Sicket möög som vi säger på skånska. Tunn med knivskapa kanter som man lätt skär sig på. Import från Kina = falsk marknadsföring. Mailade företaget och fick till svar att pga stor efterfrågan världen... Se mer
Oseriöst företag. Lovar leverans 1-3 dagar. Kommer från Kina. Tog 18 dagar att få produkten. Trots påpekanden till företaget att annonsen ljuger, blir svaret, "vi är ledsna". Det hjälper inte mig som... Se mer
Min man gjorde ett test på sin och den visar sig ha lite titan i sig, jag förstår inte varför så många är negativa i kommentarerna. Men visst, folk kommenterar väl inte när dom är nöjda utan e... Se mer
Riktigt skräp och blufföretag! Stämmer inte överens med bilden alls och inte heller text. Bluff rakt igenom. Det är en tunn plåtbit som skeppas direkt från Kina. Blir kraftiga repor direkt och knivar... Se mer
Falsk marknadsföring, knivarna blir slöa!
Skärbrädan gör knivarna slöa direkt och brädan blir repig. Plåtbiten man får ser ut som en bit rostfritt stål med vassa kanter. Värdelös!
Bluff och båg
Bluff och båg som borde stoppas. Den här killen (Mats Christian Mineur under Mineur Consulting AB i Älvsjö) kör mängder med drop shipping sajter som säljer skräp från Kina t.ex titanbradan.se, trendifybutiken.se, grossistgiganten.se etc.
Rent lurendrejeri
Rent lurendrejeri. Är det positivt skrivet om skärbrädan så är det 1. Någon som inte fått fakeprodukten eller 2. Handlaren själv går in och jämnar ut oddsen, (eller bekanta till honom). Hans företag Mineur Consulting AB kommer inte upp här på Trustpilot MEN ni kan googla på reco punkt se där det kommer upp och man kan recensera.
ANMÄL! Ju fler vi är ju mer chans att få rättelse. Googla anmälan Konsumentverket så hittar ni dit. Anmäl också till Klarna- de ska åtminstone göra en utredning, jag har en som är pågående nu efter att jag har begärt det för andra gången.
Riktigt påhitt
Riktigt påhitt
Som tur va så han jag läsa på om frakt och returer innan jag la en beställning.
Denna ”titan” skärbräda skickas från Kina och kostar 800kr. Vill du prova och se om du tycker om brädan? Gå in på Temu och köp en exakt lika, av samma tillverkare, för ish 30kr.
Om du dock väljer att köpa får denna sjukt oseriösa dropshipping sida, räkna med ish 3 veckors leveranstid.
När du handlat, glöm då inte att betala importavgift och tullavgift! Enligt dem så är de köparens ansvar att se till att detta blir betalat, så om du inte vill göra dig skyldig till brott, så måste du utöver denna plåtbit betala lite extra till pappa staten.
Blir du missnöjd, ora dig inte, du har 14 dagar ångerrätt och ska då skicka tillbaka produkten med spårbar frakt till Kina, gissa vad det kostar :)
Om du glömmer hämta ut paketet? Ingen fara! Du blir bara debiterad en avgift på 499kr i hanteringskostnader.
Och för guds skull, KÖP INTE FRÅN DEM! Bättre att lägga pengarna på riktiga skärbrädor från Sverige, som är testade och uppfyller kraven som finns för att säkerställa att du inte får i dig en massa dåliga saker.
Vilket skämt
Vilket skämt! För att få returnera en av två brädor så ska jag skicka den till Kina!!! Vad kommer inte det att kosta?
Produkten är inte i närheten av det dom skriver om och visar på film.
När jag hävdar att kniven blev slö så säger de att de beror på hur hårt man skär.
Köp inte den här produkten, det är bara bluff och jag är så jäva arg på mig själv som gick på skiten.
Köp inte!
Fick två tunna plåtbitar som fick djupa skärskador efter första användningen.
Uppdatering: Klarna betalar tillbaka köpesumman.
Dala titan eller Titanbrädan som de…
Dala titan eller Titanbrädan som de också kallas är ett riktigt bluffföretag. Produkterna är skräp från Kina och deras 14-dagars öppet köp hjälper föga när du blir ombedd att returnera till Kina, en kostnad som du som konsument tydligen ska stå för. Den lilla skitungen som äger företaget är grymt otrevlig och helt oseriös när det gäller reklamationer. Vi ska skicka plåtbitarna som levererades till ett test labb då vi tror att de kommer innehålla farliga material såsom bly och det kommer säkert visa sig att produkten EJ är lämplig till livsmedelshantering. KÖP EJ
Hmm!
Hmm, intressant läsning av kommentarerna: antingen fantastiskt eller förfärligt. Har beställt produkter för att kontrollera sanningshalten i påståendena. Konstaterar att det är svårt att nå kontakt med företaget och spårningen av försändelsen fungerar inte. Återkommer.
Grym butik
Har haft denna skärbräda i en vecka nu och jag älskar den. Älskar att den har ett "jack" i handtaget så att jag kan hänga den snyggt när den inte används. Rekommenderar starkt
Mötte precis mina förväntningar
Mötte precis mina förväntningar, precis som på bild!
Bra och snyggt i köket
Bra och snyggt i köket, rekommenderar starkt
Beställde 2 st kan man bara säga ett…
Beställde 2 st kan man bara säga ett ord waow. Synd att man inte haft den tidigare.
Bluff
Bluff! Plåtbitar från Kina. Utstansade och ingen efterbearbetning. Skarpa kanter.
Ren bluff
Ren bluff, marknadsföringen stämmer inte med produkten.
De positiva omdömena är troligen placerade av de själva. Och de försöker slingra sig och komma med rena lögner som strider mot konsumentköplagen - VARNING KÖP EJ!
Ett smycke för köket!
Stryktålig, praktisk samt hygienisk och en otroligt snygg detalj i köket. Lyxig känsla! 👌👌👌👌👌
Riktigt snygg
Riktigt snygg! Levererades snabbare än utlovat. Bra julklapp
Beställde skivorna förra veckan och…
Beställde skivorna förra veckan och verkligen älskar dom! Hade en fråga om leveranstiden som jag mailade kundservice om och fick snabbt svar. Rekommenderas!
Bra produkt
Men visst, folk kommenterar väl inte när dom är nöjda utan endast när dom är missnöjda och vill att hela världen ska veta det..
Jag fick min på 4 dagar och jag tycker den fungerar toppen.
Tycker inte man ska lita så mycket på vad alla skriver, även världens bästa restaurang får negativa kommentarer.
Tack för en bra produkt, kommer köpa fler om ni börjar sälja andra storlekar.
Mvh
Toppenprodukt
Jag var så trött på skärbrädor i trä som spricker och behöver oljas och plast som känns missfärgade och tråkiga efter ett tag.
Den här är perfekt i vårat kök, lätt att hålla rent och är snäll mot våra knivar.
Prisvärd bra produkt med snabb leverans.
Rekomenderas!