Telestore Omdömen

1 876
TrustScore 5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 422 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många kunder lyfter fram den extremt smidiga hanteringen och den trevliga servicen när de köper eller säljer sina mobiler. Konsumenter uppskattar att få tydliga instruktioner med färdiga fraktsedlar, vilket gör att hela affären känns trygg och går väldigt fort. Dessutom är kvaliteten på produkterna ofta bättre än förväntat, och snabba leveranser gör upplevelsen komplett. Vissa personer var missnöjda med värderingen av telefonerna och upplevde att priset justerades nedåt för små skavanker. Några kunder nämnde även att det kunde vara svårt att bedöma enhetens skick på förhand, vilket skapade viss osäkerhet under processen.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder noterar konsekvent positiv upplevelser med product, och många uppskattar att de mottagna... Se mer

Service

Kunder delar positiva åsikter om service, och uppskattar den snabba samt smidiga hanteringen när de skickar... Se mer

Delivery service

Recensenter uttrycker stor uppskattning för den snabba och smidiga leveranstjänsten. Människor rapporterar... Se mer

Quality

Konsumenter upplever kvaliteten som positiv och över förväntan. Många recensenter påpekar att produkterna... Se mer

User experience

Människor rapporterar positiva upplevelser med user experience. De flesta konsumenter beskriver processen som... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Skickade in en mobil till försäljning en fredag under semestertider. Tisdag återkommer dom att den inte stämde med vad jag angivit. Fair Vi kom överrens om en annan summa som kändes fullt rimli... Se mer

Skulle sälja min iPhone via telestore, stötte på ett självförvållat bekymmer och var tvungen att kontakta kundtjänst. Problemet löste sig snabbt och smärtfritt. Postade min telefon på måndag em, ha... Se mer

Smidig sida att göra värderingen på och supersmidigt med att få en QR kod för att skicka tillbaka. Fick värderingen snabbt och tydliga bilder på vad jag hade missat i min egna värdering. Trevligt... Se mer

1. Nr. 1 av de 24 bästa företagen i Mobiltelefoner
  2. Nr. 1 av de 28 bästa företagen i Mobiltillbehörsbutik
  3. Nr. 1 av de 3 bästa företagen i Återvinning och upplåsning av mobiltelefoner
  4. Nr. 16 av de 135 bästa företagen i E-handel
  5. Nr. 1 av de 5 bästa företagen i Mobiltelefonreparatör

Om Telestore

Enklare sätt att köpa och sälja mobiltelefon!

Köp din mobil här Sälj din mobil här Handla mobiltillbehör här Läs mer om oss
Telestore.se är stolt ägt av Telestore Sverige AB med organisationsnummer 559127-9889. Vårt företag grundades 2013 av tre barndomsvänner, en passionerad grupp med en gemensam kärlek för kundservice och kvalitet. Vi strävar efter att vara ditt självklara val när det gäller att köpa eller sälja begagnade mobiltelefoner. Varje enhet genomgår noggranna tester i ett certifierat datasystem för att säkerställa att alla funktioner är i perfekt skick. Alla våra telefoner är olåsta och kompatibla med valfri operatör. Vår verksamhet drivs med hjärtat av vårt team, där varje medlem är en viktig del av vårt företag. Vi engagerar oss alltid till max för att överträffa våra kunders förväntningar. Med vår expertis och passion har vi vunnit förtroendet hos våra kunder. Läs gärna vad våra kunder säger om oss och vår service.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 93 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

(1 876)

404 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Smidigt

Det var snabbt och smidigt sälja min telefon.

11 augusti 2026

Hej Ave!

Kul att höra att försäljningen gick snabbt och smidigt. Tack för att du valde att sälja din telefon till oss!

Smidigt och Snabbt

Det gick väldigt smidigt och snabbt, vilket jag tyckte om! Jag fick snabba och utförliga svar av personalen. Bra service, helt klart!

Hejsan!

Precis så vill man ju att det ska kännas. Smidigt, snabbt och enkelt. Kul att du dessutom fick snabba och utförliga svar när du behövde hjälp. Tack för den fina återkopplingen!

Snabb hjälp

Snabb hjälp

Svar från Telestore

Härligt att höra att du fick snabb hjälp. Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme!

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Fick en liten justering nedåt på priset ,men bra godtagbar förklaring och skickade bilder på felen,men fick godkänna. Fick ändå mer än jag skulle fått om jag sålt den privat.

Svar från Telestore

Tack för en väldigt tydlig recension. Skönt att höra att prisjusteringen kändes rimlig när du fick både förklaring och bilder på det vi hittade. Extra kul att du ändå fick bättre betalt än du tror att en privat försäljning hade gett.

Brindar – Telestore. 💛📱

Superbra service och trevligt…

Superbra service och trevligt bemötande!Allt gick snabbt och smidigt. Rekommenderar Telestore varmt! Magnus L.

11 augusti 2026

Hej Magnus!

Tack för de fina orden och för din rekommendation. Det känns riktigt bra att höra att du är nöjd med både servicen, bemötandet och hur snabbt allt gick.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hoppas få hjälpa dig igen framöver!

Hej Nils!

Härligt att höra att du uppskattade både snabbheten och servicen.

Vi hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen framöver!

Det bara besta 😘

Mycket bra service och lösning av betalning säkert och smidigt gick för båda,allt som det ska ,samt mycket omtänksam kundtjänst kvalitets bemötande. Jag tackar att dem har tagit hand om min Samsung mobilen.Rekomenderar starkt.

Tack Telestore.

Mvh
Sait Tal.

Svar från Telestore

Tack för en väldigt fin recension. Det betyder mycket att höra att både betalningen, hanteringen och kontakten med vår kundtjänst kändes trygg och smidig.

Vi är extra glada att du uppskattade bemötandet och att vi fick förtroendet att ta hand om din Samsung. Tack för din rekommendation och för de fina orden!

Brindar på Telestore 💛📱

Snabb & smidig försäljning!

Snabb & smidig försäljning!
Så nöjd!

Hej Linda!

Härligt att höra att försäljningen gick snabbt och smidigt och att du är så nöjd med upplevelsen.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Brindar på Telestore 💛📱

Väldigt lätt och smidig process och jag…

Väldigt lätt och smidig process och jag fick det som angavs på hemsidan är väldigt nöjd

Tjena Fredrik!

Tack för din fina recension. Härligt att höra att processen kändes enkel och smidig, och att allt stämde överens med informationen på hemsidan.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att du är nöjd med upplevelsen.

Brindar på Telestore 💛📱

Fantastiks kundtjänst och riktigt bra telefon

Man ska döma ett företag inte när allt går perfekt, utan när det inte gör det. Jag blev debiterad frakten 2 ggr 49 kr, och paketet blev inte registrerat av PostNord direkt. Ringde kundtjänst, blev otroligt väl bemött och bägge sakerna löstes snabbt och effektivt. Telefonen som sedan levererades var över förväntan. Snyggt förpackad och i mycket bättre skick än jag hade förväntat mig av en Klass C. Nästan ny skulle jag sagt.

Hej Svante!

Tack för en väldigt fin och rättvis recension. Vi håller helt med om att det är när något går fel som servicen verkligen sätts på prov.

Vi beklagar strulet med frakten och registreringen hos PostNord, men är väldigt glada att höra att du fick snabb hjälp och att allt löstes smidigt. Extra kul att telefonen sedan överträffade dina förväntningar och att skicket kändes betydligt bättre än väntat för Klass C.

Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att dela hela upplevelsen.

Väldigt smidiga och pålitliga

Väldigt smidiga och pålitliga! Tog mindre än 24 timmar från jag skickade min telefon tills jag fick betalt! Rekommenderar starkt

Hej Valentina!

Stort tack för din fina recension. Fantastiskt att höra att hela försäljningen gick så snabbt och smidigt, och att du hade fått betalt på mindre än 24 timmar.

Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss vidare. Det uppskattar vi verkligen!

Snabbt, enkelt och smidigt

Hela processen fungerade perfekt. Allt från instruktioner till erhållen betalning. Anser dock att min mobil var bättre än utmärkt skick. Man tittade med förstoringsglas och skarpt ljus. Hade det inte varit för det så hade ni fått full poäng. Någon liten prick sänkte värdet med 600:-. Betalning kom inom 2 dagar från att jag skickade den.

1 augusti 2026

Tjena Jimmy!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det gläder oss att höra att hela processen fungerade smidigt och att betalningen gick snabbt.

Vi förstår samtidigt din synpunkt kring skickbedömningen. Vid vår kontroll behöver vi vara noggranna eftersom även mindre märken kan påverka vilket skick telefonen kan säljas vidare som. Därför granskar vi alltid enheterna i bra ljus för att göra bedömningen så konsekvent och rättvis som möjligt.

Tack för ditt förtroende och för din feedback. Den hjälper oss att fortsätta förbättra upplevelsen för våra kunder.

Brindar på Telestore 💛📱

Andra telefonen jag säljer till…

Andra telefonen jag säljer till telestore nu och lika smidigt och snabbt båda gångerna. Rekommenderas varmt för er som känner er rädd att bli lurade.

Hejsan Thomas!

Vad fint att höra att även din andra försäljning till oss blev lika smidig och snabb som den första. Att du dessutom känner dig trygg med processen betyder väldigt mycket för oss.

Tack för ditt fortsatta förtroende och för att du rekommenderar Telestore vidare.

Brindar på Telestore 💛📱

Snabbt och enkelt att beställa

Snabbt och enkelt att beställa, varan motsvarade beskrivningen.

24 juli 2026

Tjenare Zoran!

Tack för din fina recension. Kul att höra att beställningen gick snabbt och enkelt, och att varan motsvarade beskrivningen.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp.

Bra service

Bra service. Snabb leverans.

1 augusti 2026

Hej Roger!

Tack för din fina recension. Härligt att höra att du är nöjd med servicen och att leveransen gick snabbt.

Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Hej Marina!

Tack för din recension. Härligt att höra att affären gick både snabbt och smidigt.

Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Brindar på Telestore 💛📱

Skulle sälja min iPhone via telestore

Problemet löste sig snabbt och smärtfritt. Postade min telefon på måndag em, hade pengarna på kontot på torsdagen, trots att jag krånglade till det.
Supernöjd med hela upplevelsen

Hallå Sandra!

Tack för en riktigt fin recension. Det är extra kul att höra att vi kunde hjälpa till snabbt när det blev lite strul på vägen, och att hela processen ändå blev smidig från inskick till utbetalning.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att du blev så nöjd med upplevelsen.

Brindar på Telestore 💛📱

Smidig affär med att sälja mobilerna

Smidig affär med att sälja mobilerna. Trevlig kundservice.

3 augusti 2026

Hej Ann-Sofie!

Tack för din fina recension. Kul att höra att försäljningen av mobilerna gick smidigt och att du fick ett trevligt bemötande från vår kundservice.

Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Mycket bra

Mycket bra! Snabb leverans och det var precis vad som beskrevs i annonsen.

30 juli 2026

Hej Johan!

Tack för din fina recension. Härligt att höra att leveransen gick snabbt och att telefonen motsvarade beskrivningen i annonsen.

Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp och hälsar dig varmt välkommen tillbaka!