Bedrövlig servicekille I Uddevalla undrade vad jag ville. (Varför ringer man en verkstad om man inte har problem med bilen?). Han berättade polisaktigt att jag fick vänta en månad men drog deras skyld... Se mer
Konstigt måste ha haft en väldans tur Jag fixade en ny bil hos dom, kände lite och åkte tillbaka, allt ingen kostnad de har varit hjälpsamma, trevliga samt bemötande, trots min förtvivlan över någo... Se mer
Har som många andra ID 4 ägare problem med förardörren, den vill inte låsa sig eller öppnar vid låg fart. Skickade ett mail till service på Toveks bil i Falköping och frågade vad felet beror på. De h... Se mer
Lämnade in vår bil i ett försäkringsärende där de återmonterade baklampans tätningen till kontaktdon fel så fukt kom in var av stiften rostade sönder och uppdagades först nu efter vintern,, påpekar de... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Köpte min bil på Toveks bil i Kinna. Tyvärr va försäljaren väldigt otrevlig och dryg. "Jag behöver inte låta dig provköra för jag har så många intresserade". Va en av några dryga/otrevliga kommentarer. Dessvärre va ju bilen en pärla så köpte den. Allt efter att kontraktet va påskrivet va svår kommunikation och lögner om att de skulle vara en gratis försäkring från dom i två veckor efter försäljning. Utan mitt samtycke hade bilhandlaren satt upp en dyr försäkring hos IF som hade varit bunden ett år om ja inte ringt och avbeställt under dessa två veckor. Fick så klart ändå en faktura på dessa två veckor "vi har inga grattis försäkringar så tyvärr de står ord mot ord". Håll er borta från detta företag är en min rekommendation!

Svar från Toveks Bil
Lämnade in arbetsbilen i akut kö som skulle ta 1-2 dagar ringer efter 4 inte rörd . Efter väntat 3 veckor på en bokad tid får ja svaret efter den varit inne en dag att det kan ta 3-4 dagar att få in en givare som skulle vara beställd 4 dagar inann besök.

Svar från Toveks Bil
Haft problem med att bakljusen inte fungerar av och till. Bilen har vart på verkstad för detta vid ett flertal tillfällen och man har bytt delar utan att det har löst problemet som återkommer. Känns som att man gissar varje gång och det har kostat mig som kund både tid och pengar. Dessutom blir man runtkopplad i växeln och bortkopplad när man stått i kö för länge. Urusuel service och ingen återkoppling som utlovat. Inte heller har man kunnat erbjuda lånebil vid något av tillfällena min bil har vart på service eller väntat på åtgärd och jag är beroende av bilen i arbetet. Var är kundservicen? Funderar på att byta bil men tvekar på Audi i fortsättningen pga den urusla servicen när något går fel. Trist!

Svar från Toveks Bil
Min bil har varit inne för skadereparation efter en viltolycka. Kofångare snett monterad, vilket de efter ett tag i alla fall erkände och extraljus fungerar inte korrekt - går inte att få bättre enligt Toveks och extraljusen är inte deras ansvar även om de demonterat dem för reparationen..
Allt är löst och har gått bra enlig dem var beskedet..
Upplever att de inte kontrollerar arbetet och är helt ointresserade av service och att göra ett bra jobb.
Avråder att använda Toveks Skövde - de är ointresserade av nöjda kunder!

Svar från Toveks Bil
Skulle satt lägre om det gick. Har försökt boka tid för garantireparation och få en lånebil. Har köpt en skoda för 700 tusen och blir erbjuden en 2sitsig bil som lånebil, Det fungerar inte och när jag talar om detta blir dom otrevliga. Jag talar om att man har rätt enligt ARN och ber om att verkstadschefen skall kontakta mig. Har sedan försökt maila honom under 8 veckor och ännu inte fått svar. Skulle aldrig köpa ett fordon som skall besöka deras verkstad. Men tyvärr så sitter man med skiten. Läste precis om att oskälig väntetid är en orsak till ARN anmälan så den skall skrivas till helgen.

Svar från Toveks Bil
Var inne och bytte en glödlampa och i samband med detta sa personalen att de hade hört ett avvikande ljud i bilen som tydde på att en fjäder hade gått av. Ingen ytterligare undersökning gjordes utan det baserades enbart på det avvikande ljudet. Själv hade jag inte uppfattat nåt konstigt ljud och inte heller att bilen kändes annorlunda att köra. Skadan var allvarlig och behövde åtgärdas omedelbart, något som skulle kosta ca 5000 kronor. De rådde mig att inte köra mer än nödvändigt med bilen över julhelgen då den kanske kunde gå sönder helt och sluta fungera.
Bilen skulle absolut inte klara den besiktning som skulle göras efter helgerna.
Vid besiktningen påpekade jag felet så personalen där var extra uppmärksamma just på detta. Resultatet? Det fanns ingen brusten fjäder.
Jag är förvånad. Åkte för säkerhets skull tillbaka till besiktningsfirman en gång till och hade med mig papperen från Toveks för att verkligen försäkra mig om att besiktningen inte hade missat något. Men faktum kvarstod: det fanns ingen trasig fjäder.
Som okunnig när det gäller bilar och bildelar är man helt utlämnad till bilfirman. Om jag inte hade haft en besiktningstid i januari hade jag aldrig fått veta detta utan lämnat in bilen och betalat för den reparation som uppenbarligen inte behövdes. Är detta en affärstaktik? Varför lurar man sina kunder? Toveks fungerade bra förr och bemötandet var alltid trevligt. På senare år har jag fått förvånansvärt många uppgifter om fel på min bil när jag varit där och servat den, fel som jag aldrig själv har märkt av. Kanske var det verkligen fel på den, men jag kan ändå inte låta bli att fråga mig om jag faktiskt har lämnat in min bil för "fel" som egentligen inte funnits? En sak är säker – efter det här vågar jag aldrig mer sätta min fot hos Toveks. Jag litar inte längre på dem.

Svar från Toveks Bil
Lämna in en nästan ny arbets bil som blivit på backad. Reparation i vanlig ordning drog ut på tiden bilen ser förjävlig ut efteråt skiten och fett och oljefläckar överallt. Fruktansvärt otrevlig personal svarar aldrig i telefon och jobbet inte fullgjort. Skulle aldrig privat lämna in en trampcykel ens.

Svar från Toveks Bil
Överprisat, verkstaden i Uddevalla ”glömde ringa tillbaka” för att säga att inget är gjort med bilen - ombokning i flera dagar - noll service personal och rekommenderar inte

Svar från Toveks Bil
Icke kundvänligt bemötande vid upprepade tillfällen. Arbetar efter premissen Kunden har alltid fel… Vänd er annanstans om möjligt

Kundtjänst/ Verkstad.
Mycket trevligt och proffsigt bemötande.

Svar från Toveks Bil
VW gör mestadels fina bilar men kundservicen är under all kritik.
Min ABT e-transporter havererade totalt i både växellåda och motor. Reparationen skulle gå på 250tkr plus arbete. Försäkringsbolaget tyckte det var för dyrt så de ville köpa ut mig. Bilen, 3,5år gammal och mätaren på 3100mil. 6 månader efter garantins slut.
Ska också nämna att bilen var köpt på Toveks bil i Skövde, bilen hade gått som demobil i ett år och rullat 100 mil när jag köpte den. Jag hade alltså haft bilen i 2,5 år när den havererade och vare sig Toveks bil i Skövde eller VW ville gå till mötes i någon form. Ett samtal blev jag lovad ersättning från en chef på vw men slutade senare att svara på telefon och meddelande. Tycker det är ynkligt att låta processen ta flera månader och sedan inte få någon form av ersättning.

Svar från Toveks Bil
Oengagerad personal och håller inte priset som stått i offerten.
Lämnat bilen akut pga motorlampa som börjat lysa. För det första är det helt omöjligt att komma fram via telefon. Till slut åker jag dit. Lämnar bilen och de ska rep bilen snarast möjligt. När det gått x antal dagar får jag åter åka dit då det inte går att komma fram. Man kan fortfarande inte ge mig en förväntad tid.
Senast jag lämnade bil där fick jag en offert. Vid hämtning hade priset fått upp.
Jag vet flera som råkat ut för samma sak, trots ett pris via sms.
Jag kommer aldrig mer köpa en bil från Toveks eller lämna den på Toveks. Då byter jag hellre märke.
Har hört så många som känt sig lurade så jag litar inte på att dom gör ett bra jobb.

Svar från Toveks Bil
Hade min bil på motor byte.
Grabben i kundtjänst står och blå ljuger mig rakt upp i huvet.
Tagit itu grejer på bilen och vägrar ersätta det. Växlar ryckit efter dem hade inne den o dem vill inte ta sig på det sämsta verkstaden jag varit på gäller då Toveksbil i Lund

Svar från Toveks Bil
Fruktansvärd dålig service. Helt omöjliga att få tag på för att få höra om bilen är klar, eftersom man själv måste sköta kontakten då de glömmer höra av sig. Två dagar på verkstan blev en vecka, dessutom blev det dyrare än de sagt först. De lovar att ha delar, ändrar sig, har dem inte - men hade dem ändå när man blir irriterad. Första och sista gången jag tar hjälp av dem. De slirar på sanningen och behandlar sina kunder med noll respekt.

Aldrig mer Toveks!!
Så SÅ besviken och frustrerad!
Från att vi köpte bilen för ett år sedan till att vi satte sista foten där nyligen!
Otroligt dålig genomgång av bilen när vi hämtade den!!
Splitter ny bil och ingen wow känsla överhuvudtaget som man får på andra ställen ( tom när man köper begagnat) med skynke, bubbel, liten gåva whatever! Blev informerad om att bilen hade funktioner som den inte har mm mm.
När det är dags för garantiärende, var jag tvungen att åka fram o tillbaka flera gånger för att man inte fick ha lånebil över natten! När de bytt baklyktorna gjordes det så klantigt att hela bakluckan fylldes med vatten efter första regnet… samt att en lykta hade en spricka i sig! Och- servicen och förståelsen är obefintlig!!!
ALDRIG MER TOVEKS UDDEVALLA!!
Däremot rekommenderar jag varmt Möller i Gbg!!

Toveks bil Borås
Jättetrevlig och bra personal.
Kunde hjälpa oss snabbt med både felsökning och reparation.
Väldigt nöjd kund, rekommenderas!

Svar från Toveks Bil
VARNING !!!! KATASTROFAL BILFIRMA. FÅR EN ATT ÅKA ÖVER 7 TIMMAR FÖR ENKEL VÄG FÖR ATT SEDAN KOMMA FRAM TILL EN BIL SOM INTE ENS FUNGERAR SÅ SOM DE LOVAT. KÖP ALDRIG ER BIL HÄR!!!!! Toveks Bil Stora Höga!!!

Svar från Toveks Bil
Hade man kunnat ge minus hade jag gjort det!
Så sjukt lurad av dom! Jag va dum nog och leasade en bil av dom då jag ej är kunnig i bilar tänkte jag att det skulle vara det bästa alternativet. Säljaren sa till mig att det endast var ” att tuta och köra” skulle inte behöva bry mig om något! Den bilen kostade mig så sjukt mycket mer än vad dom sa! Och när jag väl lämnar tillbaka bilen kommer det fram att jag ska få tillbaka pengar för jag inte utnyttjat de mil jag betalat för. Men tror du dom skickar tillbaka mina pengar?! Nope! Har vart och frågar efter dom ett flertal gånger men några pengar syns inte till! Men när man ska betala till dom då j*kvar ska det ske snabbt som f*n. Riktigt j*vla r*vföretag

Svar från Toveks Bil
Jag har tidigare skrivit ett omdöme om den katastrofalt dåliga service jag och min fabriksnya Audi A4 Quattro har fått av Toveks bil i Lund. Men jag måste bara reagera på de standard-svar som någon hos Tovek fortfarande sitter och postar via copy-paste. Dessa inkluderar även en epostadress som ingen svarar på. Vissa börjar till och med med "Hej X", alltså man har glömt byta ut X mot kundens namn. Detta är bara ytterligare ett bevis på hur dåligt Toveks bil behandlar sina kunder - hela vägen.

Svar från Toveks Bil
Önskar att jag helst kunde ge minus i stjärnbetyg. Satt och läste några av alla omdömen som Toveks har fått runtom i landet och känner igen mig i nästan alla låga betyg. Ganska uppenbart att Toveks vuxit sig stora på sina sälj (scams) istället för bra och ärlig service. Jag lämnade nyss tillbaka min VW efter leasingavtal och kan enkelt säga att jag aldrig mer kommer ha med Toveks att göra igen. Långsamma svarstider, otrevligt bemötande, oproffsiga säljare/kundtjänstpersonal. Redan vid uthämtningen av bilen så gav jag kritik emot den dåvarande säljaren som var mer intresserad av att få gott omdöme (något han påpekade 3 gånger under genomgången av bilens funktioner) än att förklara alla paneler samt se till att det fanns bensin, spolarvätska och olja i bilen. Det tog inte mer än 5 minuter efter att ha lämnat verkstaden innan diverse lampor började lysa. Genom hela leasingperioden så strulade färddatorn. Felanmälde detta 2 gånger via mail som aldrig besvarades. Ringde in felet och blev informerad om att bilen behövde ställas hos dom i minst ett dygn (kunde ta längre tid) för att kunna åtgärda felet som rått sedan uthämtningen. Förstår knappt att jag ens orkat skriva detta men kan jag rädda iaf en person ifrån att ha med detta scamföretag så är det anledning nog. Detta gäller Toveks Skövde men har även liknande upplevelser på andra siter.