Bedrövlig servicekille I Uddevalla undrade vad jag ville. (Varför ringer man en verkstad om man inte har problem med bilen?). Han berättade polisaktigt att jag fick vänta en månad men drog deras skyld... Se mer
Konstigt måste ha haft en väldans tur Jag fixade en ny bil hos dom, kände lite och åkte tillbaka, allt ingen kostnad de har varit hjälpsamma, trevliga samt bemötande, trots min förtvivlan över någo... Se mer
Har som många andra ID 4 ägare problem med förardörren, den vill inte låsa sig eller öppnar vid låg fart. Skickade ett mail till service på Toveks bil i Falköping och frågade vad felet beror på. De h... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Tappar bort inlämnade bildelar och vägrar ersätta eller ens be om ursäkt. Under all kritik att en skadeverkstad som denna får existera.

Svar från Toveks Bil
Jag hade tid kl 08 för att få min framskärm lagad. Jag bor i Mariestad och åkte iväg tidigt för att komma i tid och få det gjort.
Vi stod och väntade vid disken för” Skador”en stund . Då ser jag att man står och pratar i godan ro i rummet innanför och ser åt vårt håll men fortsätter ett bra tag att prata. Ingen nick eller tecken till att skynda på och komma ut till oss. Så frustrerande!
När personal kommer ut är han kort i tonen och ser knappt upp. Han verkar inte veta vad ett gott bemötande innebär. Brist på social kompetens? Trött på jobbet? Tjejerna en bit ifrån verkar också helt upptagna, några samtalar och någon jobbar med datorn.
Nu sitter jag här och tänker att om jag ska köpa ny bil så är det inte på Toveks i Skövde i alla fall. I Mariestad har jag blivit vänligt bemött. En AI-robot hade säkert gett mig ett leende odag och frågat om hen kunde hjälpa till och varit uppmärksam! Kanske framtiden är ngt positivare när det gäller service!
Skärp er om ni inte vill få dåligt rykte! Lite mer disciplin är aldrig fel.
Besviken kund som hoppas på bättre bemötande när bilen ska hämtas om en vecka.

Svar från Toveks Bil
Alltid lika bra service o bemötande i Falkenberg.

Svar från Toveks Bil
Bästa omhändertagande någonsin fick vi av Seat/cuprasäljaren Patrik Axelsson / Varberg.Vi känner oss verkligen trygga med vårt köp!
Känner oss alltid välkomna!

Svar från Toveks Bil
Servat bilen och allt har fungerat perfekt 🤩

Svar från Toveks Bil
Sämsta företaget som finns, tar betalt för saker som inte är utförda. fyllt på spolarvätska= finns inget i
Oljefilter ej byt. fick åka in igen och bevaka jobbet så oljeservicen blev rätt. ALDRIG mer toveks bil

Svar från Toveks Bil
Lämnade in vår bil i ett försäkringsärende där de återmonterade baklampans tätningen till kontaktdon fel så fukt kom in var av stiften rostade sönder och uppdagades först nu efter vintern,, påpekar detta och Toveks Bil i Uddevalla vägrar reparera denna uppenbara reklamation .. kommer även lämna en klagan till försäkringsbolaget ,, skäms Toveks bil Uddevalla mycket besviken på detta småaktiga beteende

Svar från Toveks Bil
Jag skulle köpte nyligen min första bil på toveks och rekommenderar inte andra att göra det! Säljaren tvingade mig att teckna försäkring innan jag åkte därifrån, vilket han inte sagt tidigare och resulterade i att jag behövde teckna deras försäkring som jag inte ens fått rätt pris på från början. När jag fick problem med bilen svarade säljaren inte på mina frågor och skyllde allt på mig. När jag kontaktade kundcenter skyllde de också allt på mig och fortsatte att inte svara på mina frågor. De tar inget ansvar och lever på att mer eller mindre utnyttja unga personer som saknar kunskap om bilar. Undvik Toveks!!!!!

Svar från Toveks Bil
Jag körde ner i ett potthål för 2 veckor sedan utanför Mariestad i min Audi S6-22 bilen kördes till Tovek i Skövde för byte av 2 fälgar och 2 däck, däcken gick inte att få tag i (3 mån gammal) så jag fick byta alla 4 däcken.
I måndags pratade jag med Felix Broberg som sade att bilen skulle vara klar tisdag när jag ringde på onsdagen var bilen klar och Felix skulle kolla om det gick att ordna en transport till Stenungsund. Han hörde inte av sig och jag ringde 4 gånger på torsdagen och fick inga besked. Idag fredag har jag ringt Tovek växel samt direkt nr till Felix 10 gånger. Växel har lovat han ska ringa tillbaka men inget händer. Till sist sade dom att Felix gått hem och jag kunde inte få min bil förrän på måndag!! Jag har sagt till alla jag pratat med att jag vill hämta bilen idag då jag skall ha den i helgen men ingen verkar förstå vad jag säger. Detta har varit den absolut sämsta verkstad jag varit på som inte hör av sig när dom lovat samt skiter i kunden och åker hem och struntar i vad man kommit överens om. Jag servar bilen på Möller i Gbg i vanliga fall och dom svarar i telefon samt står för det dom har sagt. Till alla er som läser detta, byt verkstad!!!

Svar från Toveks Bil
Lämnade in bilen på Toveks i Lidköping för att framskärmen lagad och lackad. Skadade bilen samband med en parkering. Blev lovad att bilen skulle vara klar på en vecka. Lämnade bilen på måndagen och den blev sedan klar på torsdagen veckan därpå. När bilen äntligen var klar var batteriet helt urladdat och stödet som håller upp motorhuven var krökt. Tycker detta är mycket oproffsigt.

Svar från Toveks Bil
Lämnade in min bil för skadereparation, pratade med skadechefen som var totalt arrogant. När väl bilen kom in till verkstaden efter påringningar så dröjde det två veckor innan den var klar. När jag hämtade bilen var den inte ens tvättad för avsyning. Jag bad dem tvätta av den och när jag själv fick syna arbetet visade det sig att fler skador hade uppkommit på bilen. Oj sade dem, detta hade dom inte sett. Skade arbetet samt lackerings jobbet var bedrövligt utfört. Efter 3 omlackeringar hämtade jag ut bilen 1,5 månader senare och var fortfarande inte nöjd med resultatet. Man bad inte ens om ursäkt för alla problem det hade orsakat mig. Mitt svar var att ni har precis förlorat en kund som handlat bil här i över 10 år. Sämsta kundupplevelsen någonsin från en bilhandlare. Dessutom repade man 4 st fälgar efter detta som man nekade till, den kostnaden fick jag stå för själv! Tovkes Bil Varberg är inget jag kan rekommendera!!!

Svar från Toveks Bil
Lämnade tillbaks min leasingbil efter tre år på toveks bil i Borås. Strax före återlämning besiktigades den utan anmärkning. Allt såg väldigt bra ut enligt fackmännen inklusive bromsarna som jag särskilt frågade om. Hade de varit dåliga hade jag själv bytt dom innan återlämning.
Väl tillbaks fick jag en faktura på byte av bromsskivor belägg fram: 5856:- Bak: 5258:-
Krävde att få tillbaks de gamla bromsskivorna och och beläggen så att de säkert byter ut de mot nya. Efter mycket om och men gick det med på det hela... Litar inte ett dyft på detta företag. Rekommenderas ej. Dessutom väldigt otrevligt bemötande.
Sökte verkstadschef en i en vecka. Skickade mail och meddelande på telefonen. Ingen kontakt.😐🤔
Har vart inne med min Skoda Octavia kring diverse fel som systemet har varnat för och allt funkade bra medas bilen rullat under 10.000 mil och det hade reparerat styrdon givar m.m. dock så gick det veckor emellan och felen uppkom igen. Nu sist i Augusti hade vi servat bilen och den hade rullat under 10 000 mil och återigen så reparerades samma fel som innan och detta skulle finnas noterat i deras system ifall felen dyker upp igen så har det uppkommit under garantitiden.
Nu när jag vart inne på service igen så påpekar jag 3:e gången gillt på att dessa fel håller fortfarande på att dyka upp och nu påstår Toveks Bil i Trollhättan att det är ett elektronik fel vid rattstången och det visade sig inte i de andra 2 tillfällena och Garantin gäller inte?
Påpekade att efter alla reparationer dem gjort så har inte felet försvunnit hur skall jag veta att ni bytte rätt delar? uppenbarligen inte med tanken på att felen konstant kom upp.
Bluff för min del och vill tillägga att när bilen hämtats ut i Augusti så gick vi in med kåpor och skruvar till receptionen. Tecken på att man har bråttom och hur skall jag då tolka felsökningarna och reparationerna som är gjorda? Det skall väl inte vara mitt fel att man byter fel delar?
Väldigt missnöjd och givetvis kommer vi göra en anmälan på ARN och även ta kontakt med Skoda för att reda ut detta men vill varna!
Garanti på en ett år gammal bil för nästan 700 000:- existerar tydligen inte. Fick istället kostnadsförslag på 20 000:- för att åtgärda kända standardfel. Det blir ALDRIG någonsin ett bilköp på Toveks bil igen, och om du som läser det här är smart så köper du också något annat.

Svar från Toveks Bil
Konsumentköpslagen gäller i tre år från och med köpet av begagnad bil. Där ett ursprungligt fel skall åtgärdas av säljaren. Jag och Toveks bil är inte överens vilket leder till att jag tyvärr kommer att behöva anmäla ärendet till allmänna reklamationsnämnden. Trist. Jag hade förväntat mig ett bättre bemötande.
Tovek har svarat med ett standardsvar att jag skall kontakta dem, vilket jag gjort för två veckor sedan. Igen återkoppling. Riktigt dåligt av Toveks bil.

Mysteriet på Toveks:
De ville ta 18000 för att byta alla bromsar (skivor och belägg) - på en bil som fått godkänd besiktning 2-3 veckor tidigare.
Problemet? Alltså var det inte nödvändigt. Felet på Audin (oljud från bromsar) var konstruktionsfel, finns flertal youtube-videos på lösningar kring 100-lappen. Men låt oss spola tillbaka lite.
Eftersom detta skulle gå på annat företags räkning gick jag hur som helst med på offerten. Företaget ville dock ha bevis av Toveks att bytet var nödvändigt innan något byte påbörjas. Toveks filmade, skickade videon där regnumret framgår samt bromsar och satte igång bytet direkt. Men företaget protesterade att det inte behövde bytas, dvs att varken belägg eller skiva behövde bytas enligt videon - bromsarna hade uppskattningsvis ca 3000 mil kvar.
Företaget skickade filmen även till mig som Toveks hade skickat och där ser man att varken skiva eller belägg behövde bytas (jag har kvar denna film ännu idag).
- Toveks hann byta på en axel innan de mottog protesten från företaget. Chefen på Toveks slutade att svara på företaget, vare sig på mail eller telefon.
Och vad hände med mig? Varje gång jag ringde till Toveks kopplade de bort mig. De sa att det är en annan person som fått mitt ärende, som inte är listad på er hemsida bland personal, och varje gång jag uppgav honom så blev jag direkt bortkopplad och fick aldrig prata med någon. Jag ringde nog konstant under 2 veckors tid. Lyckligtvis fakturerade de inte mig för den axeln de bytte på. Men Toveks, vad hände egentligen?!

Svar från Toveks Bil
Tack för otroligt bemötande och service i världsklass!! Det blir Toveks Bil igen nästa gång det är dags för ny bil.