Zeer snelle, behulpzame en vriendelijke klantenservice. Ondanks dat mijn probleem na meerdere pogingen niet opgelost was, bleven ze meedenken en met nieuwe oplossingen komen, zodat alles uiteindelijk... Se mer
Företaget har svarat
Ik had al veel gegoogled omdat mijn SPSS niet opstartte en door de klantenservice kwam ik op een pagina die precies mijn probleem omschreef en daardoor werkte hij gelukkig weer! Tijdens kon ik makkeli... Se mer
Företaget har svarat
Snelle reactie en heeft goede adviezen, wel had ik meer reactie op de inhoud van mijn bericht willen zien. Hierdoor had ik niet altijd het gevoel dat ik op hetzelfde pad zat met de service of dat hij/... Se mer
Företaget har svarat
Al meer dan 16 jaar maak ik gebruik van Surfspot software. Afgezien van de gunstige prijzen , is met name de bereikbaarheid en hulp super. Zo kan het gebeuren dat Adobe soms problemen geeft door vera... Se mer
Företaget har svarat
SURFspot is de not-for-profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software. Exclusief voor studenten en medewerkers in het hoger onderwijs.
Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
it has great deals for student and the customer service is really helpful. I have a problem with my Microsoft license and they solved it right away.
Ik had een foutje gemaakt met het email adres en het hulp team had me binnen enkele seconden geholpen.
snelle en goede hulp bij inlogproblemen. met 2 docenten naar het probleem gekeken maar kregen het niet voor elkaar, uiteindelijk met de hulp van surfspot toch gelukt.
Snel en goed werkende hulp bij de inlogproblemen voor adobe producten. Adobe producten werkten hetzij thuis met surfspot licentie niet, hetzij op t werk met werklicentie niet. De licenties zaten elkaar in de weg. Adobe bleek weer iets aan zijn inlogprocedure veranderd te hebben voor surfspot producten met een cryptische term voor surfspot producten: "SURFspot Operational Console". Adobe helpdesk had me niet de goede info gegeven. Surfspot helpdesk kon gelijk wel de info geven waarmee het weer zowel thuis als op t werk werkte. Ik wordt kriegel van de hoepels waardoorheen Adobe je elke keer laat springen, kost je elke keer weer een uur of zo met alle pogingen, niet gewoon je werk kunnen doen, helpdesks contacten etc, gelukkig hielp Surfspot.

Svar från SURFspot
ik werd 2 dagen achter elkaar geholpen door Iris, ze heeft me heel goed geholpen en had ook gedult voor me (ondanks dat het steeds lang duurde omdat ik het niet snapte).
top service! complimenten aan Iris!
-Amber

Svar från SURFspot
In 2022 heb ik mijn Adobe Creative Cloud pakket voor het eerst gekocht voor mijn opleiding. Dit werkte perfect, kon eigen fonts toevoegen, had eigen controle over alles. Tot nu, in Augustus 2023 verlengde ik mijn Adobe Creative Cloud pakket via SURFspot. Ineens had 'Surfspot Operational Console' de controle over mijn Adobe Creative Cloud account. Ik kan geen eigen lettertypen meer toevoegen en zo zijn er nog een hele boel andere problemen. Wanneer ik contact met ze opneem, hoor ik 3 weken later nog niks terug terwijl dit wel beloofd was. Ik neem dus opnieuw contact op met Surfspot, en wat krijg ik? Een ontzettend kansloze dame die mij verteld dat ik alleen nog maar eigen lettertypen kan toevoegen via hun, ik moet de bestanden naar hun sturen, en dan kunnen zij de lettertypen toevoegen, dat kan toch niet waar zijn?! Ik heb ontzettend vaak nieuwe lettertypen nodig, die ik onder andere van DaFont haal. Dit heb ik nodig voor mijn opleiding en externe projecten. Ik kan hiervan kotsen!

Svar från SURFspot
Iris heeft mij heel goed geholpen met mijn email overschakelen naar mijn nieuwe school account!!!
Snel en vriendelijk geholpen, echt een topper!
Ik heb het goed ervaren ik had snelle en duidelijke hulp het is direct gelukt om het goed te instaleren
Goed stap voor stap uitgelegd wat ik moest doen om mijn probleem op te losse.
Ik had het Adobe creative cloud pakket aangeschaft voor school, maar kwam er niet in.. dankzij de hele goede hulp via de klantenservice is het gelukt!!
Super goed geholpen met mijn Adobe account waar ik eerst niet op kwam. Snel, vriendelijk en kundig geholpen
Ik kreeg na het aanschaffen/verlengen van mijn Creative Cloud licentie telkens de foutmelding dat mijn licentie weer was verlopen. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice, zijn we tot een oplossing gekomen en kan ik zonder foutmeldingen mijn account en applicaties weer normaal gebruiken, waar ik ontzettend blij mee ben.
Surfspot, bedankt voor jullie top service!

Fijne service! Probleem met Adobe Creative Cloud direct opgelost
Na het aanschaffen van het Creative Cloud pakket helaas wat problemen met de installatie en activatie, hierbij erg vriendelijk te woord gestaan met al mijn vragen en goed geholpen om het probleem op te lossen. Nogmaals heel erg bedankt!

Svar från SURFspot
Very helpful with helping me get through with purchasing creative cloud when it wasn't working for me to add it into my cart.
the chat is very helpful they take the time to solve the problem fully and they don't rush it, overall very good
Als een bedrijf geen telefoonnummer heeft, en alleen via een chatbot bereikbaar is, word ik altijd een beetje afgeschrikt. Maar bij Surfspot kreeg ik heel makkelijk een medewerker in de chat die mij prima geholpen heeft!

Svar från SURFspot
Ik had problemen na de installatie van de Creative Cloud applicaties. Na contact gezocht te hebben met de chatbox ben ik heel prettig en snel geholpen zodat ik weer aan het werk kan :-) Bedankt voor alle hulp Jennifer.

Svar från SURFspot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.