Bra hjälp från kundtjänst då vi fick en produkt som inte fungerade som den skulle. Helt ok utbud på det presentkort som vi valde summan på.
Köpte Supreme Giftcard till våra anställda och feedbacken jag fick från personalen nu i efterhand var mycket positiv. Jag beställde korten med medgåva och bara medgåvan var värt priset för kortet.... Se mer
Gåvofabriken fokuserar på smarta, snygga och kvalitativa produkter som ska passa alla. Gåvofabriken lägger mycket tid på förpackningen till varje julklapp, sommarpresent och gåva då det är den som först presenterar produkten.
Stämpelgatan 7, 50464, Borås, Sverige
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Skriver aldrig recensioner men detta är värt tiden. Vi beställde över 300 julklappar till våra anställda. Av dessa 300 är det långt ifrån alla som kommit fram. Några har gjort en beställning men aldrig fått sin vara. Några har aldrig fått ett sms/mail varifrån man kan göra beställningen. Vi hörde av oss kring detta och fick som svar "det var slut på lagret men nu har just den varan kommit in". Vi vet i dagsläget inte hur många som kommit fram. Så akta er från att beställa härifrån.

Svar från Supremegiftcard
Två år i rad har jag beställt saker som aldrig dyker upp, man kan aldrig nå dem på telefon och knappt på mail. Det är först när jag chattar med dem på hemsidan eller skriver till dem på LinkedIn som dem svarar på mail.

Svar från Supremegiftcard
Svara på mail eller telefon. Då koden inte fungerar på giftcarden vill man veta varför. Inte så kul o få julklapp som man inte kan lösa in!!!!!!!!!

Svar från Supremegiftcard
Var naiv nog att välja deras Smartwatch. Hade inga illusioner av att det skulle vara kvalitet. Klockan är nu en skämtartikel på kontoret. Kombinationen av usel app, dålig klocka som laddar ur efter ca 8 timmar, en display som förvisso har en skön Atari vibe från 80-talet och fullständigt värdelös navigering. Dåliga översättningar, en del text på Thailändska och en del på Kinesiska. Klockor från Temu är som en Rolex jämfört med denna styggelse.

sämst service
lång leverans,
har beställt för 25 dagar sen men fortfarande inte har fått ngt. de har inga riktiga lagar.

Svar från Supremegiftcard
De flesta varor, om inte alla, har varit rent skräp. År efter år är detta "julklappen" till oss anställda, och år efter år letar man desperat efter något man kan tänka sig. När man väl valt något, så kommer det hem skräp. Senaste reklamerade jag, och fick en ny vara som var ännu sämre. Vad är det för skräpkvalitet på sakerna!
Det närmaste jag kan beskriva allt som kommit hem är sådant som man förr fick gratis som lockbete med diverse prenumerationer.

Svar från Supremegiftcard
Bra support som hjälpte mig snabbt och smidigt då varan som skickade ut blev felaktig.

Svar från Supremegiftcard
Hade beställt en mixer som anlände trasig. Fick snabb hjälp och en ersättning utskickad på kort tid efter att ha visat felet. Sköttes snabbt och smidig, inget att klaga på.

Svar från Supremegiftcard
Otroligt hjälpsamma och tillmötesgå ende personal. Gjorde allt de kunde för att tillgodose mina önskemål.
Guldstjärna till Niklas 😁 på kundtjänst.
Har bra och fina produkter med bra kvalitet som jag är helnöjd med.
Bra sortiment av olika valbara saker.
DB

Svar från Supremegiftcard
Snabbt och bra åtgärdat ärende. Trevligt och vänligt bemötande.

Svar från Supremegiftcard
Trevliga varor på webben och de funkar fint. Men de stora plusset är kundservicen. En blender gick nyligen sönder och fick ett otroligt bra bemötande på både telefon som Mail.
5/5

Svar från Supremegiftcard
De listar varor under namnet på kortet man har som man sen inte kan köpa när man fyllt i sin kod.
Är ganska dålig kvalite på varorna, tidigare år åtminstone, inte fått det senaste.
Varorna man får är värda ungefär hälften mot vad kortet kostar. Inte ens om man donerar får man i närheten av rätt värde. För det tar de 100-150kr... Girigt!

Leverans till fel ombud…
Denna gången var det en kundtjänstmedarbetare med otroligt dålig attityd som inte ville hjälpa till eftersom de inte läst anteckningarna på ordern. !
Uppdatering: Jag skickade in enligt ”anvisningar” så skulle de lösa det.
Nu ligger paketet hos fel ombud trots påstående att de löser det via sina processer. De har inte heller mailat tillbaks så det funkar riktigt uselt!

Svar från Supremegiftcard
Fick bra hjälp från kundtjänst som upplyste mig om att det ingick en extra gåva för att det var Black Friday när jag gjorde beställningen. Snabb leverans direkt till företaget. Bra kvalité på varorna.
Har handlat här några gånger och återkommer gärna.

Svar från Supremegiftcard
Fina produkter, snabb leverans både digitalt (timmar) och fysiskt.

Svar från Supremegiftcard
En oerhört bra service av personalen. Stort och bra utbud så alla kan hitta något som passar dem.