In juni 2 ventilatoren besteld, 1 geleverd over de andere niets gehoord. Ik zag dat die nu niet beschikbaar is. Ik heb uiteindelijk via de website een ticket aangemaakt maar daar al weken niets op geh... Se mer
Det här tycker kunderna
Artikel zoals beschreven en van goed e kwaliteit. Snel verzonden en verder geen poespas. Niet de goedkoopste, maar redelijk competitieve prijzen.
Was een bouwdoos met zeer summiere handleiding apparaat werkt naar behoren nadat het gemonteerd is alleen de doppen die op de kop van de voet moet worden gemonteerd passen van geen kanten
Omdat ik op enig moment service nodig had en kan alleen maar zeggen dat is keurig en nog vrij snel ook, opgelost.. Soms waren de berichten beetje verwarrend Omdat ze zowel in de Duitse and Nederl... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Hier ontvangt u de nieuwste informatie over thema's zoals verwarming, luchtontvochtiging, klimaatbeheersing en meettechniek. Heeft u vragen? Wensen? Opmerkingen? Laat het ons direct weten! Of je nu thuiswerker, huizenbouwer, fan van techniek of in...
Kontaktuppgifter
Bredaseweg 56, 4861 TD, Chaam, Tyskland
- trotec24.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De compressoraansluiting voor het…
De compressoraansluiting voor het autoventiel functioneert niet naar behoren.
Goede koeler doet het super goed zeer…
Goede koeler doet het super goed zeer tevreden
Slecht
Slecht, zal er nooit meer iets kopen. Bereikbaarheid en communicatie is slecht. Na bestelling en betaling geen enkele reactie.
Wachten
Nog steeds aan het wachten op een vervangende accu voor de klopboormachine sinds 12 mei
Na maanden nog geen geld van de retour…
Na maanden nog geen geld van de retour gestuurde boor.
Credit nota gehad maar geen geld.
Na maande de credit nota gehad maar geen geld gestort,word wel verteld dat het gestort is maar niet op onze rekening.
Ook word er geen bewijs geleverd dat het gestort is.
We zijn al bezig vanaf December 2024.
Voelt al oplichting!!!
Omdat ik een laagdiktemeter heb gekocht…
Omdat ik een laagdiktemeter heb gekocht 2.5?jaar geleden en amper 15x gebruikt en hij werkt al niet meer!
communicatie prima
communicatie prima
verzending lang daar het uit duitsland komt.
Wel creditnota ontvangen maar geen…
Wel creditnota ontvangen maar geen geld. Dan bellen bespaar je de moeite dat bandje wat je krijgt krijg je elke x. Maar naar een paar x mailen toch mijn centen terug.
Goede kwaliteit voor een redelijke prijs
Goede, degelijke, producten voor een redelijke prijs. Alleen de bezorging via DHL is naadje (hele dag tevergeefs gewacht op de levering, daarna dit pakket alsnog af moeten halen bij een DHL pick up point).
Product was redelijk snel binnen
Product was redelijk snel binnen. Maar had al iets gekregen dus kon retour. 21 mei me credit nota ontvangen. En nog steeds wachten op mn geld. En als je maild. Ja door onze werkdruk blabla.. duurt het zo lang. Eigenlijk gewoon kansloos.
Zeer slecht
Zeer slecht. Ben al 2 weken aan het bellen, zijn elke keer in gesprek. Bestel een drukregelaar, pomp daar gekocht. Alle mn stoppen springen eruit. Wil alleen advies
Maar nee hoor, niemand geeft gehoor. Bah bah, zou hier ook niks meer kopen.
Was verder prima en snel bij mij thuis
Was verder prima een product en snel bij mij thuis, alleen was zeer slecht verpakt, gelukkig verder geen schade ,en jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij is
Betaald geld niet terug!
Geld niet terug ontvangen na ruim 2 maanden, zelf na ontvangst van een creditnota.
Na een maand daarop volgend ingebrekestelling verstuurd, nu op dit moment (1-5-2025) ook hier geen reactie op gehad.
Ondanks de vele mindere en slechtere…
Ondanks de vele mindere en slechtere van meerdere mensen hier dan een hele goede recensie van mij.! Super snel verzonden heel in doos en werkend product. Helemaal geweldig toch.. maar ook netjes qua updates over verzending. Het is goed gegaan en gedaan en dan mag ook gezegd worden gewoon top:!! 💪🏼👊🏼
Slecht product
Na een jaar ging een lucht ontvochtiger stuk, binnen garantie heb ik een andere gekregen. Die ging ook na een jaar stuk en verbergt men zich achter de verstreken garantie termijn. Feit blijft dat je mag verwachten dat een ontvochtiger en levensduur heeft van veel langer dan de gegeven 2 jaar. Voor mij geen trotec meer.
Niks bestellen bij dit bedrijf
Niks bestellen bij dit bedrijf. Heb niks ontvangen en mijn bestelling van over de 400 euro is nooit terug gestort. Zijn niet te bereiken.
Geleverd wat we besteld hadden.
Geleverd wat we besteld hadden.
Geleverde op de aangegeven datum, goed verpakt.
Heelaas een bestelde item terug moeten sturen, geen probleem en het geld terug gestort gekregen binnen het termijn wat op de website stond.
Nooit meer
Het was niet handig van mij om ondanks mijn vorige ervaring waarbij ik weken op antwoord heb zitten wachten na een kapot verwarmingselement geleverd te hebben gekregen, dat terug moest sturen en dat was sjouwen, en lang op mijn geld terug moeten wachten, toch nog maar twee kacheltjes besteld omdat ze in de aanbieding waren. Ik hoopte dat de service beter was maar helaas, er kwam maar een kacheltje. Moest ik weer formulier invullen voor vermist pakket, etc. Ze zouden me een nieuwe sturen maar ik heb bedankt, ik durf niet meer. Er zit nu wel een aardige mevrouw haar best te doen maar wat mij betreft te laat.
Wij hadden er 6 gekocht en zijn…
Wij hadden er 6 gekocht en zijn geleverd. Alleen 15% korting zou worden verrekend is nooit terug betaald, veel over getelefoneerd met een John is ook een leugenaar, daar na nooit meer iemand gesproken. Ook de e-mail worden niet beantwoord
Nu sinds vorige jaar zijn er 3 stuk . Van alles ondernomen komt geen reactie
Ons gevoel zegt dat wij zijn opgelicht door Trotec in Arnhem ( 085)
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.