VARNING!!!! Uselt! beställ inget från Temu. Jag beställde ett par cowboy boots till en temafest och fick hem fel boots. Det var inte vad jag hade beställt. När jag bad om retur-hjälp löste dom inte d... Se mer
Jätte dålig service. Laddade ner appen för det stod nya appanvändare fick 30% på en hel beställning. Laddar ner appen och det står jag inte är ny appanvändare. Kontaktar support, mitt ärende skickas v... Se mer
Har handlat ett flertal gånger på Temu, och har inga klagomål, vid ett eventuellt problem så är kundtjänst snabb med svar samt lösning på ärendet. Jättenöjd med mina köp och dom varor jag köpt. Oc... Se mer
Många produkter som kommer från Temu har tyvärr mycket dålig kvalitet 🥹 Idag fick jag en jacka som har lösa trådar överallt och mycket dåligt blixtlås... Jag tänkte försöka fixa själv allt detta och... Se mer
Temu is a global e-commerce platform founded in Boston, Massachusetts in 2022, serving customers in more than 90 markets worldwide. It connects consumers with millions of independent manufacturers, brands, and sellers to offer a wide selection of quality products across hundreds of categories — from home goods and pet supplies to DIY tools and automotive accessories — at affordable prices. To complement its cross-border model, Temu has also launched the Local Seller Program in multiple markets, enabling businesses of all sizes to sell and ship locally while offering consumers shorter delivery distances and more efficient return processes. Temu’s mission is to make quality products more accessible to more consumers by reducing unnecessary costs and middlemen markups. If you have any questions or concerns while shopping at Temu, please contact our customer service through this link: https://m.temu.com/t/ZXIdkZadzEA
31 St. James Avenue, 02116, Boston, USA
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 99 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Åldersbegränsning på vanliga verktyg. Detta är det löjligaste jag har råkat ut för ! Jag skulle köpa sågklingor till min cirkelsåg. När jag går till kassan,så avkräver man mig åldersverifiering med aktiverad kamera,för att godkänna mitt köp. Sågklingor är åldersbegränsad produkt. Imponerande begåvningsnivå ! Måste kolla om fällknivar ,vapenkopior och underliga preparat är fria från krav på åldersverifiering. Det skulle inte förvåna mig !
Handelsplattformar med så korkade och okunniga restriktioner bör man nog inte använda igen ! Har aldrig varit med om något liknande !

Svar från Temu
Jag har köpt många dyra verktyg som har bra kvalitet.
Problemet med Temu är när något är fel. Kineser älskar att älta ända in i kaklet! Jag fick ett felaktigt munstycke för 50kr som krävde 8 mail med bilder och förklaringar.
De tror att alla kunder är idioter.

Svar från Temu
Jag fick svar här av temu att maila dom, mailet kom tillbaka att det inte går fram. På deras sida fanns bara en robot som sa att tråkigt för min upplevelse och punkt.

Svar från Temu
Jag har handlat flera ggr. En del är bra, en del är inte bra. Som
När jag beställde hårtofsar- en jättefin bild på det. När de kom fram så var det bara vanliga gummi snoddar i dålig kvalité. Den gången fick jag pengarna tillbaka.
Denna gång hade jag beställt jättefina gardiner med hjärtan, men det kom rosor istället, inte alls så vackra. Jag har mailat dem på flera ställen, men ej fått svar…….
Det var dåligt plus att barngardinerna var rent plast i dem.
Men oftast är det bra saker, men efter denna gång får jag nog avvakta att beställa mer saker. Väntar på två paket och litar inte på att de är 100 💯 procent rätt saker…..

Svar från Temu
Bra produkter, stort utbud, super billigt, snabb leverans. Bra retur policy, grym pris justeringar policy, gratis frakt, snabb och informativ uppdatering av leverans i appen. Vet att många klagar, men jag har iallafall bara bra erfarenheter av TEMU. Beställt över 50 paket och allt har kommit fram. Visst har vissa saker varit av sämre kvalitet eller trasig vid leverans men detta är ju transport företagets fel. Och TEMU har alltid betalat tillbaka för trasiga varor. Och man får vad man betalar för. Ger TEMU ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Temu
Produkterna som säljs genom Temu, inte alla är dåligt men det mesta är skräp.
Om någon har orken att beställa och returera till och med hittar bra kvalitet, det är ok.
Annars jätte jobbigt.

Svar från Temu
Fattar ej varför folk klagar. Ni kan ej förväntar ej bästa kvaliteten om produkten kostar 20kr och vanliga fall 200kr. Har handlat från temu mer gånger än jag kan räkna och har fått skadad produkt kanske 2 gånger och dom har varit snabba att ge pengar tillbaka för den skadade produkten. Snabbare än företag här hemma i Sverige.

Svar från Temu
Jag har aldrig haft några problem. Jag har gjort direktbetalning via klarna. Har beställt i 3 år nu. Varorna kommer efter ca 2 veckor men planerar efter det så inga problem

Svar från Temu
Jag har handlat på Temu många gånger, men belöningarna som de lovar dyker aldrig upp. Man uppfyller kraven, följer deras spel, klickar runt och slösar tid – och ändå händer ingenting. Det känns som att hela deras “belöningssystem” bara är till för att lura folk att handla mer.
Det här är inte ett misstag eller en engångsgrej, det är ett mönster. Löften som inte hålls, bonusar som aldrig betalas ut och villkor som verkar ändras hela tiden. Det känns helt ärligt som att bli hasslad.
Kundtjänsten är värdelös. Inga riktiga svar, bara standardsvar som inte löser någonting. Man blir runtbollad tills man ger upp – vilket säkert är meningen.
Sammanfattning: Temu lockar med belöningar som de inte levererar. Känns oseriöst, oärligt och extremt frustrerande. Jag har handlat mycket här, men efter detta är det slut. Rekommenderas inte.

Svar från Temu
Så besviken när man får betala för varor man inte får , kommer aldrig mer beställa varor från er!!!

Svar från Temu
Båda bra och dåligt men frakten är ett skämt, tar en evighet att få varorna.

Svar från Temu
Vänligt billigt men då de allra flesta produkterna har så låg kvalitet och design så blir det ändå bortkastade pengar. Köpte svinnbortpensel och palettknivar som ändå var hyfsade. Svårorienterad hemsida.

Svar från Temu
Temu är det många som tycker att dom är dåliga !.
Men inte jag alls .
Transporten går jätte snabbt !.
Jag har beställt flera plagg av kläder och strumpor , eftersom min diabetes kräver bra strumpor .
Och det finns verkligen det!.
Jag köpte en kodläsare för bilen !.
Och vipps var koden borta också , jag visste vad det var !.
Sen om saker är trasiga eller inte passar , så dras summan bort !.
Bra info från företaget också !.

Svar från Temu
Temu måste vara en av dem största bedragarna på nätet..Dem lockar kunder med gratis varor vid köp.
Sen skickar dem rena skräpet,och när man kontaktar dem,då spelar man dum,man hittar inte ens konto,inte ens köpet som dem själva har bekräftat..
Håll er borta från den företagen..som kör bara med fona ord,men mycket ,eller ingen handling..
Som man kan se här,så har dem alla redan många beundrare.

Svar från Temu
Som jag hade skrivit tidigare TEMU är Banditer beställ inte därifrån jag har nu gjort min polisanmäla om bedrägeri samt anmäld de till konsumentverket jag har begärd återbetalning på varor som aldrig kom fram till mig så dåligt av er Temu ni skriver här i svar att jag ska höra av mig vilket jag gör och ändå ger ni samma svar som sist hur som helst vill varna er allihop köp inte ifrån TEMU för när saker fattas tar de inget ansvar överhuvudtaget. Skriver mitt ordernummer : PO-191-18650538641271107-D04
Det här är skamligt Temu

Svar från Temu
Beställt och betald för mina varor. Dock så adresserar Temu min beställning mot PostNord av någon konstig anledning och jag får inte informationen om uthämtningen.
Jag kontaktade Temu men antigen så skriver man med AI där eller någon människa som har allvarliga utvecklingsprogram.
Jag har sjukt tydligt i vad mitt problem är men ändå så vägrar de göra något åt saken.
De säger till mig att Jag ska kontakta transportbolaget och rätta till det när paketet inte ens är adresserad mot mig. Hur kan jag göra det? Jag antar i de länderna som de från Temu jobbar att man kan hämta ut randomspaket bara sådär. Inget legg behövs, bara ta vilket paket man vill......
Jag testade såklart för att få hjälp av rransportbolaget men de vägrade hjälpa mig då jag inte är mottagaren varken avsändaren.
Som tur betalade jag via PayPal så jag kommer få mina pengar tillbaka inom några dagar men jag hade velat få min beställning och få hjälp av någon professionell....

Svar från Temu
Valde flera överrasknings/prissänkta varor men det blev inte att de kom med sådant i varukorgen! Det högre priset kommer upp ifall kunden inte snabbt skickar beställning. Och hur redovisas de 50 Kronor för varje försenade ankomna paket som kommit efter en månad?

Svar från Temu
Helt ok vara till lågt pris. Därefter en strid ström av påstridig mail. Mycket aggressiv marknadsföring. Skriver att de har valt ut en gåva och skickat. Jag kommer aldrig mer handla av dem v

Svar från Temu
Företaget har en aggressiv marknadsföring och gör reklam i alla möjliga sidor och appar. Det är alltså stora pengar företaget lägger ner på reklam.
Jag har inga synpunkter på deras billiga produkter eller service, utan riktar min kritik till seras sätt på vilket de visar sina reklam och hur själva reklamklippen är gjorda.
Det är gängse känt att när reklam är slut så visas det ett kryss (eller något annat) i något hörn på skärmen som indikerar slutet på reklamfilmen och då är det dags att klicka på det och återgår till förra sidan. Men Temu använder krysset i hörnet som en länk, dvs när man klickar på x för att återgår till tidigare sida så hamnar man på deras hemsida (dvs sidan med produkten på reklamfilmen).
Nu har jag i ca en vecka fått uppleva denna nästan ohederliga sättet att avsluta en reklamfilm och fått nog. Jag har nu filtrerat Temu och sidan kan ej längre öppnas på några av mina webläsare.
Jag tror faktiskt att det sista Temu bryr sig om är min tid som potentiell kund! Deras aggressiva marknadsföring stämmer illa med om inte den europeiska, så den svenska mentalitet.
Gör gärna era reklam och spendera så mycket pengar ni vill på marknadsföring, men snälla ni sluta med att använda krysset eller annat påhitt som länk till er hemsida.
Hoppas att någon på Temo tar tag i denna fråga.

Svar från Temu
Jag har gjort en beställning som uppdelades i två beställningar. Jag har använt en kupong på 20% men tyvärr ena beställningen har automatiskt avbrutit av Temu på grund av ovanlig aktivitet vilket jag förstod inte riktigt. Men nu vill jag beställa den om och vill använda min 20% kupong men det funkar inte nu. Jag har tagit kontakt med Temu och de vill inte hjälpa mig på att förnya en kupong för att jag skulle kunna beställa om. Nu blir det extra besvärligt för Temu eftersom jag kommer att returnera resterande beställningar för att få tillbaka min kupong. Denna metod inte bara bekostar er för retur utan riskerar att ni får ett negativ omdöme precis som nu som ni får av mig. Ni måste hitta en lösning på sådana problem som ingriper kunder vid deras beställningar. Använder man kupong och avbryts en av de beställningar får ni inte tillbaka era kuponger på nytt för att göra om beställningen. Detta är väldig negativ och måste utvecklas men så länge ni blir bättre på service förtjänar ni detta omdömet. Lycka till.