Wat een geweldige reis alles is tot in puntjes geregeld van vertrek tot aankomst door TourCompass naar Tanzania en Zanzibar. Het ontbreekt je aan niets zo vriendelijk zijn ze daar en onze ranger... Se mer
Företaget har svarat
Het was enerzijds avontuurlijk en anderzijds goed geregeld en begeleid. Alles verliep zoals vooraf beloofd. We hadden Papuu als chauffeur/gids tijdens de safari. Hij was fantastisch. We had... Se mer
Företaget har svarat
wat een geweldige , goed georganiseerde reis naar Tanzania/Zanzibar hebben wij gehad! de reis documenten waren goed verzorgd , en we werden via de app op de hoogte gehouden . De hotels , Lodges... Se mer
Företaget har svarat
Tijdens het boeken van onze reis naar Brazilië, heb ik het contact als zeer prettig ervaren. Goede communicatie en snelle reacties, super fijn! Excursies waren een onwijs leuke ervaring en de hotelv... Se mer
Skrivet av företaget
Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Alle vragen die ik voor de reis had werden, snel, concreet en to the point beantwoord. Mijn heenvlucht werd gecancelled. Ik werd 's nachts verder geholpen en binnen de kortste tijd was alles omgeboekt en geregeld!! Super service!
De reis was goed geregeld, op mails werd snel gereageerd. Ze hebben ons compleet ontzorgd, zodat wij alleen nog maar vakantie hoefden te vieren. Super!
Prima bedrijf, kennis van zaken en goede organisatie zowel voor als tijdens de reis. Door omstandigheden, waar TourCompass niets aan kon doen, hebben wij een binnenlandse vlucht gemist. Er is direct adequaat voor een passende oplossing gezorgd! Superfijn!
Zeer goede en prettige begeleiding naar aanloop van onze droom huwelijksreis. Heldere informatie, snel reactie bij vragen. De reis zelf verliep daardoor ook heel erg soepel. Een reis op maat!
Alles was super goed geregeld. Vluchten, safari's en een goede en vriendelijk chauffeur. Ook hotel op zanzibar was perfect en leuke excursies kunnen boeken. Het enigste minpuntje was de avondsafari, die moet je niet doen als je overdag al de hele dag op de serengeti geweest bent. En was ook zijn geld niet waard.
Dankzij Tourcompass hebben wij onvergetelijk Safari beleefd in Kenia en Tanzania. Onze hele reis was tot in de puntjes geregeld zodat wij volop konden genieten van de prachtige en overweldigende natuur. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. In één woord geweldig!!
Gisteren zijn wij teruggekomen van een fantastische safari reis naar Zuid Afrika. Wij verbleven in het Kruger Gate hotel. Van A tot Z is alles zo perfect geregeld. Constant zijn wij op de hoogte gehouden via de app van tourkompas en in Afrika aangekomen stond Anja van topkompas al klaar om ons te informeren over hoe en wat tijdens ons verblijf. Zelfs toen we hadden besloten om nog een extra safari middag te nemen heeft Anja ons perfect geholpen. Over het Kruger Gate hotel en en het vervoer van en naar het hotel kunnen wij alleen maar zeggen top top en nog eens top. Fantastisch hotel met heerlijk eten, super kamers en het personeel, zo lief. Eten bij het buffet en ontbijt bij het buffet waren overweldigend. De safari dagen waren ook heel goed geregeld. Een super ontbijt box mee en ons laten verrassen door al het moois wat we hebben gezien. De big five was ons gegund. Onze gids van de laatste dag heeft zoveel geduld met ons gehad. Fooi geven voelde zoals ons al was uitgelegd goed. Zeker als je bij Johannesburg de wijken ziet waar de mensen het zo minder hebben dan wij. Ook hebben we ontzettend genoten van de panorama route naar de Drakensberg en de restaurantjes waar we tussen de middag heerlijk konden lunchen. Eigenlijk hebben wij alleen maar hoeven genieten van alles zonder ook maar iets te moeten regelen. Tourkompas, jammer dat we geen 12 kunnen geven. Het is dus een dikke 10.
Willem en Mirjam Borstel.
Heel mooie reis gehad in Kenia, die prima georganiseerd werd. Telkens stond een medewerker ons tijdig op te wachten, uitstekende chauffeurs, mooie lodges, kortom : alles zeer goed in orde.
Vanaf de offerte tot de landing in Brussel is alles perfect gelopen. Dank aan Jude Brommer voor het meedenken en aanpassen van onze offerte. Alles was top en we hb een onvergetelijke safari gehad. Het was onze eerste keer in Afrika en ondanks de onlusten in Nairobi hebben we ons nooit onveilig gevoeld dankzij de goede begeleiding van Natural world safaris de locale partner. De accomodaties waren top de gastvrijheid ongezien. Dankzij onze gids Milton hebben we het moois van Kenia vanop de eerste rij mogen beleven en hebben we ontzettend veel wild life gezien niet alleen luipaard leeuw en cheetas en the big 5 maar ook ontelbare prachtige vogels. Met momenten was het teveel om te bevatten... Kenia is een levendig land met veel contrasten maar wat kan je je welkom voelen in een totaal andere wereld! De glimlach van iedereen en de vriendschap zullen we nooit vergeten! Bedankt!! Ons volgende avontuur in Afrika boeken we zeker weer met jullie :)
Bij aankomst in Johannesburg wist de receptie niet hoe laat we zouden worden opgehaald de volgende dag.
Dus moest ik zelf bellen. In eerste instantie was de 24 uurs telefoon niet bereikbaar. Toen hoorde we hoe laat we zouden worden opgehaald. 1,5 uur gewacht zonder enige contact te kunnen krijgen met Tourcompass en waarom het zo lang duurde.
Het Kruger park hotel was een fantastische locatie, fijn personeel, goed eten en een prachtige plek. Dit hotel raden wij zeker aan!
Na onze vakantie in Zuid-Afrika bleken wij vertraging te hebben door een storm in Mauritius. Gelukkig kreeg ik een bericht van de vliegtuigmaatschappij. Ik was de enige die op de hoogte was van de vertraging. Verder vanuit Tourcompass geen contact. Noodnummer was niet bereikbaar. Tijdens de transfer werden we uiteindelijk naar een hotel gebracht in Jburg. Toen wederom zelf contact gezocht. We werden door Jude Bommer afgesnauwd aan de telefoon. Uiteindelijk werden we beter geïnformeerd door Air Mauritius wanneer onze vlucht zou vertrekken anders hadden we deze gemist. Omdat volgens Jude de vlucht niet zou vertrekken dezelfde dag, terwijl mijn dochter dit nog specifiek vroeg. Tourcompass was niet eens op de hoogte van het feit dat we het vliegtuig in waren gestapt. De volgende ochtend kregen we een belletje, 'Oh jullie konden toch wel vliegen, fijne vakantie verder'.
Het hotel in Mauritus was armoedig. We hebben zelf een upgrade geregeld via een zeer vriendelijke Duty manager. Strand en hotel was zeer armoedig. Upgrade was fantastisch. Moesten nog wel een briefje ondertekenen zodat we geen aanspraak konden maken op schadevergoeding.
Kortom we hebben alles zelf moeten regelen en achterhalen in moeilijke omstandigheden. We voelde ons totaal niet ontzorgd. Het zorgde voor veel stress op onze droomvakantie. We hebben een enorme kater gehad van deze service en even gewacht met het schrijven van een review. Ze zouden toch niets voor ons betekenen, we vonden het belangrijk om andere reizigers te waarschuwen voor dit bedrijf.
Voor ons nooit meer met tourcampass en ik raad het iedereen sterk af. Veel geld voor een waardeloze service!

Svar från TourCompass
Goed geregelde safari's, overnachtingen en communicatie! Deskundige gids en een afwisselend programma. Goede prijs-kwaliteit verhouding. We voelden ons, mede door de ontvangst/transfers door TourCompass erg welkom in Kenia.

Svar från TourCompass
Alles keurig geregeld. Gehele voorbereiding en tijdens de reis goed op de hoogte gehouden. Fantastische Safari met een zeer goede gids. Alle dieren gezien meerdere keren luipaard, cheeta en grote groepen leeuwen. En de rest natuurlijk. Prachtig resort rest van de vakantie.

Svar från TourCompass
Mijn eerste ervaring met Tourcompass en ik ben heel tevreden met de informatie voorziening. Ze nemen je alles uit handen om alles goed te regelen. Bij vragen werd er snel en correct gereageerd. Zodat ik volledig van de reis kon genieten.
Ze doen 100% wat ze zeggen.

Svar från TourCompass
Goede adviezen gekregen, altijd iemand die je snel te woord staat als je vragen hebt. Geweldige ontvangst gehad op vakantiebestemming en via de mail en app word je tijdig op de hoogte gehouden. TourCompass is een aanrader als je zorgeloos van je vakantie wilt genieten!

Svar från TourCompass
Mijn tweede Kenia reis met TourCompass!
Weerom was het een prachtige belevenis!
Vanaf begin tot einde waren we onder de zeer vriendelijke hoede van de beste stafmedewerkers en een bijzondere vermelding voor de stafleden van de lodges waar wij telkens konden genieten van een prachtige locatie bij een meer of rivier. Zo paradijselijk was het uitzicht vanop onze terrasjes! We konden ook genieten van een goed verzorgde en gevarieerde keuken met de lekkerste gerechten, ook internationale en de wachters in het restaurant waren zó charmant!
De game drives met de leuke en zeer competente driver/guide waren ongelooflijk prachtig en succesvol!
Ik vergeet nog vele goeie dingen in mijn opsomming maar ik kan schrijven tot morgenvroeg en meer!
Maar kortom : dit was de mooiste reis van mijn leven, na mijn vorige keer met TourCompass in Kenia, toen was dat de mooiste!

Svar från TourCompass
Reis was van de eerste tot de laatste seconde perfect. Alles prima verzorgd, de vluchten, de transfers, de accomodaties, de gidsen.

Svar från TourCompass
Goede informatie, duidelijke offerte en alles tot in de puntjes geregeld
Tourcompass heeft onze wensen perfect vertaald naar een mooi reisprogramma. Bij vragen reageerden ze snel en hulpvaardig. De transfers, locaties en safari waren goed geregeld. Alle gegevens staan overzichtelijk en praktisch in de app. We hadden een onvergetelijke reis.

Svar från TourCompass
Jude van Tourcompass NL heeft geduldig AL mijn vragen beantwoord en legio aanpassingen op offertes gemaakt in een vlot tempo. Wij zijn een familie van 9 personen van 19-63 jr en vanaf april 2022 keken wij uit naar onze Droomreis. En de werkelijkheid was 1000x mooier dan de droom. Wij hebben niets dan lof voor de organisatie, de accommodaties, de safari (Zara Tours!!! Madeal en Gudluck), de deskundigheid, de professionaliteit. We deden 8 dagen Tanzania/Safari en 6 dagen Zanzibar. We hebben genoten en het heeft ons aan werkelijk niets ontbroken.

Svar från TourCompass
Alles was prima geregeld.
Vervoer naar de hotels en resort ging vlekkeloos
Vooral onze Safari gids Hamza verdiend een
groot compliment, erg alert en een luisterend oor
naar onze wensen
Was een onvergetelijke ervaring,
bedankt Tourcopass

Svar från TourCompass
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.