Toveks Bil Omdömen

TrustScore 2 av 5

1,9

Bedrövlig servicekille I Uddevalla undrade vad jag ville. (Varför ringer man en verkstad om man inte har problem med bilen?). Han berättade polisaktigt att jag fick vänta en månad men drog deras skyld... Se mer

Konstigt måste ha haft en väldans tur Jag fixade en ny bil hos dom, kände lite och åkte tillbaka, allt ingen kostnad de har varit hjälpsamma, trevliga samt bemötande, trots min förtvivlan över någo... Se mer

Har som många andra ID 4 ägare problem med förardörren, den vill inte låsa sig eller öppnar vid låg fart. Skickade ett mail till service på Toveks bil i Falköping och frågade vad felet beror på. De h... Se mer

Lämnade in vår bil i ett försäkringsärende där de återmonterade baklampans tätningen till kontaktdon fel så fukt kom in var av stiften rostade sönder och uppdagades först nu efter vintern,, påpekar de... Se mer

Dålig

Alla omdömen

29 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Dåligt bemötande

Ville beställa tid för service på frugans passat, personalen jag brukar prata med är på semester så får prata med en kvinna, otrevlig som vanligt, varje gång gnäller hon över att bilen gått lågnt, ingen ide att lägga pengar på en bil som gått så lågnt, jaha har du inte gjort kamremsbyte här behöver du inte göra det på en så gammal bil, när jag påpekar att det är fler punkter som behövs enl vw service intervall så som bromsolja, växellådsolja mm får jag svaret att du gjorde ju bara bas service förra gången så mer behövs inte på en så gammal bil, bilen är från 2011 och gått 34 tusen mil

Hej Andreas!
Vi tycker att det är jättetråkigt att se att du inte känner dig nöjd. Vi har stort fokus på våra kundrelationer och skulle uppskatta att få komma i kontakt med dig. Du får gärna kontakta oss kring din upplevelse till kontakt@toveksbil.se. Ha en bra dag!

Mycket bra service från första kontakt…

Mycket bra service från första kontakt till att vi hade nycklarna i handen, rekommenderar Toveks starkt!

Hej Tobias!
Tusen tack för det fina betyget! Det betyder mycket att du är nöjd med ditt besök hos oss. Ha en fin dag!

Mycket kompetent och trevlig personal.

Mycket kompetent och trevlig personal.
Både per telefon och vid personligt bemötande.
Har inget att klaga på.
Mycket nöjd med mitt bilköp.

Hej Monica!
Tack så mycket för din fina recension! Det glädjer oss att du är nöjd med vårt bemötande. Det är precis så vi vill att alla våra kunder ska känna. Varmt välkommen åter!

Nöjd med min bil

Köpte en begagnad bil hos Toveks. Trevlig personal och bra service!

5 maj 2023

Hej Sandra!
Tack så mycket för det fina betyget! Vi är riktigt glada över att du är nöjd med ditt besök hos oss. Varmt välkommen åter!

Jättebra service som vanligt

Jättebra service som vanligt, allt gick snabbt och smidigt!
Rekommenderas

20 juli 2023

Hej Daniel!
Stort tack för din fina recension och det höga betyget! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden att skriva till oss. Det glädjer oss att du är nöjd med vårt bemötande – exakt så vill vi att alla våra kunder ska känna. Varmt välkommen åter när behov finns!

Extremt bra och snabb service

Extremt bra och snabb service, återkommande kund!

3 augusti 2023

Hej Dennis!

Dom säljer elbilar men har ingen…

Dom säljer elbilar men har ingen verkstad som hinner med att serva dem i rimlig tid. Ett fabrikationsfel borde även kunna ersätta lånebil, men nä. Vid mjukvaruuppdatering så ingår lånebil, men inte när något gått sönder. Ren skandal! USCH, opersonligt! Håll er långt borta från Toveks!

7 augusti 2023

Hej Niklas!
Vi tycker att det är jättetråkigt att se att du inte känner dig nöjd. Vi har stort fokus på våra kundrelationer och skulle uppskatta att få komma i kontakt med dig. Du får gärna lämna dina kontaktuppgifter och en kort beskrivning kring din upplevelse till kontakt@toveksbil.se. Ha en bra dag!

Toveks bil

Efter nu över 6 veckor väntar jag fortfarande på att min bil ska bli klar efter reparation. Reservdelar som inte kommer, samt dålig kontakt, är under all kritik! Jag ringer själv ca 1 gång per vecka, då dom lovar att ringa, men det händer inte oftast. Aldrig mer Toveks bil!

29 juli 2023

Ladda ej bilen hos Toveks

Använde toveks laddstatation i Falkenberg, och blev skinnad. 1230 sek för 44 kWh. Blev dessvärre stående 2 timmar vid laddaren vilken dom tog 6.55 sek per minut för. Från minut 1, stämmer inte alls med deras hemsida som säger att dom börjar ta betalt efter 90 minuter och då endast 3 sek per minut. Istället för 840 sek alltså 90 sek!!!
Undvik toveks laddare, billigare att ta taxi.
Kan tillägga att elen tog dom 9.56 sek/kWh, Tibber tog vid samma tid 11 öre inkl moms, kan tycka att 90 gånger elens inköpspris kunde räcka. Inte för toveks, man lägger dessutom på 430 sek i timmen i parkeringsavgift…

15 juli 2023

Toveks oseriösa service

Lämnade min bil på service på toveks i Borås. 4 dagar senare rasar motorn. När jag tittar lite noggrannare på servicerapporten så har de markerat med bläck runt en kod. När jag tar reda på vad den betyder så är det att kedjan är sträckt. Detta berättade de inte för mig. Hade de sagt att motorn kunde gå sönder om jag kör omkring med detta så hade jag bytt om kedjan. Nu blev det motorras istället och de anser inte att de har gjort fel. De bad om att få se min service-historik, som är perfekt utförd, men ändå tar de inte på sig något. De skulle ha 55000kr för att byta till en begagnad motor vilket det inte är värt. Nu står jag här med rasad bil. I beskrivningen av servicen står det att det ingår avläsning av felkoder och åtgärdsförslag men det struntade de i. Nu har jag anmält till arn och hoppas på upprättelse. Aldrig mer denna oseriösa firma.

21 mars 2023

Skulle lämna bilen på verkstad i…

Skulle lämna bilen på verkstad i Trollhättan, åker flera mil och får information vid kunddisken att tyvärr reservdelen har inte kommit.
Får ny tid om en vecka.
Kunde man inte meddelat detta dagen innan? Mycket dåligt.

14 april 2023

Hej Per-Arne
Det känns väldigt tråkigt att höra om din upplevelse med oss, vi hade gärna velat höra av från dig med mer detaljer, vänligen kontakta oss på kontakt@toveksbil.se. ha en fin dag nu!

Sitta i telefonkö i över 30 minuter för…

Sitta i telefonkö i över 30 minuter för att sen bli bortkopplad. Dålig kundservice och för lite personal gör att man väljer andra service leverantörer, åker till Börjessons i Alingsås istället

31 mars 2023

Hej Mats,
Vi kan tyvärr inte se att ni är kund hos oss sedan tidigare men ber som klart om ursäkt för att ni inte kom fram per telefon.
Under hög belastning kan man tyvärr få vänta en stund som kund, men efter 3 minuter ska samtalet gå till våra växeltelefonister som hjälper till.
Ärendet är anmält till vår leverantör.
Ni är alltid välkommen att boka er service på Toveksbil.se/boka
Tack för omdömet!

Trevlig personal I receptionen

Mycket trevlig och hjälpsam personal i receptionen , synd att personalen i verkstaden inte gör ett bra jobb fast de är också trevliga att prata med. Verkstadschefen är trevlig och professionell.

21 mars 2023

Svar från Toveks Bil

Hej! kul att höra att du känner dig nöjd med vår kundservice här på Toveks, minde kul att höra att du inte känner dig nöjd med verkstadsarbetet, du får gärna höra av dig till oss kontakt@toveksbil.se med mer detaljer om arbetet. Ha en fin dag!

Begår avtalsbrott

Uppdatering från nedan. Toveks har inte ens bemödat sig med att besvara mitt mail, trots påminnelse. Svårt att förstå varför man inte vill försöka göra rätt för sig.

Från att ha varit nöjd kund i 13 år till att aldrig mer köpa en bil hos Toveks. Jag och Toveks ingår ett bindande inköpsavtal, dem tar emot min bil, mina nycklar och mitt ägarbevis, dagen efter vägrar dem att uppfylla sin del av avtalet och säger att det inte är bindande. Säljchefen är inkompetent eller spelar bra

1 mars 2023

Svar från Toveks Bil

Hej! Vi är verkligen ledsna att se att du inte känner dig nöjd. Vi skulle uppskatta att få komma i kontakt med dig för att få höra närmre vad det beror på. Du får gärna lämna dina kontaktuppgifter och en kort beskrivning kring din upplevelse till kontakt@toveksbil.se. Ha en bra dag!

Bra service och trevlig personal!

27 februari 2023

Svar från Toveks Bil

Tack för din fina recension det är väldigt kul att höra att du känner dig nöjd med både service och personal, ha en fin dag och varmt välkommen åter!

Grym Service!

Väldigt nöjd!

27 februari 2023

Svar från Toveks Bil

tack för din fina recension. Va kul att höra att du är nöjd med oss, ha en trevlig dag och varmt välkommen åter!

Aldrig mer Toveks

Väldigt ovilliga att hjälpa till. Efter 1 vecka på verkstaden så fick jag själv hålla kontakten med försäkringsbolaget.

17 februari 2023

Svar från Toveks Bil

Hej Magnus, vi tycker det är tråkigt att höra att du inte är helt nöjd med ditt besök hos oss. För oss är det väldigt viktigt att våra kunder känner sig nöjda och trygga med oss, vi hade därför gärna kommit i kontakt med dig maila gärna in dina kontaktuppgifter till kontakt@toveksbil.se Ha en fin dag!

Jag leasar en Golf som krånglar.

Jag leasar en Golf. Den har strulat sedan dag ett. Det är infotaimentsystemet mestadels som krånglar. Fyllt i deras kontaktformulär 3 gånger under ett antal veckor emellan men dom hör inte av sig. Fick en stor uppdatering och allt funkade, lämnade in bilen för att åtgärda en liten krockskada, tog 3 veckor! problemet är att efter senaste besöket så krånglar infosystemet igen. Visat "byt batteri i nyckel" även om jag har använt en helt ny . Navigatorn har ballat ur helt och hållet, jag är mestadels ute och kör på ängar och i skog enligt den.
Riktigt dålig service, mitt råd, ge er inte i lag med Toveks.

8 februari 2023

Hej Jari!
tack för din feedback! för oss här på Toveks är det väldigt viktigt att du ska känna dig nöjd och trygg med att besöka oss. Vi tycker därför att det känns tråkigt att läsa om din upplevelse här, vi vill givetvis att du ska känna dig nöjd, vi kommer kontakta dig inom kort så hoppas vi att vi kan hjälpa dig på bästa sätt!