DO NOT USE THEM - THEY WILL RIP YOU OFF!!! Utterly useless and a company full of scum. Tried to hold me accountable for previous tenants debt of £5K which I legally proved wasn’t my debt. The... Se mer
Det här tycker kunderna
Umuligt at gennemskue hvad el(time) prisen består af. De forklarer ikke hvad der er produktionsprisen, transportprisen eller statsafgift: det er altsammen betegnet med indforståede kodenavne. Derim... Se mer
Företaget har svarat
Kundeservice af værste skuffe. Har investeret i et Smart Me modul, så jeres App kan styre energien fra mine solceller til laderen. Jeres side, hvor man skulle finde hjælp har døde links, og jeres... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
True Energy wants to change the way the energy system works and make it easy to use electricity when it is cheapest but also when it's most climate friendly. Our core values are: Sustainability: True Energy works for a sustainable future by balancing the grid. This lowers the CO2 emissions from electricity consumption and ensures that our existing electricity network can cope with future demands. User-friendly: True Energy’s solutions must be user-friendly. We strive to put the best and most intuitive app in your hands. This applies across EV charging, controlling smart home devices and making the most of renewable energy sources. Collaboration: At True Energy, we believe that collaboration creates synergies. That is why we work closely with companies throughout the mobility and energy sectors to create the best solutions.
Kontaktuppgifter
Agern Allé 5a, 2970, Hørsholm, Danmark
- info@trueenergy.io
- trueenergy.io
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
The Hitler of energy companies
DO NOT USE THEM - THEY WILL RIP YOU OFF!!!
Then tried to charge me for delays due to their own incompetence. Threatening me with credit control process - True Energy you can chase the CORRECT person for the debt and YOU are liable for your administration errors!!
Utter scum. Lowest of the low. Would rather smash my head against a brick wall repeatedly than use these utter incompetent idiots for anything. Ever.
Jeg har haft True Energy appen på min…
Jeg har haft True Energy appen på min mobil længe, men siden i går virker den ikke. Der kører kun cirkler, kommer ikke videre.
Kundeservice af værste skuffe.
Kundeservice af værste skuffe.
Jeres side, hvor man skulle finde hjælp har døde links, og jeres support holder en hen med snak i månedsvis.
Jeres mangel support gør en ellers god app ubrugelig.

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company
Jeg gar et problem med at timetallene…
Jeg gar et problem med at timetallene ikke vises og så kan jeg ikke se prisen på strøm det næste døgn.
Nogle gange er det som om de kommer frem efter lang tid

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company
Behov for mere brugervenlig betjening
Det må ske for mange, at de får ny telefon. Så er det ikke så ligetil at få det til at virke på den nye. Jeg forstår ikke, hvorfor det skal være så kompliceret at få det til at virke. Selvom bruger bliver slettet på den gamle, kan der ikke oprettes på den nye. Ved email kontakt blev det fikset, men den vil ikke lade, selvom appen opdager, ladestikket bliver sat i bilen. Jeg har ikke engang muligheden for at gå tilbage til den gamle telefon igen, p.g.a den elendige måde, appen fungerer på. Selvom bruger bliver slettet, bliver adressen ikke slettet. Det vil sige, at der ikke kan oprettes igen, da der kommer en meddelelse om, at adressen findes, når der oprettes ladeboks. Den fejl skal rettes.

Jeg har brugt True Energys App i 4 år
Jeg har brugt True Energys App i næsten 4 år og har generelt været tilfreds. Desværre har jeg indenfor senest 3 måneder oplevet fejl i tariffer fra netselskabet Nord Energi Net, som har påvirket det optimale opladning tidspunkt. Jeg har gjort True Energy opmærksom på dette to gange med omkring 2 måneders mellemrum, men har fået at vide, at det er netselskabets ansvar at indberette korrekte tariffer.
Hvis jeg var i True Energys position, ville jeg personligt kontakte Nord Energi Net for at sikre, at de korrekte tariffer blev indberettet. Desværre er dette ikke sket, og jeg har derfor afinstalleret appen og søger nu efter en alternativ løsning. Derfor giver jeg True Energy 2 stjerner.

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company
Uoverskuelig opgørelse af el-prisUmuligt at gennemskue hvad el(time)…
Derimod står der at brugeren betaler Skat.
Selskabet ved ikke at i Danmark er skat noget man betaler af indkomst.
Elektrisitet er noget man betaler afgift af eller moms. Men True Energy kalder det skat. Så dumme er de - eller fattige: De har ikke råd til at have en m/k til at læse igennem hvad de sender ud

Nem og overskuelig app
Jeg bruger appen til at lade min bil billigt, men tjekker ofte også elpriserne. Det er et godt overblik, som jeg har ventet på.

App'en er relativt ubrukelig
App'en er relativt ubrukelig. Dårlig oversikt.
Ser mange skryter av den ved lading av elbil, dette har jeg ikke testet, da jeg kjører bensinbil.
Gi en chance for at se lidt frem
Gi en chance for at se lidt frem, det er ikke alle som har tid til at tjekke appen flere gange om dage. Og lav ikke om i brugerfladen hver måned.

Fremragende app!
Fremragende app som hjælper en med at lade billig strøm på de rigtige tidspunkter. Efter lidt startvanskeligheder, så kører det nu 100% perfekt. Har sparet over 1.000,- de sidste 5 måneder, og kundeservicen er hurtig og rigtig flink :-)

Fantastisk serviceoplevelse
Fantastisk service på et niveau, som ses sjældent i disse tider. Hurtigt svar, kompetente medarbejdere og tålmodighed. 1000 tak for hjælpen.
Appen er oversigtlig, når den er sat op - det eneste der drillede mig var Grit Operator, som ikke tildeles under ens profil, men findes under en meget lille underoverskrift i Explore feltet
Virker fint, men med lidt besvær
Har brugt app’en til min Ford Kuga i et år, og efter en ganske svær opstartsperiode lader den nu som den skal hver gang. Det kræver dog flg. tilslutnings flow: Tilslut lader, åben app’en, aktiver Boost, aktiver Stop Boost. Herefter vises ladeplanen som normalt ser fin ud. Det hænder dog at planen ser forkert ud, men min oplevelse er at ladningen alligevel foregår i de billigste perioder.

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company
Wouldn't recommend it to anyone
The app rarely works. Usually I can't log in, but when I on the rare occasion try and it works, then I remember why I so rarely even try. It seems absolutely useless.

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company
Virkelig, VIRKELIG ringe support!
Prøvede deres ladenetværk og det skulle jeg ikke have gjort. Systemet virkede ikke ikke og efter to timers manglende support (jeg ringede 15 gange uden svar) er konklusionen, at dem skal jeg aldrig bruge igen.

Enkel og brukervennlig app
Enkel og brukervennlig app, kjappe svar fra kundeservice ved behov, anbefales til bruk til lading til El bil,

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company
This is a brilliant app and they have a…
This is a brilliant app and they have a great team that supports the customer in a brilliant way. Kudos!

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company
få nu det at virke før i laver…
få nu det at virke før i laver konkurencer og alt det
vrøvl

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company
God vi bruger den dagligt !

Svar från True Energy A/S - a Landis+Gyr Company
den er nem og den fungerer perfekt

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.