Toyspace.se Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,6

Kunde man sätta noll skulle jag göra det. Vi beställde pokémon kort i box. Säljs i begränsad upplaga. Betalar och får veta att det ska komma på 2-3 dagar. Efter 3 dagar efterfrågar jag det, får till s... Se mer

La beställningen via klarna den 8/9 på kvällen. Mailade morgonen den 9/9 och meddelade att jag behövde leveransen senast Fredagen den 11/9. Pia i Kundtjänst svarade strax efter lunch och va ärligt a... Se mer

Jag köpte sällskapsspelet Loopin’ Louie från ToySpace till min dotter. När spelet kom fram visade det sig tyvärr att motorn var trasig, men efter att jag kontaktade kundservice fick jag supersnabb res... Se mer

Toyspace har bra produkter till bra pris och snaba och pålitliga leveranser! Beställt många gånger nu och mest imponerande var när ett litet tillbehör till en Bruder-bil gick sönder och jag ring... Se mer

1. Leksaksaffär
  2. också i
  3. Leksaksbutik

Vi är en del av Skandinaviens största leksakskedja på nätet, och har tagit Sverige med storm de senaste två åren. Vi satsar hårt och fortsätter vår resa mot högre höjder. Här hittar du trendiga produkter från kända varumärken – till låga priser!

Medel

Alla omdömen

27 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Suverän kundtjänst

Dessvärre var en del i sonens julklapp defekt. Efter kontakt med kundtjänst så skickades en helt ny vara. Otroligt proffsigt och generöst löst och ett bemötande som vida överträffade mina förväntningar.

19 januari 2023

Lego Star wars

Hej. Väldigt smidig och billig butik. Samlar lego Star wars och dem hade väldigt billiga priser gemfört med vad andra säljer för. Några saker var slut sålda överallt men som tur hade toy space det jag behövde. Stog 2-5 arbetsdagar men beställde i fredags och den är redan framme alltså måndag. För alla som
Köper Lego speciellt Star wars har dessa ett bra utbud för bra priser. Väldigt nöjd kund.

12 januari 2023

Missade att fakturan skickades till…

Missade att fakturan skickades till mailen i jultider när man beställer en massa och det kommer många såna mail. Då skickar de direkt ett inkasso krav med 24% ränta. Så otroligt fult och vidrigt sätt att bedriva verksamhet på. Vill varna för detta beteende det är inte ok. Kommer inte beställa mer därifrån.

3 december 2022

Bra service!

Reklamerade en trasig vara och fick snabbt svar att de skickat en ny. Fick till och med behålla den gamla så slapp skicka tillbaka. Väldigt smidigt och bra service!

28 december 2022

Riktigt bra!

Bra utbud, snabba leveranser trots jul och mycket bra bemötande från kundservice! En av varorna som kom var defekt - så toyspace skickade ut en ny omgående!

5 december 2022

Vilken service

Vilken service, kundtjänsten helt otrolig, leverans av min Lego Ferrari bil tog 3 dagar, och mycket bra förpackat, inte någon skada alls på orginalkartongen, rek verkligen Toyspace, kommer att handla här fler gånger.

18 november 2022

Hej Robert.

Tack för ditt trevliga omdöme och för att du är nöjd med dina köp hos oss.

Bra butik

Snabb leverans!
Jätte bra jobb!

1 november 2022

Hej Mowgli,

Tack för att du uppskattar våra snabba leveranser och för att du är nöjd med dina beställningar.

Mvh ToySpace

Stort utbud

Stort utbud, bra priser och snabb leverans!

7 november 2022

Hej Therése.

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Stort tack för att du uppskattar oss och våra snabba leveranser.

Bra bemötande och service

Bra bemötande och service, då jag råkade beställa dubbelt av samma produkt och kunde få annullera den ena. Det underlättade mycket.
Tack.

10 oktober 2022

Hej Åsa,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd med oss och med din kontakt med vår kundtjänst.

Mvh ToySpace Kundservice

Fantastisk service och trevligt…

Fantastisk service och trevligt bemötande av kundtjänsten då en av varorna hade lite väl kort livslängd. Snabb och smidig leverans är det också. 🙂

6 september 2022

Hej Josefine.

Tack för ditt omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd med vår kundtjänst och att det löste sig snabbt i ditt ärende.

Superbra kundservice

Den bästa kundservicen jag varit med om!
Fick hjälp med mitt ärende på en gång och allt löstes exemplariskt 👍🏼

23 augusti 2022

Hej Emma.

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd med vår kundtjänst och att det löste sig i ditt ärende.

Snabbt fixat!

Hade oturen att få en defekt vara som Toyspace var hur snabba som helst att byta. Snabb respons med rimliga frågor och superb service.

16 augusti 2022

Hej Margareta.

Mvh ToySpace Kundservice

Reklamerade en trasig pool som läckte…

Reklamerade en trasig pool som läckte och på mindre än 10 min så hade jag en ny på väg hem till mig utan att behöva skicka tillbaka den gamla! Otroligt bra service!

15 augusti 2022

Hej Tobias.

Stort tack för att du uppskattar vår service och att det löste sig i ditt ärende.

Mvh ToySpace Kundservice

Fantastiskt utbud och kundbemötande!

ToySpace imponerar verkligen! Låga priser, snabb leverans och - detta är allra viktigast tycker jag - helt fantastisk kundservice. Kontaktade dem angående en komplikation med en av mina varor vilket de hanterade mycket snabbt och effektivt. ToySpace tar ansvar för sina varor och uppvisar ett genomgående mycket proffsigt och trevligt bemötande. Kommer definitivt handla där igen!

3 augusti 2022

Hej Karin,

Tack för ditt omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd med ditt köp och din kontakt med vår kundtjänst.