Beställde en stege till överslafen i husvagnen 19/3-24 har ännu varken fått varan eller någon respons på försök att nå deras kundtjänst(det har nu gått ca 5 månader sedan beställning och betalning!!... Se mer
Blufföretag. Jag beställde en vara den 10 mars, med löfte om leverans inom 2-5 arbetsdagar. En dryg månad senare hade produkten fortfarande inte anlänt och jag bad att få avboka beställningen. Företag... Se mer
Blufföretag! Beställ inte härifrån. Jag beställde en julklapp 3 veckor innan jul som inte hann komma. Och det är väll sådant som händer. Men när produkten (som aldrig öppnats) gått i retur har man gj... Se mer
Blufföretag Blufföretag. Jag beställde en vara den 24 mars, med löfte om leverans inom 2-5 arbetsdagar nu har jag försökt avbeställa ordern då det gott 2,5 månader men inge svar från deras kundtjänst... Se mer
Tabena har över 15 000 artiklar i lager. Hos oss kan du handla tryggt och säkert. Vi erbjuder allt inom bilar, båtar, motorcyklar, byggnader och verktyg, husvagnar, värmeprodukter och enheter och kraftaggregat. Vi har även massagestolar, inredning, elcyklar, byggtorkar, eldstäder, altanvärmare och allt inom hemmet och hobbyn.
Stackarpsvägen 10, 26439, Angelholm, Sverige
- support@tabena.se
- tabena.se
Har inte besvarat negativa omdömen
Bedrövligt har väntat i 3 veckor ,ingen…
Bedrövligt har väntat i 3 veckor ,ingen respons från detta dåliga företag En stjärna ,ska vara minus 10

VARNING!
VARNING!
Handla inte om ni vill ha grejerna. Beställde servis och kompletterade med muggar, 1-4 dagars leveranstid och skickas från Sverige. Perfekt lagom till midsommar, jo tjena. Muggarna kom efter tre veckor och servisen fick vi aldrig se röken av. Så nu har vi muggar i en serie utan servis med en dyr frakt per mugg. Fick idag (augusti) besked från Klarna att produkten tagits bort och fakturan ändrats.
Önskar jag kollat här innan jag beställde.
Obs!
Servisen går fortfarande att beställa (Flamefield Ltd Servise Melamin Granitgrå 12 delar).

Svar från Tabena
Hej beställde ett fritidsbatteri för…
Hej beställde ett fritidsbatteri för 3500:- sammanlagt, har betalt varan men aldrig fått den , kommer att gå vidare med detta om inte varan levereras. Det var guld och gröna skogar när man beställde batteriet.

Svar från Tabena
Konstigt företag skicka fakturan för…
Konstigt företag skicka fakturan för beställningen är skickat. Vi beställt vara för två veckor sedan. Fakturan fick vi samma dag från Klarna. Vi har fortfarande inte hört eller fått någon bekräftelse på att dom har skickat ordern. Stoppet fakturan på klarna och nu avbeställa vi vår order. Tänkt att göra en anmälan till Konsumentverket. Konstigt att alla dom recensioner med 5 stjärnor kommer från samma person Ellen Önen.
Handla inte med detta Norska Bluff Förtag

Beställt från Tabena …….
Utlovas snabb leverans men så fel. Skickat mail till dem men inget svar .
Blufföretag handla inte av Tabena !!!!

Svar från Tabena
Verkar ju vara ett konstigt företag som…
Verkar ju vara ett konstigt företag som inte svarar på mail sitter med en faktura som snart förfaller men inte fått någon orderbekräftelse ens
Kommer aldrig mer att beställa från detta ställe

Varning blufföretag
Företaget listar varor som de inte har i lager. Utlovar snabb leverans men jag har väntat i över fyra veckor. De levererade kaffekoppar till en servis ganska snabbt men resten har inte kommit. Kundtjänst finns bara på Mail och de svarar inte. Nu när jag nu läser andras omdömen förstår jag att företaget är en stor bluff. Det finns heller inget telefonnummer där man kan nå någon och tala om vad man anser. Har nu begärt återbetalning via mitt kreditkortsföretag och hoppas att det går trots att jag mottagit 10% av min order.
Jag instämmer i andra omdömen och vill verkligen varna för för detta oseriösa uppstickarbolag!

Beställde varor från Tabena
Beställde varor från Tabena. Har fått varor på 5 dagar. Nöjd med köpet

Svar från Tabena
Beställde varor från Tabena med…
Beställde varor från Tabena med förhoppningen om snabb leverans, men när jag nu läser andras omdömen förstår jag att företaget är en stor bluff. Det finns heller inget telefonnummer där man kan nå någon och tala om vad man anser. Har nu begärt återbetalning och det skall bli spännande och se hur de hanterar saken.
Jag vill verkligen varna för för detta oseriösa uppstickarbolag!

Svar från Tabena
Leveransen drog ut på tiden och fick…
Leveransen drog ut på tiden och fick inget svar när de kunde leverera. Avbokade ordern och gjorde en beställning av lika varor hos ett annat företag. De levererade på 3 dagar🙂men det var inget större problem att avboka ordern via kundtjänst.

VARNING
VARNING, hamnade på inkasso för varor jag aldrig fått, hade valt få varor först, betala sen via Klarna, trots flera mejl om var leveransen var så gjorde dom inget (fick efter ett tag några artiklar, men långt ifrån allt..
Jag har själv hanterat klarna och inkassobolag, avbokade resterande order och fick betala 1010 kr för varor värda 770 kr till inkassobolaget, ville att företaget skulle ersätta mig för inkassokostnaderna, men se svar nedan.
Tack för ditt mail.
Tyvärr ger inte vi en återbetalning för sådana saker.
Det ligger på kundens ansvar att betala sina fakturor, och inte företaget.
Återkom gärna ifall du har fler frågor eller funderingar.
Ha en bra dag!

Svar från Tabena
Beställde en Gasolvåg efter två veckors…
Beställde en Gasolvåg efter två veckors väntan fick jag besked att det kunde ta upp i mot en månad till innan den kunde skickas.Handla inte här……

Extremt långa leveranstider
Extremt långa leveranstider! Varning! Har inte fått min beställning ännu efter flera månaders väntan../

Heiki midi style
Jag beställde något som beskrevs som ett Heiki Midistyle takfönster och fick en påse skruv. Dessutom utan retursedel eller följesedel. Detta gör det ju helt omöjligt att returnera. Det är ett katastrofalt dåligt företag som jag verkligen vill höja ett varningens finger för.
Personen i kundtjänst är trevlig.

Svar från Tabena
Väntade över en månad på produkten
Väntade över en månad på produkten, när den väl kom var det inte som beskrivet. Supportens email svarar 1 gång i veckan MAX och vägrar hjälpa.

Leveranstid mer än 4 veckor
De anger en snabb handel med leveranstid på 1-4 dagar.
Sanningen är med än 4 VECKOR.... det går snabbare att beställa själv från Kina och billigare.
Skrev ett antal mail och krävde pengarna tillbaka, men de svarade bara att varan var på väg.
Handla INTE här!

Beställde grejor i Juni/Juli
Beställde grejor i Juni/Juli, med leveranstid på 2 veckor. I Augusti hade jag inte fått det jag beställt, och inte hört ett ljud från dem. Mailade dem och frågade hur det gick med min beställning, fick då svaret att det var lång leveranstid p.g.a Covid-19. Mailade dem igen i oktober, och fick då samma svar igen. Mailade dem i Januari, och fick då svaret att dem inte hade den varan förräns i Mars/April, p.g.a att det var en säsongsvara! Och ändå gör dem reklam för den varan hela tiden! Så då hävde jag mitt köp och fick tillbaka pengarna.
Kan tyvärr inte rekomendera någon att beställa grejor därifrån. En bekant beställde grejor därifrån i oktober, inte något som är säsongsbetonat, och nu är det andra halvan av Januari, och han har fortfarande inte fått det han beställt.