Lurade min granne hon var kund hade haft sin telefon i 8månader som bara strulat fick inte reklamera den Måste betala den nya på 2år till dom har inga garanti på sina telefoner jag ringde dit up... Se mer

J_vla R_vhål! Dom lurade min mamma som gick bort i veckan! 12/4-26 Hon betalade ca 500kr i månaden från 2021 för en hemtelefon trots att hon inte hade en! Jag såg det nu när jag gick igenom dödsboet... Se mer

Nybliven student här som behövde dra ner på utgifterna. Blev då uppringd av telemer som jag aldrig hört talas om. Men på något sätt blev jag övertygad om ett mobilabonnemang hos de. Betalade 279kr hos... Se mer

3,0

Medel

TrustScore 3 av 5

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Jag avråder starkt till att binda upp…

Jag avråder starkt till att binda upp er med det här oseriösa företaget. Efter att ha skickat påminnelse på räkningar som redan varit betalda till en släkting som då vi råkade betala in dubbelt så tog det flera månader att få återbetalning för dessa och så många samtal till deras nonchalanta kundtjänst där dem sa att dem skulle spåra betalningar och att det "var på gång" men nästa gång vi ringde så var det ingen som gjort någonting så vi fick mejla in allt på nytt. Varit så många problem med fakturor och det känns som att dem sätter i system när man råkat betalat in en räkning dubbelt att det fortsätter komma fler "påminnelser". Nu senast ringde jag och sa upp elavtalet pga av allt som varit och fick då till mig att det var ordnat och att det var en månads uppsägningstid. Ringde igen några veckor senare för att dubelkolla slutfakturan men då var det "inte alls uppsagt". Även om det ska skötas på automatik när man tecknar ett nytt avtal med en annan leverantör så kan man ju inte bekräfta att elavtalet då är uppsagt med ett slutdatum om det inte går att göra så. Riktigt oseriöst företag! Passa er för dessa.

23 februari 2022

Hej Anna,

Jättetråkigt att du fått denna upplevelse i kontakten med oss. Alla som kontaktar oss, vara sig om det är via samtal, mejl, chatt eller brev, ska alltid bemötas på ett professionellt sätt. Om detta brustit i detta ärendet så beklagar vi detta.

Det som du beskriver kring uppsägning och byte av elavtal och leverantör stämmer, man behöver teckna ett nytt avtal med ett annat företag och sen hanterar det nya företaget flytten av el samt uppsägningen av nuvarande avtal. Om vi inte kunnat bekräfta uppsägningen eller byte av elleverantör så har vi inte fått någon information från den nya leverantören.

Lars, telemer

Telemer sänkte ner min månadskostnad…

Telemer sänkte ner min månadskostnad med 200kr i månaden. Trevlig säljare samt väldigt trevlig kundtjänst.
Mvh Bruno

15 februari 2022

Hej Bruno,

Tack för ditt omdöme och kul att höra att vi kunnat hjälpa dig med att sänka din månadskostnad.

Super nöjd!

Bra och tillmötesgående säljare som var lugn och som hjälpte mig att sänka min månads kostnad med hela 3600kr per år vilket jag kan göra mycket roligare saker för. Funkar lika bra som tidigare så är super nöjd!!!
Har även varit i kontakt med deras kundtjänst som var väldigt tydlig och vänlig!

8 februari 2022

Hej Johan,

Kul att höra och tack för ditt omdöme.

Telemer sänkte min månadsavgift med 300 kr

Blev uppringd av en säljare som hette Jacob. Han var väldigt trevlig och hjälpte mig att få ner min månadsavgift med hela 300 kr. Nu har jag varit kund hos telemer i 4 månader och kan inte bli mer nöjd. Rekommenderar Telemer starkt!

8 februari 2022

Hej Gunnel,

Kul att höra och tack för ditt omdöme.

Lars, telemer

Har ett abonnemang hos telemer med 40GB…

Har ett abonnemang hos telemer med 40GB surf som jag lyckades få billigare tack vare prisgarantin, riktigt bra tjänst & trevlig kundservice!

3 februari 2022

Hej Gustav,

Tack för ditt omdöme, kul att höra.

Önskar en fortsatt bra dag.

Lars, telemer

Försökte lura min mamma att byta genom…

Försökte lura min mamma att byta genom att utge sig från att ”ha tagit över faktureringen från Telenor”. Hon har inte en Telenor… Sedan när hon tackat nej skickade de ändå en sms-bekräftelse som hon skulle svara på att hon beställt ett abonnemang, vilket hon inte gjort. Det är också anmält till Telenors fraud-avdelning.

26 januari 2022

Svar från telemer

Jättetråkigt att ni fått denna uppfattning, det som du skriver låter väldigt konstigt. Vi pratar inte om andra företag i våra samtal utan håller samtalet kring vad vi erbjuder och vilka fördelar det skulle innebära för kunden om man bytte operatör.
Men om något blivit fel eller om man missförstått vilket företag det handla som kontakta vårt kundcenter på 0770-177078 så hjälper vi er.
Mvh
Lars, telemer

Fick hjälp av Christian i kundtjänst

Fick hjälp av Christian i kundtjänst , toppen kille fick hjälp direkt ..

3 januari 2022

Hej Thereze,

Tack för ditt omdöme. Alltid kul att höra när en kollega gjort ett bra jobb.

Lars, telemer

Jag har varit i kontakt med Christian.

Jag har varit i kontakt med Christian på Telemer vid ett par tillfällen under hösten.
Christian har varit mycket hjälpsam och tillmötesgående vid våra kontakter.
Jag ger gärna Christian en "femma" i omdöme.
Mvh Inger

28 november 2021

Hej Inger.

Tack för ditt omdöme, ska hälsa Christian att han gör ett bra jobb.

prisgaranti

ringde ang prisgarantin mellan mitt fd abonnemang och ert (mitt nya).vänligt och trevligt bemött allt ordnade sig och jag fick ett lägre pris .Toppen !

17 november 2021

Hej Per.
Tack för ditt omdöme.

Med vänlig hälsningar

Bemötande…

Jag uppskattar att få tala med en person och inte chatta. Kort väntetid . Mycket trevliga och hjälpsamma medarbetare.

20 oktober 2021

Hej Birgitta.

Tack för ditt omdöme.

Lars, telemer

Linn var super trevlig och hjälpsam

Linn var super trevlig och hjälpsam. Hon fixade o svarade på det jag behövde hjälp med. Däremot Christian på chatten hade kunnat vara mer tillmötesgående. ( Var i chatten innan jag pratad med Linn i kundtjänst) sen har ni problem på mina sidor.... Jag kan inte se mitt saldo. Enda jag ser är kontakt uppgifter till mig.... Jag kommer inte in på varken saldo eller faktura. ...

19 oktober 2021

Hej Kicki.

Tack för ditt omdöme och din feedback, vi arbetar med lösa problematiken kring till "mina sidor" och vi hoppas att det kommer fungerar inom kort.

Uppsägning med tacksamhet!

Efter att vi under flera månader inte hade använt vår fasta telefonen beslutade vi att säga upp abonnemanget. Det är normalt tre månaders uppsägning men det minskades av Telemer. Tack från en tacksam pensionär!

19 oktober 2021

Hej Georg.

Tack för ditt omdöme. Ni är alltid varmt välkomna tillbaka till oss.

Lars, telemer

Min mamma blev lurad men det löstes

Min mamma (83 år) blev pålurad ett abonnemang utan att veta vad hon hade gått med på. Det blir en (1) stjärna för det, och för att de verkar ha som strategi att vända sig till äldre. Men när jag påtalade att hon inte alls är intresserad av att byta från sin nuvarande operatör avbröt TeleMer övergången utan krusiduller (kanske för att det gjordes i god tid innan porteringstiden). Det blir fem (5) stjärnor för det. Medelvärdet blir tre (3) stjärnor.

4 oktober 2021

Hej Markus,

Tack så mycket för din feedback! :)

Karin, telemer

Väldigt trevligt bemötande.

Väldigt trevligt bemötande trots att beskedet inte var till glädje. Men väldigt enkelt och lätt samtal och saker ordnades snabbt. Tack så mycket C.

23 september 2021

Hej Richard,

Tack för ditt omdöme! :)

Lars, telemer

Rena skojare som lura äldre personer

Rena skojare som lura äldre personer! Min mor blev lurad via sms och sa upp detta när hon insåg sitt misstag! Likt förbannat fick hon en räkning på 3500:- idag även fast hon sagt upp det!!!! Akta er

17 september 2021

Hej Roger,
Jättetråkigt att du har fått denna uppfattning om oss. För att vi ska kunna hjälpa er och kolla närmare på detta ärende så kan ni kontakta oss på 0770 177078 så ska vi hjälpa er!

Lars, Telemer

Svårt att nå.…

Försöker komma fram på telefon stått i kö på samma position länge nu.
Sade upp mitt abonnemang till den 31/7 men får lika väl en faktura för augusti månad.
Anna-Karin Jonsson
kund nr 280570

19 augusti 2021

Hej Hans Gösta,

Behöver ni hjälp så når ni oss enklast via mail, chatt eller telefon och vi jobbar aktivt för att ni ska få hjälp så snabbt som möjligt.

Karin, telemer