Swiss Sense Omdömen

2 332
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We kwamen een bed kopen voor ons nieuwe huis en zijn heel tevreden over onze ervaring bij Swiss Sense. We werden vriendelijk ontvangen en kregen meteen iets te drinken aangeboden. Er werd ruim de tijd... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij gingen bed hunten in Swiss Sense Lier en maakten daarvoor afgelopen zaterdag een afspraak. Onze adviseuse Charissa nam alle tijd, gaf ons de nodige uitleg, had eindeloos geduld en samen kwamen we... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aankoop gedaan in st Niklaas top verkoopsters ook zondag Jessica een zeer vriendelijke en top verkoopster vrijdag geholpen door Debbie top Wij hebben twee boxsprings gekocht voor zoon en voor ons e... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Een oprechte verkoper getroffen in de winkel die mee opzoek ging naar de juiste keuze voor ons.Tevens nadien een correct verloop ivm offerte etcetera.

Företagsinformation

1. Sängbutik
  2. Sänglinnesaffär
  3. Sovrumsmöbler
  4. Butik med hushållstextilier

Om Swiss Sense

Skrivet av företaget

Met boxsprings, bedden, matrassen en beddengoed biedt Swiss Sense alles op het gebied van lekker slapen. Met de gedachte dat je het lekkerst slaapt op een bed en in een omgeving die jou op het lijf geschreven zijn, kun je bij Swiss Sense zelf je bed samenstellen en eindeloos variëren met de onderdelen van je bed. Zo is Swiss Sense er voor iedereen die op zoek is naar alles voor een fijne nachtrust. For. Every. Body. Bekijk de gehele collectie op swisssense.be

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(2 332)

794 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zelf heb ik totaal niets op te merken…

Zelf heb ik totaal niets op te merken wat beter zou kunnen.Was een zeer fijne,vriendelijke verkoopster die de tijd voor je nam
Was van plan meerdere zaken te bezichtigen,maar had zo´n goed gevoel bij jullie,dat ik ook gekocht heb.

Svar från Swiss Sense

Hartelijk dank voor de 5 sterren review. Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad. Geweldig dat je zo'n goed gevoel had dat je direct besloten hebt bij ons te kopen.

We wensen je veel slaapplezier toe!

Sophie

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooi uitleg van de winkel juffrouw

Mooi uitleg van de winkel juffrouw

Svar från Swiss Sense

Hartelijk dank voor de 5 sterren review! Fijn om te vernemen dat je goed bent geholpen door onze slaapadviseurs.

Sophie

Fantastisch

In Februari twee matrassen gekocht bij Swiss sense Lelystad. Mijn man sliep vanaf dag een prima. Ik kreeg klachten zoals rugpijn, last van mijn schouders en slapende arm. Terug naar verkoopster Dees. Ander matras uitgeprobeerd maar wederom geen succes. Derde poging is gelukt. Ik slaap nu heerlijk op de “Rhythm Beat medium” matras. Nu nog een geschikt kussen. Dit was ook een onderneming maar wederom gelukt. Slaap heerlijk op het “aanpasbaar hoofdkussen The Soft One”. Ik ben heel blij dat Dees mij altijd vriendelijk te woord stond en dat zij altijd een oplossing vond. Deze verkopers zie je niet vaak. Dus dikke pluim.

23 juni 2026
Omdöme utan inbjudan

Goedemorgen Yvonne,

Hartelijk dank voor de 5 sterren review!

Wat fijn om te lezen dat je uiteindelijk zo heerlijk slaapt op de Rhythm Beat medium matras én het aanpasbare “The Soft One” hoofdkussen.

Het kan soms even zoeken zijn naar de perfecte combinatie, dus des te mooier dat het gelukt is!

Super dat onze slaapadviseur je hierbij zo goed geholpen heeft.

Wij wensen je nog vele nachten vol heerlijk slaapcomfort toe!

Groetjes Canischa van Swiss Sense

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goede verkoop medewerker.

Zeer goede verkoop medewerker.
Legde alles rustig en vakkundig uit

15 juni 2026

Goedemorgen Aernout,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat onze slaapadviseur alles rustig en vakkundig heeft uitgelegd. We geven je compliment graag door!

Graag tot een volgende keer!

Groetjes Noortje

Super geholpen

Super geholpen. Al mijn wensen zijn ingevuld. Ontvangst was heel vriendelijk en een hele goede uitleg. Hopelijk verloopt alles ook zo vlot als ze mijn bed komen brengen

Goedemiddag Ria,

Bedankt voor je 5-sterrenreview en mooie woorden, dat waarderen we enorm.
Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door onze slaapadviseurs. We kijken er naar uit je nieuwe bed te mogen bezorgen.

We wensen je veel slaapgeluk toe.

Lisa

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijke ontvangst ,gaf ons de tijd…

Vriendelijke ontvangst ,gaf ons de tijd om eerst rustig rond te kijken ,uitgelegd wat de mogelijkheden waren ,goed advies omtrent het onderhoud van de matras en topper,gekregen ,content met onze aankoop .

Svar från Swiss Sense

Wat fijn om te lezen dat je zo vriendelijk bent ontvangen en goed advies hebt gekregen. We zullen je complimenten doorgeven aan onze slaapadviseurs.

We kijken ernaar uit om je bestelling te mogen leveren en wensen je alvast veel slaapplezier toe.

Lisa

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele goede ervaring met de winkel in Turnhout

Hele vriendelijke, behulpzame verkoper. Alles gevonden waarnaar ik op zoek was.

Goedemiddag Ann,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te lezen dat je in onze winkel in Turnhout zo goed bent geholpen.

We zijn blij dat je dankzij het vriendelijke en behulpzame advies alles hebt gevonden waar je naar op zoek was.

Alvast veel plezier en comfort gewenst met je boxspring!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vlotte professionele verkoper die de…

Vlotte professionele verkoper die de behoefte van de klant aanvoelde en vertaalde in een droomoplossing :)

31 maj 2026

Goedemiddag Herbart,

Wat fijn om te vernemen dat je zo goed bent geholpen. We zijn blij dat de verkoper jouw wensen goed wist te vertalen naar een oplossing die perfect bij je past.

We wensen je alvast veel plezier en heerlijke nachten toe met je aankoop!

Svar från Swiss Sense

Hartelijk dank voor de 5 sterren review Wout. Wat fijn om te vernemen dat je tevreden bent over onze slaapadviseur. Leuk dat je een bestelling bij ons hebt geplaatst, we wensen je veel slaapplezier toe!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijke ontvangst door het…

Vriendelijke ontvangst door het personeel, een professionele uitleg , zonder opdringerig te zijn , niets te veel gevraagd !! Ook de vele keuzemogelijkheden , en zeker de goede kwaliteit, en de verschillende prijsklassen!! Ik zou iedereen aanraden als je een bed of boxspring nodig hebt ga zeker een kijkje nemen bij Swisse Sence !!!

Goedemorgen Georges en Rita,

Bedankt voor je mooie review.

Fijn dat je zo prettig bent geholpen en tevreden bent over de uitleg, keuze én kwaliteit.

Geniet van je aankoop!

Demi

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer duidelijke en correcte uitleg!

Zeer duidelijke en correcte uitleg. Boxspring is besteld dus over de kwaliteit kunnen we nog niets zeggen.

Goedemiddag Hans,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn, dat je de uitleg als duidelijk en prettig hebt ervaren. We hopen dat de boxspring straks helemaal aan je verwachtingen voldoet en wensen je alvast veel slaapplezier.

Met uitgeruste groet, Mylène

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eerlijke rustige aangename hulp van…

Eerlijke rustige aangename hulp van Sylvie en haar collège..
We liepen alleen binnen voor informatie om verder nog andere winkels te bekijken, maar Sylvie heeft ons overtuigd .

Svar från Swiss Sense

Hartelijk dank voor de 5 sterren review Irene! Wat fijn om te lezen dat jullie onze winkel bezochten voor informatie en uiteindelijk door begeleiding van slaapadviseur Sylvie en haar collega overtuigd werden. We wensen jullie heel veel slaapplezier toe!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

In Lommel was er een super lieve dame…

In Lommel was er een super lieve dame die goede uitleg gaf! Ze nam de tijd voor ons. We zijn heel goed geholpen geweest. Ik raad de winkel zeker aan!

Goedemiddag Annick,

Super om te vernemen dat je tevreden bent over het aankoopadvies in onze winkel te Lommel.

Hartelijk dank voor je review en alvast veel slaapgenot toegewenst!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede begeleiding

Goede begeleiding

Goedemiddag Janka,

Goed om te vernemen dat je goed begeleid werd in onze winkel te Zaventem.

Hartelijk dank voor je review en alvast veel plezier met je boxspring gewenst!

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk

Goedemiddag Linda,

Fijn om te vernemen dat je zeer vriendelijk werd geholpen in onze winkel te Merksem.

Alvast erg veel slaapplezier toegewenst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel vriendelijk en behulpzaam.

Heel vriendelijk en behulpzaam.

Svar från Swiss Sense

Hartelijk dank voor de 5 sterren review Marleen. Fijn om te vernemen dat je vriendelijk bent geholpen door onze slaapadviseurs. Leuk dat je een bestelling bij ons hebt geplaatst, we wensen je heel veel slaapplezier toe!

Top uitleg gekregen

Top uitleg gekregen! echt ons in alles begeleid ,bedankt charissa! we zijn heel nieuwsgierig naar ons nieuwe super bed 👍😘

11 juni 2026

Svar från Swiss Sense

Hartelijk dank voor de 5 sterren review Nina! Wat fijn om te vernemen dat je goed bent geholpen door slaapadviseur Charissa. Leuk dat je een bestelling bij ons hebt geplaatst, we wensen je veel slaapplezier toe!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

⭐ 1 ster

⭐ 1 ster

Mijn ervaring met Swiss Sense is ronduit teleurstellend.

Op 28 april 2024 heb ik een Royal boxspring gekocht, één van de duurste bedden binnen hun assortiment. Voor de aankoop werd uitgebreid de tijd genomen om mij te adviseren. Ik kreeg te horen dat Swiss Sense voor ieder lichaam een passend bed heeft en heb op basis van dat deskundige advies gekozen voor een bed van vele duizenden euro's.

Vanaf dag één kreeg ik rugklachten.

Niet een beetje ongemak, maar klachten die inmiddels al meer dan twee jaar mijn slaap, energie en dagelijks functioneren beïnvloeden.

Omdat ik niet zomaar wilde aannemen dat het aan het bed lag, heb ik alles gedaan om andere oorzaken uit te sluiten. Ik ben bij de huisarts, fysiotherapeut, chiropractor en verschillende behandelaars geweest. Uiteindelijk kwam steeds dezelfde conclusie naar voren: het bed lijkt de oorzaak van de klachten.

Kort na aankoop heb ik dit al meerdere keren gemeld bij Swiss Sense. Ik voelde mij daarbij niet serieus genomen. Pas later werd een specialist ingeschakeld. Die constateerde een fabrieksfout in de topper, waarna deze werd vervangen. Ook toen werd al aangegeven dat dit waarschijnlijk niet de echte oplossing voor mijn probleem zou zijn.

De klachten bleven exact hetzelfde.

Recent is opnieuw een onafhankelijke partij langs geweest. Hun conclusie: technisch is het bed in orde.

En daar eindigt voor Swiss Sense blijkbaar de verantwoordelijkheid.

Na meer dan twee jaar klachten, meerdere bezoeken aan de winkel, een vervangen topper, een specialist aan huis en talloze pogingen om het probleem op te lossen, is de uiteindelijke boodschap dat ik opnieuw naar een winkel mag komen en eventueel met korting een nieuw bed kan kopen.

Dus samengevat: ik koop één van de duurste bedden uit het assortiment, ervaar vanaf het begin rugklachten, doorloop jarenlang alle voorgestelde trajecten en als oplossing mag ik opnieuw duizenden euro's uitgeven.

Dat vind ik onbegrijpelijk.

Een bed kan technisch perfect zijn en toch niet geschikt blijken voor de persoon die erop slaapt. Juist van een bedrijf dat zich profileert met persoonlijk slaapadvies, "voor ieder lichaam een passend bed" en "de beste slaapervaring", had ik verwacht dat er naar de klant gekeken zou worden in plaats van uitsluitend naar een technisch rapport.

Ik ben niet teleurgesteld omdat er geen technische fout is gevonden. Ik ben teleurgesteld omdat er na twee jaar klachten geen enkele bereidheid lijkt te zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor het feit dat het geadviseerde slaapsysteem voor mij simpelweg niet werkt.

Voor mij is dit een dure les geweest: een premium prijs betekent helaas niet automatisch premium service.

19 juni 2026
Omdöme utan inbjudan

Goedemiddag Micheal,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring.

We vinden het oprecht vervelend om te vernemen dat je al zo lange tijd klachten ervaart en dat dit zoveel impact heeft gehad op je slaap en dagelijks functioneren.

We willen graag toelichten hoe wij jouw situatie hebben beoordeeld. Het advies dat je destijds in de winkel hebt ontvangen, is gebaseerd op de informatie die op dat moment beschikbaar was en dient als richtlijn om je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van een keuze. De uiteindelijke keuze voor een slaapsysteem blijft echter altijd persoonlijk.

Uit het recente rapport is gebleken dat er geen technische gebreken aan het bed zijn. Daarmee spreken we van een comfortklacht en niet van een productfout.

We begrijpen dat dit voor jou een teleurstellende uitkomst is. Binnen de mogelijkheden die wij hebben, kunnen we het huidige product niet vervangen of aanpassen. Wel denken we graag met je mee wanneer je overweegt een ander slaapsysteem aan te schaffen doormiddel van een korting.

Mocht je hier gebruik van willen maken, dan vernemen wij dat natuurlijk graag.

Zeer vriendelijk service

Zeer vriendelijk service, tijd nemen voor onze wensen met een kundig advies waarvoor dank!

Goedemorgen Marcel,

Bedankt voor je mooie feedback.

Fijn dat je zo vriendelijk bent geholpen en goed advies hebt gekregen.

Demi

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik beperk me enkel tot het luik…

Ik beperk me enkel tot het luik verkoop. Die ervaring was optimaal vanwege de professionaliteit en klantvriendelijkheid van de verkoopster. Over het bed an sich kunnen we nog niets zeggen omdat het nog moet worden geleverd.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.