Min vistelse i Kroatien var i stort sett mycket positiv. En klar höjdpunkt var hotellets exceptionella service. Personalen var oerhört tillmöteskommande, vänlig och gick alltid det extra stege... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Om TripX Travel
- Flight + hotel always included
- More than 130 destinations and 3000 handpicked hotels
- Dansk/Svensk/Norsk customer service
- Guaranteed best price on package holidays!
Visit us at:
Hyllie Boulevard 34, 215 32, Malmö, Sverige
- 0770110122
- info@tripx.se
- tripx.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Bra information
Bra information. Bra kundservice.
Allt funkade som det ska. Tider och allt övrigt! Bra hotell.
Tack!
Går inte att få tag i
Det stora hela funkade allt bra. Men när vi skulle hem fick vi ingen info om transfer 24 h innan. Vi provade då ringa tripx i Sverige och numret vi fått i Bulgarien men inget svar trots upprepade försök. Hotellet fick sen ett mejl om transfer men inte 24 h innan som sagts.
Allt går bra med tripx tills du vill få tag i dem, då svarar de inte.
Snabb återkoppling
Funkade bra
Återkopplade och följde upp allting på ett bra sätt
Varning Riktigt dåligt !!
Varning Riktigt dåligt !!! Hotellet var ren katastrof! Känner oss riktigt lurade 😡
UNDIVK!
UNDIVK!
Dom ändrar sambons utreseflygs tid 2 gånger vilket betyder att man kommer anlända väldigt sent på kvällen. Då min sambo och sonen inte vill anlända så sent, så sambon bokade ett annat flyg som inte ligger inom paketresan (detta meddelade kundservice även vara okej). Några dagar senare får min sambo ett mejl där det står att hela paketresan kommer avbokas då han bokat ett annat utreseflyg. Vad är problemet?! Tycker ni det är okej att byta flygtid två gånger för att sen skriva att hela resan kommer avbokas utan återbetalning dessutom, bara för att han bokat ett annat flyg för att komma till destinationen en rimlig tid? Tack för att ni tänker förstöra sommaren.
Fyfan vilken bluff detta företag är!
Mycket bra resa
Mycket bra resa, hotellet hade superläge och
med bra frukost.
Kommer nog att göra om den här resan strax
Weekend i Istanbul
Vi åkte till Istanbul och allt funkade perfekt. Biljetterna var tydliga, lätt att se vad vi hade bokat, flyget var toppen med Turkish Airlines och transfer var punktlig, snabb och bilarna var nästan som limousiner! Hotellet hade full koll på alla våra bokningar och resan var bekymmersfri. Kan varmt rekommendera!
Allt fungerade klockrent
Allt fungerade klockrent, beställning via webben, information, transfer till och från hotellet. Skönt med en reseleverantör som inte vill pracka på en massa utflykter och aktiviteter.
impulsresa till Wien och…
Vi köpte en impulsresa till Wien och fick ett bra pris på ett fint modernt hotell vid centralstationen, dessutom ingick gratis kollektivtrafik under vistelsen , flyget med RyanAir var helt ok
Fungerade väldigt bra
Fungerade väldigt bra, allt i tid och enkelt. Bokar gärna igen.
Prisvärt och enkelt
Prisvärt, bra service. Väldigt mycket för pengarna hos Tripx.
Tydlig info efter bokning och innan resan.
Hemsidan är enkel och de svarar snabbt om man har någon fundering.
Att man kan boka helt flexibelt där de kombinerar med olika flygbolag och rutter gör att man kan slippa vanlig 7 eller 14 dagars charter om det inte passar. Känns modernt!
Väldigt dålig bolag som vägrar att vara…
Väldigt dålig bolag som vägrar att vara mötesgående ! Vi hade avbeställnings skydd och resan blev inställd och dem vill ändå ha 10% av summan vilket är ett skämt och han som jobbar på kund service har väldigt bråttom med att lägga på och har en dålig attityd !! Detta var första gången och sista gången från det här bolaget fyyyyy
Bokade resa till Gran Canaria i januari…
Bokade resa till Gran Canaria i januari inkl avboknings- och avbeställningsskydd. En vecka innan resan meddelas det att resan pga ökad C-19 risk är inställd. Har sedan dess försökt att förgäves få ett svar på när mina pengar ska återbetalas. Ingen vettig kontakt med kundservice, inga tydliga svar. Ingen intention till att hantera situationen seriöst.
Mycket dåligt intryck..
Trevligt bemötande
Vi har i samband med bokning av resa, inställd resa pga pandemin samt återbetalning haft flera kontakter via mail. Vi har varje gång fått snabba svar och ett mycket trevligt bemötande. Vi kommer inte att tveka att boka ny resa med TripX.
Min resa till Sardinien blev inställd…
Min resa till Sardinien blev inställd den 25 september 2020
Trots deras löfte om att sköta återbetalningen har inget skett efter snart 3 månader
Deras kundservice hänvisar till tvins.se vars server blockerar inkommande meddelande
Varning för detta företag!
Varning för detta företag! Företaget är näst intill omöjligt att få tag på när man väl bokat sina resa. De gör allt för att det ska bli så svårt som möjligt för kunderna. Om man lyckas så får man bara inövade robotsvar via en chatt. De avbokade vår resa i slutet av mars, enligt paketreselagen ska pengarna för resan återbetalas inom 14 dagar. Efter mycket möda och en anmälning till ARN fick vi tillbaka pengarna efter 7 månader. Ett mycket oseriöst företag som inte borde finnas.
Fungerar inte alls med att receptionen…
Fungerar inte alls med att receptionen på hotellet får meddelande om när transfern kommer,utan man får ringa upp och prata med en person som talar Tyska på en dålig telefonlinje.
100% flexibel avbokning!!!!
100% flexibel avbokning!!!!
TRIPX oseriöst bolag med obefintlig kundservice. Välj en riktigt resebyrå när ni ska resa.
Väljer ni att boka er resa med Tripx…
Väljer ni att boka er resa med Tripx måste ni köpa deras reseförsäkring. Blir resan inställd p g a Covid eller något annat så är ni annars blåsta på era pengar. Medans andra bolag har fri avbokning så är Tripx kundservice under all kritik.