Theweightlossmedics Omdömen

‱
TrustScore 3.5 av 5

1. Viktminskning

The weight loss medics are a unique medical weight loss service. We are a team of consultant endocrinologists, qualified dietitian and clinical psychologist with extensive experience in the field. We are unlike any other online providers in that we provide one to one expert video consultations and are focussed entirely on our clients health and wellbeing. We do not sell medications but have negotiated market leading prices on behalf of our clients from a trusted pharmacy. We have been trusted by Doctors, nurses and other health care professionals to provide weight loss services to their patients and relatives.

Medel

TrustScore 3.5 av 5

5 stjÀrnor
4 stjÀrnor
3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ber kunder att lÀmna omdömen

Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen – oavsett om de Ă€r positiva eller negativa

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Horrible experience

Horrible experience. Edit - to say i wasnt a customer is simply false. You are fully aware of who i was. My experience was so demeaning and i wouldnt wish that on my worst enemy

30 mars 2026
Logotyp för Theweightlossmedics

Svar frÄn Theweightlossmedics

Craig. I can find no record of you being a patient of ours. Please get in touch directly if there is anything else we can help you with.
This is a case of mistaken identity. There are other companies with similar names. If you wish to read genuine reviews please find us on doctify.

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer