Triathlon24 Omdömen

4 187
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met triathlon en moest ik voor 3 sporten alles aanschaffen. Enorm veel gehad aan het advies en de kennis van Monique. Mensen die weten waar ze het over hebben... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Mijn eerste ervaring met Triathlon24. Aanspraak op beste prijsgarantie on-line indienen werkte niet. Na een telefoontje alsnog goed gekomen. De dure Assos broek was al een keer uit de doos gewe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Op een van de producten zat een langere levertijd, binnen een half uur na mijn bestelling kreeg ik daar een mailtje over of ik dan een alternatief wilde bestellen met een suggestie, ik had daar een vr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I placed an order on their website and soon after I was notified that the shoes were no longer in stock in the colorway & size I ordered. Typically, that would have been a disappointing experience ho... Se mer

Företaget har svarat

4. Butik med träningskläder
  5. Löparbutik
  6. Poolutrustning och tillbehör

Skrivet av företaget

Triathlon24 is dé triathlonspecialist van Nederland en Belgie. Onze webshop biedt een breed assortiment aan zwem, fiets en hardloop artikelen tegen de beste prijzen. In Volkel is onze winkel te vinden waar u onze producten kunt testen en vergelijken met deskundige uitleg. Triathlonbeleving staat bij ons centraal! Al onze medewerkers zijn zelf ook fanatieke sporters en kunnen u uit ervaring via de telefoon, email of in onze winkel goed te woord staan.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(4 187)

248 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

If you have a German spoken website…

If you have a German spoken website make sure it does feature return information, not only the menu for it.

I am waiting for return information via email since start of the week. I’ll wait till end of the week then I will take legal action

20 augusti 2026

Guten Tag,

vielen Dank für Ihre Rückmeldung.

Die Informationen zur Rückgabe und zum Umtausch sind auf unserer deutschsprachigen Website vollständig verfügbar. Sie finden diese unter folgendem Link:

Wir bedauern, dass Sie die Informationen nicht direkt gefunden haben. Unsere vorherige E-Mail wurde leider nicht beantwortet, wofür wir uns entschuldigen.

Mit freundlichen Grüßen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super tevreden met mijn ervaring bij…

Super tevreden met mijn ervaring bij Triathlon 24! Ik ben geholpen door Monique van der Sanden en dat was echt top. Ze wist precies wat ik nodig had, nam alle tijd om me goed te adviseren en dacht echt met me mee. Een super lieve en behulpzame vrouw.

Uiteindelijk ben ik met de perfecte wetsuit naar huis gegaan. Kan Triathlon 24 en Monique zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar goed advies en persoonlijke service!

28 juli 2026

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelling bezorgd, maar niet gevonden. Klant is de pineut.

Helaas een slechte ervaring met deze webshop. Mijn bestelling is volgens GLS geleverd, maar ligt absoluut niet op de afgesproken plek van de neerzettoestemming. Ik heb dit direct dezelfde dag gemeld. Na 6 dagen radiostilte reageerde GLS dat de chauffeur "zeker weet dat het in de brievenbus zit". Dit is onzin, want wij hebben helemaal geen brievenbus, maar een open postbakje. Omdat er een neerzettoestemming was, claimt GLS dat ik nergens recht op heb. Dat is de omgekeerde wereld, want het is simpelweg niet op de afgesproken plek geleverd. In plaats van dat Triathlon24 dit als verkoper netjes oplost, verschuilen zij zich volledig achter het makkelijke antwoord van GLS. Er is vanuit Triathlon24 nul actieve communicatie geweest. Je wordt als klant totaal niet serieus genomen zodra er iets misgaat met de bezorging.
Inmiddels ben ik vijf weken verder. Ik heb de producten noodgedwongen bij een andere webshop moeten kopen en heb Triathlon24 verzocht mijn geld terug te storten. Hier wordt nu simpelweg helemaal niet meer op gereageerd. Vandaar mijn titel: Als de bezorger een fout maakt, kiest Triathlon24 voor de makkelijkste weg en ben je je geld kwijt.
Deze situatie had naar mijn mening voorkomen kunnen worden als GLS binnen een dag aan de chauffeur had gevraagd of het pakket daadwerkelijk bezorgd is en of dit op het juiste adres is gebeurd en Triathlon24 mijn argumenten van niet bezorgd serieus had genomen en zich meer kritisch naar GLS toe had opgesteld.

13 juli 2026

Geachte Heer Vlekke,

We vinden het enorm vervelend om te horen hoe dit is verlopen. We begrijpen uit uw bericht zeker de frustratie over de onduidelijkheid en fouten in de postbezorging. Vanaf het moment dat u dit gemeld heeft hebben we direct contact opgenomen met GLS en hebben meerdere keren gebeld om dit helder te krijgen. GLS blijft aangeven dat het pakket is geleverd, men heeft meerdere keren met de postbezorger overlegd.

Wij versturen alle zendingen met een business levering waarvoor een handtekening is verplicht en ook verzekerd is. Echter, wanneer men een neerzet toestemming geeft dan vervallen de rechten/plichten. Wij kunnen dan op geen enkele manier het pakket claimen bij GLS. Mijn collega heeft hierover met u een gesprek gehad en wij hebben nogmaals geprobeerd dit bij GLS kenbaar te maken.

Deze kwestie is enorm vervelend en ik heb dit nogmaals intern neergelegd. Maandag mag u een opvolging per mail verwachten hierover waarin we u een voorstel doen.

Nogmaals onze excuses, we vinden dit zeer vervelend.

Groet, Triathlon24

verzending

Op de website staat er voor 17u besteld , morgen in huis, dit is misleidend want want bij de effectieve bestelling staat er binnen 2-4 werkdagen. Communicatie is ook niet goed.

29 juni 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat de verschillende levertijden op onze website verwarrend kunnen overkomen.

Wanneer een product in meerdere maten of kleuren beschikbaar is, wordt de levertijd weergegeven op basis van de geselecteerde variant. Het kan daarom voorkomen dat u bij het openen van een product bijvoorbeeld “voor 17:00 uur besteld, morgen in huis” ziet staan, maar dat na het selecteren van de gewenste maat of kleur de levertijd verandert naar bijvoorbeeld 2-4 werkdagen.

Wij proberen deze informatie zo duidelijk mogelijk weer te geven, maar begrijpen dat dit verwarrend kan zijn wanneer de levertijd na het selecteren van een variant verandert.

Onze excuses voor de onduidelijkheid en bedankt voor uw feedback. We nemen dit mee om de informatie op onze website verder te verbeteren.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fijn dat ik kon mailen met vragen

Fijn dat ik kon mailen met vragen en ook echt inhoudelijk advies kreeg waarop ik weer vervolg vragen kon stellen . Daardoor echt vertrouwen gekregen. Ik heb meerdere wetsuits thuis gepast en degene die niet paste teruggestuurd. Zonder gedoe en vlot mijn geld terug gekregen. Zoals het hoort zou je zeggen maar met dit soort bedragen toch heel fijn!

22 maj 2026

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zeer uitgebreid assortiment in alle…

Zeer uitgebreid assortiment in alle materialen.m die je nodig hebt voor je trainingen/ wedstrijden. Snelle levering..

1 juni 2026

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dienst na verkoop nav scheur in naad wetsuit

Bij het eerste aantrekken van de wetsuit thuis werd een scheur vastgesteld in de naad van de wetsuit aan de mouw.
Ik mailde dit met bewijs materiaal en kon de wetsuit terug sturen zonder kosten, maar ik kreeg geen bevestiging dat ik een nieuwe kreeg. Het zou ook gemakkelijk 2 weken kunnen duren alvorens ik hopelijk een nieuwe kreeg na onderzoek door de fabrikant.
Ik heb dan ook telefonisch contact opgenomen en heeft men mij schriftelijk bevestigd dat ik een nieuwe kreeg, die ik dan wel zelf ben gaan afhalen in hun winkel om tijd uit te sparen.

12 maj 2026

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestel hier nooit meer iets!

Op site wordt gesuggereerd dat bestelling volgende dag wordt geleverd! Klopt niets van! Inmiddels week verder! Twee keer gebeld! Nog steeds niets hoewel wel werd beloofd dat het artikel dezelfde dag zou worden verzonden! Zelf moeten bellen, geen contact van het bedrijf! Slecht! Laatste keer dat ik hier heb besteld en zal dit bedrijf ook aan niemand aanbevelen!
Johan ter Elst

27 maj 2026

Trage levertijd

Ik bestelde op 14 mei een wetsuit, vandaag, 26 mei is de wetsuit zelfs nog niet verzonden. Ik heb inmiddels 3x telefonisch contact gehad. Telkens zeer beleefd geholpen. De wetsuit moest geleverd worden uit Spanje, alle begrip daarvoor. Alleen jammer dat ik daar zelf voor moest bellen om er achter te komen. Telkens ik belde kreeg ik dezelfde boodschap: hij wordt vandaag geleverd. Niets daarvan dus. Hopelijk wordt dit alsnog snel en netjes afgehandeld.

26 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Short was in relatief korte tijd…

Short was in relatief korte tijd beschadigd. Kostenloos is er een nieuwe short opgestuurd.

20 maj 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top service en goed advies!

Top service en goed advies!
Tijdens de testdag op zo 17 mei '26 in Vught heb ik de BTTLNS Rapture 3.0 wetsuit (maat M/L) gepast. Deze zat strak ondanks de juiste maten uit de maattabel, maar dat hoort natuurlijk bij een wetsuit. Achteraf was het beter geweest om ook maat L te proberen.
Na levering thuis op 20 mei bleek dat ik de rits niet zelfstandig dicht kreeg. Even naar de winkel in Volkel gereden, waar ik uitstekend ben geholpen door een vakvrouw; samen lukte het wel, maar het bleef lastig. Toch maar even maat L gepast en die zat duidelijk beter: nog steeds strak zoals het hoort, maar nu kan ik het pak zelf dichtritsen.
Direct omgeruild en een nieuw pak meegekregen. Echt top geregeld – zeer tevreden!

21 maj 2026

Testdag in Amsterdam was perfect

Testdag in Amsterdam was perfect, veel wetsuits kunnen passen, erg behulpzaam en de bestelling 2 dagen later al in huis!

4 maj 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel en efficiënt geholpen met het…

Snel en efficiënt geholpen met het omruilen binnen de garantie van een zwembroek.

30 april 2026

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fijn dat ik alles van te voren kon…

Fijn dat ik alles van te voren kon passen bij de wetsuit dag. Mijn algehele ervaring heeft wel de domper gehad dat de bezorger mijn pakket ergens anders had afgeleverd en niet had gezegd waar dus ik ben meerdere dagen op zoek geweest.

5 maj 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altijd top service met de nodige geduld…

Altijd top service met de nodige geduld en ervaring!!

Triathlon24 gaf deskundig advies voor wetsuit BTTLNS Carnage 2.0

Triathlon24 gaf deskundig advies voor mijn nieuwe wetsuit. Ze namen alle tijd die nodig is om tot een perfect resultaat te komen. Op de wetsuit testdagen kan je deze pakken ook direct uitproberen. Zeer tevreden van mijn BTTLNS Carnage 2.0

wetsuitpasdag

wetsuitpasdag, top service

proactieve melding backorder

de lat ligt hoog en iedereen verwacht superservice dezer dagen, paar sterretjes minder omdat ik wel een pro-actieve melding van jullie kant had verwacht toen 1 van mijn 3 orderitems op backorder stond, en ik na wat wachten jullie daaromtrent zelf moest over contacteren - maar jullie volgden dan wel correct/vlot op

24 april 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.