Wat een geweldige reis alles is tot in puntjes geregeld van vertrek tot aankomst door TourCompass naar Tanzania en Zanzibar. Het ontbreekt je aan niets zo vriendelijk zijn ze daar en onze ranger... Se mer
Företaget har svarat
Het was enerzijds avontuurlijk en anderzijds goed geregeld en begeleid. Alles verliep zoals vooraf beloofd. We hadden Papuu als chauffeur/gids tijdens de safari. Hij was fantastisch. We had... Se mer
Företaget har svarat
wat een geweldige , goed georganiseerde reis naar Tanzania/Zanzibar hebben wij gehad! de reis documenten waren goed verzorgd , en we werden via de app op de hoogte gehouden . De hotels , Lodges... Se mer
Företaget har svarat
Tijdens het boeken van onze reis naar Brazilië, heb ik het contact als zeer prettig ervaren. Goede communicatie en snelle reacties, super fijn! Excursies waren een onwijs leuke ervaring en de hotelv... Se mer
Skrivet av företaget
Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Geweldige safarireis naar Kenia en Tanzania met TourCompass meegemaakt. Wij zijn meestal van het zelf regelen, maar dit was prima gedaan.
Het zelf regelen van wat we gedaan en gezien hebben en hoe daar te komen was trouwens zelf niet eenvoudig geweest, maar Tour Compass heeft de ervaring hier.
We werden altijd netjes en correct te woord gestaan als we vragen hadden en ook bij "probleempjes" werd er goed meegedacht of fijne oplossingen voorgesteld.

Svar från TourCompass
De hele reis en de accommodaties waren goed geregeld. Alles liep lekker en de gemaakte afspraken werden nagekomen. Vooral de safari tent in Nkambeni was het echt top.

Svar från TourCompass
Goed en gemotiveerd team, goede kwaliteit van eten, prima contact en prettige begeleiders!

Svar från TourCompass
Fijne vakantie gehad! Geweldige gids, alles was goed geregeld. Fijne hotels en lodges. Tourcompass was goed te bereiken bij vragen vooraf aan de reis. Zeker voor herhaling vatbaar!

Svar från TourCompass
Wij hebben onze droomreis naar Zuid-Afrika en Mauritius geboekt bij TourCompass en wat was het fantastisch!! Wij hebben de combinatiereis van het Krugerpark, Kaapstad, de Tuinroute en Mauritius gemaakt.
De hotels waren top en de reisbegeleiding ter plaatse was geweldig. Goed dat ze samenwerken met zulke betrouwbare partners. Bij wijzigingen in het reisprogramma door de weersomstandigheden werd er meteen geschakeld en hebben we toch bijna alles kunnen zien.
Ik zal deze organisatie en reis dan ook aan iedereen aanraden!

Svar från TourCompass
Uitstekend geregelde reis! Heldere en goede communicatie vooraf en waargemaakt wat is beloofd.
We hebben een enorm mooie en fijne vakantie gehad.

Svar från TourCompass
Vakantie verliep conform afgesproken details. Zowel in Tanzania en in Zanzibar klopte alles perfect. Daarnaast prachtige lodges, prima chauffeur/gids en alles gezien wat we voor ogen hadden. Niets dan lof voor Tourcompass.

Svar från TourCompass
Goed georganiseerd, mooie beleving, andere wereld.

Svar från TourCompass
Fantastische reis gehad! De voorbereiding verliep soepel, een tijdswijziging van de vlucht heen werd netjes opgelost en tijdens de reis was alles goed geregeld. Erg fijn! Zeker een aanrader, om zorgeloos op reis te kunnen gaan.

Svar från TourCompass
Tourcompass heeft een hele duidelijke en snelle communicatie waar je erg enthousiast van wordt. Uiteindelijk ben je als klant wel afhankelijk van de organisatie in het betreffende land ter plaatse. Ook hier heeft Tourcompass een perfecte samenwerking met Zara Tours waar alle dingen die zijn afgesproken, perfect worden nagekomen.

Svar från TourCompass
Wij hebben een fantastische reis naar Zuid-Afrika gehad. Alles was uitstekend georganiseerd door TourCompass. Het Kruger Gate hotel is gunstig gelegen vlakbij de Paul Kruger gate en de service in het hotel is heel goed. Ook de transfers van en naar Johannesburg waren goed geregeld. Wij kunnen deze reis van harte aanbevelen.

Svar från TourCompass
Van begin tot het einde van de reis klopte echt alles. Vluchten, transporten, hotels, goede gids, eten. Alles was goed verzorgd en ik kan geen minpuntje benoemen. Ook de hygiëne van de jeep en de hotels was prima geregeld.

Svar från TourCompass
Wij zijn met TourCompass op safari geweest in Tanzania. Uitstekend georganiseerd. Heldere communicatie. Goede gids en wagen. Prima hotels. Volop genoten van de natuur.

Svar från TourCompass
Bij TourCompass een safari geboekt naar Tanzania en een week Zanzibar in 2019 , door corona uitgesteld , vaak in gesprek met Richard Thijssen en Jude Bommer om de reis om te boeken: compliment! Niets was hun teveel om onze vragen te beantwoorden.
De reis was perfect verzorgd mede door onze gids/driver Mohammed ( Moody) , die de hele reis bij ons bleef: een topper!. Ook zijn collega Hamsa was een uitstekende gids.
Heel fijn dat we met onze vrienden een prive jeep met gids hadden voor ons vieren.
Wij hebben echt alle wildlife gezien: de big five, een zeldzame zwarte neushoorn, 3 leeuwinnen met 6 welpen, die voor onze auto het pad overstaken.
Cheeta met 5 welpen, een 'huisgiraf'in ons wildcamp.
Echt te veel om op te noemen.
En ook heel bizonder was het verzamelen van grote groepen gnoes en zebra s onderweg voor de grote migratie naar Kenia.
Het was een onvergetelijke ervaring!
Ook het personeel in de hotels , wildcamps en het resort in Zanzibar was super vriendelijk.
Enige punt van aandacht : terug gevlogen van Zanzibar met Air France: slecht eten en overstappen in Parijs was een drama. Klm was zeker weer service gericht.
Verder niets dan lof voor TourCompass en wij raden deze reisorganisatie voor 100% aan.
Jozina

Svar från TourCompass
Ik heb een onvergetelijke reis gehad!!
Onze driver/gids van Zara Tours (Hamza) was een ongelofelijke goede chauffeur en spotter.
Samen met Modi (driver/gids van een privé groep) heeft hij mij (en ik denk ook de andere in de auto’s) een onvergetelijke ervaring gegeven.
Super was dat toen ik tijdens de reis bedacht dat ik toch 2 nachten in het Ngorongoro Wild Camp wilde overnachten inplaats van het Highview Hotel dit geregeld kon worden!

Svar från TourCompass
We hebben een prachtige vakantie met TourCompass gehad .We zijn eerst een week op safari geweest in Ambosili, Lake Naivasha en daarna in Massai Mara. We hebben onze vakantie afgesloten op Diani beach.
De lodges en safari waren perfect verzorgd.Ook de strand week was geweldig. Ik zou iedereen aanraden om met TourCompass op vakantie te gaan

Svar från TourCompass
Wij zijn is de april/mei vakantie met onze kleinkinderen op safari geweest.
Er vallen geen minpunten te verzinnen als het dan toch moet, de reis met overstappen in Tanzania heeft heel lang geduurd, wij waren s'nachts om 01.00 pas in ons hotel en werden om 07.30 opgehaald door onze ranger Philip
Philip was geweldig hij heeft alles voor ons geregeld en was super leuk met onze kleinkinderen van 9 en 10 jaar.
Alle accommodatie's waren geweldig, goed eten en wat een vriendelijke mensen overal.
Wij zijn in de watten gelegd, en de safari was overweldigend, die koppies van onze kleinkinderen, olifanten, cheeta's, giraffen, leeuwen, leeuw en nog veel meer, wij hebben ze van dichtbij gezien,
Het maasai dorp een aanrader.
De boot om nijlpaarden te spotten was leuk, de aansluitende wandeling die werd aangeboden om tussen de dieren te wandelen was een teleurstelling en kostte € 125.00.
De reis samengevat, alles was goed geregeld en wij zijn blij thuis gekomen. Heerlijk avontuur en mooie herinnering samen met onze kleinkinderen,
Eind oktober 2022 hebben wij met z'n tweeën (vader-zoon) de Kilimanjaro succesvol beklommen. Een onvergetelijke ervaring die we lang zullen koesteren. Dank aan het team van Afrika.reizen voor de goede tips en flexibiliteit in de voorbereiding. Nog meer dank aan het team van Zara tours die lokaal alles perfect hadden georganiseerd. De gidsen Gasper en Hussein hebben ons perfect begeleid op de 6-daagse Machame route. We hebben zelfs in 3 van de 5 kampen gevoetbald met een deel van onze begeleiders, op bijna 4.000 meter hoogte! Kortom: een fantastisch avontuur !
Kort geleden maakten, mijn vrouw en ik, een rondreis van 28 dagen met Pieter door Zuid Afrika. Vooraf hadden we een paar keer contact met Pieter. Hij was altijd opvallend snel en duidelijk met zijn reacties. Dit werd door ons als zeer prettig ervaren en gaf ons veel vertrouwen in hem en zijn organisatie.
De reis zelf was geweldig: de wildparken, de mooie landschappen en het tal van dieren. Pieter had veel en goede degelijke verhalen over wat we allemaal meemaakten. Het getuigde van vakmanschap. Ook de accomodaties waar we verbleven overtrof al onze verwachtingen. ’s Avonds, onder het genot van een drankje en voortreffelijke maaltijden, beleefden we veel gezelligheid. Elke dag was voor ons een nieuw avontuurtje.
Al met al is ons de reis zo goed bevallen dat we voor volgend jaar weer hebben geboekt.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.