Na ontvangst van een herverpakt, incompleet, zonder controle een hekwerk ontvangen. Na melding hiervan via chat!?, volgde geen reactie. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar ons wel duidelijk... Se mer
Goed en goedkoop gaan vaak niet samen, maar in dit geval wel. Veel reviews gelezen over fietsaanhangers en bij de viskar niets negatiefs kunnen vinden. Dat bleek ook te kloppen. Makkelijk assemble... Se mer
Na meerdere pogingen om een defect onderdeel terug te sturen geen enkele reactie. Vervolgens heb ik hetzelfde product opnieuw besteld en wilde het defecte artikel terugsturen. Een retourlabel aangevra... Se mer
The Dutch Nest – Hoogwaardige Nederlandse Meubels & Home Living Bij The Dutch Nest vind je hoogwaardige meubels met echte Nederlandse kwaliteit en vakmanschap. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om stijl, duurzaamheid en functionaliteit te combineren, zodat elk meubelstuk jouw interieur verrijkt. Wij zijn gespecialiseerd in home & living producten van topkwaliteit, met een assortiment dat varieert van tijdloze klassiekers tot moderne designs. Of je nu op zoek bent naar een warme, gezellige sfeer of een strak en stijlvol interieur, bij The Dutch Nest vind je meubels die perfect passen bij jouw woonstijl. Ontdek de uitstekende afwerking, hoogwaardige materialen en persoonlijke service—want jouw huis verdient alleen het beste
Nederländerna
- thedutchnest.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 25 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Snelle levering en service is top...
Ik heb mijn bestelling 21 december geplaatst en had mijn bestelling 23 december al binnen! Hele snelle service, levering was ook netjes! Ik ben zeer tevreden. Enige min puntje is voor het product zelf en dat is dat het product lastiger in elkaar te zetten was dan verwacht. De handleiding is niet duidelijk genoeg. Maar al en al zeer tevreden.

Jammer maar goedgekomen
Issues met de bezorging. Klantenservice was snel met een fijne oplossing

prima
snel geleverd, alles correct weten te monteren (met wat geduld)

Svar från Thedutchnest
Veel keus, snelle bezorging.
Veel keus, makkelijk betalen, snelle en keurige bezorging,

Svar från Thedutchnest
Levering en contact goed en duidelijk
Levering en contact goed en duidelijk. Helaas viel het product zelf erg tegen.

Svar från Thedutchnest
De levering duurde iets langer dan ik…
De levering duurde iets langer dan ik had verwacht, maar alles is aangekomen en ik gebruik deze tuinbox al.

Svar från Thedutchnest
Ce n'était pas au niveau
Ce n'était pas au niveau. J'ai commandé un produit, mais je n'ai reçu aucun détail à ce sujet. Au final, j'ai été surpris que le produit soit retourné à l'expéditeur, sans que je le sache ni même en envoyant aucune information, que ce soit sur l'envoi. ou le transférer à un endroit spécifique pour une nouvelle livraison.

Goede bereikbaarheid
De artikelen die ik heb besteld waren niet allemaal wat ik er van verwacht had. Door slechte ervaringen met retourneren met internet aankopen maakte ik mijn borst nat, maar dat hoefde niet. Snelle reacties en mijn vraag serieus genomen, altijd antwoord op mails, waarvan sommigen met humor. Alles wat goed was staat inmiddels, alles wat niet bruikbaar was terug en netjes terugbetaald. Tevreden klant dus

Svar från Thedutchnest
Hele goede service en vriendelijke…
Hele goede service en vriendelijke klantenservice. Denken goed mee met je situatie.

Svar från Thedutchnest
Miste schroef en een plank waar de…
Miste schroef en een plank waar de gaten op een plank die niet goed/bruikbaar was.
Slecht matriaal.

Geleverd zoals verwacht
Twee opvouwbare slee's besteld, geleverd zoals verwacht.

Svar från Thedutchnest
De inhoud van de doos was beschadigd
De inhoud van de doos was beschadigd, maar de doos was aan de buitenkant heel, even een mail gestuurd en kreeg direct een nieuwe opgestuurd. Deze was perfect.

Omruiling tafel verliep soepel
Bij de aangekochte tafel zat een kleine scheur, dit is netjes opgelost door de klantenservice.
Nieuwe tafel was snel binnen en met de retourlabel kon de oude zo retour.
Klasse

Bureau
Wij hadden een bureau besteld. Helaas bleek deze kapot te zijn geleverd. Na contact te hebben opgenomen werd er gevraagd of we hem om wilden ruilen voor een nieuw exemplaar. Er werd ons netjes een retourticket gemaild. Vervolgens hadden wij de keuze gemaakt on tóch voor een ander bureau te kiezen en heb ik gevraagd of dit alsnog mogelijk was. Dit was geen probleem en we kregen netjes ons geld terug. Kortom: naar tevredenheid geholpen en zeer klantvriendelijke medewerkers!