Toyspace.se Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,6

Kunde man sätta noll skulle jag göra det. Vi beställde pokémon kort i box. Säljs i begränsad upplaga. Betalar och får veta att det ska komma på 2-3 dagar. Efter 3 dagar efterfrågar jag det, får till s... Se mer

La beställningen via klarna den 8/9 på kvällen. Mailade morgonen den 9/9 och meddelade att jag behövde leveransen senast Fredagen den 11/9. Pia i Kundtjänst svarade strax efter lunch och va ärligt a... Se mer

Jag köpte sällskapsspelet Loopin’ Louie från ToySpace till min dotter. När spelet kom fram visade det sig tyvärr att motorn var trasig, men efter att jag kontaktade kundservice fick jag supersnabb res... Se mer

Toyspace har bra produkter till bra pris och snaba och pålitliga leveranser! Beställt många gånger nu och mest imponerande var när ett litet tillbehör till en Bruder-bil gick sönder och jag ring... Se mer

1. Leksaksaffär
  2. också i
  3. Leksaksbutik

Vi är en del av Skandinaviens största leksakskedja på nätet, och har tagit Sverige med storm de senaste två åren. Vi satsar hårt och fortsätter vår resa mot högre höjder. Här hittar du trendiga produkter från kända varumärken – till låga priser!

Medel

Alla omdömen

27 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Beställt från toyspace 3 ggr tror jag

Beställt från toyspace 3 ggr tror jag. Aldrig några problem. Leveransen är snabb och priserna är bra. Nöjda barn!

30 november 2021

Svar från Toyspace.se

Hej, så roligt att du är nöjd med ditt köp och att barnen blev nöjda. Vi önskar dig välkommen åter! Mvh ToySpace AB

Har beställt två gånger från dem och…

Har beställt två gånger från dem och bägge gångerna gick allt suveränt! Hemsidan känns kanske lite basic men priserna är väldigt bra, och sortimentet är oväntat stort.

9 november 2021

Svar från Toyspace.se

Hej Viktor. Så roligt att höra att du är nöjd med dina beställningar från oss. Vi önskar dig välkommen åter! Mvh ToySpace AB

Inget emballage

Beställde en julklapp till min dotter.
Hon var med när jag skulle hämta ut paketet och där inser jag att paketet inte är emballerat utan skickat som det är, min dotter såg alltså direkt att det var Barbies husbil..
Kontakta kundtjänst och fick som svar att det är med hänsyn till miljön som dom skickar utan övrigt emballage. Det köper jag men hade varit bra med information om detta.
Annars tycker jag att sidan är bra, toppenpriser och snabb leverans.

3 november 2021

Hej Sara,

Det var olyckligt att din dotter såg sin present, och vi ber om ursäkt för att vi inte informerade om det på förhand. Vi ska absolut se om vi kan informera om detta på ett bättre vis inne på hemsidan.

Som tidigare sagt har vi en rad med åtgärder och krav som vi väljer att vidta och följa till hänsyn för miljön, och ett av dem är att inte lägga produkter med redan fullgott emballage i ett ytterligare emballage. Detta gäller såklart bara de paket där produktkartongen är i så pass god kvalitet att den inte tar skada under transport.

Vi är glada över att du är nöjd med oss i övrigt, och hoppas att vi hörs snart igen. Ha en fin dag vidare!

Mvh
Toyspace

Har räddat 2 födelsedagar i rad när man…

Har räddat 2 födelsedagar i rad när man haft dålig framförhållning och svårt att hitta den man skulle ha köpt. Skickat varorna snabbt och sen leverans dagen efter att dom skickat. Gränsen på fraktfritt vid 1000kr känns lite gränsfall högt, men samtidigt har jag svårt att klaga när det är så otroligt snabba leveranser. Och priserna har varit bra på leksakerna.

29 oktober 2021

Svar från Toyspace.se

Hej, tack för att du uppskattar våra snabba leveranser och för att du varit nöjd med dina beställningar. Vi önskar dig välkommen åter! Mvh ToySpace

Bra julklapps sida

Bra julklapps sida, relativt snabba leveranser! :)

7 oktober 2021

Hej, tack för dina vänliga ord. Vi önskar dig välkommen åter! Mvh ToySpace

Galet bra leveranstid.

Beställde kväll måndag, fanns att hämta hos ombud onsdag förmiddag. Galet bra leveranstid, kommer garanterat handla hos er igen!

14 juli 2021

Svar från Toyspace.se

Hej Alexandra. Så roligt att du är nöjd med våra leveranser och med ditt köp. Vi önskar dig välkommen åter! Mvh Toyspace AB

Rekommenderar Toyspace!

🚚🌪Snabb leverans
📦Väl paketerat
💸Billigt
👌Bra kvalité

⭐⭐⭐⭐⭐

29 juni 2021

Svar från Toyspace.se

Hej Cecilia. Vad roligt att du är nöjd med ditt köp från oss. Välkommen åter och önskar dig en trevlig dag! Mvh Toyspace AB

Har varit hemma med Corona i flera…

Har varit hemma med Corona i flera veckor så missade att hämta ut paket.. har mailat och ringt utan svar.. nu när dom kräver mig på hela summan utan att kunna skicka tillbaka svarar dom. Med världens attityd när jag försöker förklara att jag har varit hemma i nästan 2 månader.. och har inte kunnat fått hjälp att hämta ut mitt paket.. Rekommenderar ingen att beställa här ifrån.. världens sämsta kundservice.. Då jag själv vet eftersom jag själv har jobbat inom kundservice

3 juni 2021

Hej Jessica,

Vad tråkigt att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Här har vi uppenbarligen inte klarat att leverera enligt din förväntan, vilket vi är hemskt ledsna för. Som vi skrev till dig tidigare i ditt kundärende kan vi inte se att du varit i kontakt med oss, och vi har skickat flertalet påminnelser om ditt paket. Efter att vi fick vetskapen om din status, har vi också besvarat dig och talat om att vi löst ditt ärende och att vi står för avgiften som automatiskt blev belastat på dig. Om du inte har mottagit e-postmeddelandet, ber vi dig vänligen återkomma till oss via telefon eller i ditt kundärende till vår kundservice så ska vi såklart hjälpa dig om det fortfarande är något oklart.

Vi hoppas på att se dig snart igen!

Mvh Toyspace AB

Kan verkligen rekommendera Toyspace

Kan verkligen rekommendera Toyspace! Väldigt bra hjälp & service på alla sätt. Snabb leverans, lätt att få kontakt, snabba svar och inget krångel!

2 juni 2021

Hej Deborah!
Vad roligt att du är nöjd med vår kundservice och din leverans. Hoppas vi ser dig snart igen och trevlig helg! Mvh Toyspace AB

Beställde felaktigt ett pussel min fru…

Beställde felaktigt ett pussel min fru redan lagt. trodde jag skaffat mej ett stort problem, men mejlade o berättade, inget strul fick direkt en returlapp, bara att returnera.
Mycket bra trevlig o snabb service.

25 maj 2021

Hej Bosse!
Vad roligt att höra att du är nöjd med vår kundservice och att det löste sig fint för er. Vi önskar dig välkommen åter och en trevlig helg! Mvh Toyspace AB

Bara positivt

Bara positivt. Supersnabb respons från kundtjänst, och supersnabb leverans. Bra utbud och priser. Toppen!
Mvh Emma

23 april 2021

Jag är så nöjd med Toyspace

Jag är så nöjd med Toyspace ! :) Lätt att hitta sidan, på sidan & behöver man hjälp når man kundservice snabbt & får varm personlig go hjälp ! :)
(fraktbolaget var det som var lite struligt bara )
Ska bli kul att få upp poolen till sommar :D
Tack såååå !!! +++++
Kan varmt rekommedera denna butik :)

14 april 2021

Bra kundservice

Saknades del på leksak, snabb hjälp av kundservice, fick en helt ny vara och behålla den gamla. Mycket nöjd med kundservice.

26 mars 2021

Fantastisk service

Fantastisk service. Fick en leksak som var defekt och efter ett telefonsamtal och en inskickad video fick vi en ny fungerande leksak. Allt detta tog mindre än en vecka.
Detta och ett väldigt trevligt bemötande både per telefon och mail gör att Toyspace får högsta betyg av mig.

24 mars 2021

Missnöjd

När jag handlade där betala jag mot faktura missade jag fakturan i mailen och fick då ett inkassokrav innan jag fått en påminnelse på fakturan. Jag kontaktade då Toyspace men de var inte intresserade. Kommer aldrig handla där igen.

21 januari 2021