Telestore Omdömen

1 876
TrustScore 5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 422 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många kunder lyfter fram den extremt smidiga hanteringen och den trevliga servicen när de köper eller säljer sina mobiler. Konsumenter uppskattar att få tydliga instruktioner med färdiga fraktsedlar, vilket gör att hela affären känns trygg och går väldigt fort. Dessutom är kvaliteten på produkterna ofta bättre än förväntat, och snabba leveranser gör upplevelsen komplett. Vissa personer var missnöjda med värderingen av telefonerna och upplevde att priset justerades nedåt för små skavanker. Några kunder nämnde även att det kunde vara svårt att bedöma enhetens skick på förhand, vilket skapade viss osäkerhet under processen.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder noterar konsekvent positiv upplevelser med product, och många uppskattar att de mottagna... Se mer

Service

Kunder delar positiva åsikter om service, och uppskattar den snabba samt smidiga hanteringen när de skickar... Se mer

Delivery service

Recensenter uttrycker stor uppskattning för den snabba och smidiga leveranstjänsten. Människor rapporterar... Se mer

Quality

Konsumenter upplever kvaliteten som positiv och över förväntan. Många recensenter påpekar att produkterna... Se mer

User experience

Människor rapporterar positiva upplevelser med user experience. De flesta konsumenter beskriver processen som... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Man ska döma ett företag inte när allt går perfekt, utan när det inte gör det. Jag blev debiterad frakten 2 ggr 49 kr, och paketet blev inte registrerat av PostNord direkt. Ringde kundtjänst, blev otr... Se mer

Skickade in en mobil till försäljning en fredag under semestertider. Tisdag återkommer dom att den inte stämde med vad jag angivit. Fair Vi kom överrens om en annan summa som kändes fullt rimli... Se mer

Skulle sälja min iPhone via telestore, stötte på ett självförvållat bekymmer och var tvungen att kontakta kundtjänst. Problemet löste sig snabbt och smärtfritt. Postade min telefon på måndag em, ha... Se mer

Smidig sida att göra värderingen på och supersmidigt med att få en QR kod för att skicka tillbaka. Fick värderingen snabbt och tydliga bilder på vad jag hade missat i min egna värdering. Trevligt... Se mer

1. Nr. 1 av de 24 bästa företagen i Mobiltelefoner
  2. Nr. 1 av de 28 bästa företagen i Mobiltillbehörsbutik
  3. Nr. 1 av de 3 bästa företagen i Återvinning och upplåsning av mobiltelefoner
  4. Nr. 16 av de 135 bästa företagen i E-handel
  5. Nr. 1 av de 5 bästa företagen i Mobiltelefonreparatör

Om Telestore

Enklare sätt att köpa och sälja mobiltelefon!

Köp din mobil här Sälj din mobil här Handla mobiltillbehör här Läs mer om oss
Telestore.se är stolt ägt av Telestore Sverige AB med organisationsnummer 559127-9889. Vårt företag grundades 2013 av tre barndomsvänner, en passionerad grupp med en gemensam kärlek för kundservice och kvalitet. Vi strävar efter att vara ditt självklara val när det gäller att köpa eller sälja begagnade mobiltelefoner. Varje enhet genomgår noggranna tester i ett certifierat datasystem för att säkerställa att alla funktioner är i perfekt skick. Alla våra telefoner är olåsta och kompatibla med valfri operatör. Vår verksamhet drivs med hjärtat av vårt team, där varje medlem är en viktig del av vårt företag. Vi engagerar oss alltid till max för att överträffa våra kunders förväntningar. Med vår expertis och passion har vi vunnit förtroendet hos våra kunder. Läs gärna vad våra kunder säger om oss och vår service.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 93 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

(1 876)

404 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Väldigt snabb leverans

Väldigt snabb leverans
och telefon i nyskick fast den inte var ny.
Snabba svar när man kontaktar dom.

18 mars 2026

Svar från Telestore

Stort tack för din fina recension. Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt, att telefonen kändes som ny och att du fick snabba svar när du kontaktade oss.

Otroligt nöjd

Otroligt nöjd! Jättesnabb leverans och skicket på telefonen var utmärkt. Kommer att återkomma som kund :)

16 juli 2026

Svar från Telestore

Stort tack för din fina recension. Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att telefonens skick motsvarade dina förväntningar.

Tack för ditt förtroende. Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång!

Brindar på Telestore 💛📱

Otroligt snabbt och smidigt att skicka…

Otroligt snabbt och smidigt att skicka in telefonen och Otroligt bra och trevligt bemötande i telefon och helt perfekt att kunna välja att få utbetalt via Swish snabbt,smidigt och enkelt kommer rekommendera vidare till andra och kommer absolut att I fortsättningen skicka in telefon till Telestore igen Stort Tack Telestore för bra värdering på telefon jag skickade in
Kommer återkomma till er igen 2 gånger har jag fått telefon bra värderat

22 juli 2026

Svar från Telestore

Stort tack för din fantastiska recension och för att du har valt Telestore flera gånger. Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du är nöjd med både värderingen, bemötandet och hur snabbt och smidigt hela processen gick.

Vi är också glada att möjligheten till snabb utbetalning via Swish gjorde upplevelsen ännu enklare för dig. Tack för ditt fortsatta förtroende och för att du vill rekommendera oss vidare.

Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång det är dags att sälja en telefon!

Snabbt och smidigt

19 juli 2026

Tjena Mikael!

Stort tack för din fina recension. Vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt.

Brindar på Telestore 💛📱

Bästa mottagandet jag har haft via…

Bästa mottagandet jag har haft via telefon. Hade beta operativsystem på telefonen men det löste Telestore. Fick pengarna insatt på kontot dagen efter. Rekommenderas varmt.

17 juli 2026

Tjena Metin!

Stort tack för din fantastiska recension. Det betyder mycket för oss att höra att du fick ett så bra bemötande och att vi kunde hjälpa dig med beta versionen av operativsystemet.

Vad roligt att allt löste sig smidigt och att utbetalningen kom redan dagen efter. Tack för ditt förtroende och för din varma rekommendation.

Du är varmt välkommen tillbaka!

Brindar på Telestore 💛📱

Snabbt & smidigt och trevlig personal.

Allt gick smidigt, trevligt bemötande av personal.

Hej Peter!

Stort tack för din fina recension. Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att du fick ett trevligt bemötande av vår personal.

utmärkt service

Väldigt bra service , rekommenderar

13 juli 2026

Svar från Telestore

Stort tack för din fina recension och rekommendation. Det gläder oss verkligen att du är nöjd med servicen.

Brindar på Telestore 💛📱

Snabb leverans och varan var som dom…

Snabb leverans och varan var som dom beskrev den, ja jättefin !

8 juli 2026

Hej Lennart!

Stort tack för din fina recension. Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att varan motsvarade dina förväntningar.

Brindar – Telestore. 💛📱

Mycket trevligt bemötande och allt…

Mycket trevligt bemötande och allt kändes tryggt och snabb service/betalning.
Kan varmt rekommendera.

16 juli 2026

Hej Annalisa!

Tack snälla för din fina recension!

Stort tack för din rekommendation och för att du valde Telestore. Du är varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa dig igen!

Fint bemötande och service

Fint bemötande och service

12 juli 2026

Tjena Paolo!

Tack så mycket för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och servicen.

Rekommenderar starkt!

Väldigt trevliga och hjälpsamma!

13 juli 2026

Hejsan Michelle!

Tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde oss som trevliga och hjälpsamma. Ett bra bemötande är något vi värdesätter högt, så dina ord betyder mycket för oss.

Stort tack för ditt förtroende, och varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa dig igen!

Snabbt och enkelt!

10 juli 2026

Hej Victoria!

Tack så mycket för din recension!

Vad roligt att höra att du upplevde köpet som både snabbt och enkelt.

Du är varmt välkommen tillbaka om det är något vi kan hjälpa dig med i framtiden.

Brindar – Telestore. 💛📱

Valde en mobil med klass B så jag hade…

Valde en mobil med klass B så jag hade väntat mig nån liten repa eller skav men i mina ögon ser den ut som ny. 87% batteri enligt beskrivning. Återkommer gärna och tack för skalet ni skickade med 🌟

12 juli 2026

Hej Lars!

Tack för din fina recension! 🌟

Vad roligt att höra att mobilen överträffade dina förväntningar! Det är alltid kul när en Klass B-enhet upplevs som i princip ny, och härligt att batterihälsan stämde med beskrivningen. Extra roligt att höra att det medskickade skalet uppskattades också!

Stort tack för ditt förtroende. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när det är dags för nästa mobil.

Sålde en Iphone 17 PRO till Telestore

Sålde en Iphone 17 PRO till Telestore. Den var i nyskick förutom en mindre skada i ramen i storlek nästan osynlig.
Fick trots detta skäligt betalt via Swish samma dag de mottog enheten för värdering.
Ibland är det skönt att slippa använda privatannons med allt vad det innebär.
Rekommenderas!

Hej Thomas!

Tack så mycket för din fantastiska recension!

Stort tack för rekommendationen och för att du valde Telestore. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags nästa gång!

Snabbt och smidigt.

Fick inte lika mkt för telefon som vid värdering men mkt bra motivering och bilder varför. Snabb och smidig hantering.

Hej Conny!

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension!

Vi uppskattar verkligen din förståelse kring den uppdaterade värderingen. Vårt mål är alltid att vara så transparenta som möjligt, så det känns extra roligt att höra att motiveringen och bilderna gjorde det tydligt varför priset ändrades.

Hej Mikael!

Tack för din recension!

Vad härligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen.

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, jättesnabb leverans och jag är jättenöjd med mobilen jag beställde!

8 juli 2026

Hej Isabella!

Tack så mycket för din fina recension! 🌟

Vad roligt att höra att du tyckte det var enkelt att beställa, att leveransen gick så snabbt och framför allt att du är så nöjd med mobilen. Det betyder mycket för oss att få höra!

Stort tack för förtroendet, och du är varmt välkommen tillbaka till oss nästa gång du behöver en mobil eller har några frågor.

Pålitligt

Köpte en klass A mobil och den höll verkligen vad som lovades. Skicket var precis som jag plockat ut en helt ny mobil. Och leveransen var snabb

Hej Kai!

Stort tack för din fantastiska recension! 😊 Vad roligt att höra att din Klass A-mobil levde upp till förväntningarna och att skicket kändes som en helt ny telefon. Det är precis den upplevelsen vi vill ge våra kunder.

Härligt också att leveransen gick snabbt! Tack för ditt förtroende och för att du valde Telestore.

Snabbt

Snabbt, smidigt och trevligt bemötande 🌟🌟🌟🌟🌟

Hej Therese!

Stort tack för din härliga recension och de fem stjärnorna! 🌟😊 Det gör oss verkligen glada att höra att du upplevde processen som snabb, smidig och att du fick ett trevligt bemötande.

Brindar – Telestore. 💛📱

Trevliga,l lättsamma och snabb betalning

Trevliga och lättsamma att sälja till. Fort gick det få värdering och betalning.

6 juli 2026

Hej Kristina!

Stort tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde försäljningen som både trevlig och smidig. Det gläder oss också att värderingen och utbetalningen gick snabbt.