Bedrövlig servicekille I Uddevalla undrade vad jag ville. (Varför ringer man en verkstad om man inte har problem med bilen?). Han berättade polisaktigt att jag fick vänta en månad men drog deras skyld... Se mer
Konstigt måste ha haft en väldans tur Jag fixade en ny bil hos dom, kände lite och åkte tillbaka, allt ingen kostnad de har varit hjälpsamma, trevliga samt bemötande, trots min förtvivlan över någo... Se mer
Har som många andra ID 4 ägare problem med förardörren, den vill inte låsa sig eller öppnar vid låg fart. Skickade ett mail till service på Toveks bil i Falköping och frågade vad felet beror på. De h... Se mer
Lämnade in vår bil i ett försäkringsärende där de återmonterade baklampans tätningen till kontaktdon fel så fukt kom in var av stiften rostade sönder och uppdagades först nu efter vintern,, påpekar de... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Toveks höjer din privatleasing med 17%, men vägrar att redovisa vad som ligger bakom höjningen. Får höra vad ARN har att säga.

Svar från Toveks Bil
Supertrevliga att göra affär med.
Har köpt alla mina bilar där.
Rekommenderas.
Alla är supertrevliga och hjälper till vid minsta problem.
Mvh nöjd kund
Har köpt bil på Toveks sedan jag tog körkort 2006 ! Började med detta då familjen köpt bilar där så länge jag kan minnas ! Kan inte se att jag skulle sluta med det eller varför nästa generation i familjen inte skulle hoppa på traditionen ! 100% nöjd med Toveks hela vägen
Hej! Köpte en bil på toveks i falköping för över 1år sen, och det ända som fattades till min bil är överdraget till bageluckan och säljaren Jesper Oden lova mig att den skulle komma 1månad efter att jag köpt bilen, men nu har de gått 1år och jag har fortfarande inte fått den, trotts att jag försökt ringa han utan resultat, är riktigt förbannad att man lovar nått men inget gör för och göra en kund nöjd, man köper ju en bil för och få den komplett men så verkar inte de va fallet hos er känns de som......
Mvh: Jimmy
Jag har varit på denna verkstad i Borås två olika tillfällen för samma återkommande problem. Lämnade i bilen först och de sa att de skulle fixa det. När jag kom tillbaka för att hämta bilen så saknades det reservdelar och inget var gjort.
De ringde och bokade om, när jag kommer andra gången så saknades lånebil som vi hade kommit överens om tidigare var väsentligt för att kunna lämna min bil hos dem då jag har barn att hämta efter jobb osv.
Slarvigt kundbemötande och oseriös kundservice.
Mycket dåligt bemötande och dålig service. Lagade min bil på Toveks bil i Falkenberg. Betalade 13.707 kronor. Kom bara 6 mil efter jag hade hämtat bilen och blev stående vid vägkanten. Motorn dog och bilen gick inte att starta mer. Samma varningslampor lyste som innan. Toveks bil vägrade i början att bärga bilen fast den stod inte ens en kilometer från verkstan för att jag inte hade en mobilitetsgaranti och jag skulle själv se till att bilen kommer till verkstan.Till slut hämtade de bilen. De gjorde en felsökning som skulle kosta 2000 kronor och hittade ett nytt fel som den här gången skulle kosta 24000 kronor. För att fixa ett fel de uppenbarligen missade vid första verkstadsbesök.
Var egentligen intresserad att köpa en ny bil där men alla kontakter med Toveks bil tidigare har varit avskräckande. Otrevligt bemötande har nästan varit det minsta problemet men verkar vara en röd tråd i deras policy.
När jag frågade hur mycket det skulle kosta att laga en lackskada fick jag rådet att köpa en morakniv och göra det själv. Trevligt.
Kanske bör jag fixa alla andra fel på bilen själv med då de verkar inte kunna göra det. Och det blir ju mycket billigare🤣

Svar från Toveks Bil
Alltid problem när man har inne bilen i Borås. Oavsett skada eller service.
Detta gäller TOVEKSBIL Trollhättan.
Sämsts kund bemötande av de två unga tjejer som är på service rådgivare. Men den lite äldre damen är jätte trevlig och hjälpsam.

Svar från Toveks Bil
Kom in en fredagskväll vid halv sex för att titta på en ny elbil
Personalen i Lund var helt ointresserad av mig när jag gick runt och tittade
Bemödade sig inte alls att hälsa ens
Skjukt dålig service
Kör vanligt vis Porsche och är van vid ett kundbemötande i toppklass

Svar från Toveks Bil
Fantastiskt bemötta på servicen i Lund. Trots att vi kommer in med en gammal, gammal bil blir vi bemötta med ett leende och får hjälp direkt med det vi behöver.
Lätt fem stjärnor

MIn upplevelse av Toveks Bil i Stenungsund är följande:
Bokade tid för felsökning av min gasbil.
Ringde vid lunchtid och frågade hur det gick.
"Dom håller på med bilen", svarade en kvinnlig röst,
" ringer dig när den är färdig".
Den samma kvinnliga rösten ringer ca kl. 15.30,
och halade ut sig följande idiotiska besked,
"Vi måste behålla bilen en vecka, så du for hyra
en bil så länge, vi måste behålla bilen för att är
så lite bromsvätska, men lån-bilen måste du
komma hit med kl 7 i morgon.
Jag ber att få prata med en tekniker om bilen,
den kvinnliga rösten svarar: "Ingen av mina
verkmästare är tillgängliga, dom är på möte"
Till detta är det bara att säga: LYCKA TILL!

Sämsta bil verkstaden tog 20000 men bilen var inte lagad. Ville ha 10000 till
O seriös firma . Riktigt dålig
firma.

Svar från Toveks Bil
Nu e jag här igen och skriver om Toveksbil i Lund, har varit inne en gång tidigare utan att få någon som helst uppmärksamhet. Kom in idag på tobaks bil för att jag fått syn på en bil jag velat ha lönge o så står det en inne i beg hallen, tänker ja jag ger det en chans till men nä. Ingen sa hej, frågade om jag behövde hjälp osv. Senast fick jag till svar att jag skulle komma tillbaka igen för att de skulle hjälpa mig o på så vis få mig att känna mig välkommen, detta e skam o jag skäms över att äga en Audi just nu för detta är inte service. Som säljare så ska man se kunden o dess behov, e man upptagen med en annan kund så uppmärksamts man iaf den nya kunden med ett hej. Tro mig jag är säljare jag med jag vet hur det funkar. Till alla som funderar på att besöka toveksbil i Lund, gör inte det. Det är slöseri med er tid, så känner jag det iaf.
Tack och hej

Svar från Toveks Bil
Efter att ha läst alla negativa omdömen av bla. Toveks i Uddevalla måste jag ändå säga att mina kontakter i samband med köp av ny Skoda där har varit positiva.
Säljaren har hela tiden genom en komplicerad process med förseningar från fabrik och ändringar från min sida varit hjälpsam och tillmötesgående. Dessvärre stöp hela affären pga av oförmåga från Skoda att leverera pga materialbrister. Kan dock konstatera att säljarnas möjligheter att följa upp leveranser från Skoda verkar nästan obefintliga. Spårbarhet saknas i praktiken. Dock ingen skugga över säljaren som nog ända gjorde vad han kunde. Tråkigt att jag till slut tvingades avbryta affären när jag inte kunde fortsätta vänta utan besked.

Svar från Toveks Bil
OM jag ändå bara hade förstått att gå in här och läsa på om Toveks Bil innan jag skrev på. Läste bara på om bilen.
Trodde inte i min vildaste fantasi att det i Sverige fanns stora bilfirmor med så extremt låg servicenivå som Toveks Bil eller handlar det om kompetensbrist?
Man blir inte kund, man blir drabbad. Lite som en käftsmäll ungefär.
Det sägs att högmod går före fall.

Svar från Toveks Bil
Intresserad av en bil på Toveks. Får offert från säljaren Jonathan. Jag vill ha ett inbytespris på min bil. Säljaren skall ta hjälp av kollega och lovar återkoppla. Hör ingenting och säljaren svarar inte på mina mail. Kontaktar därför platschef. Får besked att säljaren är sjuk och att han återkopplar till mig på måndag. Efter ytterligare kontakt från mig så hör han tillslut av sig och meddelar att bilen blivit SÅLD. Jag kunde ju inte i min vildaste fantasi tänka mig att de säljer bilen mitt under pågående prisdiiskussion. Jag missade bilen för att Jonathan inte har förmågan att själv värdera min bil, att han inte återkopplar, att han blir sjuk, att han glömmer sin arbetstelefon... Sjukt dålig stil!
Mycket besviken, trodde inte det gick till så här på ett stort företag som TOVEKS.

Svar från Toveks Bil
Oj.. vart ska man börja?! Har aldrig känt en sån här dålig upplevelse innan. Kunde nästan köpt en egen bil via Blocket eller annons på Facebook.
För det första, ingen som helst uppmärksamhet när jag var i bilhallen. Till slut fick jag gå fram och säga att jag vill ha hjälp. Skriver på ett avtal för en leasingbil i mars, meddelar säljaren att jag är i behov av den vecka 28 till min semester. ”Absolut, inga problem. Den får du tills dess”.
Veckor blir till månader och jag hör absolut ingenting ifrån säljaren. Till slut får jag höra av mig (i mitten av juni för att kolla läget inför lovad leverans v.28). Kommer till ett autosvar ”är på semester”. Jag får till slut tag på en annan säljare som meddelar att min säljare har slutat. Brukar man inte meddela sina kunder vem som blir ens nya kontaktperson?!
V.28 närmar sig och jag frågar den nya säljaren om min bil är på g. ”Nej den är kvar i Portugal och ska fraktas med båt, det tar 4-5veckor…” tack för den semestern Toveks!
När 4-5 veckor har gått så ringer jag till Toveks igen, denna gången en ny säljare. ”Vi kan se att bilen är i Sverige men vet inte när den kommer till oss.” (Idag kan man tracka allt men tydligen inte bilar till Toveks).
Till slut, får jag ringa igen och fråga om bilen kommit, ”ja den är här redo för leverans”. (Hade jag inte hört av mig så hade jag väl fortf varit utan bil).
Hämtade ut min bil och fick en genomgång men blev sjukt besviken då säljare nr.1 lovat vissa finesser som inte alls finns med på bilen. SUCK!
Näe.. inte alls en bra upplevelse. Känner mig så besviken över mitt val. Kommer definitivt inte klara av att ha den här bilen i 3år!! Skulle inte rekommendera någon att använda sig av Toveks bil i Trollhättan.
Aldrig Toveks i Skövde igen. Skulle aldrig någonsin rekommendera den till någon!!
Skulle leasa en bil, där jag möts av en säljare som påtalar att just den bilen jag vill ha står i hallen, saknar en service bara. Vi skulle höras samma vecka ett par dagar senare, och efter att jag ringt honom ett X antal gånger utan svar, svarar en annan säljare förvånat och säger "Men han har ju slutat?" Inget jag fått veta... Till följt av att, min bil jag beställt inte ens är byggd ännu och det kommer dröja 2 månader innan den är på plats. Med andra ord blev jag fetlurad av säljaren som uppenbarligen tryckte ut bilar in i det sista utan att ta det minsta ansvar för det. Allt för att få provision. Och någon ny säljare eller kontaktperson fick jag inte heller, vilket man bör få.
Redan här hamnade vi långt under stolarna. Vid en orginalservice som ingår med serviceavtalet påpekar Toveks att vi inte alls har en leasingbil hos dem? Och jag ska behöva strida för servicen, den står på parkeringen? Kolla i era system? Jag har en leasingbil hos er?! Helt sjukt i mina ögon...
Riktigt otrevlig personal i verkstaden där en äldre man anser att kvinnor under 25 inte kan fylla på olja i bilen utan att kvinnor ska ha en pappa eller sambo som gör detta åt en. Sexistiskt och märkligt påstående, det hela slutade med att jag fick en dunk spolarvätska som ursäkt när jag ifrågasätter vad det är för j*vla sätt att bete sig på?
Ingen säljare verkar ha koll på att denna leasingbil finns hos dem, att den ska lämnas tillbaka en viss tid och allt därtill. Får endast till svar att "bilen hör hemma hos försäkringsbolaget" det är ingen som vill ta något ansvar för detta, vilket också är konstigt.
Ännu värre är att man inte ens kan få frågan om man vill köpa ut bilen eller leasa en ny. Självklart skulle jag aldrig gynna dem på något sätt och inte göra något av alternativen. Däremot ska man iallafall få frågan och möjligheten, men den frågan kommer tydligen per papperspost? Där jag heller inte fått något och till svar på det får jag "Det har nog hamnat mellan stolarna".
Testprotokollet lär vara högst saltat, vilket jag ska få på sms, känns oseriöst att inte kunna gå igenom bilen ihop med säljare eller testledare. Och att inlämningen sker via bankid. Toveks skövde verkar vilja ha så lite personlig kontakt med sina kunder som möjligt. Sjukt otrevliga bemötanden, dålig service och besvikelsen är stor.
Jag känner mig lurad, ingen vill ta något ansvar för att vi hamnat mellan stolarna, inte ens en ursäkt för det.
Tänk dig för innan du leasar en bil där, 3 år med magsår och strider... usch nej tack!!