Lätt att använda, lätt att åtgärda upptäckta brister. Det enda som fattas för 5 stjärnor är lite info om uppstartsprogram. Hur vet jag vilka jag behöver? Behöver jag spara uppstartsprogram till alla a... Se mer

Jag har tidigare gett Totalav kritik för deras kundtjänst. Men det visades sig att flera faktorer tillsammans gjorde att missförstånd uppstod. Jag har NU blivit kompenserad. Jag har alltid varit nöjd... Se mer
Har använt TOTAL AV tidigare i Windows 7 med gott resultat. Dock blev jag hackad och hela datorn kopierad. Då bytte jag till ett rekommenderat AV program, men fick fortfarande virus. Nu har jag använ... Se mer
TotalAV har flera gånger kommit med olika varningar om hot eller webbsida som inte verkar att vara okej. Gillar däremot inte när datorn går i viloläge,och ska använda datorn igen efter tag.Då kommer... Se mer
Om TotalAV
A global security technology company providing hassle free cybersecurity for our users. Premium users can benefit from an extensive anti-malware database which provides advanced real-time protection ensuring full protection from harmful threats and viruses. Our antivirus is trust by millions of people across the globe.
We are one of the fastest growing antiviruses on the planet. Our initial focus was on developing an industry leading antivirus, since then we have developed an array of security tools to provide a fully comprehensive security capable of preventing even the most advanced cyber-crime attacks.Kontaktuppgifter
USA
- totalav.com
Ber kunder att lämna omdömen
Enkelt och lättbegripligt handhavande
Enkelt och lättbegripligt handhavande, samt snabbt.
Lätt hoppas att detta kan hjälpa mig
Lätt hoppas att detta kan hjälpa mig, o minska riskerna.
Svar kan ha AI-innehållLäs mer
Har ej prövar programmet tidigare.
Har ej prövar programmet tidigare.
Programmet är säkert bra.
Prova nu .Seha får vi se om dey blir förläng period
MVH Kjell

Svar från TotalAV
Min sista räkning för ett år var drygt…
Min sista räkning för ett år var drygt 1850:- ( första året ca 300:- sen har det höjts rejält varje år. När jag skulle säga upp tjänsten erbjöd dom 80% rabatt för att stanna. Riktiga skojare i mina ögon.
Uppdatering: Efter att ha skrivit ovanstående sa jag upp prenumerationen. Jag har har alltså betalt för kommande år. Nu säger dom att mitt skydd upphört…trots att dom tagit mina pengar. Rent kriminellt.

Det är mycket bra skydd
Värre än alla virus jag har haft med…
Värre än alla virus jag har haft med alla deras popups, omöjligt att ta bort, när man ska avinstallera det så går det inte för programmet är inte associerad till något program.
Jag har löst det genom att använda en annan dator istället. Men alla har inte det alternativet. Nu skulle jag testa det igen efter ett år, men nej det är deras jobbiga fönster som ständigt öppnas stör mina program, jag vill inte ha ert program. Jag vill bara bli av med det.

Omständligt
Varför går det inte att säga upp ett…
Varför går det inte att säga upp ett abonemang hos er på ett lätt sätt. Har varit kontakt med er förut för att säga upp avtalet men återigen så drar ni pengar från mitt konto. Var vänlig och skicka informationen på vilket konto jag har som måste sägas upp.

Lurad på reklam
BLIVIT DEBITERAD 70 EURO 2 GÅNGER FAST JAG INTE ANVÄNDER SKITEN.FÖRSÖKT STOPPA MEN FUNKAR INTE. 23 februari och 20 augusti. Nu ska dom dra igen i januari hur stoppar jag skiten Aldrig använt detta aldrig loggat in förrän nu för att komma åt konto betalningarna Har mailat men får samma dumma svar Gå in på hjälpcenter när jag inte ens kommer in gmail och password känns inte igen.JAG VILL HA TILLBAKA MINA PENGAR ANNARS POLISANMÄLAN.

jag gillar programet
Från ett problem till ett annat.
Sista uppdateringen:
Var tvungen att klicka igång extra enheternas licenser där det stod 0 kr. Gick inte automatiskt. Nu fungerar allt igen.
Uppdatering:
Nu har jag fått en ny länk och
köpt tre licenser men bara fått tillgång till en. Har uppdaterat betalningsuppgifter i appen och betalat abonnemanget med nya kortet men ändå fungerar bara licensen på datorn.
Avinstallerade mobilappen och installerade igen. Nu står mobilen med i listan men till råga på allt utan licens och fungerar fortfarande inte. Vad är fel?
Det står att fakturan är partially paid men 3 installationer skall ju ingå i detta pris och därmed borde inte 3 additional devices köpet på 0 Euro inte vara något problem eller hur?
Inte imponerande att ett företag som jobbar med IT inte kan få sånt här att fungera smidigare!!!
Tidigare recension: Vad jag förstår så fungerar TotalAV bra. Tydligt gränssnitt.
Gillar funktionen att städa upp cookies och annat som gör datorn långsammare. Gör verkligen skillnad.
Nu har jag nytt kort och Total AV kan inte automatiskt dra avgiften för det kommande året. Fick då ett erbjudande där jag fick ett mycket förmånligt pris för att stå kvar som kund. När jag följde länken för förnyelse av abonnemanget ledde den till information där jag fick rabatt men inte lika bra. När jag sedan skrev in mina uppgifter för att se vad som händer ifall jag fullföljde processen så blev det ännu värre. Nu var det fullt pris igen. INTE OK! Kan inte se det på annat sätt än att det är en medveten strategi där man hoppas på att kunden ej upptäcker det ordinarie priset. Oseriöst och ovärdig hantering av kunder av ett företag som åtminstone utger sig för att vara seriöst. Skulle önska en rabattkod att skriva in i kassan så att allt blir rätt och riktigt!
Mitt mail till Total AV, skriver på engelska för det verkar ovisst ifall det finns svensk support. Detta skrevs för nio dagar sedan och jag har ännu inte fått något svar.
Hi!
I went to the Total AV websight to update and use the offer of 29 euro as it is written in this mail. In the websight I was offered the price of 33€.
When I was on my way paying with PayPal it was suddenly the higherst price165€ again. What is this? Doesn't seam serious? Are you trying to fool me?

Svar från TotalAV
Jag upplevde att ni förstod min dåliga…
Jag upplevde att ni förstod min dåliga hälsa och att jag är en gammal fattig sjuk pensionär som inte har användning av era produkter, jag tackar för er förståelse för mina problem
TotalAV.com
TotalAV.com, Miami, US har dragit först 22,57 kr den 13 juli
den 19 juli drar de 448,50 kr från Total.com, venice, US
den 21 juli har de reserverat 448,50 kr från totalAv.com.
Ska ni dra mer jag förstår inte dessa dragningar. Jag har avslutat abonnemang för längesedan. Nu har jag inte åtkomst till den sidan för att avsluta abonnemang.

Svar från TotalAV
Drar pengar utan varning och reserverar efter återbetalning??
Dom drog 129.00 € vilket mosvarar 1300kronor från ingenstans utan någon som helst varning för ett antivirus jag köpte för knappt 200kronor för ett år sedan, tog en hel kväll samt en morgon för att hitta hur jag fick tillbaka pengarna då vissa länkar funkade ej och idag vid lunch hade jag äntligen fått tillbaka allt men nu när jag gick in på nordea appen så är det reserverat 600kronor till dom?????

Snor dina pengar
Fy f. .n laddade aldrig ner det prissänkta programmet för det hakade upp sig vid betalning. Ändå drog de de få kronorna + 2x443,35 försökte få kontakt men det gick inte. Försökte säga upp, men utan att ha laddat ner tjänsten skulle jag betala 400 kr för uppsägning. Sedan reserverade ytterligare 2 x436,61 kr. Ca 1.700 totalt. Har fått spärra kortet för att slippa fler debitering. Aldrig mer totalav
Nu ser pengarna ut att återbetalas. Bra så. Men någonstans är något väldigt fel om man av misstag råkar köpa en starkt rabatterad tjänst, men får betala för ytterligare fyra ej rabatterade tjänster. Särskilt sedan man uppmärksammat dem på de två första feldebiteringarna.

Bedragen
Jag har aldrig beställt och därför har jag inte använt programet

Svar från TotalAV
Fick tillbaka pengarna vid reklamation
. Jag ångrade mig direkt efter att jag köpt produkten. Inom ett par dygn fick jag kontakt med en agent som såg att jag inte installe ärrat produkten och jag lovades pengarna tillbaka. Jag väntade på att få dem men det tog tid. Efter att ha reklammerat fick jag dock pengarna åter. Jag håller fast vid att det är väldigt svårt att få kontakt med någon på total av.

Blev kompenserad
Jag har alltid varit nöjd med själva virusskyddet som fyller alla mina behov och nu kan jag även lägga till TotalAvs kundtjänst som visat en väldig stor förståelse. Jag rekommenderar verkligen TotalAv till alla användare.