Telness Omdömen 653

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 84 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med den snabba och hjälpsamma supporten, som ofta beskrivs som enastående och professionell. Många uppskattar den effektiva och smidiga servicen, samt det trevliga bemötandet från personalen som alltid är villig att lösa problem. Det är enkelt att komma igång med tjänsten och kunderna känner sig trygga och väl omhändertagna. Dock nämnde en recensent en otrevlig och ohjälpsam supportupplevelse, medan en annan påpekade ett avbrott utan förvarning.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med personalen, som beskrivs som otroligt fin, trevlig och... Se mer

Service

Kunder delar positiva åsikter om service och upplever den som klanderfri, snabb och effektiv, där de känner... Se mer

Customer service

Recensenter belyser positiva aspekter av kundservice, och många beskriver den som otroligt fin, snabb och... Se mer

Response time

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse med den snabba svarstiden från kundtjänsten. Många recensenter... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Valde Telness när vi startade bolag och har varit kund i snart ett halvår. Har varit supernöjd sen dess, tjänsten fungerar klockrent. Enkel, smidig växelfunktion som fyller våra behov. Väldigt enkelt... Se mer

Snabb återkoppling på de frågor jag hade. Det var enkelt att bli kund, och det var enkelt att få igång tjänsten. Det tog mig totalt ungefär 20 minuter från att bli kund, till att jag hade en skarp lös... Se mer

Vi har använt Telness i några år och jag kan verkligen rekommendera dem. Smidig hemsida där jag kan hantera telefonväxeln och enkelt att lägga till funktioner eller att beställa/avbeställa abonneman... Se mer

Jag har varit kund hos Telness i många år och är fortfarande lika imponerad. Helt outstanding när det gäller kundbemötande – extremt snabbt, flexibelt och alltid hjälpsamma. Administreringen är enkel... Se mer

1. Nr. 2 av de 14 bästa företagen i Mobiloperatör
  2. Nr. 5 av de 16 bästa företagen i Företagstjänster
  3. Nr. 2 av de 6 bästa företagen i Telefon- och internettjänster
  4. Nr. 2 av de 6 bästa företagen i Telefonväxel

Om Telness

Telness

Telness är företagarens självklara digitala mobiloperatör. Genom att ge företagaren en överlägsen service och erbjuda enkla och innovativa mobila operatörstjänster, hjälper vi hen att driva sina affärer så smidigt, effektivt och professionellt som möjligt.

Vi erbjuder mobilabonnemang, mobiltelefoner, mobil växel, mobilt bredband och M2M/IoT-kort för företag.

4,7

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Vänlig och snabb service!

Vänlig och snabb service.

25 september 2024

Svar från Telness

Så kul att du uppskattar vår snabba service! Tack för ett fantastiskt fint omdöme🫶Vi blir så glada att du delar med dig av din upplevelse 😇

Bäst på marknaden

Vi använder oss av Telness på REMRÅD och deras tjänst, support och service är helt klart den bästa på marknaden. Att få svar på sina supportärenden inom loppet av högst 2 minuter är också helt makalöst bra.

Ett kundfokuserat företag helt klart, som också känns extremt modernt och lättillgängligt. Tack Telness!

24 september 2024

Svar från Telness

Wow vilket fint omdöme, vi blir så glada! 🫶 Tack för att du delar med dig av din upplevelse! 😁💫

Trevlig personal och snabba svar.

Trevlig personal och snabba svar.
Växelfunktionen något krånglig att hantera, annars hade det blivit 5 stjärnor.

23 september 2024

Tusen tack för din Review och feedback Susanne! :heart_hands:
Vi blir så glada att höra att du uppskattar vår trevliga personal och snabba svar :zap:

Vi beklagar att växelfunktionen har varit krånglig att hantera och tar till oss din synpunkt för att förbättra denna del av vår tjänst.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen och hoppas att vi snart kan förtjäna dina 5 stjärnor:star2:

Alltid supertrevliga och service…

Alltid supertrevliga och service minded, löser typ alla problem/frågor med ett leende på läpparna. Kan varmt rekommendera dem!!

11 september 2024

Tusen tack för ditt omdöme Monica! 🌸

Övergång till Telness - supernöjda!

Vi är ett företag på ca 10 medarbetare som valde att flytta över alla våra abonnemang och företagsväxel till Telness för cirka 1 år sedan. Supersmidig process och proffsig hjälp av Jesper 😊 Telness fungerar superbra både som abonnemang och som telefonväxel. Tillgänglighet på växel kan enkelt styras i en modern app så du kan välja om du är på semester eller i möte. Telness har dessutom världens snabbaste support och det är guldvärt! 🙏 Har aldrig stött på några problem som inte går att lösa. Vi är väldigt nöjda och Telness får våra varmaste rekommendationer.

6 september 2024

Svar från Telness

Wow Hilda vilket otrolig omdöme, vi blir så så glada! 🤩 Tack för att du tog dig tiden att skicka in dina tankar om Telness 🫶

Så enkelt

Så enkelt, snabbt och modernt! 100% i alla staplar. Tack

30 augusti 2024

Tack för ditt omdöme Enrico! Så kul att höra att du är nöjd! 🤩

Otroligt bra service och support

När jag först kontaktade Tellnes för att höra om företagsabonnemang så fick jag veta att det inte var någon bindningstid för Tellnes lovade att ge så bra service att vi inte skulle lämna dem.

Idag när deras kollegor i branschen ringer berättar jag att jag inte tror att jag kan få lika bra support och service hos andra leverantörer

14 augusti 2024

Svar från Telness

Wow vilken fin recension Christer! 🌟 Vi är så glada att ha med i Telness-familjen! 🫶

När jag först kom i kontakt med Tenness…

När jag först kom i kontakt med Tenness fick jag direkt kontakt med någon som inte försökte sälja utan gav mig svar på mina frågor. Det var ett antal år sedan och jag berättar för mina vänner om min upplevelse av det ni gör. Ni gör ett fantastiskt jobb och er support är fantastisk.Fortsätt med det!🙏

5 juli 2024

Svar från Telness

Tusen tack för ditt omdöme! Det värmer våra telekomhjärtan att du fått en så positiv upplevelse med oss 🫶 och TACK för att du sprider vidare ordet! ✨🚀

Bra support

Bra support! Fick hjälp som jag behövde

19 juni 2024

Svar från Telness

Så bra att höra att du fick den hjälp du behövde Viktor! 😁🌟

Telness gjorde min dag!

Så snabba och hjälpsamma! Vid minsta lilla fråga får man glada svar och ett otroligt trevlig bemötande tillbaka. Tack Telness för att ni gör det så lätt när det går fel.

17 juni 2024

Svar från Telness

Åh tack för ditt fina omdöme Hedvig, vi uppskattar varje ord! 🫶

Fantastiskt bemödade av alla som…

Fantastiskt bemödade av alla som hjälpte mig med mitt ärende. Har aldrig varit så nöjd som jag är med Telness som operatör. Enkelt, snabbt och fantastiskt!

12 juni 2024

Svar från Telness

Fantastiskt kul att höra Agneta, tack för att du delar med dig av din upplevelse! 🫶

Nöjd kund

Otroligt bra service av Gustaf! Man får alltid hjälp snabbt!

19 juni 2024

Svar från Telness

Hej Karol! Tack för ditt omdöme, så fint att höra att du fått så bra hjälp av Gustaf! 🤩

Väldigt proffsigt service från Vadde!

Väldigt proffsigt service från Vadde!

Jag är jätte nöjd från servicen jag fick från honom och hela processen har gått jätte snabbt & smidigt.

5 juni 2024

Svar från Telness

Tack för ditt fina omdöme 🚀 och vad bra att du fick sådan bra hjälp av Vadde! 🤩