Banner for TotalAV

TotalAV Omdömen 137 343

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Lätt att använda, lätt att åtgärda upptäckta brister. Det enda som fattas för 5 stjärnor är lite info om uppstartsprogram. Hur vet jag vilka jag behöver? Behöver jag spara uppstartsprogram till alla a... Se mer

Jag har tidigare gett Totalav kritik för deras kundtjänst. Men det visades sig att flera faktorer tillsammans gjorde att missförstånd uppstod. Jag har NU blivit kompenserad. Jag har alltid varit nöjd... Se mer

Har använt TOTAL AV tidigare i Windows 7 med gott resultat. Dock blev jag hackad och hela datorn kopierad. Då bytte jag till ett rekommenderat AV program, men fick fortfarande virus. Nu har jag använ... Se mer

TotalAV har flera gånger kommit med olika varningar om hot eller webbsida som inte verkar att vara okej. Gillar däremot inte när datorn går i viloläge,och ska använda datorn igen efter tag.Då kommer... Se mer

1. Programvaruföretag

Om TotalAV

Get Total AV

Award-Winning Antivirus & Security Software

Real-Time Protection from Viruses, Malware & Online Threats

A global security technology company providing hassle free cybersecurity for our users. Premium users can benefit from an extensive anti-malware database which provides advanced real-time protection ensuring full protection from harmful threats and viruses. Our antivirus is trust by millions of people across the globe.

We are one of the fastest growing antiviruses on the planet. Our initial focus was on developing an industry leading antivirus, since then we have developed an array of security tools to provide a fully comprehensive security capable of preventing even the most advanced cyber-crime attacks.

4,6

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

137 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

BEDRAGARE

Min mamma använder inte era tjänster men ni debiterade henne 188 EURO, hon vet inte ens vilka ni är och hon jobbade under tiden hon fick notis ”ditt köp är genomfört i banken” ni är polisanmälda nu. Ni har snott pengar från en helt oskyldig människa.

24 september 2024

Hej Leyla,

Vi uppskattar att du tar dig tid att dela din recension med oss. Din feedback är värdefull och vi tackar dig för att du ger oss denna information. Vi ber om ursäkt för eventuella faktureringsproblem du stöter på.

För att säkerställa att vi kan hjälpa dig effektivt ber vi dig att fylla i ett kontaktformulär med dina uppgifter. Detta gör att vi kan nå dig direkt och ge den hjälp du behöver - https://help.totalav.com/en/trustpilot

Se till att när du fyller i formuläret kopierar och klistrar du in din recension för att hjälpa oss med utredningen.

TotalAV kundtjänstteam

Totalav.com har två olika tillfällen…

Totalav.com har två olika tillfällen olagligt dragit pengar från vårt konto utan att ha avtal. De drog den 3.10. 2023 fyra olika summor som de efter vår anmälan till polis-svensk handels varningslista-konsumentverket-ARN återbetalde den 7.10.2023 på vårt konto den 9.10.2023.Allt var ju nu ok, men den 2 februari 2024 drog Totalav.som åter 1.377,97 olagligt från vårt konto utan att ha något avtal.De har tydligen olagligt haft kvar tidigare kortnr från avtal 2022 som var uppsagt p gr a dubbla avgifter för samma program.Trots anmälan till företaget på Irland-USA- Hampshire UK där även polisanmälan gjordes, har företaget inte betalat tillbaka denna summa på 8 månader.
Göteborg den 8 september 2024
Miriam Bjernhagen
Kb PC Ekonomerna

2 februari 2024

Hej M Bjernhagen,

Vårt team har kontaktat dig direkt. Vänligen kontrollera både din spam och inkorg för bekräftelse.

TotalAV kundtjänstteam

Det är helt omöjligt att avsluta…

Det är helt omöjligt att avsluta totalav. Programmet är det inte fel på men ökat i pris till 780 kr/halvår utan att de meddelade denna höjning. Har nu försökt i 2 veckor att kunna avsluta abonnemanget men det går inte.

Att meddela ett avslut funkar inte och man får mail med länk till avslutning av abonnemanget men funkar det? Nej! De fortsätter dra pengar trots man inte vill.

6 september 2024

Hej Anneli,

Tack för att du tog dig tid att ge oss din recension. Din feedback är värdefull för oss och vi uppskattar din delade information.

Ditt konto har helt avslutats och återbetalats och inga ytterligare betalningar kommer att tas.

Det tar upp till 48 timmar innan återbetalningar visas på ditt konto, men det kan ta upp till 5 dagar beroende på ditt konto, så oroa dig inte om det tar lite längre tid.

För att säkerställa att du får vårt meddelande, kontrollera både din skräppostmapp och din inkorg. Ibland kan våra e-postmeddelanden filtreras in i skräppostmappen av e-postleverantörer. Om du inte ser vår e-post i din inkorg är det en bra idé att granska din skräppostmapp och markera vår e-post som "Inte skräppost" för att säkerställa att framtida kommunikation når din huvudsakliga inkorg.

Felaktiga debiteringar

Jag har sagt upp min mammas abonnemang hos er sedan flera månader tillbaka, ändå fortsätter ni att dra pengar från hennes kort varje månad.
Jag skrev samma omdöme förra veckan, och fick då en länk.
Denna länk fungerade inte, på grund av att jag redan hade påbörjat ett ärende på er hemsida.
Men det ärendet svarar ni inte på, så inget händer....

26 augusti 2024

Hej Örjan,

För att jag vet inte än

För att jag vet inte än. Köpte det nu ikväll. Men när det används . Så vet jag mera

6 augusti 2024

Hej Alf,

Tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback. Dina förslag och kommentarer är mycket uppskattade, och vi vill att du ska veta att vi noggrant kommer att överväga dem.

På TotalAV är vi helt engagerade i den kontinuerliga förbättringen av våra produkter och tjänster, och din feedback spelar en avgörande roll i denna pågående process. Vi tror verkligen att din input hjälper oss att få en bättre förståelse för våra kunders behov och förväntningar, och vi tar dina förslag på största allvar.

För din bekvämlighet inbjuder vi dig att besöka vårt hjälpcenter på help.totalav.com. Du hittar en samling informativa artiklar om vanliga problem som våra kunder kan stöta på. Väl på sidan navigerar du helt enkelt till fliken 'TotalAV Technical Support', så kommer du att upptäcka ämnen som är direkt relaterade till ditt specifika problem.

Om du har ytterligare kommentarer eller ytterligare förslag, tveka inte att kontakta oss.

TotalAV kundtjänstteam

Jag ser andra har samma problem

Jag ser andra har samma problem som mig. Jag har också avslutat kontot. Men blir debiterad på nytt, igen och igen, dessutom förlorade jag tillgång till min mailadress så hur ska jag få slut på denna karusellen... Polisanmälan???

31 juli 2024

Hej Saphira,

Utebliven kreditering trots löfte

Jag chattade 9:e Juli med en trevlig medarbetare from TotalAV och vi kom överens om att om jag avslutade min prenumeration skulle jag få kostnaden krediterad till mitt bank kort.
Jag följde alla hans instruktioner och avböjde ett antal erbjudanden till prisreduktion om jag stannade kvar som kund.
När jag inte fått denna kreditering så kollar jag idag status på abonnemanget som fortfarande är aktivt!!!
Detta är synnerligen anmärkningsvärt och jag är mycket besviken på hanteringen!

9 juli 2024

Hej Göran,

Det tar upp till 48 timmar innan återbetalningar visas på ditt konto, men det kan ta upp till 7 dagar beroende på ditt konto, så oroa dig inte om det tar lite längre tid.

TotalAV kundtjänstteam

Jag vill och försöker avsluta all…

Jag vill och försöker avsluta all kontakt med TotalAv men det verkar omöjligt. Ideligen kommer meddelande från TotalAv om diverse förslag till åtgärder och betalnings anmaningar med 80% rabatt mm.
Hur ska jag få slut på trakasserierna, det finns andra virusprogram som inte är så HUTLÖST dyra.

24 juli 2024

Hej Henry,

Tack för att du tog dig tid att ge oss din recension. Din feedback är värdefull för oss och vi uppskattar den information du har delat.

Ditt konto har nu avslutats och inga ytterligare betalningar kommer att tas.

För att avinstallera TotalAV måste du följa en specifik uppsättning steg. För att göra processen så enkel som möjligt för dig har vi tillhandahållit en länk där du kan hitta detaljerade instruktioner. Klicka på följande länk för att starta avinstallationsprocessen:

När du har klickat på länken hittar du steg-för-steg-guide om hur du tar bort TotalAV från din enhet. Detta kommer att säkerställa att avinstallationen utförs smidigt och fullständigt.

Vi arbetar med tredjepartsannonsörer som kommer att tillhandahålla popup-fönster som annonserar våra produkter, dessa typer av popup-fönster kan vi inte kontrollera.

Om du stöter på några problem under den här processen eller har några frågor, tveka inte att kontakta vårt kundsupportteam.