Banner for TotalAV

TotalAV Omdömen 137 343

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Lätt att använda, lätt att åtgärda upptäckta brister. Det enda som fattas för 5 stjärnor är lite info om uppstartsprogram. Hur vet jag vilka jag behöver? Behöver jag spara uppstartsprogram till alla a... Se mer

Jag har tidigare gett Totalav kritik för deras kundtjänst. Men det visades sig att flera faktorer tillsammans gjorde att missförstånd uppstod. Jag har NU blivit kompenserad. Jag har alltid varit nöjd... Se mer

TotalAV har flera gånger kommit med olika varningar om hot eller webbsida som inte verkar att vara okej. Gillar däremot inte när datorn går i viloläge,och ska använda datorn igen efter tag.Då kommer... Se mer

1. Programvaruföretag

Om TotalAV

Get Total AV

Award-Winning Antivirus & Security Software

Real-Time Protection from Viruses, Malware & Online Threats

A global security technology company providing hassle free cybersecurity for our users. Premium users can benefit from an extensive anti-malware database which provides advanced real-time protection ensuring full protection from harmful threats and viruses. Our antivirus is trust by millions of people across the globe.

We are one of the fastest growing antiviruses on the planet. Our initial focus was on developing an industry leading antivirus, since then we have developed an array of security tools to provide a fully comprehensive security capable of preventing even the most advanced cyber-crime attacks.

4,6

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

137 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Omöjligt att avsluta totalAV

När jag slutade att använda total-av började total-av terrorisera mig med meddelanden mm som försvårande min datakommunikation

23 juli 2024

Hej Henry,

Tack för att du tog dig tid att ge oss din recension. Din feedback är värdefull för oss och vi uppskattar den information du har delat.

För att avinstallera TotalAV måste du följa en specifik uppsättning steg. För att göra processen så enkel som möjligt för dig har vi tillhandahållit en länk där du kan hitta detaljerade instruktioner. Klicka på följande länk för att starta avinstallationsprocessen:

När du har klickat på länken hittar du steg-för-steg-guide om hur du tar bort TotalAV från din enhet. Detta kommer att säkerställa att avinstallationen utförs smidigt och fullständigt.

Vi arbetar med tredjepartsannonsörer som kommer att tillhandahålla popup-fönster som annonserar våra produkter, dessa typer av popup-fönster kan vi inte kontrollera.

Om du stöter på några problem under den här processen eller har några frågor, tveka inte att kontakta vårt kundsupportteam.

Värsta företaget!

Värsta förtaget, sa upp mitt konto oktober 2022 och juli 2023 debiterar de mitt kontokort igen för ett år!
Får inte pengarna tillbaka, samma visa igen detta år!
Nu är de spärrade för att kunna dra mer pengar från mitt konto!

Avskum företag!

6 juli 2024

Uppdatering 2024.07.09

Hej Niklas,

Tack för att du tog dig tid att ge oss din recension. Din feedback är värdefull för oss och vi uppskattar din delade information.

Ditt konto har helt avslutats och återbetalats och inga ytterligare betalningar kommer att tas.

Det tar upp till 48 timmar innan återbetalningar visas på ditt konto, men det kan ta upp till 7 dagar beroende på ditt konto, så oroa dig inte om det tar lite längre tid.

För att säkerställa att du får vårt meddelande, vänligen kontrollera både din skräppostmapp och din inkorg. Ibland kan våra e-postmeddelanden filtreras in i skräppostmappen av e-postleverantörer. Om du inte ser vår e-post i din inkorg är det en bra idé att granska din skräppostmapp och markera vår e-post som "Inte skräppost" för att säkerställa att framtida kommunikation når din huvudsakliga inkorg.

___________________________________________

Hej Niklas,

Vi uppskattar att du tar dig tid att dela din recension med oss. Din feedback är värdefull och vi tackar dig för att du ger oss denna information. Vi ber om ursäkt för eventuella faktureringsproblem du stöter på.

För att säkerställa att vi kan hjälpa dig effektivt ber vi dig att fylla i ett kontaktformulär med dina uppgifter. Detta gör att vi kan nå dig direkt och ge den hjälp du behöver - https://help.totalav.com/en/trustpilot

Se till att när du fyller i formuläret kopierar och klistrar du in din recension för att hjälpa oss med utredningen.

Seriöst företag?

Seriöst företag?
Helt plötsligt kommer en årsförnyelse på kontokortet från 23,75 Euro till 123,75 Euro utan någon avisering om prishöjning. Har ingen prenumeration, enligt Totalav eller Apple Icloud.
Säger upp tjänsten och erbjuds då en rabatt på ca 50 Euro, tackar nej till det och får då ett erbjudande om rabatt på ca 110 Euro. Accepterar och tror mellanskillnaden skall återbetalas, men verkar läggas som rabatt för kommande år. Har nu avslutat tjänsten och det verkar som att jag får ca 11 Euro tillbaka.
Tjänsten är säkert bra, men se upp och håll koll på kreditkorten.

11 juni 2024

Hej T. Nord,

För att säkerställa att du får vårt meddelande, kontrollera både din skräppostmapp och din inkorg. Ibland kan våra e-postmeddelanden filtreras in i skräppostmappen av e-postleverantörer. Om du inte ser vår e-post i din inkorg är det en bra idé att granska din skräppostmapp och markera vår e-post som "Inte skräppost" för att säkerställa att framtida kommunikation når din huvudsakliga inkorg.

VARNING!

Jag betalade för en förnyelse och de tog betalt för tjänster som jag inte frågat om. Jag försökte påtala detta genom funktionen "oväntade betalningar " och fick till svar att de var väldigt förvånade att jag ville säga upp mitt skydd. Nu har de avslutat mitt skydd som skulle gälla i ett år, dessutom var det ett tekniskt fel som indikerar "internal server error" och som jag inte kunnat lösa . SKANDAL.

23 juni 2024

Hej Goral,

Vi uppskattar att du tar dig tid att dela din recension med oss. Din feedback är värdefull och vi tackar dig för att du ger oss denna information. Vi ber om ursäkt för eventuella fakturerings- och tekniska problem du står inför.

Vårt team har kontaktat dig direkt. Vänligen kontrollera både din spam och inkorg för bekräftelse.

Fortsatta transaktioner trots uppsägning

Efter att ha startat ett sk provabonnemang -22 avslutade jag detta då jag inte tyckte det behövdes. Det jag inte visste var att pengar fortsatte att dras. Fick mail från PayPal om att 173,75 € dragits i går men förstod inte alls vad det handlade om. I chatten frågade jag varför de fortsatt dra pengar. Fick till svar att jag tidigare använt en annan mailadress, vilket inte stämmer, har bara en. Under en lång chatt försökte jag gång på gång avsluta abonnemanget utan att få gehör. Istället upprepades de olika erbjudandena om diverse rabatter och hur väldigt ledsamt det vore om en så trogen kund lämnar dem osv. Chatthistoriken är sparad och det måste väl bli en polisanmälan. Jag har alltså betalat ca 3000 kr trots uppsägning. Borde ha upptäckt det redan i fjol men hade ju ingen tanke på att detta pågick.

19 juni 2024

Hej Elisabeth,

TotalAV kundtjänstteam

Jag är mycket nöjd med TotalAv

Jag är mycket nöjd med TotalAv, det enda jag kan klaga på är att Windows Defender är snabbare vid uppstart, jag får alltid meddelande att TotalAv inte skyddar mig (tillsammans med Defender) vilket innebär att vänta någon minut eller ändra manuellt i TotalAv.

17 juni 2024

Hemskt krångligt att säga upp antivirus…

Hemskt krångligt att säga upp antivirus programmet, och de skicka inga aviseringar om nånting! Dålig kommunikation. Väldigt knepiga sätt att tilltala på, i mail som äntligen börjar komma när man försöker säga upp prenumerationen. Och de vill man ska säja upp en massa tillägg som jag aldrig bett om. Se upp för detta mystiska företag!

4 juni 2024

Hej Dan,

TotalAV kundtjänstteam

Har använt TOTAL AV tidigare i Windows…

Har använt TOTAL AV tidigare i Windows 7 med gott resultat. Dock blev jag hackad och hela datorn kopierad. Då bytte jag till ett rekommenderat AV program, men fick fortfarande virus. Nu har jag använt McAfee ett drygt år en fått problem med förnyelsen.
Jag är nu tillbaka till Total AV med förhoppning att slippa problem. Jag är en skrivande aktivist vilket gör mig mera sårbar Skydda mig, Tack! Vänligen Gunnar Johansson

3 juni 2024

TotalAV har flera gånger kommit med…

Gillar däremot inte när datorn går i viloläge,och ska använda datorn igen efter tag.Då kommer hela tiden en uppmaning från TotalAV att programmet är inaktiverat.Får starta om programmet igen och då funkar det medans jag jobbar med datorn.Ska inte TotalAV vara på hela tiden (aktiverat) även när
jag inte jobbar med datorn???

21 maj 2024

lovad 90% rabatt och ändå får jag betala ordinarie pris!

Sade upp mitt abonnemang i februari då jag tyckte lite över 1900:- var alldeles för dyrt.
Har fått mail regelbundet av en Daniel om rabatt ifall jag återaktiverar mitt skydd. (noreply-adress såklart)
70% är ändå en bra deal så igår klickade jag på länken i mailet och kom vidare till en sida där det till och med var 80% rabatt. Satt och funderade lite på hur mycket det skulle bli när det dyker upp ytterligare en ruta med 90% rabatt så jag skulle betala 16.50 € Helt ok ändå så jag godkände och köpte.
Fick en smärre chock när det ändå dragits över 1900:-
Får sedan ett mail där det står "Din förnyelse debiterades till normalpriset 165.00 €"
Har letat efter ett sätt att kontakta dom på men deras hjälpcenter är ju inte direkt hjälpsamt.

11 april 2024

Hej Ewa,

Tack för att du tog dig tid att ge oss din recension. Din feedback är värdefull för oss och vi uppskattar informationen du har delat.

Vi skulle vilja ta en stund för att förtydliga vår prenumerationsförnyelseprocess och introduktionsrabatten du nämnde. När kunder registrerar sig för våra tjänster på en månads- eller årsprenumeration erbjuds de verkligen en introduktionsrabatt. Detta specialerbjudande är vårt sätt att välkomna nya kunder och visa vår uppskattning för att vi väljer våra tjänster.

Det är viktigt att notera att, som beskrivs i våra villkor, som du gick med på när du registrerade dig, förnyas alla våra tjänster automatiskt för att säkerställa att dina enheter förblir skyddade utan några avbrott.

Introduktionsrabatten gäller dock endast den första prenumerationsbetalningen. När det gäller förnyelse är avgifterna till ordinarie taxa, och dessa priser kan komma att ändras. Vi vill hålla våra kunder informerade om denna process, varför vi skickar ut ett e-postmeddelande 30 dagar före förnyelsedatumet. Detta gör att du kan fatta ett välgrundat beslut angående din prenumeration och att vara medveten om eventuella förändringar i prissättningen.

Vi strävar efter att tillhandahålla en transparent och värdefull tjänst, och din recension hjälper oss att uppnå det målet. Om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp med din prenumeration, tveka inte att kontakta vårt kundsupportteam - https://help.totalav.com/. Vi är här för att hjälpa dig och se till att din upplevelse av våra tjänster är så smidig och säker som möjligt.

TotalAV kundtjänstteam

Fungerar alldeles utmärkt, men håll koll på priset.

Fungerar alldeles utmärkt, MEN fullständigt horribel kostnad! När jag tog abonnemanget 2022, så var priset runt 25 Euro, för att öka till 123 Euro 2023, men 2024 nåddes ett rekord på 178 Euro, vilket väl, i mina ögon. är rent ocker! Aldrig mer Total av antivirus, den saken är klar, hur bra det än synes vara. Tyvärr så var jag inte uppmärksam på att priset var på väg i en fullständigt fel riktning, så, var ordentligt uppmärksam på förnyat abonnemang.

4 april 2024

Uppdatering 2024.04.09

Hej Ingvar,

___________________________________________

Hej Ingvar,

TotalAV kundtjänstteam

Varje företag som har som regel att…

Varje företag som har som regel att låsa fast en kund genom att göra det omöjligt att använda ett program om man inte ger ut namn adress och kontonummer, så kommer jag hädanefter avsluta min relation till företaget.
När det gäller villkor och policy, bestämmer inte företaget sådana villkor. Det gör kunden.

Både Norton och McAfee har villkor och policy som är egentligen bara dumt.

I övrigt är skyddet jättebra. Men som användare och kund, bestämmer jag villkoren och vart jag vill välja att köpa en ny licens hos. Kan McAfee acceptera kundens villkor och policy, eller ska jag byta till ett annat, virusskydd om ett år?

25 mars 2024

Hej Sven,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi uppskattar din feedback mycket och uppskattar din input.

Vi har dock stött på en utmaning med att hitta ditt konto baserat på informationen i din recension. Vi förstår att det kan finnas ett problem eller problem som du vill ta itu med, och vi är dedikerade till att lösa det till din belåtenhet.