Lurade min granne hon var kund hade haft sin telefon i 8månader som bara strulat fick inte reklamera den Måste betala den nya på 2år till dom har inga garanti på sina telefoner jag ringde dit up... Se mer

J_vla R_vhål! Dom lurade min mamma som gick bort i veckan! 12/4-26 Hon betalade ca 500kr i månaden från 2021 för en hemtelefon trots att hon inte hade en! Jag såg det nu när jag gick igenom dödsboet... Se mer

Bra och tillmötesgående säljare som var lugn och som hjälpte mig att sänka min månads kostnad med hela 3600kr per år vilket jag kan göra mycket roligare saker för. Funkar lika bra som tidigare så är... Se mer

3,0

Medel

TrustScore 3 av 5

Har besvarat 20 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Företaget lurar äldre

Företaget lurar äldre, utger sig för att ringa från (i detta fall telenor, med erbjudande om sänkt månadskostnad på ordinarie abonnemang) och därefter binder man sig hos telemer. De skickar ut bekräftelse på abonnemanget när ångerrätten gått ut och hävdar sen när man försöker att utnyttja ångerrätten att man är för sent ute. Email som är bekräftade av företaget vet inte de som man pratar med i telefon på kundtjänsten om utan uppger att ”Detta står inte noterat någonstans, vi har inte mottagit någon uppsägning”. Räknar med att detta endast är början för den äldre anhöriga jag har som blivit lurad. Företaget uppger att de har telefontid 09-17 men när man ringer kl 16 en vanlig arbetsdag har de stängt för dagen och hänvisar till att återkomma under deras öppettider. Detta företag siktar in sig på äldre människor.

28 november 2022

Hej Emelie,

Först vill jag säga att det som du beskriver kring vårt arbetssätt inte är i linje med hur vi arbetar och att det är väldigt beklagligt att du fått den bilden av telemer. Vi kontaktar människor i olika åldrar med ett erbjudande som sen mottagaren får ta ställning till i lugn och ro. Har man tackat ja till något så har man 14 dagars ångerrätt enligt rådande regelverk.
Man ska självklart kunna nå oss mellan 09-17, lunchstängt 12-13.

Fy vilket lurendrejeri

Fy vilket lurendrejeri
Detta företag ringde min gamla mamma och lurade henne att tro på att de skulle hjälpa henne att byta till dom. Det innebär att hon nu suttit med dubbla abbonemangskostnader i tre månder, hon får bara till svar att hon inte fyllt i blanketten för överflytt men någon sådan har hon ens fått ej heller fått något simkort som de påstår när vi väl fick tag på dom i telefon (det var inte lätt) Fy för detta bluff företag som lurar gamla människor. Avråder starkt detta företag. Detta resulterar till att hon med sin lilla pension nu måste betala för något som hon ej använt eller haft??????? USCH

25 november 2022

Hej Petra,

Jättetråkigt att höra om detta.
Den situationen som du beskriver kring dubbla abonnemang kan tyvärr ske ibland men vi sänder alltid ut skriftlig information om detta så att kunden kan välja hur man vill gå vidare, det som blir tråkigt är ju om brevet inte kommer fram som det låter här. Som kund kan man också ta del av vår kompensation policy vilket gör att man inte behöver betala för två abonnemang.

Trevlig kundtjänst

Trevlig kundtjänst, abb verkar funka som det ska. Inget att klaga på vad gäller priset, fick 2 fria månader som start :)

1 oktober 2022

Hej Kristoffer,

Tack för ditt omdöme och välkommen till oss på telemer.

Lars, telemer

Riktigt lurendrejeri företag lurade på…

Riktigt lurendrejeri företag lurade på min gamla far ett abonnemang om att de skulle va billigare omöjligt att nå kundtjänst samtalet bryts varje gång vid exakt 15 minuter går inte att nå via mail heller de funkar inte att säga upp helvetet heller

14 november 2022

Hej Anders,

Det du beskriver stämmer inte med hur vi arbetar. Man bestämmer själv om man vill tacka ja eller nej till vårt erbjudande, skulle man tacka ja till abonnemanget så har man sin ångerrätt i 14 dagar och skulle man missa det så kan man säga upp abonnemanget enligt avtalets villkor. Vill man inte vara kund hos oss måste man inte detta.
Skulle man uppleva problem när man ringer till oss så kan man välja att mejla/chatta eller skicka brev till oss. Allt besvaras så snabbt vi kan.

Men om din far upplever något problem med sin tjänst eller önskar avsluta sitt abonnemang så be honom kontakta oss så ska vi hjälpa honom med det som han vill.

Lurendrejeri-företag

Varning för bedrägerier. En försäljare vid namn Jonatan ringde min mor och utgav sig att ringa från Telia men sålde abonnemang för telemer. Min mor har fortfarande bundet avtal med Telia och riskerar nu att bli stående med dubbla utgifter. Vid försök att nå telemer kundtjänst kl 11:50 har de stängt för lunch trots att det står att det skall vara mellan 12:00 - 13:00. Varning för detta företag!

Uppdatering:
Min mor ringde på eftermiddagen för att säga upp abonnemanget men fick till svar att någon skulle höra av sig till henne, vilket givetvis inte har skett. Nu kommer ett svar på trustpilot att de kan kompensera henne för dubbel kostnad. Hon har skickat tillbaka alla papper samt sim-kort och har begärt att avsluta abonnemanget via brev. Vi får se hur detta slutar...

11 november 2022

Hej Richard,

Tanken är inte att kunden ska hamna i den sitsen som du beskriver men vi förstår din oro. Vi har olika lösningar på just detta och en lösning är ju att vi kan kompensera kunden på ett sätt som gör att man inte behöver betala för dubbla abonnemang. För få hjälp med ärendet så rekommenderar jag att din mor kontaktar oss så ska vi självklart hjälpa till.

kapad?

hade telia och utan att jag gjort nåt så hade telemera tagit över. har ingen aning om hur det gått till, desstom inget svar på mejl

16 september 2022

Hej Bert,
Varje person som väljer att bli en ny kund hos oss får information skriftligen med vad man har avtalat och vad som kommer att hända.
Vi jobbar helgfria vardagar och ditt mail som du skickade i helgen har vi idag besvarat på. Skulle det vara några övriga frågetecken så går det fint att svara på vårt mail.

Lurendrejeri

Lurendrejeri. Har ett dödsbo som tog tid med en förvaltare så blev lite sent med betalningen. Får fortfarande efter 4 månader påminnelse trots de är betalda. Påminnelse visar ej vilken månad förfallodatum eller ens deras kontaktuppgifter. Skiter i att betala dessa pga vad ska ni göra? Utmätning på kyrkogården? Ni har blivit informerade men ignorerar, fy för sådana!!!!! Lär er hur en påminnelse ska se ut.

23 september 2022

Hej Thomas,

Det som du beskriver är inte i linje med hur vi arbetar och ska hantera ärenden kring dödsbo. Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig för reda ut ärendet. Antingen om du kan ringa på 0770-177078 eller om du kan återkomma med kontaktuppgifter.

Lars, telemer

Starkt tack till Telemer som löste mitt…

Starkt tack till Telemer som löste mitt problm med installationen för datatrafiken snabbt och effektivt.
Trevligt och hjälpsamt.

12 september 2022

Hej Eyvor,

Tack för att du tog dig tid och gav oss ett omdöme. Väldigt kul att läsa om att vårt arbetssätt och kontakt med våra kunder sker på ett positivt och bra sätt.

Lars, telemer

Hej igen Christian du är en service minded säljare

Hej igen Christian
Tack för din förståelse och trevligt bemötande.
Jag är jättenöjd över din positiva attyd.
Du löste mitt problem.
Tack än en gång
Mvh Kristina Schweitz i Malmö

8 september 2022

Hej Kristina,

Tack för ditt omdöme, jag ska framföra dina fina ord till honom.

Önskar en bra dag

Lars, telemer

Jag tog kontakt med Telemer kundtjänst eftersom jag…

Jag tog kontakt med Telemer kundtjänst eftersom jag erhållit 2 telefoner i st för 1. Lång väntetid (7 före) men ett trevligt och korrekt bemötande. Vi kom överens om att Telemer skickar en returfraktsedel per post för att minska mitt besvär.

30 augusti 2022

Hej Lars.

Tack för ditt omdöme. Hoppas att du kommer känna dig nöjd med telefonen.

Jättenöjd!

Pratade med en vid namn av William, en väldigt tydlig och trevlig säljare där jag fick ett abonnemang på 149kr. Ringde in till kundtjänsten efter 1 månad och pratade med en som heter Jonathan, anledningen till att jag ringde kundtjänsten var för att jag var väldigt nöjd med mitt abonnemanget och ville även flytta över frugans abonnemang till Telemer vilket resulterades i att vi fick våra abonnemang på 119kr per telefon. En otroligt bra kundtjänst, en utav de bättre jag pratat med.

Rekommenderas starkt!

23 augusti 2022

Hej Chikau

Tack för ditt omdöme!

Supernöjd!

Blev uppringd av en säljare som kallar sig William. Han sänkte ner min månadskostnad på telefon abonnemanget till endast 149kr. Mycket nöjd och väldigt trevlig säljare!

11 augusti 2022

Hej Abdullah.

Tack för ditt omdöme!

VARNING!

VARNING!
Detta företag lurar äldre på dåliga mobilabonnemang!
Min mamma vart lurad att täckena ett abonnemang hos telemer, min mamma viste inte att hon hade godkänt något abonnemang, utan de bara dök hem en bekräftelse på posten!
När jag ringde dem idag så fick jag prata me någon som heter Jonathan, samma person som min mamma fick prata med när hon i panik ringde och ifrågasatte abonnemanget. Enligt Jonathan så hade min mamma vetat om att hon hade tecknat ett abonnemang för de hade hon fått bekräftelse på via sms (vilket hon ej hade fått) och att säga upp det går inte då tiden för att säga upp avtalet hade gått ut (14dagar).
Jag ifrågasatte Jonathan hur han kunde ha mage att lura äldre som kanske inte har så står kunskap om abonnemang, men han ansåg att han inte hade lurar någon!
Nu är abonnemang uppsagt och har vart ikontakt med ARN och dem är fullt medvetna om detta företag!!

29 juni 2022

Hej Andreas,

Tråkigt att du har fått denna uppfattning om telemer. För att bli kund hos oss så ingår man ett skriftligt avtal som man i lugn och ro får ta ställning till. Skulle man sedan vilja ångra sin beställning så meddelar man bara oss i kundcenter så tar vi bort beställningen.
Enligt din beskrivning så har ni redan fått hjälp med detta så jag passar på att önska en trevlig sommar.

Lars, telemer

Jag bytte nyligen till telemer

Jag bytte nyligen till telemer, väldigt nöjd.

15 juni 2022

Hej Filip,

Tack för du tog dig tid för att skriva ett omdöme, kul att du är nöjd med abonnemanget!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Inga problem än så länge,så vi får väl se .

19 maj 2022

Hej Bo
Tack för ditt omdöme.

Lars, telemer

Nybliven student här som behövde dra…

Nybliven student här som behövde dra ner på utgifterna. Blev då uppringd av telemer som jag aldrig hört talas om. Men på något sätt blev jag övertygad om ett mobilabonnemang hos de. Betalade 279kr hos Tre innan, nu betalar jag endast 199kr hos telemer. Trevlig och förståelig säljare som kallades för Johan gav mig ett bättre och billigare abonnemang.

29 mars 2022

Hej Viggo,
Tack för ditt omdöme och kul att höra om din upplevelse med oss.

Bra bemötande

Fick hjälp med mitt ärende av Linn, otroligt bra bemötande och väldigt effektiv.

10 mars 2022

Hej Filippa

Tack för ditt omdöme, ska framföra detta till min kollega.

Ha en trevlig dag.

Lars, telemer

Det här är har varit det värsta jag har…

Det här har varit det fräckaste jag har varit med om.

En säljare ringde mig förra månaden och sålde på mig en bra deal. Dealen skulle starta om 6 månader då jag är bunden med telefoner och skulle få en slutfaktura om jag bytte operatör nu.
Vilket han påstod att han notera i affären. Det gjorde inte han. Nu sitter jag utan telefoner och inget sim-kort.
Säljaren kallade sig för Noah, lita inte på honom

2 mars 2022

Hej Alexander,

Jättetråkigt att du fått denna upplevelsen och om du inte redan haft kontakt med oss så ber jag dig att göra det omgående så att vi kan hjälpa dig.

Självklart ska ett byta av operatör genomföras på ett smidigt och enkelt sätt och ska inte skapa problem för dig som kund, av den anledningen så är vi väldigt noga med att t.ex. ge korrekt information samt skicka iväg simkort i god tid.

Men som sagt så vore det toppen om vi kunde komma i kontakt med varandra så att vi kan hjälpa dig så snabbt som möjligt.