Wat een geweldige reis alles is tot in puntjes geregeld van vertrek tot aankomst door TourCompass naar Tanzania en Zanzibar. Het ontbreekt je aan niets zo vriendelijk zijn ze daar en onze ranger... Se mer
Företaget har svarat
Het was enerzijds avontuurlijk en anderzijds goed geregeld en begeleid. Alles verliep zoals vooraf beloofd. We hadden Papuu als chauffeur/gids tijdens de safari. Hij was fantastisch. We had... Se mer
Företaget har svarat
wat een geweldige , goed georganiseerde reis naar Tanzania/Zanzibar hebben wij gehad! de reis documenten waren goed verzorgd , en we werden via de app op de hoogte gehouden . De hotels , Lodges... Se mer
Företaget har svarat
Tijdens het boeken van onze reis naar Brazilië, heb ik het contact als zeer prettig ervaren. Goede communicatie en snelle reacties, super fijn! Excursies waren een onwijs leuke ervaring en de hotelv... Se mer
Skrivet av företaget
Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Tijdens het boeken van onze reis naar Zuid Afrika verliep de communicatie heel prettig, de gevraagde info werd ook goed en duidelijk gegeven. Ter plaatse was alles goed geregeld en verliep zoals afgesproken. We hebben een super reis gehad, dikke pluim 👌

Svar från TourCompass
Alles was goed voor ons geregeld. Alle reserveringen klopten. Zoveel gezien aan wild! Top!
We troffen het ook erg met onze gids/ chauffeur en onze 2 Zweedse medereizigers.

Kilimanjaro beklimmen
8 dgn Lemosho route, dankzij de organisatie TourCompass is dit een geweldige ervaring geweest.
Alles was op en top verzorgd super goed geregeld!
Bedankt TourCompass

Svar från TourCompass
Alles is tot in de puntjes geregeld en verzorgd

Svar från TourCompass
Alles is verlopen zoals ik het gehoopt had.
Als je met Tour Compass op reis gaat hoef je je geen zorgen te maken hoe het daar op die bestemming verder gaat.
Je hoeft niemand te zoeken of aan te spreken, ze vinden u wel om het verloop van de komende dagen te bespreken.
We zijn eerst de Kilimanjaro gaan beklimmen,een onvergetelijke beleving... Top mensen die je daar begeleiden op die prachtige vulkaan.
Erna zijn we nog twee safari's gaan doen, ook dit was een super mooie ervaring.
Dan u wel Tour Compass.

Svar från TourCompass
We hadden een hele goede gids,Madiel.Veel dieren gespot en lekkere lunch gekregen iedere middag,zelf bereid eten.De uitstappen waren goed georganiseerd.En enorm genoten van de mooie landschappen in Tanzanie. Zeker voor herhaling vatbaar,ook info over de reus voor vertrek was in orde.

Svar från TourCompass
De offerte was duidelijk en alle informatie over onze tour ook. De belangrijkste zaken waren vermeld in de documenten die we hebben gekregen/op hun website. De app was ook gebruiksvriendelijk en de nodige documenten waren snel te vinden. Ik heb ook altijd zeer snel reactie gekregen op mijn mails met betrekking tot mijn vragen over de reis en het land zelf. Hier werd altijd voldoende informatie gegeven op een vriendelijke manier. Tijdens de reis zelf is bij ons alles vlotjes verlopen. Wij hebben geen problemen ondervonden. De safari is ons zeer goed bevallen. Wij hadden een gids die heel goed Engels sprak, enorm veel wist over de dieren, een goed gevoel voor humor had en enorm enthousiast en vriendelijk was. Ook de lunchpakketten die wij tijdens de safari's hebben meegekregen waren lekker en goed gevuld. De accommodaties waren ook naar onze wensen en waren zeker hun geld waard. Zowel in Tanzania als op Zanzibar. De touroperator in Zanzibar was ook vriendelijk, antwoorde meteen op onze vragen en bood ook leuke excursies aan. Ook hier hadden we een lieve gids die vlot Engels sprak. Kortom wij hebben echt genoten van onze reis zonder zorgen!

Svar från TourCompass
Tourcompass, bood ons de juiste reis aan, wat betreft datum en programma: 6 dagen een geweldig mooie Safari in Tanzania en daarna 6 dagen lekker genieten van de zon en zee op Zanzibar. Ook was het uitstekend georganiseerd, alles was zo als beloofd/omgeschreven!
Ook wij hebben een onvergetelijke reis gehad ( Tanzania en Zanzibar ). Ongelooflijk vriendelijke mensen in alle prachtige hotels !
Onze persoonlijke gids ( Henry) was geweldig, heeft veel ervaring,rijdt lekker veilig en is super aardig .

Svar från TourCompass
We hebben een fantastische vakantie gehad naar Tanzania en Zanzibar. Alles was tot in de puntjes geregeld. We hadden een geweldige chauffeur (madiel) die ons heel veel heeft laten zien en verteld. Het was een reis om nooit meer te vergeten.

Svar från TourCompass
My Vietnam and Cambodia holiday with Compass was brilliant. Well organised, exceptional guides and interesting excursions. I would definitely recommend them.

Svar från TourCompass
Zoals aangegeven was het een unieke ervaring. In beginsel denk je soms nog van... komt dat allemaal wel goed. Maar het was tot in de puntjes geregeld.
Vanaf het begin van de boeking tot en met het einde van de reis. Voordat we weggingen konden we alle vragen stellen en werd er altijd direct gereageerd. De reis zelf fantastisch.
Diep respect voor de gidsen, en zeker voor onze gids tijdens de safari Ally. Door hem is onze belevenis op safari nog onvergetelijker geworden dan het al was. Wat een passie heeft deze jongeman en wat maakt hij er een mooie reis van. De betrokkenheid en de kennis die hij heeft van de natuur en de dieren. Het is ongelofelijk.
Ally... Bedankt voor alles.
Tour Compass. Bedankt voor het samenstellen van onze reis. Wij zullen het zeker aanbevelen aan anderen. De wild camps waren geweldig en soms ook spannend. Het resort op zanzibar was fantastisch. Kortom een waanzinnig avontuur.
Er was 1 minpuntje, maar dat is buiten jullie om. 1 van onze koffers was kwijt en kennelijk in Moskou terecht gekomen. Eergisteren is hij gelukkig terug gekomen.
Nogmaal dank allemaal.
Groetjes Roon en Carolien

Svar från TourCompass
Van begin tot het einde van onze vakantie naar Tanzania/Zanzibar, was alles perfect geregeld. We hebben een fantastische, onvergetelijke reis gehad. Een hele leuke groep waar we alle dagen mee opgetrokken zijn.
2 Noren, 2 Finnen en wij 2 Nederlanders. De lodges en de hotels waren heel erg goed, lekker en smaakvol eten.
Onze chauffeur/gids (papu) tijdens de safari was niet te evenaren, had heel veel kennis van alle dieren/vogels enz. Niets was teveel, wat we vroegen, had Papu een antwoord op.
De best driver off Tanzania !!!

Svar från TourCompass
Alles geregeld, duidelijk en snelle reacties. Mooi avontuur geweest.

Svar från TourCompass
TourCompass gekozen, omdat ze een complete reis aanboden inclusief vlucht.
Deze kon ik gelukkig omzetten in een directe vlucht, zodat ik niet zoals de anderen de aansluiting gemist werd.
Op de luchthaven stond de gids al klaar en heeft mij samen met een leuke groep een geweldige tijd gegeven.
De zeer ervaren gids heeft ons de complete Big Five laten zien mer mooie momenten.

Svar från TourCompass
Onze vakantie naar Sri Lanka en de Malediven was helemaal top geregeld, duidelijke app. Alle informatie klopte, gewoon geheel verzorgd.
Ook 2 dagen Qatar ervoor, ipv 3 uur overstaptijd werd probleemloos geregeld.
Kortom een aanrader.

Svar från TourCompass
Dit bedrijf , deze organisatie heeft in mijn optiek alles goed gedaan.
Boeiende reis, goed uitgebalanceerd, goeie mensen ter plekke ingehuurd om mijn reis tot een hele rijke ervaring te maken.Vluchten goed geregeld. Goeie auto's , goeie chauffeurs. Veel afwisselende activiteiten.Goeie hotels, lekker eten. Ik heb zo veel geleerd. Ik ben heel dankbaar dat ik voor deze reis gekozen heb. Ik kon geen enkel punt van kritiek vinden.

Svar från TourCompass
De gekozen locaties waren perfect en verrassend.
De connect flight wel te krap gepland waardoor we de vlucht mistte.
Al met al een geweldige reis geweest. Kenia is een aanrader.
Geweldige vakantie gehad de safari met onze geweldige gids hamza. Van te voren via de info van tourcompass alles goed kunnen regelen. Geen verrassingen. Na de safari met de big five nog lekker genoten op zanzibar. Dank je tourcompass.
De aangeboden vlucht omgeboekt naar een rechtstreekse vlucht van KLM omdat de heenreis anders echt te lang zou duren (nu zonder tussenlanding in Istanboel en na aankomst geen lange nachtrit naar de accommodatie, dit had de reisadviseur beter direct aan kunnen bevelen). Verder een fantastische reis, goed georganiseerd en met goede accomodaties. Het eten was prima in orde. We hadden een geweldige chauffeur/gids aan Simon. Hij zorgde goed voor ons en lette op letterlijk alles. Hield de tijd in de gaten, reed erg safe, en met scherpe ogen, hij zag erg veel wild onderweg (wat wij pas zagen met een verrekijker), en met de lunch hadden we altijd een eigen tafel in de schaduw. Hij weet enorm veel over de cultuur te vertellen en daarnaast grote kennis over de leefwijze van de voorkomende diersoorten. Altijd goed gemutst en vol humor, altijd in voor een grapje. Binnen 3 dagen de big 5 afgetikt, en daarnaast nog vele andere interessante diersoorten. Betere gids hadden we niet kunnen treffen wat wij tot uitdrukking hebben gebracht in onze fooi. Bedankt Simon. Je hebt ons een onvergetelijke safari bezorgd.
Safari in Tanzania, 16-09-2024 t/m 24-09-2024.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.