Oseriöst företag. Lovar leverans 1-3 dagar. Kommer från Kina. Tog 18 dagar att få produkten. Trots påpekanden till företaget att annonsen ljuger, blir svaret, "vi är ledsna". Det hjälper inte mig som... Se mer
Min man gjorde ett test på sin och den visar sig ha lite titan i sig, jag förstår inte varför så många är negativa i kommentarerna. Men visst, folk kommenterar väl inte när dom är nöjda utan e... Se mer
Rena rama dyngan rostfritt stål vassa…
Rena rama dyngan rostfritt stål vassa kanter lätt att skära sig på är inte så bra för knivarna dom blir slöa tjän dej lurad om du köper dem.
En stor bluff köp inte
Sicket möög som vi säger på skånska
Sicket möög som vi säger på skånska. Tunn med knivskapa kanter som man lätt skär sig på. Import från Kina = falsk marknadsföring. Mailade företaget och fick till svar att pga stor efterfrågan världen över hade man flyttat sitt central lager. Jodå såatt - förmodligen....
Temu erbjuder för 130kr - ser exakt likadan ut och är förmodligen mer Titan skärbräda en denna. Inte omöjligt att Dala tar från Temu och sedan säljer vidare som "eget" varumärke. Övriga omdömme borde man kollat innan man köper. Suck - 1ggn aldrig mer
Vass tunn plåtbit från Kina, förstörde knivarna
Vass tunn plåtbit från Kina, plåt som jag inte vet vilka gifter den innehåller. Förstörde mina dyra knivar direkt. Hela skivan blev repig direkt och jag vet inte hur mycket metaller jag fick i mig med maten. Kostar 600kr att returnera till Kina. Att Klarna fortsätter samarbeta med en sån oseriös leverantör är märkligt. KÖP INTE
Uselt företag
Instämmer med övriga! Uselt! Oseriöst! Går ej att reklamera! Får bara tusen tips på hur jag själv ska ta bort fläckar märken och slipa sylvassa kanter.. det är alltså inte en färdig produkt jag köpt utan en vass plåtbit som innehåller vem vet vad för kemikalier. Anmäler till ARN!
Riktigt skräp och ett äkta blufföretag
Riktigt skräp och blufföretag! Stämmer inte överens med bilden alls och inte heller text. Bluff rakt igenom. Det är en tunn plåtbit som skeppas direkt från Kina. Blir kraftiga repor direkt och knivarna slöa. Gick inte heller att ångra köp. Då får du stå för frakten till Kina (!!!) själv. Över 500kr kostar frakten när man lusläser på deras hemsida. Jag blev såååå blååååst!
Köp inte den här - Har du köpt: Anmäl!
Köp inte den här! Inget som står på deras hemsida stämmer.
1) Produkten är en bit utstansad plåt, med vassa kanter och som dessutom gör dina knivar slöa
2) Produkten produceras och skickas från Kina = Lång leveranstid, dyrt att skicka tillbaka (<600kr), plus inte kvalitétssäkrad när det kommer till t.ex. gifter osv
3) Vill du returnera behöver förpackningen vara obruten, reklamationer godtas ej (det är du som skurit i fel vinkel (!)), plus att du får stå för returkostnad till Kina själv.
Se till att dra ditt strå till stacken för att stoppa Mineur Consulting AB och liknande bolag, för att få slut på dropshipping. T.ex. för falsk marknadsföring hos Reklamombudsmannen, till konsumentverket och ARN. Tillsammans kan vi få bort sånt här miljöförstörande skräp! Jag har anmält. I min mening värt de 150:- det kostar att anmäla hos ARN. Vi behöver rikta strålkastarna mot detta nu.
Oseriöst företag som utger sig för att…
Oseriöst företag som utger sig för att vara ett Svenskt företag med svenska produkter. Produkterna levereras direkt från lager/fabrik i Kina. Att de får ha ett namn som Dala-titan är kraftigt vilseledande mot kunderna. Önskar att jag undersökt detta bolag bättre innan mitt köp, då hade jag aldrig köpt.
Leveransen försenades mer än tre…
Leveransen försenades mer än tre veckor. Då vi ville returnera blev vi tvungna att skicka tillbaka produkten och stå för kostnader till Kina, trots att det enligt hemsidan finns ett lager i Sverige. Dålig service och usel miljö policy
Vilseledande,de ger sken av att det är…
Vilseledande,de ger sken av att det är svensktillverkat. Kommer från Kina, det blir retur på den.
Riktigt dålig produkt av plåt
Riktigt dålig produkt gjord av plåt med sylvassa kanter. Jag kommer inte våga använda den av rädsla för vilka ämnen metallen innehåller. Dropshipping från Kina och långt ifrån den glassiga reklamen på sociala medier (med olika namn som Dala-köket, Dala Titan, Titanbrädan osv). Köp inte från dessa oseriösa aktörer!!!!
Ett impulsköp inför jul resulterade i…
Ett impulsköp inför jul resulterade i två utstansade plåtbitar med vassa kanter. Ett klagomål besvarades med att jag fått en felaktig leverans och ett löfte om en ny leverans av den ”korrekta skärbrädan”!.
Det blev två nya plåtbitar med vassa kanter. Duger inte som julklapp till någon. Alltså: svensk fasad för en kinesisk produkt, gissar jag. Lurendrejeri är ett användbart ord.
Inget titan alls i skärbrädan
Jobbar på ett företag där vi kan kolla exakt vad den innehåller. Inte antydan till Titan. De som utförde testet trodde att materialkostnaden var ca 13kr.
Bluff alltså
Skam-företag som lurar dig på pengar för fejkprodukt.
Fejk produkt som skickas med dropshipping från Kina. Troligen alibaba eller wish köpt för 2 dollar, med hutlös vinstmarginal för skam-bolag som håvar in cashen. Repar knivarna, får djupa hack i sig och ingen vet vad som finns i brädorna så garanterad hälsorisk. De är inte i solid Titan i alla fall. Blufföretaget erbjuder dig att skicka tillbaka skärbrädan till Kina vid retur, mot egen kostnad. Bara det säger en del. Att de dessutom besudlar vackra Dalarna med detta skam-företags namn är en skymf!. Kolla in Mineur Consulting AB på reco(punkt)se , så förstår ni att de föder en bluff-företagare:
Dropshipföretag
Dropshipföretag. Inga svenska produkter här inte utan de beställer billigt från Kina och lurar kunden. Hit ska jag returnera min:
”Vänligen skicka tillbaka skärbrädorna till följande adress:
Mottagare: Mr Tan
Address 1: No.1 Wenjian 2nd Street
Address 2: Wenbian Village Shiji Town Panyu District
Postnummer: 511400
Stad: Guangzhou
Land: China”
DROPSHIPPING!
DROPSHIPPING!
Köpte 4 brädor och de är helt värdelösa- utöver att de har så pass vassa kanter att det finns stor risk att skära fingrarna på dem så har de blivit både missfärgade och fått synliga märken efter knivarna (efter en användning). De är inte större än ett A4 papper och väldigt otympliga att använda.
Eftersom detta är ren dropshipping så finns inga garantier att de inte innehåller hälsoskadliga ämnen (de fraktades från Kina direkt) och det känns därför olustigt att ha kött etc på dem då jag inte vet om de släpper farliga ämnen till maten.
Vad ni än gör - gå inte på detta. Det är ren lurendrejeri.
Jäkla skojare
Jäkla skojare. Har snart väntat en månad på leveransen som skulle ta 1-3 dagar. Dom tycker själva att dom håller vad dom lovat. Och namnet Dala-Titan? Finns det ett Dalarna i Kina också?
Passa er för detta företag.
Lasse
Uruselt
Ingen möjlighet att spåra,vill se ut som genuint svenskt,totalt värdelös produkt,slöar knivarna direkt,lurendrejeri på hög nivå,avråder det bestämdaste att köpa något från denna bluffsida.
BLUFF & LURENDREJERI
BLUFF & LURENDREJERI
Beställde ett paket med tre brädor 16 nov. Det har ännu ej kommit och betalningen toppad tillsvidare. Har sökt bolaget väldigt många gånger, suttit i extremt långa telefonköer, lämnat flera meddelanden, mail mm. Ingen har återkommit. Skulle blivit en kul julklapp. Nu med bitter eftersmak.
Bluff!
Bluff!! Deras löften och erbjudande är bluff. Om man överhuvudtaget får ett svar, så är det bara konstruerade ursäkter.