Lurade min granne hon var kund hade haft sin telefon i 8månader som bara strulat fick inte reklamera den Måste betala den nya på 2år till dom har inga garanti på sina telefoner jag ringde dit up... Se mer
J_vla R_vhål! Dom lurade min mamma som gick bort i veckan! 12/4-26 Hon betalade ca 500kr i månaden från 2021 för en hemtelefon trots att hon inte hade en! Jag såg det nu när jag gick igenom dödsboet... Se mer
Nybliven student här som behövde dra ner på utgifterna. Blev då uppringd av telemer som jag aldrig hört talas om. Men på något sätt blev jag övertygad om ett mobilabonnemang hos de. Betalade 279kr hos... Se mer
Bra och tillmötesgående säljare som var lugn och som hjälpte mig att sänka min månads kostnad med hela 3600kr per år vilket jag kan göra mycket roligare saker för. Funkar lika bra som tidigare så är... Se mer
Box 1032, 40522, Göteborg, Sverige
- 0770177078
- kundservice@telemer.se
- telemer.se
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Kristian gör ett underbart jobb och…
Kristian gör ett underbart jobb och förtjänar en lönehöjning på 40,4%. Jag är extremt nöjd med mitt abonnemang och rekommenderar detta företag starkt!

Svar från telemer
Nöjd med mitt abonnemang fick det till…
Nöjd med mitt abonnemang fick det till ett bra pris

Svar från telemer
Hjälp med att ångra en beställning
Fick saklig och konstruktiv hjälp med att lösa ett ärende på bästa sätt.

Organisationsnummer?
Hur kommer det sig att det organisationsnumret ni uppger på hemsidan och i utskickat material innehas av ett fastighetsbolag vars verksamhet inte alls handlar om telefoni?

Svar från telemer
Varning håll era äldre från detta
Min äldre pappa vart pålurad ett abonnemang med bindningstid i 2 år. Jag ser att många fler anhöriga har skrivit här och beskrivit samma sak. I svaren från Telemer så står det att man jobbar inte så och att man ska kontakta kundtjänst. Jag har kontaktat kundtjänst och det går inte att lösa. Inte det minsta hjälpsamma eller lösningsbenägna. Med tanke på hur många anhöriga här som beskriver samma situation så håll er långt borta från detta företag. Det är skrattretande hur de på första sidan på din hemsidan har saluför reco.se. Jag frågade kundtjänst hur pass reko de ansåg detta förfarande var? Killen från kundtjänst avslutade samtalet med att fråga om jag själv ville byta över till Telemer då han såg jag ringde från annan leverantör!!
Håll er så långt borta som möjligt från detta företag.

Kan det bli bättre?
Utmärkt bemötande och ett prisvärt erbjudande. Det var smidigt och enkelt att byta abonnemang och jag fick behålla mitt nummer. Jag fick precis det jag ville ha till ett billigare pris, kan det bli bättre?

Blufföretag -Varning
Detta företag sätter i system att lura äldre människor. De påstår att avtal har tecknats. De gör det nästan omöjligt att säga upp avtalen och de skickar egna inkassokrav. Se upp för detta bluffbolag.

FÖRETAGET ÄR BLUFF
FÖRETAGET ÄR BLUFF. SKYDDA ERA ÄLDRE FRÅN DETTA OETISKA FÖRETAG!!! Inriktar sig på att lura äldre. Det sitter ett fåtal som arbetar med detta strategiskt. Avtal går ej att säga upp, de skickar aldrig bekräftelse på uppsägning trots att man ringer och mejlar. De luras genom att påstå att det finns fler abonnemang med obetalda fakturor. Senast hittade de på att det finns obetala fakturor avseende el. Det finns alltså inte ens något avtal om el med företaget. Endast avtal om telefoni som vi under ett halvårs tid sagt upp. Nu bestrider vi alla fakturor framöver och polisanmäler.

Svar från telemer
Returnerade min telefon den 1 Mars…
Returnerade min telefon den 1 Mars 2021, fotade innehållet och skickade foton samt bild på kuvert med deras adress via Mail till Telemer, TM Mobile AB och allt var ok enligt dem, nu mitten på Maj 2021 får jag en slutfaktura på hårdvaran 995kr + 59kr porto.
Dem påstår att PostNord har slarvat bort paketet, som jag skickade.
Har lämnat ärendet vidare till PostNord.
PostNord fortsätter att spåra brevet-paket.
Jag har betalat fakturan till TM Mobil AB Telemer och väntar på PostNords svar.

Kanonbra kundsupport
Kanonbra kundsupport! Fick bra pris på mitt abonnemang, tack för hjälpen Christian

Bra samtal
Samtalet var både lugnt och sakligt. Jag upplevde att han lyssnade på mig och gav mig svar på en hel del frågor.

Svar från telemer
Varnar starkt för detta bluff-företag
Varnar starkt för detta bluff-företag. Lurade på min mamma ett abonnemang, första telefonen som skickades hem gick ej att ringa med, skickades en begagnad med privata foton i. När bindningstiden var slut sa hon upp avtalet och mobilen skulle skickas tillbaka. Sagt och gjort, så kommer en faktura på 1000:- som min mamma ska betala för att mobilen ej kommit i retur. Telemer skyller på Postnord. Pengarna ska betalas. Hon har kvitto på inlämningen, men det är inte spårbart. Beblanda er ALDRIG med detta företag.

Svar från telemer
Simkort Anslutningskostnad talade med…
Simkort Anslutningskostnad talade med Jesper som tålmodigt hjälpte mig igenom mitt problem och vi löste allt till det bästa för mig.Tack Jesper.

Svar från telemer
Jag ringde för att hjälpa en vän med…
Jag ringde för att hjälpa en vän med att överlåta ett abonnemang och fick suverän hjälp av Jesper.
PS. hade sett att han hade bra referenser redan på hemsidan och de stämde definitivt.
Lösningsfokus enligt efterfrågan och suverän kundservice.

Jag hade några frågor
Jag hade några frågor och fick klara och tydliga svar. Väldigt bra bemötande, roligt och trevligt.

Hemskt och oseriöst företag
Riktigt hemskt och oseriöst företag. Till att börja med övertalade de min 85-åriga mormor med lögner om billigare pris till att byta till deras bolag. När det uppdagades av mormors barn att hon hade ett telefonbolag som kostade betydligt mer än marknadsledande företag, (och att Telemer dessutom har en historia av att tveksamt företagande) så bestämde hon sig för att säga upp avtalet. Över telefon så lovades mormor att hennes telefonlinje skulle fortsätta gälla maj-månad ut. Men bara två dagar senare, utan förvarning har Telemer helt stängt av telefonnumret. Nu står min 85-åriga mormor utan medel att kommunicera med omvärlden. Vad är det här för vidrigt företag? Dessutom måste vi som anhöriga ha fullmakt om vi vill kunna tala i hennes ärende. Mormor ska nu försöka nå dem, men hur det ska gå till utan att hon ens har en telefon att ringa på det blir en otrolig utmaning. Detta skapar ångest och stress i en äldre dams liv och gör mig rent ut sagt förbannad.

Svar från telemer
Min mormor hade haft telemer i flera år…
Min mormor hade haft telemer i flera år och varit missnöjd när jag hjälper henne att ringa in för hon får inte dem svaret hon sökte.
När vi väl kommer fram frågar jag vilken bindningstid det är på abonnemanget, får svar att det är bundet i till Juli 2022 men mormor minns inte att hon har förlängt, får svar att hon gjort det via telefon februari 2019, eftersom det är lag att det bara får vara 2 års bindningstid på privatabonnemang vet jag att det inte stämmer.
När jag ifrågasätter får jag svar att ”han läser nu bara vad som står i hans dator” men att han skulle skicka vidare ärendet och återkomma för han själv inte kunde göra något.
Jag ber honom att skicka Mail med alla uppgifter som han sagt och även skicka med avtalet.
2 minuter efter finns helt plötsligt ingen bindningstid på abonnemanget och han kollade igenom allt och såg att det inte stämde.
Är glad att jag spelade in samtalet och jag vill varna alla äldre, dem försöker lura er för att va kvar.
Rekommenderar inte till någon.

Fantastisk service
Fantastisk service! Löste ett kanonabbonemang. Kommer absolut rekommendera för andra 👍🏼