Sicket möög som vi säger på skånska. Tunn med knivskapa kanter som man lätt skär sig på. Import från Kina = falsk marknadsföring. Mailade företaget och fick till svar att pga stor efterfrågan världen... Se mer

Min man gjorde ett test på sin och den visar sig ha lite titan i sig, jag förstår inte varför så många är negativa i kommentarerna. Men visst, folk kommenterar väl inte när dom är nöjda utan e... Se mer

Riktigt skräp och blufföretag! Stämmer inte överens med bilden alls och inte heller text. Bluff rakt igenom. Det är en tunn plåtbit som skeppas direkt från Kina. Blir kraftiga repor direkt och knivar... Se mer

2,0

Dålig

TrustScore 2 av 5

Kinesiskt stål…

Företaget har ett namn som insinuerar svensk och pålitligt. Men det är ren drop shopment från Kina. 2-3 veckors leveranstid. Ser ut som stål och tror inte det är titan.

11 november 2024

Oseriöst företag

Oseriöst företag. Lovar leverans 1-3 dagar. Kommer från Kina. Tog 18 dagar att få produkten. Trots påpekanden till företaget att annonsen ljuger, blir svaret, "vi är ledsna". Det hjälper inte mig som kund, tyvärr. Ärlighet är viktigt för då kan man planera sina inköp. Missade att sända julklapp till utlandet i tid. Återstår att se om brädan håller måttet. Uselt.

15 november 2024

Lurendrejeri

Lurendrejeri. Returadressen är till Kina, men produkterna påstås ändå skickas från Sverige? Spårbar returfrakt (till Kina) måste man stå för själv. Paket som ej hämtas ut debiteras 499(!!)kr för returfrakt. Skärbräderna är av stål och kommer förstöra dina knivar. Det finns inget telefonnummer att kontakta dem på. Undvik.

9 november 2024

Värdelös plåtskiva.

Leverans och kommunikation är värdelös. Varför dalabrädan? Finns inget svenskt i den här. Så ett typiskt Kina företag utan lager i Sverige. Jag orkade inte reklamera plåtskivan och tar smällen. Företaget är alltså ett typiskt lurendrejeriföretag och att Klarna accepterar dem är dåligt av dem.
Produkten då? Två plåtskivor utstansade för drygt 500 kr. Kostar kanske 1 kr styck att tillverka och är värdelösa att använda. Lägg den på diskbänken och försök skära upp ett bröd! Plattan kommer inte att ligga still. Det är ingen skärbräda. Det är inte ens en bräda. Den är kanske 2 mm tjock och vass och svårhanterlig plåtskiva. Köp INTE och kolla företag som annonserar på insta och rabatterar 50%.

20 oktober 2024

TOTAL LURENDREJERI!

TOTAL LURENDREJERI!

Infogat mejl till kundtjänst:

Hej

Igår anlände mina skärbrädor med tracking nummer BCMU112686173.
Dessa två skärbrädor är gjorda i Stainless Steel 304 och väger 430g. Hade dessa skärbrädor varit gjort i titan, Ti-6AL-4V, hade de vägt 274g. Jag vet då jag jobbar med exakt samma typ av titan legering.

Jag kräver genast mina pengar tillbaka då detta är lurendrejeri.

5 november 2024

Skärbräda i simpel kvalitet

Beställde två skärbrädor som visade sig vara i simpel kvalitet och med mycket vassa kanter! De är så pass vassa i handtaget att jag var nära på att skära upp handen. När jag påtalar att jag vill reklamera varan får jag inte det, de hänvisar till att skärbrädan är en hygienprodukt och eftersom jag tagit av plasten kan jag inte längre reklamera den. Även om jag beskriver att det är ju först efter att plasten är avtagen som jag kan märka att brädan är vass i kanterna. De hänvisar till svensk lagstiftning och om hygienprodukt och bruten förpackning! Varning! Detta är en mycket enkel produkt, utstansad i en plåtbit(kan vara titan, jag ser inte vilket). Jag kan inte rekommendera produkten.

5 november 2024

Dålig service rakt igenom

Ha en bättre uppdatering till sina kunder om leveransen försenas Och bättre kund bemötande Och ev kompensera
Tyvärr inget företag jag rekommenderar

24 september 2024

Titanbrädan

Beställde ett paket med 4 "titanbrädor" med betalning i Klarna. När det är 5 dagar kvar till betalning och ingen leverans i sikte,kontaktade jag Klarna eftersom det inte fannas några kontaktuppgifter på fakturan. Klarna gav mig både mailadress och ett telefonnr. Jag mailade och fick konstiga svar på sen kvällstid. ringde flera ggr på dagtid med inget svar. Ringde sedan 17.20 och då svarade en mycket irriterade man som talade om för mg att det inte är okej att ringa utom kontorstid och att han hade flera barn att ta hand. Efter det skrev jag ytterligare ett mail och fick som svar att min leverans var på väg. Jag fick ett spårningsnr där jag själv fick kontakta DHL, 3 olika samtal, för att få rätt spårningsnr. Jag har hämtat ut mina brädor, år inte kapabel att avgöra om det är titan eller i bästa fall rostfritt stål. Jag trodde att titan var ett lätt materiel, de här är tunga.I

22 oktober 2024
Visa omdömen på alla språk. (54 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis