Oplichters speeltje voor peuters Lijkt in de verste verte niet op wat ze laten zien Ben je toch nieuwsgierig bestel dan via Klarna dan kan je het dezelfde dag nog retour sturen. Dat is mijn advies... Se mer

Suzia zijn oplichters, beweren samen met Colis Privé dat het geleverd is met handtekening. Ik ben alle dagen thuis! Hun antwoord het zou gestolen kunnen zijn en onze handen zijn gebonden... Oplic... Se mer

1,5

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

1,5

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Het zijn de grootste oplichters die op…

Het zijn de grootste oplichters die op deze aardbol rond lopen beloven goud maar het is allemaal lucht ,we moeten en gaan deze gasten aanpakken ,we gaan oplichters ontmaskerd er maar eens bij halen dan krijgen we een beter inzicht bij deze oplichters

13 november 2024

Suzia.nl zijn oplichters

Hun antwoord het zou gestolen kunnen zijn en onze handen zijn gebonden... Oplichters geen andere woorden voor!!

Je kan het beter zelf bij Temu of Ali bestellen, want deze bestellingen/pakketten komen WEL altijd aan!

Spijtig dat je een ster moet geven, want voor mij is het een dikke nul, de allereerste x dat ik in zoiets trap, maar ik ben wel mij zuurverdiende 60 euro kwijt, dit bedrijf wordt rijk en dompelen hun vuile handen in onschuld!

24 oktober 2024

Waardeloos

Waardeloos! Goedkope troep ipv horror figuurtjes. En geen reactie of iets. Grote teleurstelling. Koop/bestel hier niet!

11 oktober 2024

Gemakkelijk verdienen…

Zogenaamd bedrijf die zorgvuldig alles controleerd maar alles via Ali of Temu besteld. Bestelling klopte voor geen meter. Mag terug sturen op eigen kosten naar China of na 1e mail 10 % korting en na 2de mail 20% korting.

18 oktober 2024

Wel goed maar duur en niet wat ze je later zien

Toch me bestelling binnen gekregen, alleen dit is wel een hele dure hobby, en de pasta is natter als gewone tandpasta dus ik kan er geen drolletje draaien en in me kunstgebit doen, het werk wel beter als plak pasta want die blijft in je mond achter..... en dat heeft dit niet dus als ik een cijfer moet geven met de prijs is het een 4 maar met gebruik, gebit eruit en een schone mond en daarom een 6.5 uiteindelijk.

16 oktober 2024

Oplichting

Oplichting! Had een halloween adventskalender besteld en deze ziet er heel anders uit dan ze doen geloven. Puur bedrog. Goedkope troep uit China voor veel geld!! Wees gewaarschuwd!!

14 oktober 2024

PUUR BEDROG!! Niet kopen komt niet overeen met aanbod!met de realiteit. Terugsturen is quaqi onmogelijk. Bedrog.

PUUR BEDROG! NIETS KOPEN DAAR. Ze geven een foute voorstelling van het product. Mohair trui voor goedkope prijs. Na veel te late levering blijkt het puur synthetisch materiaal. Terugsturen kan niet want en kan enkel op eigen kosten naar China. Vermoedelijk gezien de oneerlijke ervaring tot nu toe met het risico dat het niet aankomt. Je krijgt wel 10% terug als je wil maar houdt de pull. Puur bedrog! NIET KOPEN!! SCHANDE!

11 oktober 2024

Artikel nooit ontvangen

Artikel nooit ontvangen. Wanneer je om je geld terug vraagt blijven ze je aan het lijntje houden dat het artikel bijna komt en dat je korting krijgt op een volgende aankoop. Ben nu al twee maanden verder en ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Dus koop hier niks want je wordt gewoon besodemieterd.

19 september 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Hier niets bestellen.
Wat bestelt maar nooit ontvangen, wel steeds mail dat het onderweg is.
1 ster nog teveel.

2 september 2024

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar, Chinezen die wisselend in Duits en Nederlands antwoorden Marleen, Malreen, na 10 mails geen oplossing geen tijdige levering op juiste adres, ondanks veel communicatie, geen refund. Inmiddels bij Politie wegens in gebreke blijven.

24 augusti 2024

Typisch gevalletje dropshipping

Typisch gevalletje dropshipping. Pas als jij iets bestelt, bestellen ze het op een chinese site die het met een lange levertijd rechtstreeks naar jou opstuurt. Ik was zo dom een spelletje te bestellen. Levertijd week of zes. Later vond ik een uitgebreidere versie bij een betrouwbare webshop voor de helft van de prijs.
Wettelijk toegestaan. Toch ben ik opgelicht.

22 augusti 2024

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis