Lurade min granne hon var kund hade haft sin telefon i 8månader som bara strulat fick inte reklamera den Måste betala den nya på 2år till dom har inga garanti på sina telefoner jag ringde dit up... Se mer
J_vla R_vhål! Dom lurade min mamma som gick bort i veckan! 12/4-26 Hon betalade ca 500kr i månaden från 2021 för en hemtelefon trots att hon inte hade en! Jag såg det nu när jag gick igenom dödsboet... Se mer
Nybliven student här som behövde dra ner på utgifterna. Blev då uppringd av telemer som jag aldrig hört talas om. Men på något sätt blev jag övertygad om ett mobilabonnemang hos de. Betalade 279kr hos... Se mer
Bra och tillmötesgående säljare som var lugn och som hjälpte mig att sänka min månads kostnad med hela 3600kr per år vilket jag kan göra mycket roligare saker för. Funkar lika bra som tidigare så är... Se mer
Box 1032, 40522, Göteborg, Sverige
- 0770177078
- kundservice@telemer.se
- telemer.se
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Krävde plötsligt PUK-kod för att låsa…
Krävde plötsligt PUK-kod för att låsa upp våra telefoner igen.

Svar från telemer
tog dubbelt betalt och betalade aldrig tillbaka.
Fick erbjudande att betala med e-faktura medan jag hade auto.giro. Men de tog aldrig bort autogirot! När jag sjöälv upptäckte detta så vägrade de betala tillbaka för de månader jag betalt dubbelt, fast de lovade och lovade och lovade... Så ett bluff-bolag, helt klart.

Svar från telemer
Kass kundtjänst angående faktura frågor
Har du ett problem med fakturor så har de en precis hopplös kundtjänst som kör med principen att "trötta" ut kunden genom otroligt långa väntetider (40 minuter).
När man sen kommer fram och är lite påstridig och vill få en specifikation på tilläggsfakturering så säger de att de skall koppla till en annan person och så sitter man i telefonkö igen.
Detta är ett lurendrejeri företag som främst lurar gamla att teckna abonnemang och när man sen försöker avsluta pga att den gamla har gått bort så är det hur krångligt som helst så varning. Har ni en gammal person som har ett abonnemang med TELEMER i er närhet så försök avsluta även om det tar timmar i telefonkö

Svar från telemer
Trodde man löst det en gång för alla…
Trodde man löst det en gång för alla med dessa kretiner som livnär sig på äldre och handikappade. Min mors telefon är avstängd från telemers sida och hon kan därmed inte ringa ut i nödsituation och larmet som går via telefonen kan inte fungera. Företaget polisanmält.

Dement åldring lurad.
Stor VARNING för detta oseriösa företag!!!
Lurar äldre värnlösa stackares människor.
Min mor blev lurad att säga ordet ”ja” av en uppsökande försäljare. Telemers uppkoppling fungerar inte fullt ut hos henne då hon bor i glesbygd. Hon är dement och kan inte föra sin egen talan, Telemer vägrar låta mig föra den åt henne!!
Nu har hon flyttat in på demensboende, inte ens då låter de henne avsluta abonnemanget De fortsätter att pumpa henne på den svindyra avgiften. Hon har inte varit kapabel att slå ett telefon nummer på flera år!
Så skydda era äldre från detta oseriösa företag, Telemer.

Svar från telemer
Säljer abonnemang till Alzheimersjuka…
Säljer abonnemang till Alzheimersjuka pensionärer.

Varning för oseriöst blufföretag
Varning för oseriöst blufföretag!
Förutom att de har minimalt med information på hemsidan och i de sk "Mina sidor" så är det i allmänhet inte speciellt serviceinriktade i sin framtoning. Men det är antagligen en del av affärsidén tillsammans med att binda till sig äldre personer på onödigt långa avtal.
Säljare ringde min mamma på 80år och fick henne att teckna ett abonnemang. Mindre tydligt var att bindningstiden var på 24 månader.
Själva ringfunktionen har fungerat nästa utan anmärkningar.

Svar från telemer
Varför ringa och påstå att jag ska få…
Varför ringa och påstå att jag ska få priset på mitt abonnemang sänkt när det handlar om att byta till ett av marknadens (tyvärr) många bluffbolag som lovar vad som helst för att knyta nya stackare till hopplösa avtal. Dessutom en väldigt otrevlig, stressad säljare som blev arg när jag inte ville lyssna. Så sorgligt

Supernöjd med mitt abonnemang
Supernöjd med mitt abonnemang! 10 gb har räckt för mig i flera år men den här månaden tog det slut. Skrev på hemsidan och blev snabbt uppringd. Eftersom det bara var två dagar kvar av månaden bjöd de på ett paket extra surf. Christian var väldigt trevlig!

Svar från telemer
Varning!!!Är mitt i ett ärende där Telemer…
Är mitt i ett ärende där Telemer återigen lurat äldre, sjuka att byta till dem. Uppgav sig ringa från 3 (Tre) säger sig ha ingått avtal och därmed flyttat abonnemanget till sig själva. Idag sitter två äldre i sitt hus med sina obrukbara gamla mobiler. Tre kan inte koppla in dem innan Telemer har medverkat och kopplat ur dem igen. VARNING för ett oseriöst, otrevligt och obarmhärtigt bluffande företag!

Bluff och båg företag
Bluff och båg företag, lurar äldre att flytta över fungerande mobilabonemang till dom som ej går att säga upp. Otroligt otrevliga VARNING för detta företag!!!!
Angående Lars svar nedan så stämmer det inte. Telemer instruerade personen hur hen skulle sicka ett sms med ett "JA" som svar...sms konversationen, (som är det enda som finns på telefonen) finns kvar och inget skriftlig skickades till hen förutom simkort.

Fenomenal kundtjänst!
Tecknade för ett tag sedan ett abonnemang och är hittills oerhört nöjd!
Varje gång jag haft frågor eller behövt hjälp har TeleMer varit otroligt vänliga, tillmötesgående och snabba på att svara.
Den person jag korresponderat mest med har varit Christian på kundtjänst, en helt fantastisk människa!

Svar från telemer
Ringde avseende avslut av abonnemang…
Ringde avseende avslut av abonnemang för dödsbo. Bra och korrekt bemötande, snabb handläggning och var lyhörd. Fick bekräftelse per mail med sista fakturan där avslutet konfirmerades medans vi pratade. Ska man hitta nåt att vara kritisk till så var det lite lång väntetid i telefonkö innan man kom fram, men överkomligt ca 20 min.

Svar från telemer
Lurade på min gamla förvirrade mamma…
Lurade på min gamla förvirrade mamma ett abonnemang. Hon hade redan ett abonnemang hos en annan opperatör sen tidigare. När jag upptäckte vad hon hade gjort så var det redan försent att säga upp abonnemanget från telemer, som är på 2 år.
Riktigt oseriöst företag.

Svar från telemer
Återkopplar inte med efterfrågade avtal
år mamma försöker få tillgång till de avtal hon tecknat med Telemer,, då det inte går att se informationem på ”mina sidor”
Första kontakt togs vi formulär på hemsida 15/1, fick svar från Samuel att han hört om att en uppgradering är planerad.
16:1 , 18/1 och 25/1 skickade min mamma svar på mailet dr hon önskade att de ska skicka henne avtalen på nytt. INGET svar, helt TYST
2/2 och 7/2 tar vi samma mail och skickar till kundservice, får automatiskt svar att de återkoppllar inom 2 arbetsdagar. INGET SVAR
Samtidigt har man börjat ta ut 50,- i avgift trots att teleabbonemanget dras via autogiro, vid samtal med er kundtjänst fick vår mamma till svar att det måste man göra enligt lag.
Vi är otroligt missnöjda med detta och rekommenderar INTE Telemer som företag.
EDIT: Min mamma blir idag uppringd av Telemer. Där blir hon ifrågasatt varför hon önskar en kopia av sina avtal. När hon svarar att hon bara vill ha dem, får hon till svar att det kommer man inte att skicka några då hon inte har någon bindningstid hos dem. Varken på el eller mobilabonnemang.
Har man som företag rätt att neka detta???
Hon har nu bett dem skicka det bekräftat i mail, återstår att se vad som händer.
EDIT2
Vi fick svar på mail där man bekräftar att ingen bindningstid finns kvar.
Vår mamma skickar ett uppdrag till tre för begäran om porterting, får idag svar att numret INTE går att portera pga. bindningstid🙈😔

LURAR ÄLDRE!!!
Min pappa gick bort i December 2022 han har stått på alla abonnemang och eftersom allt gick fort stod vi med mycket att flytta och fixa efter hans bortgång. De hade då Telia som mobil operatör och var nöjda. Vi ringde dom och bad om att få flytta över på mamma och de hjälpte oss när vi skickat in dödsfalls intyget. Dagen efter ringer en kille och säger att de ska göra klart abonnemanget mamma frågar då om dom är från Telia ja dom jobbar för Telia men bolaget heter Telemer. Mamma säger då okej i tron om att hon har gjort avtal med Telia sedan ca 3 veckor efter kommer flytt anmälan från Telia + sim kort från Telemer. Då har ångertiden 14 dagar gått ut och mamma sitter nu i ett 24 månaders abonnemang. Jag är rosenrasande hur det får gå till och när man sedan ringer dit och har väntat i telefon i 2 timmar!!! svarar dom att nej dom kan inte göra något de har gått över ångertiden. Hur kan ett företag stå bakom dessa säljmetoder ? Säg inte att så går det inte till hos oss för de är precis så det går till .Dom lurar äldre att tro att dom är från annat bolag får dom att bekräfta via SMS och sedan skickar dominet ut något förrens ångertiden gått ut. Vips har dom en ny kund för 2 år som inte kan göra något. URUSELT!! Varna alla era äldre föräldrar !! ---------------------------UPPDATERING 14 Feb// Efter att jag skrivit en reklamation och även kontaktat Telemer igen via deras chatt och fick prata med en vänlig person som ville hjälpa oss lyckades vi få okej på att flytta tillbaka numret till Telia från Telemer MEN det kunde inte avbrytas utan vi var tvungna att vänta tills numret var hos Telemer och sedan be att flytta över igen vilket gjorde att min mamma var utan telefon i en vecka !!!!!! Enligt Telemer kunde vi använda deras SIM kort under dessa dagar men det tordes vi inte då vi blivit lovade att mamma inte ska få några kostnader från dom på detta abonnemang. Men tänk va bra om första personen mamma pratade med på Telemer när detta upptäcktes hade velat hjälpa henne men enligt den killen var det helt nej gick absolut inte men efter reklamation och massor med samtal och chattar så gick det att lösa. Men även om ni säger att ni inte gör affärer på det här sättet så är det tyvärr så det görs (om ni inte tror att min mamma ljuger då förståss... ) ni kanske ska gå igenom med era säljare de är inte säkert att ni vet om det utan säljarna gör detta på eget bevåg för att sälja abonnemang och tjäna pengar men det är precis som vi skrev som det gick till så är nog bra om ni går igenom med säljarna vad som är etiskt rätt och riktigt för att slippa hamna här igen. Vi är glada att det löste sej för mamma och vi har blivit lovade att vi inte får någon kostnad men samtidigt skulle detta aldrig fått hänt från början så känner mej kluven. Vi har lagt ner otaligt med timmar och tid och mamma har i allt fått ett stukat tillit och så oetiskt att utnyttja en gammal person i en svår situation. Men ärendet är för oss och Telemer avslutat och jag kan lova att mamma inte kommer gå på samma sak igen!

Svar från telemer
Ett absolut helt oseriös företag
Uppdatering: Efter att jag äntligen fått kontakt så har jag bestämt mig - trots nedanstående omdöme - att ge dem en chans. Detta tack vare en proffsig person i deras kundtjänst som jag upplever som mycket seriös. Nu hoppas jag att de lever upp till mina förväntningar.
Ett absolut helt oseriös företag. Debiterat mig för en tjänst som ännu inte fungerar. Svarar inte i kundtjänst, svarar inte på mail till deras kundtjänst och har försökt att chatta utan respons. Imorgon har jag ingen telefon eller rättare sagt så är mitt nummer i händerna på detta oseriösa företag.

Svar från telemer
förstår inte alla dessa dåliga omdömen…
förstår inte alla dessa dåliga omdömen blev uppringd och dem sänkte min kostnad och det fungerar lika bra som innan TACK TELEMERA /bengan

4 påminnelser på fyra månader
4 påminnelser på fyra månader
Men inte en ända faktura har kommit
Till min gamla far På vanligt sätt.
Riktigt bluff företag.
BliJag har mailat jag har chattat men ingen återkoppling.
Bara ta detta vidare och polisanmäla.
Varje gång man ringer så är det typ 50 samtal före
anställ mer folk eller lägg ner
Senaste chatten var för en och en halv månad sedan men inga svar.