Telestore Omdömen

1 878
TrustScore 5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 422 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många kunder lyfter fram den extremt smidiga hanteringen och den trevliga servicen när de köper eller säljer sina mobiler. Konsumenter uppskattar att få tydliga instruktioner med färdiga fraktsedlar, vilket gör att hela affären känns trygg och går väldigt fort. Dessutom är kvaliteten på produkterna ofta bättre än förväntat, och snabba leveranser gör upplevelsen komplett. Vissa personer var missnöjda med värderingen av telefonerna och upplevde att priset justerades nedåt för små skavanker. Några kunder nämnde även att det kunde vara svårt att bedöma enhetens skick på förhand, vilket skapade viss osäkerhet under processen.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder noterar konsekvent positiv upplevelser med product, och många uppskattar att de mottagna... Se mer

Service

Kunder delar positiva åsikter om service, och uppskattar den snabba samt smidiga hanteringen när de skickar... Se mer

Delivery service

Recensenter uttrycker stor uppskattning för den snabba och smidiga leveranstjänsten. Människor rapporterar... Se mer

Quality

Konsumenter upplever kvaliteten som positiv och över förväntan. Många recensenter påpekar att produkterna... Se mer

User experience

Människor rapporterar positiva upplevelser med user experience. De flesta konsumenter beskriver processen som... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Man ska döma ett företag inte när allt går perfekt, utan när det inte gör det. Jag blev debiterad frakten 2 ggr 49 kr, och paketet blev inte registrerat av PostNord direkt. Ringde kundtjänst, blev otr... Se mer

Skickade in en mobil till försäljning en fredag under semestertider. Tisdag återkommer dom att den inte stämde med vad jag angivit. Fair Vi kom överrens om en annan summa som kändes fullt rimli... Se mer

Skulle sälja min iPhone via telestore, stötte på ett självförvållat bekymmer och var tvungen att kontakta kundtjänst. Problemet löste sig snabbt och smärtfritt. Postade min telefon på måndag em, ha... Se mer

Smidig sida att göra värderingen på och supersmidigt med att få en QR kod för att skicka tillbaka. Fick värderingen snabbt och tydliga bilder på vad jag hade missat i min egna värdering. Trevligt... Se mer

1. Nr. 1 av de 24 bästa företagen i Mobiltelefoner
  2. Nr. 1 av de 28 bästa företagen i Mobiltillbehörsbutik
  3. Nr. 1 av de 3 bästa företagen i Återvinning och upplåsning av mobiltelefoner
  4. Nr. 16 av de 135 bästa företagen i E-handel
  5. Nr. 1 av de 5 bästa företagen i Mobiltelefonreparatör

Om Telestore

Enklare sätt att köpa och sälja mobiltelefon!

Köp din mobil här Sälj din mobil här Handla mobiltillbehör här Läs mer om oss
Telestore.se är stolt ägt av Telestore Sverige AB med organisationsnummer 559127-9889. Vårt företag grundades 2013 av tre barndomsvänner, en passionerad grupp med en gemensam kärlek för kundservice och kvalitet. Vi strävar efter att vara ditt självklara val när det gäller att köpa eller sälja begagnade mobiltelefoner. Varje enhet genomgår noggranna tester i ett certifierat datasystem för att säkerställa att alla funktioner är i perfekt skick. Alla våra telefoner är olåsta och kompatibla med valfri operatör. Vår verksamhet drivs med hjärtat av vårt team, där varje medlem är en viktig del av vårt företag. Vi engagerar oss alltid till max för att överträffa våra kunders förväntningar. Med vår expertis och passion har vi vunnit förtroendet hos våra kunder. Läs gärna vad våra kunder säger om oss och vår service.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 93 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

(1 878)

404 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Snabb leverans, kom dagen efter beställning. Varan höll utlovad kvalitet.

28 maj 2026

Tjena Niklas!

Tack snälla för din fina recension!

Vad roligt att höra att din beställning kom fram redan dagen efter och att produkten motsvarade dina förväntningar.

Stort tack för förtroendet, och varmt välkommen tillbaka till oss på Telestore när det är dags nästa gång!

Brindar – Telestore. 💛📱

Bedömningen ni gjorde var undermålig

Bedömningen ni gjorde var undermålig.
Och summa ni erbjöd var långt ifrån vad marknaden köpte telefonen för när jag sålde den själv.

Tillägg efter besvarad kommentar:
Det är märkligt att ni höjer priset när man tackat nej till det föreslagna priset ni först erbjöd efter er kontroll av telefonen.

Det visar bara på att ni från första början gjort en undermålig kontroll eftersom ni kunnat erbjuda ett högre pris från ingen stans.

25 maj 2026

Svar från Telestore

Tack för att du skickade in din telefon till oss.

Vi förstår att det kan kännas tråkigt när priset justeras från det första prisförslaget. Det första priset baseras på de uppgifter som fylls i vid ansökan, där telefonen angavs vara i Nyskick.

När telefonen kom in till oss gjorde vi en fysisk kontroll, och då kunde vi se att den har en del kantstötningar samt repor på displayen. Eftersom skicket därför inte motsvarar Nyskick, behöver vi justera priset utifrån telefonens faktiska skick och marknadsvärde.

Vi vill alltid göra en så rättvis bedömning som möjligt, både för kunden och för oss som ska sälja telefonen vidare med garanti.

Brindar – Telestore. 💛📱

Bra från beställning till leverans..

Bra från beställning till leverans... en helt ny telefon i förpackning till ett bra pris.

23 maj 2026

Tjena Bjarne!

Vad kul att höra att du är nöjd hela vägen från beställning till leverans. Extra roligt att telefonen motsvarade förväntningarna och att du känner att du fick mycket för pengarna.

Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att du får stor glädje av din nya telefon. Varmt välkommen tillbaka till Telestore!

Brindar – Telestore. 💛📱

Väldigt snabb och smidig affär

Väldigt snabb och smidig affär, tog 2.5 dag så hade dem fått mobilen och betalt pengarna till mitt swichkonto. Mycket nöjd

28 maj 2026

Hej Emelie!

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd med försäljningen!

Brindar – Telestore. 💛📱

Min son är nöjd med mobilen

Min son är nöjd med mobilen. Mobiltelefon fungerar bra. Batteriet håller ganska länge. Leveransen var snabb.

Svar från Telestore

Tack snälla för din fina recension! 😊

Vad härligt att höra att din son är nöjd med mobilen och att allt fungerar bra. Kul också att batteritiden lever upp till förväntningarna och att leveransen gick snabbt fram.

Vi hoppas att telefonen kommer användas med glädje länge och ni är varmt välkomna tillbaka till oss på Telestore framöver!

Brindar – Telestore. 💛📱

Snabb leverans. Bra support.

13 maj 2026

Hej Inger!

Tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och supporten.

Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka till Telestore!

Best affären

18 maj 2026

Svar från Telestore

Stort tack för din recension! 😊

Det betyder mycket för oss att du är nöjd med din upplevelse hos Telestore.

Brindar – Telestore. 💛📱

Smidigt ja men deras värdering/…

Smidigt ja men deras värdering/ bedömning av skicket är väldigt komisk.. ja jag hade kunnat säga nej tack men vem orkar skicka fram o tbx

16 maj 2026

Hej Björn!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vad gäller värderingen förstår vi att det kan kännas frustrerande om slutpriset inte blir som man först förväntat sig. Vi följer alltid en marknadsbaserad prisvärderare och gör vår bedömning utifrån telefonens faktiska skick när den kommer in till oss.

Om skicket inte riktigt motsvarar det som fylldes i vid ansökan kan värderingen därför justeras, eftersom även mindre skillnader i skick kan påverka andrahandsvärdet. Självklart har man alltid möjlighet att tacka nej till vårt nya bud och få telefonen returnerad.

Vi uppskattar ändå att du upplevde processen som smidig och tar med oss din feedback framåt.

5 stars

5 stars hela vägen

19 maj 2026

Tjena!

Stort tack för din fantastiska recension! ⭐⭐⭐⭐⭐

“5 stars hela vägen” värmer verkligen att läsa 😄 Vi uppskattar att du tog dig tiden att dela med dig och är superglada över att du är nöjd med upplevelsen hos oss.

Seriöst och pålitligt

Väldigt snabbt, och pålitlig service. Mycket tydlig och sympatisk hemsida i alla delar.

Svar från Telestore

Stort tack för de fina orden! 😊

Det gläder oss verkligen att du upplevde servicen som både snabb och pålitlig.

Tack igen för förtroendet och varmt välkommen tillbaka till oss på Telestore!

Snabb o bra leverans

Snabb o bra leverans, samt att telefonen är som ny

14 maj 2026

Hejsan Leif!

Tack så mycket för din recension! 🌟

Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och att telefonen känns som ny.

Brindar – Telestore. 💛📱

Telefonen finare än tänkt.

11 maj 2026

Tjena Tommy!

Stort tack för din fina recension! 😊

Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att telefonen överträffade dina förväntningar i skick.

Hoppas du blir riktigt nöjd med din nya telefon och du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Telestore!

Superb kundtjänst

Superb kundtjänst

13 maj 2026

Hej Lasse!

Tack snälla för din recension! 😊

Så kul att höra att du är nöjd med vår kundtjänst.

Du är varmt välkommen tillbaka till oss på Telestore framöver!

VARNING

VARNING!
Ger bra pris via nätet tills dom får telefonen och ger dig skambud sen ska dom ha betalt för att du ska få tillbaka din egna telefon.

Svar från Telestore

Tack för din recension. Tråkigt att du upplevde processen negativt.

Vid vår kontroll såg vi att telefonen hade en spricka i kameralinsen. På grund av det kunde vi tyvärr inte köpa in den för försäljning på vår hemsida, eftersom vi behöver säkerställa att alla telefoner vi säljer vidare uppfyller våra kvalitetskrav.

Vi försökte även hjälpa dig vidare genom att erbjuda ett alternativ via våra samarbetspartners, som ibland kan köpa in telefoner i befintligt skick. När du inte ville gå vidare med det alternativet behövde telefonen skickas tillbaka.

Eftersom telefonen hade en spricka i kameralinsen behövde kunden stå för returfrakten på 199 kr enligt våra villkor.

Vi förstår självklart att det är tråkigt när värderingen inte blir som man hoppats, men vi försöker alltid vara transparenta och hitta bästa möjliga lösning.

Brindar – Telestore.

Snabb leverans och en bra mobiltelefon…

Snabb leverans och en bra mobiltelefon . Dessutom fick jag ett ett skal + laddkabel med till mobilen.

4 maj 2026

Hej Birgitta!

Tack snälla för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd både med den snabba leveransen och mobilen. Kul också att skalet jag bjöd med kom till användning!

Brindar – Telestore. 💛📱

Lyfter upp förväntningarna och hittar…

Lyfter upp förväntningarna och hittar säkert extremt ofta fel som behöver åtgärdas, utbetalningen blir en bråkdel.

28 april 2026

Hej Johan!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår självklart att det kan kännas tråkigt när slutvärderingen blir lägre än det prisförslag man först fått.

Om en telefon är i ett skick där vi inte kan sälja den vidare själva, försöker vi ändå hitta en lösning i stället för att bara skicka tillbaka den direkt. I sådana fall kan vi skicka den vidare för bedömning till en samarbetspartner som köper telefoner i sämre skick, till exempel för reparation, reservdelar eller vidare hantering. Eftersom dessa telefoner ofta kräver arbete, har skador eller inte kan säljas som en vanlig begagnad telefon, blir budet tyvärr betydligt lägre.

Vi beklagar att du inte känner dig nöjd med processen, men vi hoppas att detta förklarar varför priset ibland kan bli lägre när skicket inte motsvarar uppgifterna i ansökan.

Brindar – Telestore. 💛📱

Snabb leverans och fin telefon

Snabb leverans och fint skick på telefonen. Bättre än utlovat :-)

28 april 2026

Tjena Kingen!

Tusen tack för ditt omdöme! Härligt att telefonen levde upp till förväntningarna och extra kul att skicket kändes ännu bättre än utlovat 😊

Brindar – Telestore. 💛📱

Lätt att handla köpte iPhone jätte fin…

Lätt att handla köpte iPhone jätte fin inget att klaga på

29 april 2026

Tjena Anders!

Tusen tack för din fina recension! Vad roligt att höra att det var lätt att handla hos oss och att du är nöjd med din iPhone. Extra kul att den kändes så fin och att allt levde upp till förväntningarna 😊

Bra!

Bra service och trevlig personal

25 april 2026

Hej Adel!

Stort tack för din fina recension! Härligt att höra att du uppskattade både servicen och bemötandet från vår personal. Det betyder mycket för oss 😊

Du är varmt välkommen tillbaka till Telestore när som helst!

Otroligt fin mobil

Otroligt fin mobil, ser ut som ny.
Motsvarar beskrivningen.
Lätt att beställa och mycket snabb leverans. Tack för ännu ett bra köp!

24 april 2026

Hej Ulla!

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att mobilen motsvarade beskrivningen och att den kändes som ny. Extra kul att höra att beställningen var enkel och att leveransen gick snabbt och tack själv för att du väljer oss igen! 😊