Als eerste beetje sceptisch geweest na alle reviews. Telefoon besteld kwam niet optijd binnen dus deze wilde ik niet meer. Ter compensatie mocht ik wat anders uitzoeken voor een groter bedrag. Dit i... Se mer
Det här tycker kunderna
Meine Frau hat über das Rote Kreuz ein 6310i, das lange Zeit in Niederösterreich als Dienst-Handy in Betrieb war, auch privat dieses Modell erhalten. Sie wollte kein Smartphon. Nach langem Suchen un... Se mer
helemaal top heb bij remarkt herhaaldelijk besteld en eerlijk gezegd ging dat per bestellling achteruit tot het punt dat het gewoon niet meer een refurbsihed laptop was maar een probleem. Bij teleco... Se mer
Onlangs hier een nieuwe desktop besteld. De website is erg overzichtelijk, waardoor ik snel de juiste specificaties kon vinden. Omdat ik twijfelde over de compatibiliteit, heb ik vooraf even contact o... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Telecomweb is specialist in de verkoop en distributie van mobiele telefoons en gsm accessoires zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Daarnaast reviseren wij mobiele telefoons en computers.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- telecomweb.eu
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 20 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wederom een goede ervaring
Wederom een goede ervaring! Eerst met een desktop, nu met een laptop! Zo hoort het!
Monitor besteld
Monitor besteld, een dag later binnen. Aangesloten en werkt perfect!
Top dus!
Bedankt voor de mooie laptop en de goede service!
Bedankt voor de mooie laptop en de goede service!
Hiermee kan ik weer een tijdje vooruit.
Groetjes Tessa
Duimpje omhoog voor Telecomweb
Prima prijzen en zeer snel geleverd.
Ik ben een super tevreden klant.
Bedankt
Makkelijk en snel besteld
Overzichtelijke website. Makkelijk bestellen van laptops met aangepaste configuratie. Snelle levering. Goede service.
Mooie duidelijke website
Bestellen ging erg makkelijk, mooie duidelijke website!
Blij met m’n Nokia 3310
Blij dat ik hier nog terecht kon voor een “nieuwe” retro telefoon.
Had niet gedacht ergens nog een Nokia 3310 te kunnen aanschaffen. Ben enorm blij😃
Klantvriendelijk, snel geleverd. 👍🏻
Werd telefonisch uitstekend geholpen bij het maken van de juiste keuze laptop. 3 dagen later de laptop al binnen. Fantastisch!
Top service
Top service! Ik heb een beetje wat oudere laptop Hp 6710B T7250 en Nokia 6700c voor mij vader besteld. Na een dag later krijge ik mooie verpakte Hp probook 430 G3 en orgineel Nokia 6700c binnen. Ik heb met telecomweb contract opgnomen of het per ongeuk andere laptop heb ontvange. Die zijden van omdat ze de Hp 6710B niet op voorraad hebbn krijge nieuwere Hp 430 G3. Dat is geweldig! Mijn Vader is heel blij mee Dankwel Telecomweb
Too little, too late
Mijn bestelde laptop zou de volgende dag al komen. Na enkele dagen mailde ik, bijna een week later belde ik. “Ja we vonden hem niet mooi genoeg en zijn nog aan het denken”. Dat had ook eerder gemeld gekund. “Maar u krijgt een betere en die is er morgen”. Vandaag kwam alsnog die eerste. Inderdaad optisch niet meer mooi. Tegen de belofte in. Too little, too late
Naschrift:
Ook ik kreeg, zoals ik al eerder bij anderen las, een gratis laptop aangeboden als ik de review naar 5 sterren zou wijzigen. Dat is niet integer dus daar ga ik niet op in.
Nagenoeg nieuwe laptop ontvangen!
Nagenoeg nieuwe laptop ontvangen, voor een fractie van de nieuwprijs. Erg tevreden, kom hier zeker terug. 🙌🏻
coputer terug sturen
zij hebben bedrag van die bestelling terug gestuurd en als is in orde.
geacht
dit is tweede bericht maar tot nu geen antwoord gekregen eiglijk willen jollie mijn bedraag terug sturen of nee?
ik heb bestelling terug zenden met zo referentie
HP probook 6550b intel core i5
450M 500GB 2BG
door BP
met CE626035635BE datum 07/10/2024
M,V,G
Taregh jahadian
Van bestellen tot levering verliep erg soepel.
Van bestellen tot levering verliep allemaal erg soepel. Keep up the good work!👌🏻
Betere en duurdere laptop ontvangen, top!
Betere laptop gekregen dan besteld, omdat bestelde laptop tijdelijk niet voorradig was. TOP!!
Mooi ruim assortiment, goede klantenservice!
Klantvriendelijk, deskundig, ruim assortiment en goed geprijsd!
Uiterst tevreden met mijn aangekochte laptop!
Kwam er zelf niet uit welke laptop het beste bij me paste, dankzij de klantenservice een hele fijne laptop aangeschaft!
Dank!
Bestel hier niet!
Wat ging goed:
- Telefoon werd geleverd
- Uiteindelijk is er terugbetaald
Wat ging fout:
- Latere levering dan beloofd
- Slechte kwaliteit van de telefoon (geluid en batterij)
- Waardeloze klantenservice. Houdt zich niet aan de afspraken die ze op de eigen website hebben staan. Er telkens zelf achteraan moeten zitten, dreigende taal is nodig en dan na 4 weken wordt er eindelijk terugbetaald.
Details:
- Vandaag besteld = morgen in huis klopt niet. Er zaten, zonder bericht, 3 dagen tussen. De PostNL-app gaf aan dat de telefoon nog niet door hun ontvangen was. Dus dit lag niet aan PostNL, maar aan Telecomweb.
- Na installeren bleek het geluid niet goed te werken, het was blikkerig, alsof er binnenin een draadje los zat. Bovendien was de accu erg snel leeg (2x per dag volledig opladen).
- 27 augustus contact opgenomen voor terugsturen via het mailadres dat op de website stond bij retouren. Ook vermeld dat ik mijn geld terug wilde op mijn rekeningnummer. Geen reactie.
- 29 augustus naar het adres van de klantenservice gemaild. Dezelfde dag reactie dat het teruggestuurd kon worden op eigen kosten en ik het geld terug zou krijgen.
- 2 september retour gestuurd met track & trace, 4 september daar binnengekomen volgens PostNL.
- 17 september contact opgenomen, omdat er geen bevestiging van ontvangst kwam en er niet binnen 2 weken terugbetaald werd, zoals op de website stond.
- 19 september bevestiging van ontvangst en het aanbod om een tegoed bij hun website te krijgen voor € 50 meer dan ik had betaald. Maar dat was niet de afspraak! Dus direct teruggemaild dat ik mijn geld terug wil en nogmaals mijn gegevens doorgegeven.
- 23 september mail dat het geld binnen 5-7 werkdagen overgemaakt zou zijn.
- 2 oktober zelf weer gemaild dat het geld nog niet was overgemaakt. Geen reactie, dus direct 3 oktober weer gemaild (druk opgevoerd door aan te geven dat dit riekt naar oplichting).
- 4 oktober zonder verder antwoord op mijn mails ineens een statusmail 'annulering bestelling' en het geld is overgemaakt.
Hier bestel ik dus nóóit weer!
Aanvulling 7-10: Ze bellen je ineens op. Zal wel naar aanleiding van deze review zijn. Maar ik heb nooit mijn telefoonnummer aan ze doorgegeven, dus zéér ongewenst!
Super klantenservice
Product is precies als omschreven. De klantenservice rondom het bezorgen (pakketdienst leidde een eigen leven) was perfect. Zij heeft er voor gezorgd dat wij toch probleemloos en tijdig over de laptop konden beschikken. Super
Zeer content met mijn smartphone!
Refurbished smartphone gekocht, niet van nieuw te onderscheiden! 😃👌🏻
Laptop gekocht
Sinds 3 dagen geleden laptop besteld bij Telecomweb, na een dag de laptop al in huis. Ten eerste heel goed verpakt. Omdat ik eens refurbished wilde proberen kreeg ik tot mijn verbazing een super nette laptop binnen.
Zeer tevreden en goed aan te raden!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.