. Det er ikke nogen hemmelighed at der var været store problemer med kombinationen af de ladebokse, de simkort der er sat i ladeboksene og så vores app, når det kommer til EnergiFyn samarbejdet, simpelthen fordi vores app ikke får det fornødne signal fra de simkort der sidder i boksene. Vi håber også meget for jer at Monta kan få signalet til at virke.

Jeg er dog ked af at høre du føler du ikke har kunnet få kontakt til os? Hvis du vil sende mig en mail på info@truenergy.io med dine kundeoplysninger, så kan jeg følge op på dialogen vi har haft med dig, og se hvor den måske er strandet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Great app! Saves money by charging when it's cheap :)

I'm using the app for over two years. The app had it's worse periods, but support is always there to help. For past few months the app works stable.

9 november 2022

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company

Thank you Marek! Happy to hear that you've had a pleasant experience with the app.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

God idé men ringe produkt

De får 2 stjerner for at svare, også selv om svarene ikke passer med mine spørgsmål.
Vi har 2 Kia (e-niro og EV6), samt en Easy lader. Det gik fint at koble app sammen med Easee lader og herefter oprette de to biler. Men...
Man kan ikke indtaste ladestand på bilerne uden at den retter begge, hvis den retter nogen. Man kan ikke vælge hvilken bil der er tilsluttet lederen, den vælger hele tiden den første der er tilsluttet.
Deres support giver indtryk af ikke at have læst det spørgsmål Man stiller, de svarer ofte noget der er helt uden af sammenhæng.
Jeg synes tanken bag produktet et god, men det er simpelthen for ringe.

7 november 2022

Hej Hans Henrik.
Jeg er ked af at høre om din oplevelse af appen og forløbet med vores kundeservise. Hvis du har mod på det, må du gerne sende mig en mail på info@trueenergy.io (til Anne) så prøver jeg lige at følge op på forløbet og se på de svar du har modtaget.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

True Smart Charge, NOT so smart, igen, igen.

Hej Anne, Det er desværre gentagende oplevelser, og fordi det du svare tilbage ikke er korrekt, føler jeg mig nødsaget til at uddybe mine oplevelser.

Ladning bliver ikke igangsat ved at aktivere "boost" knappe. Manuel ladning virkede heller ikke. At slå laderegler fra, er heller ikke en success. Derudover nytter det heller ikke noget at jeg skal vågne ud på natten for manuelt at starte ladning med en Boost knap, der ikke virker.

Det jeg snakker om er de lilla flex timer, hvor True Energy sammen med Radius køre simulationer af overbelastede elnet frem til årsskiftet, og det faktum at i vælger at køre en 2 timers simulation i de 2 biligste timer den dag(midnat til 02:00), således der i dette tilfælde bliver ladet til en overpris på 70%, er et bevist valg som True Energy sammen med Radius har truffet. I har bevist valgt at elbilerne ikke skulle oplade billigst muligt.

Big Battery stå ikke bliver brugt i min region, så der modtages ikke kabelrabat.
Derudove beskriver i Big Battery på jeres hjemmeside således: "Big Battery balancerer elnettet ved at stoppe ladningen af elbiler i korte perioder. Opladningen stoppes, hvis belastningen på elnettet er for stor."

Men det som der skete her var at True Energy i 2 fulde timer forhindrede oplading, hvilket intet har at gøre med at stoppe ladningen af elbiler i korte perioder.

25 oktober 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.