Thelabshop Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Oplevede desværre udfordringer med at komme i kontakt med webshoppen og lang ventetid i forbindelse med returnering af en hundejakke, men da vi endelig kom igennem til indehaveren, ændrede oplev... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tredje gang jeg bestiller fra siden og jeg vender 100% tilbage igen. Jeg lagde min ordre da jeg mødte på arbejde i morges og i min frokostpause var pakken sendt afsted. Det er en kæmpe fornøjelse at h... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Som førstegangs køber/besøgende er jeg meget tilfreds med handlen, der kom få dage efter bestillingen. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos jer..... selvom vi langt foretrækker de fys... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mega hurtig levering og ekstraordinær god service! Har fået kanon personlig rådgivning, samt en masse foderprøver med min ordre og har derfor følelsen af, at thelabshop.dk oprigtigt vil hjælpe min... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har købt en anti træk sele…

Jeg har købt en anti træk sele (truelove) til min brune labrador.
Den er SUPER! Hvorfor købte jeg ikke den for 5 år siden? Og prisen er billig, når man ser og mærker kvaliteten.
Jeg handler hos Jer igen.
Og rigtig god kundeservice, da jeg skrev om pakken var på vej!
På "genbestilling" herfra.

10 januari 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

På udstillingen i roskilde købte jeg en…

På udstillingen i roskilde købte jeg en olie til 835kr med en holdbarhed til november 2023 - det er jeg ikke vildt imponeret over - til den pris, bør produkterne kunne holde sig længere.

24 september 2023
Logotyp för Thelabshop

Svar från Thelabshop

Kære Maria,
Giv os et ring på 27837775 ellers send en mail på kundeservice@thelabshop.dk, så finder vi en løsning.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste kundeservice jeg har mødt

Jeg vil gerne give en stor ros til Julie og hendes virksomhed for deres fantastiske kundeservice. Jeg bestilte en hundesele for 14 dage siden, og selvom der var nogle forsinkelser i leveringen, gjorde Julie alt for at rette op på situationen.

Jeg var selvfølgelig trist over den lange leveringstid, men blev virkelig imponeret over Julies indsats for at gøre det godt igen.

Min sele er ankommet og jeg er meget tilfreds med produktet. Kvaliteten er fremragende, og den passer perfekt til min hund. Jeg vil helt sikkert anbefale Julies virksomhed til andre hundeejere, da deres kundeservice er i top.

Tak til Julie og hendes team for deres professionalisme og engagement i at sikre, at jeg som kunde er tilfreds. Jeg vil med glæde handle hos dem igen i fremtiden.

27 juli 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.