TripX Travel Omdömen

1 057
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 49 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna uppskattar att hela bokningsprocessen är väldigt smidig, och det är enkelt att navigera och hitta tydlig information på hemsidan. Resenärerna framhäver ofta att personalen är otroligt hjälpsam samt att servicen håller en genomgående hög nivå som gör vistelsen trivsam. Vissa recensenter var inte nöjda med att transfern ibland dröjde en stund efter ankomst eller att flygtiderna ändrades oväntat. Några resenärer noterade också att hotellstandarden ibland kändes lägre än förväntat och att oväntade extra avgifter tillkom under vistelsen. Personer upplevde att det ibland uppstod utmaningar med externa flygbolag eller transporter.

Ämnen som oftast nämns

Holidays

Konsumenter tycker helgdagar är tvetydig, där många beskriver underbara resor till Rom och Spanien med... Se mer

Service

Människor rapporterar positiv upplevelser med service och menar att allt kändes välorganiserat från bokning... Se mer

Booking process

Användare beskriver positiva interaktioner med bokningsprocess. Recensenter lyfter fram att bokningen är... Se mer

Location

Recensenter nämner tvetydig feedback om plats. Vissa konsumenter uttrycker uppskattning för den vackra... Se mer

Price

Kunder delar tvetydig åsikter om pris, där vissa uppskattar prisvärda resor med bra priser och smidig bokning... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Min vistelse i Kroatien var i stort sett mycket positiv. En klar höjdpunkt var hotellets exceptionella service. Personalen var oerhört tillmöteskommande, vänlig och gick alltid det extra stege... Se mer

Jag har rest med TripX Travel i flera år, och de resor de satt samman har alltid blivit väldigt fina. Nu senast var jag i Rom ihop med min make, en födelsedagspresent, och vi kom hem häromdagen. Inför... Se mer

Beställningen gick smidigt. Incheckningen hemifrån fungerade bra. Transfern bekväm med taxi. Hotellet och maten god och varierande. Vi uppskattade underhållningen och bastun.

Den samlade bedömningen är att det fungerade bra överlag med bokning, flygtider och hotellvistelsen. Transfern får något sämre omdöme eftersom vi fick vänta på den i en halvtimme efter att vi hämtat u... Se mer

1. Resebyrå

Om TripX Travel

• Flight + hotel always included
  • More than 130 destinations and 3000 handpicked hotels
  • Dansk/Svensk/Norsk customer service
  • Guaranteed best price on package holidays!

Visit us at:

(1 057)

139 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Good hotel

Good hotel, perfectly located by the ocean.

7 april 2024

Hej Kersti,

Tack för din ord om hotellet och hoppas ni hade en fin resa.

Positivt upplevelse

Pålitliga, snabba svar via mail. Bokningen gick smidigt till . Inga problem.Allt gick bra, flyget, transfer och hotellet .

31 mars 2024

Otroligt prisvärt paket med flyg och hotell

Hade en fantastisk upplevelse med resebolaget! Otroligt prisvärt paket med flyg och hotell, och hemsidan var superlätt att använda. Rekommenderas starkt!

10 mars 2024

Hej Ruslan,

Tack snälla för din fina feedback. Härligt att läsa att ni hade en fantastisk resa. Vi önskar er varmt välkomna inför ert nästa äventyr.

TripX

Så nöjd med våran resa till Albanien

Så nöjd med våran resa till Albanien!
Bra pris på resan var ett extra plus!!

10 mars 2024

Hej Sandy,

Tack för en fina feedback och kul att ni var så nöjda med er resa.

Välkommen åter inför nästa resa.

TripX

Fantastisk resa allt var bara…

Fantastisk resa allt var bara toppen👍Hotellet/flyget/transfer/utflykter får bästa betyg.Jaz Sharks hotellkedjan rekommenderar vi verkligen maten och servicen var utmärkt.

4 mars 2024

Hej Lillemor,

Härligt att höra att er resa var fantastisk.

Vi hoppas ni återkommer till oss inför ert nästa äventyr.

Smidigt att boka

Smidigt att boka. Det visade det sig sen att hotellet var enklare än vad som visats på bilderna. Online-incheckningen till flygen var krångliga och försökte hela tiden mjölka ut mer pengar vilket är tråkigt.

27 februari 2024

Hej Mattias,

Tack för din feedback,

I de fall ett hotell inte stämmer överens med vad som visas på hotellets websida så kan ni alltid kontakta oss så vi kan undersöka vad vad som inte stämmer. När det gäller online incheckning så är det tyvärr så att vissa flygbolag gör det lite krångligare än andra, något som tyvärr ligger utanför vår kontroll och de vill ofta precis som du skriver att du som resenär ska lägga till extra tjänster.

Vi hoppas at ni hade en fin resa.

Allt har fungerat jättebra

Allt har fungerat jättebra. Flyg, hotell och transporter. Då vi några dagar innan resan fick veta att det hotel vi bokat var fullt blev vi erbjudna ett annat som visade sig vara bättre. Vi fick också halvpension istället för bara frukost. Kontakten har varit enkel och smidig.

14 februari 2024

Hej Ann,

Tack för din feedback.

Tyvärr kunde ursprungligt hotell av någon anledning inte ta emot er som planerat men vår hotellavdelning bokade omedelbart om er så att ni kunde slutföra er resa som planerat. Vi är glada att ni blev nöjda med det nya boendet.

Vi hoppas ni återkommer till oss även inför nästa äventyr.

Enkelt och billigt

Med TripX var resan enkel från bokning till hemkomst och priset? Billigt, billigt, billigt! Första bokningen hos TripX men inte sista.

9 februari 2024

Hej Kicki,

Tack för din feedback och välkommen åter inför nästa resa.

Covid men ingen återbetalning

Vår resa avbokades under Covid-pandemin. Jag meddelade Trip-X innan slutlikvid betalades att resmålet förmodligen inte skulle vara tillgängligt då resan skulle ske, men de krävde ändå att den betalades för att kunna återbetalas. Det har snart gått fyra år och ingenting händer, de bara lovar återkoppling.

9 februari 2024

Hej Alexander,

Vi beklagar att ditt ärende av någon anledning tagit alldeles för lång tid. Det verkar som om något av dina e-mails aldrig nått oss.
Jag ser att ärendet är avslutat sedan några månader och återbetalningen hanterats.

TripX

Mycket prisvärd och bra sammansatt…

Mycket prisvärd och bra sammansatt resa.
Centralt och strandnära hotell. Så fräsch superion room. God frukost. Norwegian flyg utmärkt och flygplats transfern perfekt.

4 december 2023

Hej Ylva,

Tack för din sammanfattning och välkommen åter inför nästa semester.

Julmarknad i Gdansk

Alla kontakter med Tripex har varit bra. Genomförandet av resan har fungerat utmärkt. Hotel Number One var mycket bra och de hade ett utsökt kök.
Gdansk var fint utsmyckat

27 november 2023

Hej Inga-Lill,

Tack snälla för er feedback och varmt välkommen inför nästa resa.

TripX

Vi är i stort nöjda med vår resa

Vi är i stort nöjda med vår resa. Besvikna på att inte vattenlandet som det flaggades för på bilderna var öppet och att ingen dryck ingick till middagsmaten, inte ens vatten eller läsk (halvpension), vilket inte framgick vid bokning. Resmål och hotell bra i övrigt.

10 november 2023

Svar från TripX Travel

Tack snälla för din feedback och hoppas ni väljer TripX även inför ert nästa äventyr.

Mvh

TripX

Första gången med TripX Travel..

Bokade en billig resa till Turkiet via TripX Travel. Bodde på Serenis Hotel i Kumköy Side. Kollade in lite reviews och blev lite orolig efter som jag åkte med min dotter och att det var första gången med TripX. Men allt var helt underbart och allt med flyg, transfer och hotellbokning fungerade utmärkt.. Men Hotellets stjärnor borde inte vara mer än tre stycken.

27 oktober 2023

Fantastisk resa

Fantastisk resa, allt flöt på och inget trubbel 👍🏻
Mycket bra anordnat av TripX 👌🏻
Har rest med dom 2ggr nu och är mer än nöjd.
Kommer att resa fler gånger med dem!

29 oktober 2023