Beställde en stege till överslafen i husvagnen 19/3-24 har ännu varken fått varan eller någon respons på försök att nå deras kundtjänst(det har nu gått ca 5 månader sedan beställning och betalning!!... Se mer

Blufföretag. Jag beställde en vara den 10 mars, med löfte om leverans inom 2-5 arbetsdagar. En dryg månad senare hade produkten fortfarande inte anlänt och jag bad att få avboka beställningen. Företag... Se mer

Blufföretag! Beställ inte härifrån. Jag beställde en julklapp 3 veckor innan jul som inte hann komma. Och det är väll sådant som händer. Men när produkten (som aldrig öppnats) gått i retur har man gj... Se mer

Blufföretag Blufföretag. Jag beställde en vara den 24 mars, med löfte om leverans inom 2-5 arbetsdagar nu har jag försökt avbeställa ordern då det gott 2,5 månader men inge svar från deras kundtjänst... Se mer

1. Heminredningsaffär

Tabena har över 15 000 artiklar i lager. Hos oss kan du handla tryggt och säkert. Vi erbjuder allt inom bilar, båtar, motorcyklar, byggnader och verktyg, husvagnar, värmeprodukter och enheter och kraftaggregat. Vi har även massagestolar, inredning, elcyklar, byggtorkar, eldstäder, altanvärmare och allt inom hemmet och hobbyn.

1,2

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Har väntat på min vara i 8 veckor

Har väntat på min vara i 8 veckor. Mejlat TABENA varje vecka utan att få någon som helst respons.
Nu har jag kontaktat Klarna som förhoppningsvis kan hjälpa mig!
Blufföretag??

4 oktober 2023

Hallå
Det har varit förseningar på vissa produktlinjer från en leverantör. Detta är åtgärdat och alla varor skickas samma dag som beställningen görs.

Helt värdelösa

Helt värdelösa. Betalar ej tillbaka vid makulerad order.

Handla inte från dessa.

19 juli 2023

Ha en bra helg

Blufföretag? Verkar onekligen så!

Har nu väntat snart en månad på min beställning, har inte ens fått mail om att varan är skickad! Kundservice svarar inte trots att jag har skrivit till dem två gånger, senast för fyra dagar sedan. GÅR INTE HELLER ATT AVBRYTA KÖPET! Hoppas på hjälp från Klarna istället!

HANDLA INTE FRÅN DETTA URUSLA FÖRETAG!

27 september 2023

Ignorerande kundtjänst

Beställde en vara och när den kom fram stämde den inte med beskrivningen och jag ville häva köpet. Får inget svar från supporten trots fyra kontaktförsök. Galet dåligt gensvar på supporten. Är i princip obefintlig. Ångrar bittert att jag inte kollade trustpilot först (kommer alltid göra det hädanefter). Har anmält företaget till konsumentombudsmannen för nån måtta får det vara. Om fler gjorde de skulle de förhoppningsvis ha fått bomma igen för länge sen..

18 september 2023

Ha en bra helg

Håller helt med nedan kommentarer

Håller helt med nedan kommentarer. Gått 1,5 månad sedan min beställning. Har försökt häva köpet pga orimlig leveranstid, men ingen respons från ”kundtjänst”. Skrivit mejl på svenska, norska och engelska haha, men inget verkar fungera. Har nu fått ett mejl om att varorna är påväg (vi får väl se), men har redan köpt likvärdiga produkter från annat företag (vilket jag påtalat i mejl flertalet ggr) Såg på hemsidan att jag får stå för returkostnad själv, försökt mejla om att få en förbetald retursedel men lär ju inte gå. Ja, borde läst här innan men att de har samarbete med Klarna gjorde nog att jag tänkte att allt var OK.

27 augusti 2023

Hej Moan

Det måste vara något fel här. Kan du ta kontakt med vårt kundcenter så att vi kan reda ut detta.

Luktar lurendrejeri lång väg

Luktar lurendrejeri lång väg. Jag ångrar att jag inte läste omdömen innan jag beställde från Tabena utan gick i vad som förefaller vara samma fälla som många andra. Har väntat en månad på min vara men ingen vara har kommit och inga svar från deras support. Klarna är inkopplade nu och jag hoppas på att få mina pengar åter via/m.h.a. dem.
Jag kommer aldrig mer handla här!

23 augusti 2023

Hallå Magnus

Instämmer med alla

Instämmer med alla . Oseriöst företag o det tråkiga är ju att Klarna hjälper dom genom att snabbt dra pengarna. Skulle vara en present därom blev intet.Måste läsa omdömen före köp. Man lär så länge man lever.

17 augusti 2023

Ha en trevlig helg

Jag brukar kolla recensioner mm innan…

Jag brukar kolla recensioner mm innan jag beställer på en för mig ny sida. Inte denna gången tyvärr!
Har inte fått min vara och inga svar på mail mm. Betalning via faktura så de va bara o informera Klarna om situationen. Betalar ALDRIG innan jag fått varan!

Tabena är ett skämt.

16 juli 2023

Hej Jögge

Ha en bra helg

Sällar mig till övriga här

Sällar mig till övriga här. Lagd order sen stendött från deras håll. Har inte fått varken varor eller mina mejl besvarade. Tyvärr läste jag inte omdöme INNAN jag la beställningen. Dock handlar det inte om nån större summa och det är betalt via Klarna så pengarna kommer väl tbx vad det lider. Kortfattat: Köp ALDRIG från Tabena !

14 augusti 2023

tabena.se?

tabena.se??
Handlade en köksblandare i midsommar 2023, betalning via klarna(som tur va).
Idag 10/8-23 blev den krediterad/borttagen. Fattar INTE hur klarna ’kan’ ha samarbete med detta oseriösa företag . Då jag bara är positiv till klarna(mkt bra och pålitliga).
SE UPP MED TABENA, handla INTE av av dom. Det kommer inga grejer.
Uppdatering 10/11-2023.svar från tabena. ’Kontakta vår kundcenter ’??🤣🤣
Jag skickade 4 mail utan svar. 10 samtal utan respons. I JULI/AUG 2023🤣 sååå dåliga

10 augusti 2023

Ha en bra helg

Nästan en månad sedan jag lade min…

Nästan en månad sedan jag lade min order. Har sedan inte hört ett ord. Skickat flera förfrågningar om leveranstid men får inga svar. Verkar vara väldigt oseriöst. Har nu kontaktat Klarna för pengarna tillbaka.

10 augusti 2023

Ha en trevlig helg

Beställde en Tarmo Dimningssats med…

Beställde en Tarmo Dimningssats med fick ingen leverans, ej heller något svar från Tabena på ett flertal frågor till supporten. Jag valde betalning via Klarna som nu tagit bort fakturan.

21 juli 2023

Ha en trevlig helg

Jag har inte fått leverans av vara Bastudoft tjära…

Jag har inte fått leverans av vara trots påpekande. De fakturerar via Klarna som pausar fakturan, men säger att de inte får kontakt med Tabena. Verkar vara ett oseriöst företag !!

20 juli 2023

Undvik

Undvik. Fel produktbeskrivning så fick fel typ av vara men vägrar svara på kundtjänst.

Svaret från Tabena 4månader senare talar för sig själv.

20 juli 2023

Ha en bra helg

Köp inte från detta bolag

Köp inte från detta bolag! Det har nu gått 3 månader sedan jag beställde och har fortfarande inte fått någon leverans. Också helt omöjligt att få kontakt med någon på företaget.
En riktig lurendrejare!

18 juli 2023

Ha en bra helg

Jag skulle vilja ge 1/5 stjärnor, men...

Jag skulle vilja ge 1/5 stjärnor, men märkte att Tabena svarar nåt, när man ger minst 2 sjärnor. Kanske ni kan svara till mig här? Jag gjorde en beställning den 14 Maj 2023. Frågade flera gånger om min beställning men fick inget svar. Den 25 och 26 Maj 2023 skrev jag 2 meddelanden till Tabena, att jag vill avbryta min beställning. De svarade 2 gånger att de ska återkomma, men det har dom inte gjort. På senaste automatisk email sager de, att de kommer inte att svara till mig. På nätsidan står det att leveranstid är 2-9 arbetsdagar men för min beställning var det 1,5 månader. Jag fick min beställning när jag hade redan sålt husbilen som jag skulle använda den beställda produkten till. Fruktansvärt dåligt service. Köp ingenting från Tabena!!!

12 juli 2023

Oseriösa utan like

Handla inte av detta företag. Jag beställde en vara dom hade i lager. Skulle ta 3-4 dagar. Det har tagit 4 månader utan leverans. När jag kontaktat supporten fick jag ett otrevligt svar att det kommer jag får ha tålamod och ska inte hålla på att klaga.

12 juli 2023

Hej Johan

Hade gett de -10 om det gick

Hade gett de -10 om det gick. Fruktansvärt. Jag beställde en vara i maj och har ännu inte fått varan. Vi är inne i Juli nu. Hade tänkt använda det under sommaren och nu är sommaren snart slut. Har skickat mail till de flertalet gånger men mailen besvaras aldrig. Köp inget här. Hemsidan är rena bedrägeriet.

11 juni 2023