Tesla Omdömen

2 000
TrustScore 1.5 av 5

1,7

Jag bokade en Tesla modell Y bakhjulsdrift visningsbil för 453 000 kr. Kontantinsats 20% restvärdeslån 60 månader med 0% ränta. Offert för inbytesbil 46 750 kr. Efter bokningen tillkom krav/informatio... Se mer

Totalt inkompetens service och support. Teslas egna tekniker kunde inte öppna främre bagageluckan för laddning av 12v batteri, men det kunde bärgaren som de insisterade på att ringa dit (!) Omöjligt a... Se mer

Precis signat mig för en tesla! Så här långt har kundservicen varit ALLT annat än bra! De påstår 0,21% effektiv ränta…stämmer inte riktigt. De är totalt omöjliga att få tag i och till och med deras pa... Se mer

Andra tesla model s som jag äger. Att boka in service eller verkstad har varit en huvudvärk, men bilen har varit bra att köra. Sedan hamna jag i diket och snurran, huvudvärken och ilskan som 11 månade... Se mer

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

2 tn omdömen

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

(2 000)

342 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Mardröm Tesla-Service

Jag har haft många bilmärken och alla mina service besök hos dessa märken har inte varit i närheten av mina besök hos Tesla verkstäder.
Sämre service än Tesla får du mer än gärna leta efter.
Jag åkte till Norrköping Tesla ett par gånger för att åtgärda lite fel på min Model X men alla besöken blev rena mardröm minst sagt. Sedan tänkte jag att testa nån annan Tesla verkstad och då bokade jag tid hos Tesla Mölndal, men det visade sig att dom var inte bättre än Norrköping. Sedan tänkte jag testa Stockholm trots långa vägen från där jag bor. Även dom var minst sagt SÄMST.
Det värsta av allt är deras värdelösa agenter som jobbar i supporten när man ringer. Dom behöver verkligen ha en rejäl läxa av att lära sig hur man kan bli ödmjuk, herregud ni äger inte världen så var lite ödmjuka med era kunder, det har hänt flera gånger att dom lägger på i örat så fort man visar lite missnöjdhet. Man har ju rätt att göra det(visa missnöje) så länge man beter sig normalt vilket jag gjort. Givetvis det finns trevliga agenter också men majoriteten är hemska för att jag har ringt dom tiotals gånger eftersom jag äger 3 Teslor.
Jag är nöjd men Tesla som bil,men jag är aldrig nöjd när det gäller kund behandling.

9 mars 2022

leverans framskjuten timmar innan jag…

leverans framskjuten timmar innan jag skulle hämta bilen. Pratade sedan med två utav ansvariga chefer som lovade leverans nästkommande vecka. Leverans framflyttad en timme innan jag skulle hämta ut den. Slutade sedan svara på samtal och meddelanden. Cheferna som jag haft kontakt med vägrade komma ut från kontoret för att svara på om bilen var inne vid avtalad leverans dag. Extremt oproffessionellt bemötande under all kritik. Aldrig varit med om något liknande. Står nu utan bil med fyra barn och ett jobb jag måste pendla till.

8 december 2021

Från toppen till botten

Tänk vilken resa Tesla gjort. På börsen pekar det rakt uppåt och serviceverksamheten går i helt motsatt riktning.
Hämtade min Tesla i Segeltorp idag. Kostnaden blev ca 10000 istället för 3000. Bilen var ej tankad och systemet nollställt.
När jag frågar vad som är gjort stirrar den yngre kundtjänstmedarbetaren på datorskärmen och stavar sig fram med några fraser på engelsk/amerikanska. När jag frågar om det är främre länkarmen blir svaret att det vet hen inte.
När jag sedan hoppar in i bilen för att köra de tio milen hem inser jag att "missljudet" som jag sökte hjälp för fortfarande finns kvar.
Det går inte att ringa till Tesla. Återkopplingen är minimal.
För 5 år sedan var det tvärt om. Då var det en fröjd att äga Tesla. Bra service och dedikerad personal...
Står du i valet och kvalet så ta i beaktande att Teslas serviceorganisationen inte går att jämföra med mer etablerade bilmärken.

27 oktober 2021

Är TM Sweden AB (Tesla seriösa?

TM Sweden AB struntar i beslut från ARN och struntar i att svara på klagomål trots att de är skickade som rekommenderat brev. Samma gäller mail. De utgår från att de är felfria men bilen kan trots att ingen bil är framför mig koppla in automat inbromsning, vilket kan få till följd att någon kör in i bilen bakifrån med stor risk för personskada som följd och naturligtvis materiella skador. Juridiskt knepigt vem som är ansvarig. I normalfallet är det den bakomliggande men när det är fel på automatiken så blir det lite mer problematiskt. Tesla inser inte att de troligtvis har programfel/konstruktionsfel.

25 juni 2021

Tesla har ytterligare en gång visat att…

Tesla har ytterligare en gång visat att de inte bryr sig det minsta om sina kunder.
Köpte en ny Tesla X som jag har haft mindre än ett år. När jag var inne på service senast bad jag dem titta efter obalans eller glapp då bilen betedde sig konstigt på vägen samt konstiga ljud när man backade. De ringde mig och sa att de o te såg någon konstigt, jag bad dem att kolla igen men allt var ok. Jag nöjer mig inte med det utan kör in bilen på min vanliga verkstad hemma. De upptäcker direkt att hjulinställning står helt åt fanders och att korden är framme på alla 4 däcken trots att däcken bara är 6 månader gamla ??
Ringer tesla och ber dem åtgärda detta sant montera på nya däck. Men tesla hävdar att de aldrig ersätter däck och att man själv måste görs framvagnsinställningen 2 ggr /år ??
Jag har ju ändå servaT bilen hos tesla som man ska och bilen är ny enligt min åsikt och jag har inte kört emot något, värst slitning var det på däcken bak.
TESLA SUGER KÖP INGEN BIL !!!
PS MIN ÄR TILL SALU OM NÅGON ÄR SUGEN DS

14 december 2020
Visa omdömen på alla språk. (2 000 omdömen)