Vloer voor mijn garage/motorhome gekocht. Prijstechnisch interessant. Na bestelling en betaling alles netjes bevestigd per mail. De zending kwam volgende dag en ander deel de dag erna. Vragen aan de... Se mer
Det här tycker kunderna
Bij dit bedrijf een compressor besteld. Het bijbehorende drukvat blijkt aan alle kanten beschadigd en bijgespoten om andere beschadigingen te verdoezelen. Bij contact via de mail zegt het bedrij... Se mer
1 week geleden een bestelling geplaatst bij tool mania wat ik al bizar vond ik geen bevestigingsmail ontvangen heb en bewijs van betaling die wel is gebeurd . probeer enkele keren toolmania te con... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Over ons ToolMania is gestart in oktober 2009 en is uitgegroeid tot de specialist in gereedschappen, die zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in de levering van een breed scala aan hoogwaardige garageapparatuur. Alles tegen een concurrerende prijs en gegarandeerde service vanaf 12 maanden na aankoop. ToolMania heeft een grote winkel / voorraad / productieruimte op haar locatie in Sittard en de meeste apparatuur kan rechtstreeks via Nederland en België worden geleverd via reguliere koeriersdiensten en / of eigen vervoer.
Kontaktuppgifter
Langs de Heij 10, 6136 KR, Sittard, Nederländerna
- info@toolmania.nl
- toolmania.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering en kwaliteit
Snelle levering, mooi systeem, gewoon geweldig 👌
Vloer voor mijn garage/motorhome…
Vloer voor mijn garage/motorhome gekocht. Prijstechnisch interessant.
Na bestelling en betaling alles netjes bevestigd per mail. De zending kwam volgende dag en ander deel de dag erna. Vragen aan de klantenservice (Claudia) werden snel en accuraat beantwoord. Kortom dik tevreden. Mooie vloer!
Koop hier nooit iets. Garantie en service kennen ze niet.
Bij contact via de mail zegt het bedrijf gewoon, we sturen wel een spuitbus op in de juiste kleur en dan zoek je het maar uit. Financiële compensatie of ruilen werkt het bedrijf niet aan mij.
Ik bestel hier nooit meer iets en kan het iedereen afraden.
Compressor gekocht bij toolmania 2…
Compressor gekocht bij toolmania 2 maanden geleden.
Bij levering bleek de drukmeter stuk hiervoor een mail gestuurd want telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ik kreeg netjes een mail terug dat ze de drukmeter na zouden sturen dus ik werd netjes geholpen.
Echter een dag later kreeg ik een mail van toolmania dat ik 2 compressoren geleverd zou hebben volgends toolmania.... ik heb er maar 1 geleverd gekregen.
Ik moest eerst de niet geleverde 2de pakket terug sturen en dan zouden ze de drukmeter na sturen.
Daarop ben ik gaan mailen met de vraag of ze het eerst kunnen uitzoeken hoe de vork in de steel zit omdat ik maar 1 pakket heb gekregen.
Ik heb de druk meter nog niet ontvangen tot heden helaas.
Ik schrijf niet snel een review maar bij deze wel. Wat een rare firma.
Ik doe ooit meer een bestelling bij toolmania!
Stelletje prutsers
Borenslijper snel in huis
Ik zag online een Borenslijper/ Boorslijpmachine en na wat zoeken had Toolmania deze versie van een ander merk (TM TMNEEDS-05) voor scherpe prijs. 8 juli besteld en 10 juli door DPD geleverd. Machine is prima, geen zwaar fancy apparaat maar werkt. Vraag me af of de versie van HBM en Gude echt dezelfde is, specs zeggen van wel. De borenslijpmachine is vrij licht qua vermogen.
Snelle levering van toolmania. Vraag
Service na verkoop is een dikke nul !
Service na verkoop is een dikke nul !
Bandenmachine defect en je krijgt gewoon geen mail terug of je losse onderdelen kan verkrijgen voor de machine !
Snelle levering en topkast!
1 week geleden een bestelling geplaatst…
1 week geleden een bestelling geplaatst bij tool mania
probeer enkele keren toolmania te contacteren via mail voor wat meer info betreffende mijn bestelling maar krijg helaas geen respons .
dus ik raad mensen af om daar nog een bestelling te plaatsen
Goed
Heb diverse keren al gereedschap gekocht bij toolmania.
Nooit problemen gehad , concurrerende prijzen en snelle en goedkope levering(bij grotere items als bv een brug)
Zeer slechte product
Zeer slechte product. Echt zonde van elke cent.
TM Verrijdbaar Opbergrek Met 90 Opbergbakken
Artikelnummer: 8862809
Zondag avond besteld en dinsdag ochtend…
Zondag avond besteld en dinsdag ochtend geleverd en een goed product zeker voor de prijs
snel netjes bezorgd leuke aanbiedingen…
snel netjes bezorgd leuke aanbiedingen en prijs waar je echt blij van word nu is hobby leuk en betaalbaar
Zelfs 1 ster is te veel.
Zelfs 1 ster is te veel.
Totaal onbetrouwbaar. Nooit geen trackingcode gehad, gemaild, trakingcode gekregen maar alles stond in het Pools! Ze hadden blijkbaar al proberen leveren, op de vraag waar mijn levering nu was en hoe het verder moest bleef in eerste instantie het anwoord uit. Gewezen op de wettelijke 30 dagen termijn, terugbetaling beloofd maar nooit iets gekregen.
Gewoon pure oplichting!
compressor gekocht
compressor gekocht
toestel heeft nooit gewerkt naar behoren
mails worden beantwoord . maar blijven rond de pot draaien
Geleverd defect product en volledig uitblijven van service
In februari een nieuwe brug aangeschaft, maar vanaf levering alleen maar problemen. Essentiële onderdelen zoals magneten en sensoren werken niet en toegezegde bekabeling en stickers zijn nooit geleverd.
Meerdere keren contact opgenomen, videomateriaal aangeleverd en herhaaldelijk gevraagd om een oplossing. Er wordt echter nauwelijks gereageerd en afspraken worden niet nagekomen. Hierdoor zijn wij maandenlang genoodzaakt geweest om met een onveilige situatie te werken.
Zelfs na een formele ingebrekestelling bleef een reactie uit. Dit heeft ons uiteindelijk gedwongen de koop te ontbinden. Inmiddels bereiden wij verdere juridische stappen voor.
Onze ervaring: een ondeugdelijk product, zeer slechte communicatie en geen serieuze aftersales. Wij raden andere bedrijven sterk aan om hier geen zaken mee te doen.
Voldoende kwaliteit voor een kleine prijs
Wij kopen al heel veel jaren gereedschappen bij Toolmania. De kwaliteit voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Als voorbeeld: We hebben een momentsleutel gekocht en die vergeleken met een Gedore momentsleutel en de afwijking is bijna nihil. Ruim binnen de marge. Natuurlijk, de Gedore zal hoogst waarschijnlijk langer meegaan. Maar met een prijsfactor van 10 X die de Gedore kost. Is de keuze snel gemaakt. Tel daarbij op dat de service en ondersteuning ook nog eens heel goed is.
Voor zolaat besteld morgen in huis na 3…
Voor zolaat besteld morgen in huis na 3 dagen nog steeds niet binnen adverteer dan ook niet op deze manier als je het ook niet kan waar maken.ligt misschien meer aan de bezorgers maar ik heb het nu niet eens meer nodig
Ich bin extrem enttäuscht.
Ich bin extrem enttäuscht von diesem Produkt und dem ganzen Shop. Die LED hat von Anfang an nicht richtig funktioniert und nach kurzer Zeit komplett den Geist aufgegeben. Die Qualität ist einfach nur schlecht und entspricht überhaupt nicht der Beschreibung.
Der Kundenservice war ebenfalls eine Katastrophe – keine hilfreichen Antworten, lange Wartezeiten und man fühlt sich einfach nicht ernst genommen. Für den Preis hätte ich deutlich mehr erwartet.
Ich kann diesen Shop und das Produkt absolut nicht empfehlen und werde hier definitiv nichts mehr kaufen.
(Maniashopper)
Een bandschuurmachine gekocht
Een bandschuurmachine gekocht, na 6 maanden deed die het niet meer. +-3 uur gebruikt voor de edge te slijpen van messen. Toen kon ik kiezen voor een nieuwe of 35€ terug met machine. Gekozen voor een nieuwe machine na +-20 minuten werktijd was die weer kapot. Willen ze die voor een nieuwe ruilen of 50 euro geld terug. Gemaild niet akkoord want je moet volgens juridisch loket je geld terug krijgen, na 3 weken nog geen reactie, ga je naar de winkel sta je 2 uur te wachten tot de leidinggevende een keer wil opdagen. Als klant krijgt je gewoon een dikke middel vinger opgestoken, wat een Kwalitatief Uitermate Teleurstellend bedrijf
Wat een rommel verkopen ze hier
Wat een rommel verkopen ze hier, verschillende gereedschappen en materialen gekocht. Ontzettend slechte kwaliteit. Wettelijke garantie is hier niet aan de orde. Dat ze op google reviews niet te vinden zijn, echt ook genoeg.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.