TripX Travel Omdömen

1 057
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 49 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar att hela bokningsprocessen är väldigt smidig, och det är enkelt att navigera och hitta tydlig information på hemsidan. Resenärerna framhäver ofta att personalen är otroligt hjälpsam samt att servicen håller en genomgående hög nivå som gör vistelsen trivsam. Vissa recensenter var inte nöjda med att transfern ibland dröjde en stund efter ankomst eller att flygtiderna ändrades oväntat. Några resenärer noterade också att hotellstandarden ibland kändes lägre än förväntat och att oväntade extra avgifter tillkom under vistelsen. Personer upplevde att det ibland uppstod utmaningar med externa flygbolag eller transporter.

Ämnen som oftast nämns

Holidays

Konsumenter tycker helgdagar är tvetydig, där många beskriver underbara resor till Rom och Spanien med... Se mer

Service

Människor rapporterar positiv upplevelser med service och menar att allt kändes välorganiserat från bokning... Se mer

Booking process

Användare beskriver positiva interaktioner med bokningsprocess. Recensenter lyfter fram att bokningen är... Se mer

Location

Recensenter nämner tvetydig feedback om plats. Vissa konsumenter uttrycker uppskattning för den vackra... Se mer

Price

Kunder delar tvetydig åsikter om pris, där vissa uppskattar prisvärda resor med bra priser och smidig bokning... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Min vistelse i Kroatien var i stort sett mycket positiv. En klar höjdpunkt var hotellets exceptionella service. Personalen var oerhört tillmöteskommande, vänlig och gick alltid det extra stege... Se mer

Jag har rest med TripX Travel i flera år, och de resor de satt samman har alltid blivit väldigt fina. Nu senast var jag i Rom ihop med min make, en födelsedagspresent, och vi kom hem häromdagen. Inför... Se mer

Beställningen gick smidigt. Incheckningen hemifrån fungerade bra. Transfern bekväm med taxi. Hotellet och maten god och varierande. Vi uppskattade underhållningen och bastun.

Den samlade bedömningen är att det fungerade bra överlag med bokning, flygtider och hotellvistelsen. Transfern får något sämre omdöme eftersom vi fick vänta på den i en halvtimme efter att vi hämtat u... Se mer

1. Resebyrå

Om TripX Travel

• Flight + hotel always included
  • More than 130 destinations and 3000 handpicked hotels
  • Dansk/Svensk/Norsk customer service
  • Guaranteed best price on package holidays!

Visit us at:

(1 057)

139 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Super

Allt fungerade klockrent, från avresa till hemkomst. Priset på resan var det inget annat bolag som ens var i närheten av att kunna konkurrera med. Vi kommer anlita Trip X framöver och rekommenderar även andra att göra så.

22 oktober 2023

Bra paketresa

Bra paketresa, 3 stjärnigt hotell men helt ok, Bra mat, ca 100m till stranden, Bästa strandbiten med palmer och fin sand, Mycket restauranger och butiker, Hyrde cykel och åkte till Palma längs havet, Jättebra transfer från flygplats, Valde egen taxi. Jättefin bil och professionell chaufför

2 oktober 2023

Riktigt bra resebolag

Riktigt bra resebolag, allt fungerade toppen. Hotellet var grymt, transfern inga konstigheter. Resebolaget (tripX), Transfern, Hotellet får 5 av 5. Enda negativa är flygbolaget som förstörde min väska på resan ner, på hemresan tog personalen mina taxfree-varor i flygplanet ( personalen vägrade erkänna att det var dom som tagit alkoholen), flygbolaget vägrade ta emot en anmälan på plats i turkiet och inte heller när jag kommit hem via deras hemsida.

1 september 2023

TripX erbjuder ett stort utval av…

TripX erbjuder ett stort utval av alternativ av både resor och boenden. Sidan är lätt att söka på och du får hela tiden möjligheter till att utforma din resa precis så som du vill ha den.

8 maj 2023

Budapest

Nöjd med flygbolaget. Jättebra och smidig incheckning hemifrån. Bra service på flyget. Rekommenderar Budapest som jag åkte till.

23 april 2023

Reste från Arlanda till Sharm El Sheikh…

Reste från Arlanda till Sharm El Sheikh tur och retur, paketresa med hotell (all inclusive) och transfer. Allt flöt på perfekt från bokning till hemkomst med bra info från TripX via e-post. Transfern i Sharm sköttes av ett bolag som heter MTS (mycket bra). Inget gick snett så kan inte svara på hur TripX skulle ha skött sig om det gjort det men tänker utgå ifrån att de med MTS hjälp hade löst allt till det bästa och ger fem stjärnor då vi har absolut noll att klaga på. Brukar vanligtvis boka flyg/hotell/transfer separat men kan absolut tänka mig att boka paketresa via TripX igen.

18 mars 2023

Söker efter en resa på Travelmarket.

Söker efter en resa på Travelmarket.
Går tyvärr inte att hitta någon resa
med TripX om man åker ensam till ett vettigt pris.De lägger på mycket mer än andra bolag.Ett exempel 3600 pr person om man åker 2 st.6000 om man åker själv.Andra bolag ca 4.300 om man åker själv.Skärpning Tripx

3 mars 2023

Ett enkelt och bekvämt sätt att boka en weekendresa!

Ett enkelt sätt att boka en weekendresa! Vi bokade med TripX från Göteborg till Krakow och flygtiderna som föreslogs med Ryanair som var väldigt passande kvällstid och hotellet INX Design var fräscht, precis som bilderna visade. Bokningen var enkel, även skönt att få flyg och hotell i samma bokning. Dessutom blev priset billigare i ett paket än när vi sökte på flyg och hotell var för sig. Man kunde enkelt gå in på TripX och se sina bokningar och vi fick påminnelse via mail om att vi behövde checka in på Ryanair. Det enda som kunde varit bättre hade varit en påminnelse att höra av sig till hotellet för preliminär tid för incheckning men det löste vi själva denna gång, så ingen fara skedd. Rekommenderar att boka via TripX!

15 februari 2023

Aldrig mer med deras transfer

Jag har köpt en resa till Paris till mig och ett barn. Vi tog både flyg, hotell och transfer. Flyget och hotellet var helt okej. Det som förstörde vår upplevelse var transfer. Vi har betalat nästan 1000 kronor för en vuxen och ett barn för två korta sträckor till och från hotellet. Som det visade sig senare, kostade en taxi mycket billigare. Vi tog dock transfer för att jag tänkte att det vare smidigare och tryggare med ett barn. Vi hade bara två nätter i Paris och ville inte förlora värdefulla timmar.
Föraren kontaktade oss via whatsapp och stressade upp oss flera gånger med frågan - var är ni, var är ni? vi gick från flyget direkt till upphämtninfsplatsen. Vi hade bara handbagage med oss, men ändå var flera gånger efterfrågade om varför vi inte kommer.
Transfern från hotellet funkade inte alls. Föraren skrev till mig kl. 8:40 och sa att hon kommer kl. 10:30. Vårt flyg var kl. 15:35. Det är mycket tidigt, tycker jag, men accepterar tiden eftersom det är även andra resenärer som nog har tidigare flyg. Vi checkat ut tidigt och stod utanför hotellets dörr i 30 minuter. Hon var för sent. Vi skrev och fick svaret att hon är på väg. Väntade igen. Skrev igen. Hon svarat att hon kommer kl. 11:40. Alltså va? Ska vi vänta ännu längre? Och ingen garanti att bilen kommer även då. :( Sista morgonen i Paris var redan förstört. Barnet blev stressat och ledsen. Denna resa var hennes födelsedagspresent. :( Vi har bestämt oss för att beställa en taxi istället. Den kom fram på bara 3 minuter och redan efter 20 minuter var vi på flygplatsen, ännu 35 euro fattigare.
Jag har kontaktat kundtjänsten på TripX och förklarat situationen, bifogat konversationen med föraren och kvitton för taxin. De vägrar att betala knappt taxi pengar eller halvan av transfer tillbaka. Dåligt!
Beställ aldrig transfer i Paris via TripX, är min tips.

11 februari 2023

Det blev dyrt att resa med Tripx

När vi beställde resan fanns det ett alternativ "endast handbagage" och ett "resväska 23 kg". Inga andra alternativ fanns att tillgå. Vi tog våra kabinväskor men när vi skulle checka in fick vi betala 1800 kr extra för att få med dessa på flyget. Handbagage var en mycket mindre väska en än normal kabinväska visade det sig.

3 oktober 2022

Resa till Krakow

Beställde flyg, hotell och privat transfer. Restaurang och bar var stängda på hotellet och transfer på ditresan var sen. Men vi var nöjda med semesterresan ändå.

30 augusti 2022