Lurade min granne hon var kund hade haft sin telefon i 8månader som bara strulat fick inte reklamera den Måste betala den nya på 2år till dom har inga garanti på sina telefoner jag ringde dit up... Se mer
J_vla R_vhål! Dom lurade min mamma som gick bort i veckan! 12/4-26 Hon betalade ca 500kr i månaden från 2021 för en hemtelefon trots att hon inte hade en! Jag såg det nu när jag gick igenom dödsboet... Se mer
Nybliven student här som behövde dra ner på utgifterna. Blev då uppringd av telemer som jag aldrig hört talas om. Men på något sätt blev jag övertygad om ett mobilabonnemang hos de. Betalade 279kr hos... Se mer
Bra och tillmötesgående säljare som var lugn och som hjälpte mig att sänka min månads kostnad med hela 3600kr per år vilket jag kan göra mycket roligare saker för. Funkar lika bra som tidigare så är... Se mer
Box 1032, 40522, Göteborg, Sverige
- 0770177078
- kundservice@telemer.se
- telemer.se
Har besvarat 20 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
bra och hjälpsam kundservice
Väldigt bra och hjälpsam kundservice. Snabba på att hjälpa till och lösa.

Svar från telemer
Telmer gav mig bra pris smidig övergång…
Telmer gav mig bra pris smidig övergång stefan.
Rent Bluff företag.
Rent Bluff företag.
Dom är oärliga vid försäljning, hävdar att dom representerar din befintliga operatör. Gör inget sken av att du tecknar nytt värdelöst abonnemang.
Riktar in sig på äldre då dom sällan försvarar sig eller söker hjälp, då dom skäms att bli lurad av såna här typer.
Lyckas du säga upp deras tjänster fortsätter fakturorna att komma. Betala inte dessa typer utan ta kontakt med lokal konsumentombudsman/kvinna, anmäl dom till Konsumentverket, ARN och kontakta kronofogden förklara situationen.
Telemer finns varken registrerat som svenskt varumärke eller som bolag. Telemer är en fasad för Katshing AB

Trevligt bemötande!
Trevligt bemötande och jag fick hjälp snabbt med det jag behövde!

Svar från telemer
Lurar äldre och folk med…
Lurar äldre och folk med funktionsnedsättning som inte förstår hur länge de tecknat abonnemanget. Och svårt att avsluta.

Svar från telemer
Väldigt bra pris för 399 kr för fri…
Väldigt bra pris för 399 kr för fri surf men också ett väldigt trevligt bemötande av kundtjänsten.

Svar från telemer
Telemer hjälpte mig sänka mitt…
Telemer hjälpte mig sänka mitt månadspris från 299kr till 149kr, är mycket nöjd

Tack till Telemer
Jag betalade tidigare 350kr till min tidigare operatör. Blev senare uppringd av en Stefan och fick reda på att jag kunde få exakt samma sak för 149kr och För mig som är pensionär behöver jag spara dem pengarna.

Svar från telemer
Telemer ger ofullständig och…
Telemer ger ofullständig och vilseledande
Information. Det är lätt att som jag 80-årig
gubbe gå på deras hästhandlartricks.
Varför kan man inte driva ett seriöst och
ärligt företag? Jag har nu bytt till anständig operatör men sitter kvar i 2 år
med ett värdelöst Telemeravtal.

Totalt värdelöst
Totalt värdelöst, ni ringde min dementa morfar som inte förstod att han tecknade något nytt avtal med er! Sen 24 månaders bindningstid och ingen chans att häva avtalet då 14 dagar redan gått innan jag fick veta detta och kunde ringa er!

Svar från telemer
En trevlig kvinna som ordnade lite…
En trevlig kvinna som ordnade lite rabatt o hade tålamod med min man som hör lite dåligt ☺️👍🌺 Tack Mvh Irene thörnqvist

Svar från telemer
Fick ner mitt pris till 149 kr från 249…
Fick ner mitt pris till 149 kr från 249 kr och det funkar lika bra som innan!

Svar från telemer
Bra bemötande löste mina problem på en…
Bra bemötande löste mina problem på en gång.

Svar från telemer
Telemer hjälpte mig o sänka ner…
Telemer hjälpte mig o sänka ner månadskostnad från 269 kr/månad till 149 kr/månad. Nu har jag haft abbnomanget i 3 månader och pris har fortfarande inte höjts! Bra Jobbat Telemer!

Svar från telemer
Precis gått över till Telemer då de…
Precis gått över till Telemer då de erbjuder betydligt mycket bättre priser än min förra operatör. Övergången gick även väldigt smidigt.

Svar från telemer
Varit kund i över 4 år nu och det…
Varit kund i över 4 år nu och det fungerar som det ska. Fått hjälp från kundtjänst när jag behövt det.

Svar från telemer
Ringde och presenterar sig att dom…
Ringde och presenterar sig att dom ringer från Tele2 och vill sänka månadskostnad.
Min syster fick också ett samtal men då ringde dom från 3. Men med samma tillvägagångssätt ”Vi vill sänka din månadskostnad”.
Inget om att det är ett operatörsbyte.
Det är en medveten scam och dom luras.
Besvara aldrig deras sms!

Svar från telemer
Blev uppring av en säljare som ville…
Blev uppring av en säljare som ville förändra mitt abbonemang.
De använder 3 nät skulle bli samma sak.
När jag sa att han vill lura mig byta, genom att trycka på att det var 3;s nät.
Jag är nöjd med 3 sa jag,
Kan förstå att många kan luras att dom förlänger sitt abbonemang.
Känns oseriöst