Het systeem van Dennis werkt heel erg goed! Je kan auto trade aanzetten waardoor je nooit een handeling mist. Op de lange termijn zeker een heel goed rendement. Uiteraard zitten er maanden tussen di... Se mer
Det här tycker kunderna
Desgevraagd wordt een verzoek om hulp of ondersteuning naar tevredenheid afgehandeld.
Tradingsvergelijken is een prima platform. Menco en Dennis hebben verstand van zaken.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Ontdek de revolutie in handelstechnologie met Tradersvergelijken! Wij hebben een geavanceerde software ontwikkeld waarmee u met slechts één druk op de knop rendement kunt behalen door het volgen van voorbeeldsystemen. Vergeet ingewikkelde handelsstrategieën en tijdrovende analyses - met onze intuïtieve software wordt handelen moeiteloos. En dat is nog niet alles. Dankzij onze naadloze integratie met de gerenommeerde broker Mexem, kunt u direct via ons platform handelen. Geen gedoe meer met verschillende interfaces en logins - alles wat u nodig heeft is binnen handbereik. Wij zorgen voor de semi-automatische koppeling. Dat is beleggen met 1 druk op de knop. Maar daar houdt het niet op. Ons toegewijde supportteam staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het instellen van uw kopieerhandel en om u te begeleiden tijdens uw handelsactiviteiten. Of u nu een ervaren handelaar bent of net begint, wij zorgen ervoor dat u het maximale uit onze software haalt.
Kontaktuppgifter
Tijnmuiden 59, 1046 AK, Amsterdam, Nederländerna
- 0297-338901
- contact@tradersvergelijken.nl
- tradersvergelijken.nl
Verzoeken om hulp of ondersteuning.
Menco Sweep ervaren en goede belegger!
Op de lange termijn zeker een heel goed rendement. Uiteraard zitten er maanden tussen die wat minder zijn maar over het algemeen een goed rendement. Dus bij deze ook Menco Sweep heel erg bedankt voor het behaalde rendement!
Dennis van Tradersvergelijken is altijd…
Dennis van Tradersvergelijken is altijd bereikbaar en heb ik een issue of een vraag... het geraakt altijd zeer snel en correct opgelost. De site is zeer overzichtelijk en volledig. In één oogopslag zie ik de resultaten van mijn beleggingen. En met de professionele ervaring van Menco en de perfecte ondersteuning van Dennis is succes gegarandeerd. Ik ben uiterst tevreden over de service en de opvolging. Top
Ik heb geen ervaring als belegger en…
Ik heb geen ervaring als belegger en heb ook nog erg weinig tijd. En ik zag dat er orders in mijn portfolio stonden die niet correct waren. Een telefoontje met Mexem hielp mij zeker niet, maar Dennis ging er onmiddellijk mee aan de slag.
Goed geregeld en een 'veilig' gevoel!
Goed rendement
Goed rendement, goed risico management behulpzaam, verstand van zaken, een druk op de knop en je order is naar je broker gestuurd, geen addertjes onder het gras duidelijk waar je aan toe bent. Super blij met deze experts
Behulpzaam, adequaat, goed bereikbaar en oplossingsgericht
Bij een probleem met trade helpt Dennis altijd, is mijn ervaring. Hij zorgt ervoor dat het opgelost wordt. Ook 's avonds en in het weekend is hij actief. Kortom hele goede service. Naast het technische gedeelte van Dennis zorgt Menco voor de juiste optiestrategie. Een succesvolle combinatie! En gelet op de vrrdiensten: alleszins acceptabele tarieven.
Duidelijk en goede service
Duidelijk en goede service, altijd snel hulp duidelijke antwoorden
Tradingsvergelijken is een prima…
Bekwaam en professioneel
Zeer professionele en bekwame mensen. Vragen beantwoorden ze zeer snel en duidelijk. Makkelijke systemen om mee te werken.
Uitstekende service
Nog niet zo lang klant, maar tot nog toe uitstekende ervaring. Zeer laagdrempelig om in te stappen door de performante systemen. Men hoeft enkel met 1 klik een order te bevestigen. Daarenboven staat Dennis steeds ter beschikking voor vragen of technische bijstand. Ook Menco reageert altijd op inhoudelijke vragen. Doe zo verder zou ik zeggen heren. Zeker een aanrader voor wie stappen wil ondernemen met beleggingsproducten en beperkte tijd heeft om zelf alles op te volgen.
Snel en klantgericht
tradersvergelijke maakt mobiel beleggen zeer makkelijk.
Tradersvergelijken is een ideale oplossing voor ieder die weinig tijd heeft om achter de computer te zitten. De berichten via telegram/email zijn duidelijk en men kan dan mobiel de order bevestigen. Heerlijk om niet aan je bureau gekluisterd te zijn !
Dennis houdt alles in de gaten en heeft…
Dennis houdt alles in de gaten en heeft me geholpen om de juiste instellingen en handelingen te doen. Top om zo op tradersvergelijken te kunnen vertrouwen!
Goed werkend systeem
Zeer vlotte communicatie, het systeem werkt goed!
Hele goede ervaring met Dennis
Hele goede ervaring met Dennis , zeer behulpzaam. Reageert altijd snel en deskundig !
Aanrader!
De communicatie ging vlot en mijn MEXEM rekening was ook snel gekoppeld met Tradersvergelijken. ZEER tevreden over de resultaten op heden. Aanrader! als je zelf geen tijd hebt om te beleggen. Zij bereiden alles voor en dan kan je zelf beoordelen of je de trade interessant vindt of niet.
Prima ondersteuning helpdesk
Goede ondersteuning bij het opzetten van de signaaldiensten van tradersvergelijken.nl
Dennis is goed bereikbaar voor hulp op momenten dat er iets misgaat of als er iets iets onduidelijk is. Heb alle vertrouwen in deze dienst ook gezien de resultaten uit het verleden.
Goede ondersteuning
Het aanmelden en opzetten van de connectie tussen Tradersvergelijken.nl en MEXEms verliep soepel. Dennis neemt proactief contact op tijdens het proces en lost eventueel problemen snel en vakkundig op. De communicatie met Menco gaat ook goed en de eerste orders is nu succesvol geplaatst.
Blij met Tradersvergelijken.nl
Dennis, en Menco van Tradersvergelijken.nl reageren snel en vriendelijk en zijn ook nog eens zeer deskundig op hun domein. De manier waarop ze communiceren geeft veel vertrouwen net als de mooie resultaten die we realiseren. Belangrijk hierbij is ook het risicomanagement en hoe we hierin meegenomen worden. Tot op heden heb ik een zeer goede ervaring met beide heren.
Dennis - technische support
Dennis, reageert goed, snel en vriendelijk. Bovendien is hij zeer ter zakekundig. Bij Tradersvergelijken is ook de communicatie tussen Dennis en Menco erg goed ook dat geeft veel vertrouwen.
Mede op basis hiervan geeft dit veel vertrouwen!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.